Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 219

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.847.498 Cevap: 3.874
boreas82 - avatarı
boreas82
Ziyaretçi
1 Haziran 2007       Mesaj #2181
boreas82 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar msn discovery live da kendini cevrim dısı gösterenleri nasıl ööreniyoruz.ya da bu program bunu yapıyormu???
Sponsorlu Bağlantılar
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
1 Haziran 2007       Mesaj #2182
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
boreas82 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaslar msn discovery live da kendini cevrim dısı gösterenleri nasıl ööreniyoruz.ya da bu program bunu yapıyormu???

Msg discovery yerine plus'ta böyle bir özellik mevcut..

Sponsorlu Bağlantılar
MSN PLUS yüklü olması lazımdır... s18

arkadaslar bu yontem cevrımdısı msn gırenlerı gosterır ..
plus live in belirlediğiniz kişi veya kişilerin yaptığı eylemlerden sizi haberdar etmek için olay bildirimleri hizmeti var.

plus/özellikler/özelleştir/olay uyarıları gelen sayfaya ekle diyoruz istediğimiz kişi yada kişileri seçip ileri diyoruz. gelen sayfada kullanıcı oturum açtı yı seçip devam ediyoruz ses ile bilgilendirmenin altındaki bu olay meydana geldiğinde bir ses çal kutucuğunu seçiyoruz. ve gözat (....) dan desteklenen uzantılara göre bi ses seçiyoruz ve ileri diyoruz bu uyarı asla zamanaşımına uğramazı işaretliyoruz uygula sonra tamam oturumu kapaltıp tekrar açıyoruz. bundan sonra kullanıcı ister çevrimdışı ister çevrimiçi oturum açsın belirlediğiniz ses çalacaktır. ses çaldığı halde oturum açma bilgisi gelmediyse çevrımdışı girmiştir.

NOT:yalnız kendi pc de ikinci bir oturum açıp denerseniz göstermiyor
MSN PLUS yüklü olması lazımdır... s18Kolay Gelsin..

karali05 - avatarı
karali05
Ziyaretçi
2 Haziran 2007       Mesaj #2183
karali05 - avatarı
Ziyaretçi
msn ' mi yükselteceğim 8.0 indirdim ama yükleyemiyorum yüklerken işletim sisteminiz windovs xp ve üzeri olmalıdır diye hata veriyor ben xp medya center kullanıyorum
işletim sistemim:xp media center edition amd athlon(tm)64x2 dual core processor 3800+
2.00 GHZ 512,MB RAM
RaPKaN - avatarı
RaPKaN
Ziyaretçi
2 Haziran 2007       Mesaj #2184
RaPKaN - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar..
Ya bu messenger'da uzaktan yardım sunmayı kaç kere denedim ,ama olmadı...bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim... Cevaplarınızı geniş ve ayrıntılı bi şekilde yazın mümkünse..
mayyakceto - avatarı
mayyakceto
Ziyaretçi
3 Haziran 2007       Mesaj #2185
mayyakceto - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar;

sorunum 8.5 beta sürümünü yükledm şu anda hem 8.0 live hemde 8.5 beta sürümü mevcut pc mde.8.0 ı kaldırdımda 8.5 sürümü açılmıyor hata veriyor bunu nasıl kaldırabilirim.ayrıca 8.5 sürümde discovery nasıl kullanabilirim bilgi verrseniz sevnirim...

teşekkürler
romantik84 - avatarı
romantik84
Ziyaretçi
3 Haziran 2007       Mesaj #2186
romantik84 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba. bir arkadaşım kişi listemde olduğu halde ve onu engellemediğim halde o çewrimiçi olduğunda onu online göremiyorum. nerden kaynaklanıyor olabilir bu sorun ve ne yapamam gerekir? yardımcı olursanız sevinirim..
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
3 Haziran 2007       Mesaj #2187
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
romantik84 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba. bir arkadaşım kişi listemde olduğu halde ve onu engellemediğim halde o çewrimiçi olduğunda onu online göremiyorum. nerden kaynaklanıyor olabilir bu sorun ve ne yapamam gerekir? yardımcı olursanız sevinirim..

hem siz hem arkdsınız adreslerinizi msn listesinden silip (engelliler listesi) tekrar eklemeyi deneyiniz...
MistaCooL - avatarı
MistaCooL
Ziyaretçi
4 Haziran 2007       Mesaj #2188
MistaCooL - avatarı
Ziyaretçi
Selam yanlış veya doğru arama yaptım ama bu konuyla ilgili mesaj bulamadım bu yüzden sormak için yeni konu açmaya karar verdim...

Çoook öncelerden eklediğim ama şimdi konuşadıklarım veya eklememe rağmen hiç online olmamış kullanıcıların maillerini kişi listemden kaldırmak istiyorum ama maalesef kaldıramıyorum. Detaylı bi silme işlemini nasıl yapabilirim. Şimdiden teşekkürler...
Son düzenleyen Blue Blood; 4 Haziran 2007 20:47
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
4 Haziran 2007       Mesaj #2189
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
MistaCooL adlı kullanıcıdan alıntı

Selam yanlış veya doğru arama yaptım ama bu konuyla ilgili mesaj bulamadım bu yüzden sormak için yeni konu açmaya karar verdim...

Çoook öncelerden eklediğim ama şimdi konuşadıklarım veya eklememe rağmen hiç online olmamış kullanıcıların maillerini kişi listemden kaldırmak istiyorum ama maalesef kaldıramıyorum. Detaylı bi silme işlemini nasıl yapabilirim. Şimdiden teşekkürler...

silmeniz için öncelikle silmek istediğiniz kişilerin sizi silmesi gereklidir.onlar adreslerine uzun süre girmeseler bile siz onların listelerinde olduğunuz için ve onları sizi silmedikleri için sizde onları silemezsiniz.
cerkes - avatarı
cerkes
Ziyaretçi
4 Haziran 2007       Mesaj #2190
cerkes - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar forumda aradım ama bulamadım. benim msn de aktarım hızı cok yavas.guvenlik duvarından kaynaklandıgını sanmıyorum.aktarım hızını artırmak icin
önerilerinizi bekliyorum