Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 229

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.847.227 Cevap: 3.874
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
25 Haziran 2007       Mesaj #2281
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ikdk adlı kullanıcıdan alıntı

vista yükledim msnde bağlantı sorunu yaşıyorum hata kodu 80048820 yardım istiyorum teşekkürler şimdiden

Msn Messenger 80048820 Hata Kodu ve Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar
1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.
2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki
"Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
"Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
"Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin
6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan
aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.

tuz - avatarı
tuz
Ziyaretçi
25 Haziran 2007       Mesaj #2282
tuz - avatarı
Ziyaretçi
Selam; arkadaşlar msn 8.5 sürümü bunla birlikte plus ve dicovery kulanmaktayım.İleti yazdığım sayfada karşı tarafın resim ve camera görüntüsünü görüyorum fakat kendi camera görüntümü ve resmimi göremiyorum.Ayrıca kişi kartımda da kendi resmimi görüyorum işin garip tarafı bu konuda malumatı olan arkadaşlar ivedi dönüş yaparlarsa sevinirim şimdiden teşekkürlerimi iletirim saygılar.Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
25 Haziran 2007       Mesaj #2283
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tuz adlı kullanıcıdan alıntı

Selam; arkadaşlar msn 8.5 sürümü bunla birlikte plus ve dicovery kulanmaktayım.İleti yazdığım sayfada karşı tarafın resim ve camera görüntüsünü görüyorum fakat kendi camera görüntümü ve resmimi göremiyorum.Ayrıca kişi kartımda da kendi resmimi görüyorum işin garip tarafı bu konuda malumatı olan arkadaşlar ivedi dönüş yaparlarsa sevinirim şimdiden teşekkürlerimi iletirim saygılar.Msn Sad

kullandığınız sürüm beta olduğu için diğer sürümlerle tam olarak uyum sağlanamaz ve sorunlar olabilir size şuanki güncel final sürümleri kullanmanızı öneririm sorunlara karşılaştıysanız.
combatant15 - avatarı
combatant15
Ziyaretçi
26 Haziran 2007       Mesaj #2284
combatant15 - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar ben ppaylaşım kalsörlerinde sorun yaşıyorum paylaşım klasörlerini açmak için tıkladığımda PAYLAŞIM KLASÖRLERİNİZ HENÜZ KULLANILAMIYOR.LÜTFEN 1 DAKİKA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ lütfen arkadaşlar sorunun çözümünü bilen varsa yardım etsin

sitede cevabı verildiyse özür dilerim ben bulamadım
Son düzenleyen ahmed; 27 Haziran 2007 00:56 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
27 Haziran 2007       Mesaj #2285
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
combatant15 adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaşlar ben ppaylaşım kalsörlerinde sorun yaşıyorum paylaşım klasörlerini açmak için tıkladığımda PAYLAŞIM KLASÖRLERİNİZ HENÜZ KULLANILAMIYOR.LÜTFEN 1 DAKİKA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ lütfen arkadaşlar sorunun çözümünü bilen varsa yardım etsin

sitede cevabı verildiyse özür dilerim ben bulamadım

Paylaşım Klasörlerini kullanabilmek için hem sizin hem de kişinizin NTFS (Performans, güvenlik, güvenilirlik ve diğer ileri düzey özellikleri sağlayan gelişmiş bir dosya sistemi.) dosya sistemi ile biçimlendirilmiş bir sistem bölüm (Bölüm, sabit sürücünüzün bir kısmı veya tamamı olabilir. Bölümler genellikle işletim sistemi yüklenmeden önce oluşturulur. Çoğu ev kullanıcısı için, sabit sürücünün yalnızca bir bölümü vardır.) kullanması gerekir. Sabit disklerin normalde NTFS dosya sistemi içinde biçimlendirilen tek bir bölümü vardır. Sabit diskinizin NTFS sistem bölümü kullanıp kullanmadığını belirlemek için Bilgisayarım'ı çift tıklatın, Windows'un yüklü olduğu sabit diski sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. NTFS'nin Dosya sistemi'nin altında listelenip listelenmediğine bakın.
Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için:
  1. Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
  2. cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  3. convert c: /FS:NTFS (burada C: sabit diskinizi gösterir) yazın ve ardından ENTER'a basın.
  4. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Notlar
  • Sabit diskinizi FAT32'den NTFS'ye nasıl dönüştürebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için Windows yardım belgelerinize başvurun. FAT32'den NTFS'ye dönüştürme işlemi sırasında bir aksilik olursa veri kaybedebilirsiniz.
xioqin - avatarı
xioqin
Ziyaretçi
27 Haziran 2007       Mesaj #2286
xioqin - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bugün msn live 8.1 i indirdim ve sorunsuz kurdum fakat msni açmaya kalktığımda
Runtime Eror!
program:G:programfiles/msn messenger/msnmsgr.exe
R6025
-pure virtual function call

