Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 176

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.858.177 Cevap: 3.874
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
12 Şubat 2007       Mesaj #1751
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
lanvin adlı kullanıcıdan alıntı

YA KARDEŞ İYİ GÜZEL DİYORSUNDA BURASI ANONİM ŞİRKET KORSAN YAZILIM KULLANMA GİBİ BİR GAFTA BULUNULABİLİNİRMİ?
KULLANDIĞIMIZ 2000 ÜSTELİK BOX.

Sponsorlu Bağlantılar

YUKARIDA YAZDIĞIM HATA MESAJLARININ NASIL ÇÖZÜMLENDİĞİNİ BİLEN VARSA YARDIM ETSİN FITTIRACAM Msn Mad

BEN İŞYERİMDE WİNDOWS 2000 PROFESSİONAL KULLANIYORUM.
YAPILAN AÇIKLAMALARA GÖRE WİNDOWS LİVW MESSENGER 8.1 VERSİYONU 98 DEN VİSTAYA KADAR GENİŞ BİR SİSTEM YELPAZESİNDE KULLANILABİLİNİYOR ARTIK. BENDE 8.1 İ İNDİRDİM FAKAT KURMAYA KALKTIĞIMDA;

the ordinal 730 could not be located in the dynamic link library shell32.dll

ŞEKLİNDE HATA VERMEKTE VE ARDINDAN BOOTSTRAP.EXE DOSYA HATASI VERMEKTE..

ŞİMDİ SİZDEN BU SORUNLA İLGİLİ YARDIM BEKLİYORUM.

Yalnızca Windows XP destekleniyor, Windows 2000'de resmi olarak Windows Live Messenger desteklenmiyor.
Windows Live Messenger Sistem Gereksinimleri

(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
adelanth3 - avatarı
adelanth3
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #1752
adelanth3 - avatarı
Ziyaretçi
Ya böyle bir şey ilkkez başıma gelio ve cok yardımınıza ihtiyacım var.Ben msn me giriyorum normal msn acıldıktan 3 4 saniye sonra hata verio bu program yanıt vermiyor diyor Live kullanıom ve sildim yenden yükledim sorun yine aynı sildim 7.5 i yükledim sorun yine aynı olan yine oluo ama Live dede 7.5 tede diyer adreslerime girebiliyorum bu adresime ne olmuş olabilir yardımlarınız için şimdiden tşk ederimMsn Cry
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
13 Şubat 2007       Mesaj #1753
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
adelanth3 adlı kullanıcıdan alıntı

Ya böyle bir şey ilkkez başıma gelio ve cok yardımınıza ihtiyacım var.Ben msn me giriyorum normal msn acıldıktan 3 4 saniye sonra hata verio bu program yanıt vermiyor diyor Live kullanıom ve sildim yenden yükledim sorun yine aynı sildim 7.5 i yükledim sorun yine aynı olan yine oluo ama Live dede 7.5 tede diyer adreslerime girebiliyorum bu adresime ne olmuş olabilir yardımlarınız için şimdiden tşk ederimMsn Cry

Bu konudaki adımları izleyiniz:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?
adelanth3 - avatarı
adelanth3
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #1754
adelanth3 - avatarı
Ziyaretçi
NeutralizeRyardımların için tşk ederim dediklerinin hepsini sıra ile doğru bir şekilde yaptım ama yine aynı Msn Cry Girince işlem yanıt vermio birileri bişi yapmış olabilirmi acaba Msn Mad
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
13 Şubat 2007       Mesaj #1755
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı

NeutralizeRyardımların için tşk ederim dediklerinin hepsini sıra ile doğru bir şekilde yaptım ama yine aynı Msn Cry Girince işlem yanıt vermio birileri bişi yapmış olabilirmi acaba Msn Mad

Başka bir messenger adresi kullanarak oturum açmayı denediniz mi? Windows Messenger'da oturum açabiliyor musunuz? Şu an yüklü olan Messenger sürümü tam olarak nedir?
adelanth3 - avatarı
adelanth3
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #1756
adelanth3 - avatarı
Ziyaretçi
Şu ana bende live 8.0 veya 8.1 olabilir Msn Confused ama giremediğim adres ile sadece başlatta yer alan windows messenger de girebiliom.ve live de diyer adreslere girio ama sadece onda oluo onada girio ama 3 4 saniye sora program yanıt vermio dio
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
13 Şubat 2007       Mesaj #1757
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı

Şu ana bende live 8.0 veya 8.1 olabilir Msn Confused ama giremediğim adres ile sadece başlatta yer alan windows messenger de girebiliom.ve live de diyer adreslere girio ama sadece onda oluo onada girio ama 3 4 saniye sora program yanıt vermio dio

Yalnızca o adreste sorun yaşanması ve Messenger işleminin sonlanması, pc'nize özel bir durum olduğunu gösterir. Önerdiğim konudaki tüm adımları eksiksiz ve hatasız uygulamış olsaydınız, tüm adreslerin ayarları sıfırlanmış olurdu. Sorun yaşadığınız adresin önbelleğinde geçersiz bir görüntü resmi, kişisel ifade ya da görüntü adı kalmış olabilir. Windows Live Messenger sürümünüze: Windows Live Messenger > Yardım > Hakkında bölümünden bakabilirsiniz. Önce Program Ekle veya Kaldır listesinden WLM'yi kaldırın, sonra ilgili konuda bahsedilen klasörleri silin, C:\Documents and Settings\*NeutralizeR\Local Settings\Temp\MessengerCache klasörünü silin, kayıt girdilerini silin, bilgisayarınızı yeniden başlatın. Windows Live Messenger'ın son sürümü olan Windows Live Messenger 8.1.0178.00 sürümünü yükleyin.

Herhangi bir eklenti yüklüyse, geçici olarak devre dışı bırakın.
adelanth3 - avatarı
adelanth3
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #1758
adelanth3 - avatarı
Ziyaretçi
Evet ben dediğini eksiksiz yaptım girerken resim cıkıodu eski resmim ismi hatırlıodu bilg resetten sora cicekmi ne resmi cıkmıştı adresi baştan yazdım :'(
nabız sıfır - avatarı
nabız sıfır
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #1759
nabız sıfır - avatarı
Ziyaretçi
ya ben messenger discoery indirdim ama hep hata veriyor Msn ConfusedMsn Confused
The setup files are corrupted.Please obtain a new copy of the program.(yazıyor)
bana bu konuda yarımcı olabilrimisinz acaba Msn ConfusedMsn Confused şimdiden teşekkürler
nicksiz123 - avatarı
nicksiz123
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #1760
nicksiz123 - avatarı
Ziyaretçi
ben windows live messenger 8,0 kullanıyorum. ben hotmail hesabımdan gmail hesabımı açabilme imkanım varmı?

Ayhan Eşgin kimdir? email,telefon,adres ve iletişim bilgileri.