Arama

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili - Sayfa 24

Güncelleme: 1 Mayıs 2013 Gösterim: 178.678 Cevap: 447
leonid - avatarı
leonid
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #231
leonid - avatarı
Ziyaretçi
eline saglık olmuş.ne denesem olmadı.msn uyumlulum 2000 falan acsada camı falan calıstırmadı.yeni msn cok berbat hem kasıyo pcyi hem de online kişilerim alt alta sıralanamıyor.8 5te kişileri sıralara duruma göre ibaresi ile yapabılıyorduk ama yenisinde yok öyle birşet kurdum kurcaladım begenmedım.açamıyordum sayende acılıyor.uygun discovery var mı?yeni discovery uymuyor 8.5a?

Sponsorlu Bağlantılar
gerçekten eline sağlık.benım msnde yeni sürümü yükletme zorunlulugu baya geç oldu.arkımda bir kac hafta once olmuştu.bende bugün zorunlu kıldı.birilerinin birşeylere zorunlu kılması cok kötü.birde yenisi güzel olsa içim yanmaz yani..
Son düzenleyen leonid; 6 Kasım 2009 19:18 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Kasım 2009       Mesaj #232
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Geçmişte ZIP dosyalarını indirmiş olanlar lütfen tekrar indirsinler. Güncel ve çalışır durumdalar. Windows 2000 uyumluluk ayarını geri almanız gerek, aksi halde Plus! çalışmaz. Ayrıca Windows Live Messenger 8.5 Final konusundaki WLM 8.5 indirme bağlantıları da çalışır durumdadırlar. İsteyenler Windows Live Messenger 8.5'i yeniden kurup ilk mesajdaki exe dosyasını kopyalarlarsa kullanmaya devam edebilirler.
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
guven_guven - avatarı
guven_guven
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #233
guven_guven - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Geçmişte ZIP dosyalarını indirmiş olanlar lütfen tekrar indirsinler. Güncel ve çalışır durumdalar. Windows 2000 uyumluluk ayarını geri almanız gerek, aksi halde Plus! çalışmaz. Ayrıca Windows Live Messenger 8.5 Final konusundaki WLM 8.5 indirme bağlantıları da çalışır durumdadırlar. İsteyenler Windows Live Messenger 8.5'i yeniden kurup ilk mesajdaki exe dosyasını kopyalarlarsa kullanmaya devam edebilirler.

ben de verdiğniz linklerden indirdim 2000 uyumluugnda çektim ama genede plus ve discovery olmuo Msn Sad
Casper123 - avatarı
Casper123
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #234
Casper123 - avatarı
Ziyaretçi
Emeğinize Sağlık Arkadaşlar Deniyorum Şuan (:
yoqyoq - avatarı
yoqyoq
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #235
yoqyoq - avatarı
Ziyaretçi
Uyumluluqu wind0ws 2000 yapıyRm wind0ws 95 yapıorm 2 türlüde pLus çalısmıyor Msn Confused
green - avatarı
green
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #236
green - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar uyumluluk 2000 yaptım fakat yine yeni sürüm.. bu arada vista kullanıyorum.. ne yapmalıyım?
sideletax - avatarı
sideletax
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #237
sideletax - avatarı
Ziyaretçi
yardımmmmm bu sürümü indiriyorum ama açılıp hemen ardından oturum kapanıyor
Casper123 - avatarı
Casper123
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #238
Casper123 - avatarı
Ziyaretçi
ya yardım edin lütfen 8.5 sürümü indirdim fakat yine aynı pencere cıkıyor. yenı bir sürüm var indirin diyor bunu onaylamadanda açılmıyor msn lütfen yardım .(
ALPER_22 - avatarı
ALPER_22
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #239
ALPER_22 - avatarı
Ziyaretçi
tşkler kardeş eline sağlık 8,5 çalışıyor
Casper123 - avatarı
Casper123
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #240
Casper123 - avatarı