Arama

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili - Sayfa 21

Güncelleme: 1 Mayıs 2013 Gösterim: 173.782 Cevap: 447
chilek08 - avatarı
chilek08
Ziyaretçi
21 Ekim 2009       Mesaj #201
chilek08 - avatarı
Ziyaretçi
1 kişi bile yok mu kullandığı, düzgün çalışan msn ve discovery sürümünü söylyebilecek bravo!!
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
21 Ekim 2009       Mesaj #202
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Windows Live Messenger 8.5 için MessengerDiscovery 1.5, WLM 2009 için MessengerDiscovery 2.1 sürümlerini kullanmalısınız.
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ekim 2009       Mesaj #203
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar
XP- Prof işletim sistemine Messenger 9 yüklemeye çalışıyorum fakat os_check 0x80280004 diye bi hata veriyo.. üzgünüz seçtiğiniz programları bu işletim sistemi üzerine yükleyemezsiniz diyor.
ZAPMESSENGER programıyla tamamen kaldırmaya çalıştım ZAPMESSENGER progrmaını çalıştırırken de hata veriyor.
Lütfen yardım.
aziz paç - avatarı
aziz paç
Ziyaretçi
22 Ekim 2009       Mesaj #204
aziz paç - avatarı
Ziyaretçi
maho23 - avatarı
maho23
Ziyaretçi
27 Ekim 2009       Mesaj #205
maho23 - avatarı
Ziyaretçi
8,5 kullanmaya devam etmek istiyordum denedim sonuç olumlu.Eyvallah kardeş ellerine sağlık.
Mc_cEzA - avatarı
Mc_cEzA
Ziyaretçi
29 Ekim 2009       Mesaj #206
Mc_cEzA - avatarı
Ziyaretçi
Teşekkürler NeutralizeR gerçekten işe yarıyor eline sağlık tekrar tekar teşekkürler...
şeytan67 - avatarı
şeytan67
Ziyaretçi
29 Ekim 2009       Mesaj #207
şeytan67 - avatarı
Ziyaretçi
ben 9.0 yuklu fakat 8.5 yukleyıp kullanmak istiyorum ama kullanamiyorum suanda 8.5 yuklu ama acilmiyor kod hatasi veriyor 800488 gibi bir hata yardim edebilcek varmi ?

ayni zamanda microsoftun sitesinede giremiyorum sunucu goruntulenmiyor diyor ne bicim sacmaliksa Msn Sad bana yardim edebilecek varsa sevinirim
swackar - avatarı
swackar
Ziyaretçi
1 Kasım 2009       Mesaj #208
swackar - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bilgisayarımda messenger in 14.0.8089.726 versiyonu yüklü bi türlü kaldıramıyorum. daha önce den msn açmak için sayfa çıkıyodu ama msn i açmıyodu hata veriyodu. su anda msn simgesine tıklayınca hiç açmıyo siteden bi kaç güncelleme dosyası indirdim gene olmuoo düşük versiyon yükleyince kabul etmiyo naapmalıyım....
narçiçeği - avatarı
narçiçeği
Ziyaretçi
2 Kasım 2009       Mesaj #209
narçiçeği - avatarı
Ziyaretçi
kim bulduysa allah razı olsun çok işime yaradı Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #210
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

İlk mesaj güncellenmiş, ek dosyaları yüklenmiştir.

Merhaba Pa®aNo®MaLWeBMaSTe® müdürüm. Son zamanlarda enkode edilmiş cypt edilmiş trojan kodları o kadar çoğaldı ki son derece iyi niyetle yazılmış patch'ler bile korkulu oldu. Bir arkadaşımın kendi eliyle crypt edip enjekte ettiği trojanlı dosyayı symantec'e yolladım. temiz diye sonuç geldi. Kaspersky'e yolladım. Yine temiz dosya raporu geldi Msn Happy Yanlış anlaşılmasın patch'leri hayrına ve çok uğraşarak yazmış olabilirsiniz.

Fakat bu konuda nasıl emin olabiliriz ?
Teşekkürler.