Arama

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili - Sayfa 26

Güncelleme: 1 Mayıs 2013 Gösterim: 178.800 Cevap: 447
Casper123 - avatarı
Casper123
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #251
Casper123 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayıp Özellikler > Uyumluluk ekranına gelip buradaki işaretleri kaldıracaksınız. Herhangi bir uyumluluk ayarı yapılmış olmamalı.

Tamam dediklerinizi yaptım windows live messenger'a sağ tıklayıp aç diyorum açılmıyor. açılıpda kapanma söz konusu değil. kullanmaya calıstıgınız özellik kullanılmayan bir ağ üzerindedir diyor
Sponsorlu Bağlantılar
bekoo1 - avatarı
bekoo1
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #252
bekoo1 - avatarı
Ziyaretçi
neutralizer dediklerini aynen uyguladım. "yordam giriş noktası msncore.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı" şeklinde bir hata oluşuyor. eski patchlerle benle birlikte 2 arkadaşım daha msn 8.5 i kullanamıyor. Taa geçen güncellemede dediklerini aynen uygulayıp sorundan kurtulmuştum fakat dün geceden beri bu dosyalarla sonuç alamıyorum, dosyalara bir eklenti yapmanız durumunda sorun çözülebilir mi acaba?
Sponsorlu Bağlantılar
Casper123 - avatarı
Casper123
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #253
Casper123 - avatarı
Ziyaretçi
windows live messengerin uyumluğuda windows 2000 idi onuda düzelttim suan msnmsgr.exe dosyasıyla windows live messenger her ikisindede uyumluluk ayarı yapılmadı buna ragmen wlm tıkladığımda açılmıyor arkadaşlar 4 saatten beri ugrasıyorum .. bi sonuç alamıyorum Msn Sad
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Kasım 2009       Mesaj #254
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
bekoo1 adlı kullanıcıdan alıntı

neutralizer dediklerini aynen uyguladım. "yordam giriş noktası msncore.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı" şeklinde bir hata oluşuyor. eski patchlerle benle birlikte 2 arkadaşım daha msn 8.5 i kullanamıyor. Taa geçen güncellemede dediklerini aynen uygulayıp sorundan kurtulmuştum fakat dün geceden beri bu dosyalarla sonuç alamıyorum, dosyalara bir eklenti yapmanız durumunda sorun çözülebilir mi acaba?

ZIP içinden çıkan dll dosyasını değil de sadece msnmsgr.exe dosyasını kopyalarsanız sorun yaşamazsınız.

Program Ekle veya Kaldır listesinden Windows Live Messeger'ı bulup Onar'ın. Ardından exe dosyasını kopyalayın.

@Casper123
Siz de aynı şekilde Windows Live Messenger'ı onarıp sadece msnmsgr.exe dosyasını kopyalamayı deneyin.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Casper123 - avatarı
Casper123
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #255
Casper123 - avatarı
Ziyaretçi
Neutralizer :
Onar diyorum kullanmaya calıstıgınız özellik , şuanda kullanılmayan bir ağ üzerindedir. yükleme paketini içeren başka bir klasör yolu girin filan yazıyor
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Kasım 2009       Mesaj #256
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Casper123 adlı kullanıcıdan alıntı

Neutralizer :
Onar diyorum kullanmaya calıstıgınız özellik , şuanda kullanılmayan bir ağ üzerindedir. yükleme paketini içeren başka bir klasör yolu girin filan yazıyor

Siz en iyisi Windows Live Messenger 8.5'i WLInstaller ile tekrar indirin. WLInstaller'ı masaüstüne kaydedip de çalıştırın.
bekoo1 - avatarı
bekoo1
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #257
bekoo1 - avatarı
Ziyaretçi
Neutralizer dediğini uygulamama rağmen sonuç değişmedi. aynı hata sürüyor
Casper123 - avatarı
Casper123
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #258
Casper123 - avatarı
Ziyaretçi
Windows Live Messenger 8.5'i WLInstaller dediğiniz program hiçbir internet sitesinde aktif değil bu yüzden inmiyor.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Kasım 2009       Mesaj #259
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
bekoo1 adlı kullanıcıdan alıntı

Neutralizer dediğini uygulamama rağmen sonuç değişmedi. aynı hata sürüyor

O halde Windows Live Messenger 8.5'in farklı bir derlemesi kurulu sizde. Bu yama Windows Live Messenger 8.5.1302.1018 sürümü için.

Microsoft, WLM 8.5'i sunucularından kaldırmış sanırım. Burdan indirin WLM 8.5'i:
https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=11957&d=1194323288
bekoo1 - avatarı
bekoo1
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #260
bekoo1 - avatarı
Ziyaretçi
derleme de 1302.1018 gözüküyor gerçi ama neden olmadı bilmiyorum.