Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Bu sorunun "Windows Live Messenger Teknik Destek" konusuyla bir alakası olduğunu söylemek zor. Bu derece teknik detaya inmeden sorunu; "şirketten Windows Live Messenger bağlantısı kurmakta zorlanıyoruz" ya da "WLM'nin kullandığı port kapatıldıysa, bunu açmanın bir yolu var mıdır?" ya da "internet'te her yere ulaşılabiliyor, internet bağlantısı gerektiren her program kullanılabiliyor fakat WLM'de kesinlikle oturum açılamıyor" gibisinden yazmış olsaydınız, makul bir cevap alabilirdiniz. Network/networking sitelerini araştırmanızı öneriyorum.... Google
evet haklı olabilirsiniz. daha fazla detaya inmeden soru,sizin önerdiğiniz şekillerdeki makul bir ifade ile 'de sorulabilirdi.Ancak ;
Alıntı
blue-blood adlı kullanıcıdan alıntı Lütfen teknik destek talebinde bulunmadan önce bazı teknik bilgileri vermeye çalışın.
Deki gibi bazı teknik bilgileri verdim sağdece. "şirketten Windows Live Messenger bağlantısı kurmakta zorlanıyoruz" gibi bir sorun'unda çok yüzeysel olacağı görüşündeydim.
Sorun'un proxy 'ayarlamalarından kaynaklandığını çözümledik. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara ayrıntılı bilgiyi forumdan verebilirim
Teşkkürler.