Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 188

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.847.888 Cevap: 3.874
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
13 Mart 2007       Mesaj #1871
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
esamesiokunmaz adlı kullanıcıdan alıntı

herhangi bir yama yok. olduğu gibi orjinal yani cok eskiden coklu oturum vardı ama. onu kaldıralı cok oldu. avast, spyware doctor var.discovery de vardı

Tamam o zaman şimdi MSN'i tamamen kaldıralım ve tekrardan kuralım. Büyük ihtimalle sorun düzelecektir Msn Happy

Sponsorlu Bağlantılar
Şimdi;

Messengeri ve Plus'ı tamamen kaldırın.(Plus kullanmıyorsanız Plus ile ilgili adımları atlayın)
Plus'ı kaldırdıktan sonra Program Files'a bakın, orda plus ile ilgili bir dosya varsa silin.

MSN'i tamamen kaldırmak için adımları izleyin:

Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın.
Burdan messenger'ı unistall edin.

daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra

- Başlattan çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:

-
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

-
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...

- MSN Messenger'ı tekrar kurun...

- Plus'ı tekrar kurun. Plus'ı kurarken Sponsor ile birlikte kurmamaya dikkat edin.

Snap16

Messengeri ve yamalarını Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe buradan indirin...

ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
Fuzz - avatarı
Fuzz
Ziyaretçi
13 Mart 2007       Mesaj #1872
Fuzz - avatarı
Ziyaretçi

2 gün öncesine kadar msn 7.5 kullanıyordum, profilimde 180 küsür adet avatar kayıtlıydı.
Sponsorlu Bağlantılar
Mevcut avatarların ve ifadelerin kaybolmayacağını sanarak msn live kurdum, ancak ne eski avatarlarım ne de ifadelerimden eser yok... Msn Sad

"\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\msn adresim\ObjectStore\UserTile" dizininde tüm avatarlarım ve ifadelerim duruyor ancak msn live'da oturum açtığımda hiçbi' avatarı/ifadeyi göremiyorum kullanamıyorum...

Eski avatarlarıma ve ifadelerime kısa yoldan kavuşmanın bi' yolu var mı? Msn Thinking

yalnizkurt61 - avatarı
yalnizkurt61
Ziyaretçi
14 Mart 2007       Mesaj #1873
yalnizkurt61 - avatarı
Ziyaretçi
ARkadaşlar bi sorun var
Ben msn de yaptığım bir görüşmeyi herhangi bir programla kayıt altına almadım fakat şimdi bana o görüşme kayıtları çok lazım. Bu görüşme kayıtlarını bana gösterebilecek olan bir program var mı? Görüşmeyi tarihi ve saati; 13 Mart 2007, 17:40.
Şimdiden teşekkürler.
mehmetoguz - avatarı
mehmetoguz
Ziyaretçi
14 Mart 2007       Mesaj #1874
mehmetoguz - avatarı
Ziyaretçi
Slm arkadaşlar

Msn 7.5 bir türlü kaldıramıyorum. Satıcı ile temasa geçin uyarısı veriyor. Msn 8,0 kullanıyorum. Ne yapabilirim?
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
14 Mart 2007       Mesaj #1875
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
yalnizkurt61 adlı kullanıcıdan alıntı

ARkadaşlar bi sorun var
Ben msn de yaptığım bir görüşmeyi herhangi bir programla kayıt altına almadım fakat şimdi bana o görüşme kayıtları çok lazım. Bu görüşme kayıtlarını bana gösterebilecek olan bir program var mı? Görüşmeyi tarihi ve saati; 13 Mart 2007, 17:40.
Şimdiden teşekkürler.

Görüşme kayıtlarını Messenger otomatik olarak Belgelerim > Alınan Dosyalarım > Sohbet Günlük Dosyaları klasörü altına kaydeder. Aynı şekilde Plus kullanıyorsanız Belgelerim > Alınan Dosyalarım > MyChat Logs klasörü altında kayıta alır. Siz özellikle daha önceden bu ikisisini de iptal etmişseniz yapacak bir şey yok.

