Arama

StuffPlug Teknik Destek-Yardım - Sayfa 8

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 71.195 Cevap: 170
cemov - avatarı
cemov
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #71
cemov - avatarı
Ziyaretçi
extra uyarı pencerelerini aktif etmek için napmam lzm?
Sponsorlu Bağlantılar
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #72
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cemov adlı kullanıcıdan alıntı

stuffplug da konusma penceresinin kapandıgını gormek nasıl oluor?
anlatablir msn ?

sp3 te bu özellik yok ama sp 2 mevcut.bu özellik ister pop uyarısı ister konusma penceresinde uyarıyı belirtebilirsinz bunu ayarlardan belirlemek mümkün...
Sponsorlu Bağlantılar
cemov - avatarı
cemov
Ziyaretçi
24 Mart 2007       Mesaj #73
cemov - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı

sp3 te bu özellik yok ama sp 2 mevcut.bu özellik ister pop uyarısı ister konusma penceresinde uyarıyı belirtebilirsinz bunu ayarlardan belirlemek mümkün...

ilgin için cok tesekur ederm
bilgiğim kadarıyla sp2 7.0 ve 7.5 de mevcut? eger bunlar yanlısa ve livedada calısıorsa sp2 nin linkini wereblir msn Msn Grin

bide sp3 için extra uyarı pencereleri olucak mı?
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
24 Mart 2007       Mesaj #74
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cemov adlı kullanıcıdan alıntı

ilgin için cok tesekur ederm
bilgiğim kadarıyla sp2 7.0 ve 7.5 de mevcut? eger bunlar yanlısa ve livedada calısıorsa sp2 nin linkini wereblir msn Msn Grin

bide sp3 için extra uyarı pencereleri olucak mı?

sp2 msn 7.5 sürümü ve plus3 ile çalışmaktadır.sp3 te extra uyarı popları olmucak.
sp2 + tr dil paketi
akun - avatarı
akun
Ziyaretçi
18 Nisan 2007       Mesaj #75
akun - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaslar bende hem plus hemde stuff-blug ng yüklü fakat bununla resim calmak emotikon calmak vb. seylerin nasıl yapıldını bilmiyorum anlatırsanız coook sevinirim ayrıca paylaşım icin teşk
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
18 Nisan 2007       Mesaj #76
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
akun adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaslar bende hem plus hemde stuff-blug ng yüklü fakat bununla resim calmak emotikon calmak vb. seylerin nasıl yapıldını bilmiyorum anlatırsanız coook sevinirim ayrıca paylaşım icin teşk

plus ve stuff- ng nin hangi sürümlerini yüklediniz ???
mete eken - avatarı
mete eken
Ziyaretçi
2 Mayıs 2007       Mesaj #77
mete eken - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben stuff plug 'u yükledim resimlerede baktım birinci resimde gereken leri yaptım fakat yapılandır diye bir buton yok küçük bir kutucuk vardı onu işaretledim ve tamam ginede bir değişiklik göremedim. Bide 2. resimdeki gibi bir pencere yok , stuff plug' a hiçbir şekilde ulaşamıyorumsadece adı var plus live de. ne olur yardım edin. Don't Know
Şimdiden teşekkürler!!!!!!!
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
3 Mayıs 2007       Mesaj #78
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mete eken adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar ben stuff plug 'u yükledim resimlerede baktım birinci resimde gereken leri yaptım fakat yapılandır diye bir buton yok küçük bir kutucuk vardı onu işaretledim ve tamam ginede bir değişiklik göremedim. Bide 2. resimdeki gibi bir pencere yok , stuff plug' a hiçbir şekilde ulaşamıyorumsadece adı var plus live de. ne olur yardım edin. Don't Know
Şimdiden teşekkürler!!!!!!!

sp 3 plus live eklentisi değildir.plus live adı var diye belirtmişsiniz sanırım sürümlerinizde bir seçim hatası var.

msn 7.5 - plus3+sp2

wlm 8.1 - sp3
By BUĞRA - avatarı
By BUĞRA
Ziyaretçi
6 Mayıs 2007       Mesaj #79
By BUĞRA - avatarı
Ziyaretçi
Stuff Plug In Eski Versyonlarında Resimi Ya Ya Yeniden Boyutlandırıp Yada Orjinal Boyutu İle Avatar Yapabiliyorduk Şimdi Winlive da Neden Bunu Yapamıyorum...?
Hi-LaL - avatarı
Hi-LaL
Ziyaretçi
6 Mayıs 2007       Mesaj #80
Hi-LaL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bgr87 adlı kullanıcıdan alıntı

Stuff Plug In Eski Versyonlarında Resimi Ya Ya Yeniden Boyutlandırıp Yada Orjinal Boyutu İle Avatar Yapabiliyorduk Şimdi Winlive da Neden Bunu Yapamıyorum...?

Üzgünüz ama Windows Live için uyumlu son Stuff plug eklentisinde malesef bu özellikler yok...Sonraki versiyonlarda olması umudu ile Msn Happy