Arama

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili - Sayfa 36

Güncelleme: 1 Mayıs 2013 Gösterim: 174.421 Cevap: 447
ihsan2727 - avatarı
ihsan2727
Ziyaretçi
9 Nisan 2010       Mesaj #351
ihsan2727 - avatarı
Ziyaretçi
çok teşekkürler arkadaşım
Sponsorlu Bağlantılar
cagdaswoo - avatarı
cagdaswoo
Ziyaretçi
10 Nisan 2010       Mesaj #352
cagdaswoo - avatarı
Ziyaretçi
Bende teşekkür ederim...
Sponsorlu Bağlantılar
maideniz - avatarı
maideniz
Ziyaretçi
24 Nisan 2010       Mesaj #353
maideniz - avatarı
Ziyaretçi
bilmiyorum alakalı bi yere mi yazıyorum ama o kadar uüraştım halde olmadı böyle bi konu da açılmamıştır zaten açılmışsa özur dilerim. ben geçen haftadan beri messengera doğru düzgün giremiyorum.önce bikaç saniye bağlanıp hemen kapanıyordu.şifremi değiştirdim burdan grendim dell diye bi dosyayı silerek hallettiğimi zannetmiştim ama hala sorun oluşturuyor.ve ben cok onceden edindğim adresimi kapatmak istemiyorum ama böyle sworunlarla karşılaşmakda beni sinir ediyor.ne yapabilirim please....
jaws - avatarı
jaws
Ziyaretçi
30 Nisan 2010       Mesaj #354
jaws - avatarı
Ziyaretçi
exe dosyaları da tmm teşekkürler Msn Up
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Mayıs 2010       Mesaj #355
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende msn kuramıyorum ne yenisini ne eskisini format atıyorum yeniden yüklüyorum olmuyor eski yüklüyorum yükseltiyo yükseltince gene açılmıyor ne yapacamı şaşırdım lütfen yardımcı olun
jaws - avatarı
jaws
Ziyaretçi
19 Mayıs 2010       Mesaj #356
jaws - avatarı
Ziyaretçi
güncellemeden kullansam ne gibi sorunla karşılaşabilirim ?
kardelen26 - avatarı
kardelen26
Ziyaretçi
11 Haziran 2010       Mesaj #357
kardelen26 - avatarı
Ziyaretçi
sevgili NEUTRALİZER kardeşim
tam bir haftadır kafayı yemek üzereydimki google amcam bu siteyi önerdi iyikide önerdi üye oldum
iyikide olmuşum. Ben MSN nin son sürümünü kullanıyordum verdiği hatalardan bıktım eskiye dönüş yapmak istedim
ama bi türlü başarılı olamdım malum güncelleştirme belasından.MSNnin bütün sürümlerini denedim ama hiç birinde başarılı olamadım MSN 8.1 haricinde.MSN 8.1 kurdum çoklu oturum süper umarım bir arıza çıkarmadan böyle devam eder.Bir tek MSN PLUS LİVE çalışmıyor o kadar kusur kadı kızında da olur Msn Happyemeği gecenlerden ALLAH gani gani razı olsun herkese binlerce kocaman kocamn teşekkürler ediyorum. Kalın sağlıcakla.KARDELEN26
hçakır - avatarı
hçakır
Ziyaretçi
22 Haziran 2010       Mesaj #358
hçakır - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar,öncelikle beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürü borç bilirim.msn son sürüm (9) yüklüyorum ,ne yaptı isem 8001012e hatası alıyorum:not defterine ;65.54.239.80 messenger.hotmail.com ve 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net satırlarnı ekliyorum yinede ayni hata kodu ile karşılaşıyorum.yani msn yi açamıyorum,bu konuda yardımcı olursanız bahtiyar olurum.ayrıca şu an 8,5 kullanıyorum ,fakat ;webcam açılmıyor.bu konuda yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.saygılarımla...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
22 Haziran 2010       Mesaj #359
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
hçakır adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar,öncelikle beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürü borç bilirim.msn son sürüm (9) yüklüyorum ,ne yaptı isem 8001012e hatası alıyorum:not defterine ;65.54.239.80 messenger.hotmail.com ve 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net satırlarnı ekliyorum yinede ayni hata kodu ile karşılaşıyorum.yani msn yi açamıyorum,bu konuda yardımcı olursanız bahtiyar olurum.ayrıca şu an 8,5 kullanıyorum ,fakat ;webcam açılmıyor.bu konuda yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.saygılarımla...

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/271346-msn-hata-kodu-8001012e-windows-live-messenger-hatasi.html#post1793454
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
matciko - avatarı
matciko
Ziyaretçi
11 Temmuz 2010       Mesaj #360
matciko - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar.forma bugün üye oldum.
son sürüm windows live messenger kullanıyorum,bilgisayarımda vista ultimate yüklü nerdeyse bir aydır msn den kopup tekrar bağlanıyorum.kimi zaman 2-3 saat bağlı kalıyorum kimi zamanda 2 dk da bir düşüyorum.net kopmuyor,net bağlantımda sorun yaşamıyorum sadece msn de bu problem nedenini ve çözümünü bilen var mı?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.