Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 212

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.847.413 Cevap: 3.874
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
13 Mayıs 2007       Mesaj #2111
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
suuat adlı kullanıcıdan alıntı

S.a
Bilgisayara format attıktan sonra messenger 8.1 i yüklediğimde MSVCR71.dll hatası aldım..Yardımcı olabilirseniz.. Tşkler

Sponsorlu Bağlantılar
Tekrar yüklemeyi deneyin. Yüklemeden önce Messengeri tekrardan https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html burdan indirin ve bu indirdiğiniz dosya ile yeni kurulumu yapın..

Alıntı
AfacaNKaN adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba ArkadasLarim ÖncelikLe Kolay Gelsin Benim MSN Live Messenger Kullaniyordum pc ye format attim tekrar Yukledim simdi ise

Sekil:!

Hata Kodu : 80048820
Benişletilmis Hata Kodu : 80048412

Seklinde bir hata veriyor Siliyorum tekrar yukluyorum tekrar ayni hatayi veriyor ne yapmam gerekiyor yardimci olurmusunuz ?

Bilgisayarınızın tarih ve saatinin doğru olduğundan emin olun.

Alıntı
stardust adlı kullanıcıdan alıntı

selamlar oncelikle..
iki msn adresim var biri gayet rahat açılıyor ancak digerini acmak istedigimde 81000306 hatası veriyor..

bi hacklenme ya da freeze olabilir mi yoksa gercekten de dedigi gibi baglantı sorunu mu (onar dedigimde de hepsi yeşil halde,sınamada bir sorun gozukmuyor)

Msn Sad anlam veremedim

Çözüm:
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Eğer aynı bilgisayarda bir hesabınızla WLM'de oturum açabiliyor, diğeriyle açamıyorsanız, lütfen bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmadan bir süre bekleyiniz. Sunucu tabanlı sorunlarda yapabileceğiniz çok şey yok... Tabii bu esnada Başlat > Programlar > Windows Messenger ile oturum açmayı deneyebilirsiniz, çoğu zaman olumlu sonuç veriyor.

ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
13 Mayıs 2007       Mesaj #2112
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
suuat adlı kullanıcıdan alıntı

S.a
Bilgisayara format attıktan sonra messenger 8.1 i yüklediğimde MSVCR71.dll hatası aldım..Yardımcı olabilirseniz.. Tşkler

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr71 Gir ßuradan İndir
Sponsorlu Bağlantılar

Daha Sonra İndirdiğin Dll'yi Windows/system32 Klasörüne Kopyala Turkiye

Alıntı
AfacaNKaN adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba ArkadasLarim ÖncelikLe Kolay Gelsin Benim MSN Live Messenger Kullaniyordum pc ye format attim tekrar Yukledim simdi ise

Sekil:!

Hata Kodu : 80048820
Benişletilmis Hata Kodu : 80048412

Seklinde bir hata veriyor Siliyorum tekrar yukluyorum tekrar ayni hatayi veriyor ne yapmam gerekiyor yardimci olurmusunuz ?

BİLGİSAYARIN SAATİ VE TARİHİ DOĞRUĞUNU KONTROL EDİNİZ.
-TARİH VE SAAT ÖZELLİKLERİNDEN İNTERNET SAATİNİ DE GÜNCELLEYİN.
-BAŞLA / ÇALIŞTIR'DAN "regsvr32 Softpub.dll" Yİ DE DENEYİN...

Alıntı
stardust adlı kullanıcıdan alıntı

selamlar oncelikle..
iki msn adresim var biri gayet rahat açılıyor ancak digerini acmak istedigimde 81000306 hatası veriyor..

bi hacklenme ya da freeze olabilir mi yoksa gercekten de dedigi gibi baglantı sorunu mu (onar dedigimde de hepsi yeşil halde,sınamada bir sorun gozukmuyor)

Msn Sad anlam veremedim

Msn Messenger 81000306 Hata Kodu ve Çözümü

MSN Messenger'da oturum açmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz: Hizmetten veya Internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle şu anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun. Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdakini deneyin: Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun. MSN Messenger'ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun. İşletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun. Microsoft® Windows® işletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin. Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erişim izni verildiğinden emin olun. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın. MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın.

Not : Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun. Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin.Turkiye
ebru25 - avatarı
ebru25
Ziyaretçi
14 Mayıs 2007       Mesaj #2113
ebru25 - avatarı
Ziyaretçi
81000378 kişi listeniz kullanılamıyordur veya salt okunur moddadır. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin
yaa haftalardır bekliyorum arkadaşlar yok olmuyo msn açılmıyo live ın eski sürümünü yükledim ancak ondada kişi ekleyemiyorum ekleyenleri göremiyorum çevrimdışı ileti yazıp alamıyorum rica etsem yardımcı olabilirmisiniz
erd_drknght - avatarı
erd_drknght
Ziyaretçi
14 Mayıs 2007       Mesaj #2114
erd_drknght - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ebru25 adlı kullanıcıdan alıntı

81000378 kişi listeniz kullanılamıyordur veya salt okunur moddadır. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin
yaa haftalardır bekliyorum arkadaşlar yok olmuyo msn açılmıyo live ın eski sürümünü yükledim ancak ondada kişi ekleyemiyorum ekleyenleri göremiyorum çevrimdışı ileti yazıp alamıyorum rica etsem yardımcı olabilirmisiniz

