Alıntı
inayet rana adlı kullanıcıdan alıntı
Bu aracı kullanarak yüklü olan tüm sürümleri kaldırın ve yeniden kurmayı deneyin:
Windows Installer CleanUp Utility
Aldığınız hata mesajını paylaşırsanız yönlendirmemiz daha kolay olur.
Alıntı
ceza_03 adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar msn kafayı yedı veya ben bısey yaptım yazılar resımdekı gıbı olyo nıck ve ıletı yazmıyorum ve konuyu yanlış yer acttıysam kusura bakmayın bı cozummu varmıdır acaba
Bu sorun ne zaman ortaya çıktı? Program Ekle veya Kaldır'dan Messenger'ı bulup onarmayı deneyin.
Alıntı
ceza_03 adlı kullanıcıdan alıntı kusura bakmayın yanlış yer acmısn yanlız ben eskı surumu kulanmk ısıtıyorum başka bı yolu var mı?
Bu konuyu inceleyin:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Alıntı
HE55 adlı kullanıcıdan alıntı Merhaba arkadaşlar forumda o kadar aradım başlığı var aynı hatadan dolayı fakat hala bir çözüme ulaşmış değil. Windows Live Messenger 9 da kamera ile görüntülü konuşma yaptıgımızda benim kameram var oldugu halde yok gösteriyor. aynı şey diger taraf içinde geçerli bunun yok mudur bir çözümü. bu sorun böyle devam mı edecek hep...
Kameranızın güncel yazılımı-sürücüsü mevcutsa onu indirip kurun. Başka bir PC'de deneme şansınız varsa bir de ona bakın. Maalesef kamera yazılımınızdan-sürücünüzden kaynaklı bir problem yaşıyor olabilirsiniz.