Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 177

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.847.471 Cevap: 3.874
efsane_timil - avatarı
efsane_timil
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #1761
efsane_timil - avatarı
Ziyaretçi
messenger live 8.1 de color nick calısıyor mu, calıyorsa nasıl kullanıcaz??
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
14 Şubat 2007       Mesaj #1762
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
efsane_timil adlı kullanıcıdan alıntı

messenger live 8.1 de color nick calısıyor mu, calıyorsa nasıl kullanıcaz??

Messenger > Araçlar > Seçenekler Seklemelerini takip ettiğiniz zaman karşınıza çıkacak olan pencere aşağıdaki gibidir. OK işareti ile gösterilen yerden nickinizi biçimlendirebilirsiniz...

Sponsorlu Bağlantılar

adszry1

ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
shubuo - avatarı
shubuo
Ziyaretçi
14 Şubat 2007       Mesaj #1763
shubuo - avatarı
Ziyaretçi
KOLAY GELSIN YAW YARDIM EDERSENIZ COK SEWINIRIM BENIM ŞİRKET MAİLİM VAR VE ARKADASLARDAN BİRİ ONU MSN E CEVIRMIS YANİ ???@makinto.com gibi benımde maılım var ama nası edecem bılmıorum yardım edersenız sewırım elınıze saglık benım ılk konum bu yardımınıza tesekkur ederım saol..

yaw benım bu maılı kısaca hotmailde acmam lazım messenger olarak kullanmak ıstıorum okudumda bıraz daha farklı yazmısm lutfen cvp yazarmısnız.?
Son düzenleyen shubuo; 14 Şubat 2007 09:59 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
14 Şubat 2007       Mesaj #1764
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
shubuo adlı kullanıcıdan alıntı

KOLAY GELSIN YAW YARDIM EDERSENIZ COK SEWINIRIM BENIM ŞİRKET MAİLİM VAR VE ARKADASLARDAN BİRİ ONU MSN E CEVIRMIS YANİ ???@makinto.com gibi benımde maılım var ama nası edecem bılmıorum yardım edersenız sewırım elınıze saglık benım ılk konum bu yardımınıza tesekkur ederım saol..

yaw benım bu maılı kısaca hotmailde acmam lazım messenger olarak kullanmak ıstıorum okudumda bıraz daha farklı yazmısm lutfen cvp yazarmısnız.?

Merhaba. Vereceğim linki inceleyin, resimli olarak nasıl yapacağınızı anlatıyor...

Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
gizemlirapci - avatarı
gizemlirapci
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1765
gizemlirapci - avatarı
Ziyaretçi
yaa arkadaşları sorum daha önce soruldumu bilmiyorum hepsini okuyamadım ya messenger 8.1 i yükledim ilk başta düzgün çalışıyodu bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra messengere her girmeye çalıştığımda hata raporu veriyo naaptıysam halledemedim lütfen yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1766
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
gizemlirapci adlı kullanıcıdan alıntı

yaa arkadaşları sorum daha önce soruldumu bilmiyorum hepsini okuyamadım ya messenger 8.1 i yükledim ilk başta düzgün çalışıyodu bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra messengere her girmeye çalıştığımda hata raporu veriyo naaptıysam halledemedim lütfen yardım edin

Verdiği hatayıda yazarsanız belki yardımcı olabiliriz..Msn Happy
wins_06 - avatarı
wins_06
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1767
wins_06 - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadasım cok caresız haldeyım msn adresıme bı grup ımza attı vermıyolar gerı ıkı adresımde ellerınde keyfı alıyorlar adresımdekı kıslerı de tehdıt edıyolar nasıl alacam gerı bana sadece bı yol soleyın onu yapayım Msn Sad

ılgınız ıcın cok tsk ederım ..

aynı seyı basınaza gelmıs gıbı dunun lutfen
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
15 Şubat 2007       Mesaj #1768
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
wins_06 adlı kullanıcıdan alıntı

ya arkadasım cok caresız haldeyım msn adresıme bı grup ımza attı vermıyolar gerı ıkı adresımde ellerınde keyfı alıyorlar adresımdekı kıslerı de tehdıt edıyolar nasıl alacam gerı bana sadece bı yol soleyın onu yapayım Msn Sad

ılgınız ıcın cok tsk ederım ..

aynı seyı basınaza gelmıs gıbı dunun lutfen

Vereceğim Linki İnceleyin..

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
emredursun - avatarı
emredursun
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1769
emredursun - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bi arkadaş var msn ye girdiğimde saati saatine biliren bi program varmıs onda hem sildiğimde hemde engellediğimde mail kutusuna msg atıyomus ööle bi program varmı die sorcaktım varsa adı ney
gizemlirapci - avatarı
gizemlirapci
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1770
gizemlirapci - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
gulcan adlı kullanıcıdan alıntı

messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor diye bi yazı çıkıyo rapor içeriğinde ise

hata imzası

appname: msnmsgr.exe appveer: 8.1.178.0 modname: unknown
modver: 0.0.0.0 offset: 7e21bbb5

gibi şeler var hiç bişi anlamadımMsn Sleepy Msn Sad Msn Thinking Msn Mad

Alıntı
gulcan adlı kullanıcıdan alıntı

messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor diye bi yazı çıkıyo rapor içeriğinde ise

hata imzası

appname: msnmsgr.exe appveer: 8.1.178.0 modname: unknown
modver: 0.0.0.0 offset: 7e21bbb5

gibi şeler var hiç bişi anlamadımMsn Sleepy Msn Sad Msn Thinking Msn Mad
Son düzenleyen gizemlirapci; 15 Şubat 2007 21:56 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi