Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 211

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.847.865 Cevap: 3.874
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
10 Mayıs 2007       Mesaj #2101
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeTWoRKeR adlı kullanıcıdan alıntı

msn'im bu hatayı veriyor arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Windowsunuzun registery ayarlarında bir hata olduğu için bu uyarıyı alıyorsunuz.Linkteki programı indirip kurun,registery işleminden sonra MSN Messenger’ı tekrar açmayı deneyin,büyük ihtimalle olacaktır...
Sponsorlu Bağlantılar

RegistryWorkshop

Alıntı
karraggüll adlı kullanıcıdan alıntı

slm messengerdiscovery kullanıyorum ama bazı özelliklerinden son günlerde yararlanamıyorum oturum açmanız gerekli diyor ve bir türlü nasıl oldunu anlayamadımMsn Sad
sanırım özürlüyüm bana biri yardımcı olabilirmi lütfenn

Öncelikle msni tamamen sil, sonra msgdiscovery de tamamen sil "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.

sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyaysı görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.

Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın.

Sonra Windows Live Messenger'ın son sürümünü indirdiğinizden emin olun ve yükleyin
yüklendikten sonra msgdiscovery i yükleyin.
duman_gozlum53 - avatarı
duman_gozlum53
Ziyaretçi
10 Mayıs 2007       Mesaj #2102
duman_gozlum53 - avatarı
Ziyaretçi
ArkadaşLar ben msn messenger Live yi yükLediğim zaman biLgisayar kilitLeniyor ve reset atmak zorunda kaLıyorumm. Bazen açabiliyorum ama geneLde hep kilitLeniyor. Bunun nedenini biLen birisi anLatabiLir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Şimdiden TeşekkürLer...
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
10 Mayıs 2007       Mesaj #2103
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
duman_gozlum53 adlı kullanıcıdan alıntı

ArkadaşLar ben msn messenger Live yi yükLediğim zaman biLgisayar kilitLeniyor ve reset atmak zorunda kaLıyorumm. Bazen açabiliyorum ama geneLde hep kilitLeniyor. Bunun nedenini biLen birisi anLatabiLir mi?

Şimdiden TeşekkürLer...

Herhangi bir anti-virüs, firewall yazılımı kullanıyorsanız onu geçici olarak kapatın ve Windows Messenger'da oturum açmayı deneyin. MSN Messenger'ın yeni sürümleri biraz daha fazla donanım gücü gerektiriyor. Hele ki çok kalabalık bir listeniz varsa... Windows Messenger'da oturum açmayı deneyin. Son olarak herhangi bir eklenti kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız onları da devre dışı bırakın. Messenger'ı mümkün mertebede sadeleştirin ve öyle oturum açmayı deneyin...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
10 Mayıs 2007       Mesaj #2104
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı

Şirkette helpdesk yöneticisiyim.

IEEE 802.3 +switch ile messenger 8.1 bağlantısı kurmaktayım
Kontrol ettim çıkış;

IEEE 802.3 Header
IP Header
TCP Header
[Data]
olarak server 'e iletiliyor

switchin MAC adresi ve source mac adresleri arasında sorun yok

Active Directory domain alanı win-xp kurulu bilgisayarlar içeriyor. Şirket politikamıza göre kullanıcıların bir domain controller tarafından identity onaylaması yapılmadan erişimler gerçekleştirilmiyor. Erişime izin verdiğim taktirde bağlantı gerçekleşmiyor ? Break

Bu sorunun "Windows Live Messenger Teknik Destek" konusuyla bir alakası olduğunu söylemek zor. Bu derece teknik detaya inmeden sorunu; "şirketten Windows Live Messenger bağlantısı kurmakta zorlanıyoruz" ya da "WLM'nin kullandığı port kapatıldıysa, bunu açmanın bir yolu var mıdır?" ya da "internet'te her yere ulaşılabiliyor, internet bağlantısı gerektiren her program kullanılabiliyor fakat WLM'de kesinlikle oturum açılamıyor" gibisinden yazmış olsaydınız, makul bir cevap alabilirdiniz. Network/networking sitelerini araştırmanızı öneriyorum.... Google
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
cem3548 - avatarı
cem3548
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #2105
cem3548 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var,
konu şu gizli ve bilinmesini istemediğim bir kaç görüşme yaptım msn den (8.1 live)
ve geçmiş kayıtlı değil hiç kaydetmedim şimdiye kadar.
birsi çok uğraşsa geçmişi bulabilirmi.

yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #2106
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cem3548 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var,
konu şu gizli ve bilinmesini istemediğim bir kaç görüşme yaptım msn den (8.1 live)
ve geçmiş kayıtlı değil hiç kaydetmedim şimdiye kadar.
birsi çok uğraşsa geçmişi bulabilirmi.

yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

ileti geçmişini hem wlm hemde plus kaydetmektedir siz bu iki kaydetme şeklini pasif yapsanız bile bazı özel yazılımlar kurularak ileti gecmişiniz bulunabilir...xp de klavye hareketleriniz ayrıca özel bir sistem ile kaydeilmektedir.
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #2107
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Bu sorunun "Windows Live Messenger Teknik Destek" konusuyla bir alakası olduğunu söylemek zor. Bu derece teknik detaya inmeden sorunu; "şirketten Windows Live Messenger bağlantısı kurmakta zorlanıyoruz" ya da "WLM'nin kullandığı port kapatıldıysa, bunu açmanın bir yolu var mıdır?" ya da "internet'te her yere ulaşılabiliyor, internet bağlantısı gerektiren her program kullanılabiliyor fakat WLM'de kesinlikle oturum açılamıyor" gibisinden yazmış olsaydınız, makul bir cevap alabilirdiniz. Network/networking sitelerini araştırmanızı öneriyorum.... Google

evet haklı olabilirsiniz. daha fazla detaya inmeden soru,sizin önerdiğiniz şekillerdeki makul bir ifade ile 'de sorulabilirdi.Ancak ;

Alıntı
blue-blood adlı kullanıcıdan alıntı

Lütfen teknik destek talebinde bulunmadan önce bazı teknik bilgileri vermeye çalışın.

Deki gibi bazı teknik bilgileri verdim sağdece. "şirketten Windows Live Messenger bağlantısı kurmakta zorlanıyoruz" gibi bir sorun'unda çok yüzeysel olacağı görüşündeydim.
Sorun'un proxy 'ayarlamalarından kaynaklandığını çözümledik. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara ayrıntılı bilgiyi forumdan verebilirim

Teşkkürler.
stardust - avatarı
stardust
Ziyaretçi
13 Mayıs 2007       Mesaj #2108
stardust - avatarı
Ziyaretçi
selamlar oncelikle..
iki msn adresim var biri gayet rahat açılıyor ancak digerini acmak istedigimde 81000306 hatası veriyor..

bi hacklenme ya da freeze olabilir mi yoksa gercekten de dedigi gibi baglantı sorunu mu (onar dedigimde de hepsi yeşil halde,sınamada bir sorun gozukmuyor)

Msn Sad anlam veremedim
AfacaNKaN - avatarı
AfacaNKaN
Ziyaretçi
13 Mayıs 2007       Mesaj #2109
AfacaNKaN - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ArkadasLarim ÖncelikLe Kolay Gelsin Benim MSN Live Messenger Kullaniyordum pc ye format attim tekrar Yukledim simdi ise

Sekil:!

Hata Kodu : 80048820
Benişletilmis Hata Kodu : 80048412

Seklinde bir hata veriyor Siliyorum tekrar yukluyorum tekrar ayni hatayi veriyor ne yapmam gerekiyor yardimci olurmusunuz ?
suuat - avatarı
suuat
Ziyaretçi
13 Mayıs 2007       Mesaj #2110
suuat - avatarı
Ziyaretçi
S.a
Bilgisayara format attıktan sonra messenger 8.1 i yüklediğimde MSVCR71.dll hatası aldım..Yardımcı olabilirseniz.. Tşkler