Alıntı
mehmetoguz adlı kullanıcıdan alıntı

Slm arkadaşlar

Msn 7.5 bir türlü kaldıramıyorum. Satıcı ile temasa geçin uyarısı veriyor. Msn 8,0 kullanıyorum. Ne yapabilirim?

Bilgisayarınızı güvenli Modda çalıştırın ve kaldırmayı deneyin. Zaten 8.0 ve ya 8.1'i yüklemek için 7.5'i kaldırmanıza gerek yok. Setup dosyasına tıkladığınız zaman otomatik olarak 7.5'in üstüne kuracaktır.

Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
zarkuz - avatarı
zarkuz
Ziyaretçi
14 Mart 2007       Mesaj #1876
zarkuz - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar,

MSN acikken surekli olarak script error aliyorum URL http://rad.msn.com/ADSAdClient31.dll?GetAd=&PG=IMSTK2&AP=1007

diyor. Internet Explorer lada calisamiyorum surekli bu hata cikiyor devan etmek istermisiniz diyor evet veya hayir diyerek hata mesajini kapatiyorum.

Bunlardan nasil kurtulurum? Sitedeki patch leri uyguladim ama duzelmedi.

yardim eden olursa cok sevinirim

zarkuz
Fuzz - avatarı
Fuzz
Ziyaretçi
14 Mart 2007       Mesaj #1877
Fuzz - avatarı
Ziyaretçi

2 gün öncesine kadar msn 7.5 kullanıyordum, profilimde 180 küsür adet avatar kayıtlıydı.
Mevcut avatarların ve ifadelerin kaybolmayacağını sanarak msn live kurdum, ancak ne eski avatarlarım ne de ifadelerimden eser yok... Msn Sad

"\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\msn adresim\ObjectStore\UserTile" dizininde tüm avatarlarım ve ifadelerim duruyor ancak msn live'da oturum açtığımda hiçbi' avatarı/ifadeyi göremiyorum kullanamıyorum...

Eski avatarlarıma ve ifadelerime kısa yoldan kavuşmanın bi' yolu var mı? Msn Thinking
selene - avatarı
selene
Ziyaretçi
14 Mart 2007       Mesaj #1878
selene - avatarı
Ziyaretçi
SLM ARKADASLR..MSN 8.1 İ YÜKLEMEK İSTEDİM OLMADI...TEKRAR LİVE MSN 8.0 YÜKLEDİM HATA KODU VERİYOR.GÜVENLİK DUVARALRIYLA OYNADIM...PROGRAM KALDIRIP TEKRAR YÜKLEDİM..SİSİTEM GERİ YÜKLEDİM..BİLGİSAYARCI BİR ARKADAS GÖTÜRDM AMA OLMUYOR....WEBMESSENGER KULLANABİLİYORUM ANCAK..LAPTOPA FORMAT ATINCA DÜZELİR ÖMİ BU DURUM?
spunky - avatarı
spunky
Ziyaretçi
14 Mart 2007       Mesaj #1879
spunky - avatarı
Ziyaretçi
discovery programıyla beraber messengerıda kaldırdım..fakat şu anda kurmaya çalıştığımda
"dosya ayıklaması başarısız.yetersiz bellek(takas dosyası için yetersiz boş disk alanı) veya bozuk kabin dosyası en olası nedendir."
hatasıyla karşılaşıyorum ve kurulum yarım kalıyor.. yardımcı olursanız sevinirim.
nilayatik - avatarı
nilayatik
Ziyaretçi
14 Mart 2007       Mesaj #1880
nilayatik - avatarı
Ziyaretçi
benim msn son sürümü yükledikten sonra garipleşti. benim bilgisayarımda diğerlerinin msnleri açılıyor, ama benimki açılmıyor. daha doğrusu açılıyor ama çalışmıyor, programı sonlandırmak zorunda kalıyorum. yani hack gibi bişey sözkonusu değil. işin ilginç yanı ben başka bilgisayarlarda msnimi açabiliyorum. kaldırdım tekrar kurdum, eklentileri kaldırdım vs ama işe yaramadı. msn 7.5 e dönmek zorunda kaldım. bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim. umarım doğru yerde soruyorumdur, tecrübesizlik var biraz maalesef..