Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 220

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.847.181 Cevap: 3.874
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
5 Haziran 2007       Mesaj #2191
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cerkes adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar forumda aradım ama bulamadım. benim msn de aktarım hızı cok yavas.guvenlik duvarından kaynaklandıgını sanmıyorum.aktarım hızını artırmak icin
önerilerinizi bekliyorum

aktarım hızı adsl bağlantı hızı ile doğru orantılıdır.bağlantınız yüksek ise aktarımda hızlı olmaktadır.ayrıca msn eklentilerinin kullanılması aktarımda yavaşlamalara neden olabiliyor bazen...
Sponsorlu Bağlantılar
coolkral - avatarı
coolkral
Ziyaretçi
5 Haziran 2007       Mesaj #2192
coolkral - avatarı
Ziyaretçi
benim msn 8 çok yavaş açılıyor açılışta
neden acaba kilitlenio bazen.
Sponsorlu Bağlantılar
NIGRA - avatarı
NIGRA
Ziyaretçi
5 Haziran 2007       Mesaj #2193
NIGRA - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bi smile var onu pc ye gif olarak alamıorum stuufplugta calmıo ne yapmam gerek ne olur yardım edin kafayı yicem denemedigim yol kalmadı bi el atın ne olur? verilen cvblar yetersiz kaldı smile msn penceresinde ve benım adresimede ekledim ama bana normal resim hali lazım gif uzantılı

bana msnden yardım edebilece olan varsa eklesin beni smilei konusma penceresine cıkartayım Msn Wink
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
5 Haziran 2007       Mesaj #2194
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NIGRA adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar bi smile var onu pc ye gif olarak alamıorum stuufplugta calmıo ne yapmam gerek ne olur yardım edin kafayı yicem denemedigim yol kalmadı bi el atın ne olur? verilen cvblar yetersiz kaldı smile msn penceresinde ve benım adresimede ekledim ama bana normal resim hali lazım gif uzantılı

bana msnden yardım edebilece olan varsa eklesin beni smilei konusma penceresine cıkartayım Msn Wink

Bütün bu dosyalar C:\Documents and Settings\{windows oturum açma adınızla değiştirin}\Application Data\Microsoft\MSN Messenger klasöründe, MSN Messenger kimliğiniz altında saklanır.

{ } içindeki bölümde Windows Oturum Açma adınız olmalıdır.

Ayrıca Windows'unuz harddisk'inizde hangi sürücüde bulunuyorsanız, baştaki C yerine o sürücünün adını yazmalısınız. ( C:\, D:\, E:\ gibi...)

Örnek:

C:\Documents and Settings\NeutralizeR\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\3664723132

3664723132: Admin (at) MsXLabs.org adresi kullanılarak MSN Messenger'da oturum açılması sonucu, MSN Messenger'ın bu email adresine atadığı kimlik numarasıdır.

Eğer son klasör olarak girdiğiniz \MSN Messenger klasörü içinde birçok kimlik numarası görüyorsanız ve hangisinin hangi email adresine ait olduğunu öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki küçük aracı kullanabilirsiniz.

attachmentphp?attachmentid988&ampd1128948523

Your Passport email: MSN Messenger'da oturum açtığınız email adresini yazın

ve Work out tuşuna basın. Çok küçük ve tek amacı bu olan araç, sizi internet'te paranoyak yapan kötü amaçlı yazılımlardan biri değil, endişe etmeyin.

Hangi ID'nin size ait olduğunu öğrendikten sonra o klasöre gidip gözatabilir, istediğiniz klasörü silebilirsiniz. Böylece göz kırpmaları ve/veya diğer tüm içerikler tek seferde silinmiş olur.

MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim?

daha sonra girdiğiniz klasördeki .dat uzantılı dosyayı .gif yapın
kaspersky2006 - avatarı
kaspersky2006
Ziyaretçi
6 Haziran 2007       Mesaj #2195
kaspersky2006 - avatarı
Ziyaretçi
bende şöyle bir sorun var 8.1 kullanıyorum ustunde msnplus var 4.23 var sonra messenger discovery var 1.3 310 sorum şu karşımdakı kışıler benım ifadelerimi ekliyemıyolar bunu nasıl çözerım başkaları benım ifadelerımı alabılsın
bebeto - avatarı
bebeto
Ziyaretçi
6 Haziran 2007       Mesaj #2196
bebeto - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kaspersky2006 adlı kullanıcıdan alıntı

bende şöyle bir sorun var 8.1 kullanıyorum ustunde msnplus var 4.23 var sonra messenger discovery var 1.3 310 sorum şu karşımdakı kışıler benım ifadelerimi ekliyemıyolar bunu nasıl çözerım başkaları benım ifadelerımı alabılsın

Ayni resimdeki gibi yap sorun cözulecektir dörduncu kutucuk isaretli olmicak.. bende isaretli cunku ben kimse ifadelerimi alsin istemiorum ama sen o isareti kaldir Msn Grin

asdasdasdtg2
bahar01 - avatarı
bahar01
Ziyaretçi
7 Haziran 2007       Mesaj #2197
bahar01 - avatarı
Ziyaretçi
msn engelli listesini engellediğim kişiler beni silmeden ben onları nasıl silebilirim
mrymskrc - avatarı
mrymskrc
Ziyaretçi
7 Haziran 2007       Mesaj #2198
mrymskrc - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
SERTACOZCAN adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar benim sorunum su windows live messenger yüklemek istiyorum. ama

"dosya ayıklaması basarısız yetersiz bellek takas dosyası için yetersiz disk alanı veya bozuk kabin dosyası en olası nedendir"

diye bir hata mesajı veriyor. yardımcı olurmusunuz??

windows xp sp2
msn 7,5
pc cilin 2006 kullanıyorum

arkadaşlar bu hata bende de oluyor ne yapmalıyım acaba.sizin yazdıklarınızı okudum fakat onlar bi işe yaramadı Msn Disappointed
romantik84 - avatarı
romantik84
Ziyaretçi
7 Haziran 2007       Mesaj #2199
romantik84 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba, msn imde yazıştığım kişinin görüntü resmini de kendi görüntü resmimi de göremiyorum. nasıl görebilirim? windows live messenger kullanıyorum.. teşekkürler...
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
7 Haziran 2007       Mesaj #2200
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
romantik84 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba, msn imde yazıştığım kişinin görüntü resmini de kendi görüntü resmimi de göremiyorum. nasıl görebilirim? windows live messenger kullanıyorum.. teşekkürler...

Messenger kişi listesi penceresinde "Araçlar --> Seçenekler" menüsüne gidin.

Açılan yeni pencerede "Kişisel" sekmesine tıklayın. Kişisel sekmesinden "Kendi görüntü resmimi göster ve diğerlerinin bunu görmesine izin ver" seçeneğinin; Genel sekmesinden de "Diğerlerinin görüntü resmini göster" seceneğinin işaretli olduğundan emin olun.