Walla bu hata kodu için hep çözüm olarak bekle sonra oturum açmayı dene diyolar ama sen olmadı diyosun birde şu programa bak bakalım hata kodlarını çözen bi program:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/8230-messenger-error-fixer-hata-onarimi.html
Son düzenleyen ahmed; 14 Mayıs 2007 13:08
ebru25 - avatarı
ebru25
Ziyaretçi
14 Mayıs 2007       Mesaj #2115
ebru25 - avatarı
Ziyaretçi
eski sürümü kullanıyorum şuan açılıyor fakat ekleme yapamıyorum ekleyenide göstermiyor ve çevrimdışı ileti alıp yazamıyorum hata kodu verse problemii çözmek kolay olurdu belkii oo hata kodunu yeni sürümde veriyo o yüsden eski sürümü kullanıyorum bundada yukarda anlattığım gibi sorunlar oluyo
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
14 Mayıs 2007       Mesaj #2116
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı

eski sürümü kullanıyorum şuan açılıyor fakat ekleme yapamıyorum ekleyenide göstermiyor ve çevrimdışı ileti alıp yazamıyorum hata kodu verse problemii çözmek kolay olurdu belkii oo hata kodunu yeni sürümde veriyo o yüsden eski sürümü kullanıyorum bundada yukarda anlattığım gibi sorunlar oluyo

1- Windows Messenger kullanarak oturum açın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.
2- MSN Support'a ulaşın.

İlgili sayılabilecek daha önce yazdığım bir mesaj:

Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Yeni fark etmemden dolayı cevap biraz geç gelmiş olabilir ama en azından benzeri sorunu yaşayanlar için fikir verebilecek bir kaç konuya değinebilirim.

Kişi listesi dosyaları bilgisayarlarıınızda değil, MSN sunucularında barınmaktadırlar. Yaptığınız ekleme/silme/engelleme vb. değişiklikler bu dosyalara yazılırlar.

Herhangi bir işlem yapıp oturumunuzu kapatıp tekrar açtıktan sonra bu değişikliği göremiyorsanız, işleminiz zaman aşımına uğramış ya da kişi listesi dosyanızda bir hata oluşmuş olabilir. Bu durumda yapabileceğiniz çok fazla şey yok.

Daha sade, az özellik barındıran bir Messenger sürümüyle oturum açıp işlemi tekrar edebilirsiniz. Mesela "Başlat > Programlar > Windows Messenger" kullanarak oturum açın, silmek istediğiniz kişiyi bulup silin. Tekrar ekleyin, oturumunuzu kapatıp açın. Sorun çift taraflı yaşanıyorsa, karşınızdaki kişiye de bu adımları takip etmesini önerin.

Kişiler birbirlerini listelerine eklediklerinde, bir taraf diğerini silmiş olsa bile kişi listesi dosyasında ilgili kişinin bilgisi kalır. Her iki taraf da birbirini "engellemeden" silerse, ardından da "Araçlar > Seçenekler > Gizlilik" bölümüne gelip aşağıdaki resimde gösterilen bölümdeki işlemi yaparsa, ancak o zaman "hiç eklememiş/eklenmemiş" gibi olurlar:

msn kisi silme

Bu işlemleri anti-virus/firewall gibi güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak devre dışı bırakıp yüklüyse Messenger eklentilerini/yamalarını kaldırıp uygulamanızı öneririm.

Defalarca bu işlemleri yapmanıza rağmen bir sonuç alamıyorsanız, sorunun kullanıcı tabanlı olmadığından emin olabilirsiniz. MSN Support/MSN Messenger birimine ulaşmanız gerekiyor:

E-mail Support

Siz de yukarıda yazdıklarımı uygulamayı deneyebilirsiniz. Sonuç alamazsanız, MSN Support'a durumu izah eden bir mesaj gönderebilirsiniz.

Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
ebru25 - avatarı
ebru25
Ziyaretçi
14 Mayıs 2007       Mesaj #2117
ebru25 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim ama olmuyoo delirmek üzereyim bu nasıl bir durum ben anlamadım
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
14 Mayıs 2007       Mesaj #2118
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim ama olmuyoo delirmek üzereyim bu nasıl bir durum ben anlamadım

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Kişi listenizde problem var. MSN Support/MSN Messenger birimine ulaşmanız gerekiyor:

E-mail Support
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
cem3548 - avatarı
cem3548
Ziyaretçi
14 Mayıs 2007       Mesaj #2119
cem3548 - avatarı
Ziyaretçi
ileti geçmişini hem wlm hemde plus kaydetmektedir siz bu iki kaydetme şeklini pasif yapsanız bile bazı özel yazılımlar kurularak ileti gecmişiniz bulunabilir...xp de klavye hareketleriniz ayrıca özel bir sistem ile kaydeilmektedir.

ahmed kardeşim çok sağol açıklaman için.

xp de klavye hareketleriniz ayrıca özelbir sistem ile katdedilmektedir

demişsin nereye ve nasıl kaydeder bunları ve nasıl ulaşırız.
nabız sıfır - avatarı
nabız sıfır
Ziyaretçi
15 Mayıs 2007       Mesaj #2120
nabız sıfır - avatarı
Ziyaretçi
ya yaklaşık 2 aydr 8.1 kullanamıyorum 4-5 kere buraya yazdım hata kodu 800401f3 her sefernde bu Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) programı yolladınz tmm saolunda ne yaptıysam düzelmediya bana başka bi şekilde hiç yardım edemezsinz başka çözüm yolu yokmudur bu işin