şeklinde bir hata çıkıyor acil bir cvp bekliorm şimdiden teşekkürler
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
27 Haziran 2007       Mesaj #2287
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
xioqin adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bugün msn live 8.1 i indirdim ve sorunsuz kurdum fakat msni açmaya kalktığımda
Runtime Eror!
program:G:programfiles/msn messenger/msnmsgr.exe
R6025
-pure virtual function call

şeklinde bir hata çıkıyor acil bir cvp bekliorm şimdiden teşekkürler

peki direk C/Program Files/MSN Messenger/msnmsgr 'a tıkladığınızda bağlanabiliyormusunuz.?

Messenger'ın Kurulumunu gerçekleştirirken program files klasörünün içersindeki
MSN Messenger 'ın seçilip seçilmediğini kontrol edin sanırım sorun masaüstünde oluşan kısa yolda..

eğer direk olarak
C/Program Files/MSN Messenger/msnmsgr 'dan ulaşabiliyorsanız msnmsngr.exe'dosyasına Sağ Tıklayın Masaüstüne kısayol oluştur seçeneyini seçin. diğer kısayolu silin bunu kullanmaya devam edin
combatant15 - avatarı
combatant15
Ziyaretçi
27 Haziran 2007       Mesaj #2288
combatant15 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı

Paylaşım Klasörlerini kullanabilmek için hem sizin hem de kişinizin NTFS (Performans, güvenlik, güvenilirlik ve diğer ileri düzey özellikleri sağlayan gelişmiş bir dosya sistemi.) dosya sistemi ile biçimlendirilmiş bir sistem bölüm (Bölüm, sabit sürücünüzün bir kısmı veya tamamı olabilir. Bölümler genellikle işletim sistemi yüklenmeden önce oluşturulur. Çoğu ev kullanıcısı için, sabit sürücünün yalnızca bir bölümü vardır.) kullanması gerekir. Sabit disklerin normalde NTFS dosya sistemi içinde biçimlendirilen tek bir bölümü vardır. Sabit diskinizin NTFS sistem bölümü kullanıp kullanmadığını belirlemek için Bilgisayarım'ı çift tıklatın, Windows'un yüklü olduğu sabit diski sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. NTFS'nin Dosya sistemi'nin altında listelenip listelenmediğine bakın.
Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için:

1. Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
  2. cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  3. convert c: /FS:NTFS (burada C: sabit diskinizi gösterir) yazın ve ardından ENTER'a basın.
  4. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Notlar
  • Sabit diskinizi FAT32'den NTFS'ye nasıl dönüştürebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için Windows yardım belgelerinize başvurun. FAT32'den NTFS'ye dönüştürme işlemi sırasında bir aksilik olursa veri kaybedebilirsiniz.

kusura bakma ama benim ki zaten NTFS ile biçimlenmiş

ama ben de hem 8.1 var hem de 8.5 beta var ondan kaynaklanıyoo olabilir mi
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
27 Haziran 2007       Mesaj #2289
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
combatant15 adlı kullanıcıdan alıntı

kusura bakma ama benim ki zaten NTFS ile biçimlenmiş

ama ben de hem 8.1 var hem de 8.5 beta var ondan kaynaklanıyoo olabilir mi

sanmıyorum ama tek birini kullanın birde o şekilde deneyiniz sonuç ne olacak.eğer msxlabs beta sürümünü kullanıyorsanız 8.1 aktif oluyor fakat ingilizce sürümde 8.1 basifleşiyor pc nizden siliniyor bu durumda paylaşım klasörü sorunu oluşmuyor tabi.
combatant15 - avatarı
combatant15
Ziyaretçi
27 Haziran 2007       Mesaj #2290
combatant15 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı

sanmıyorum ama tek birini kullanın birde o şekilde deneyiniz sonuç ne olacak.eğer msxlabs beta sürümünü kullanıyorsanız 8.1 aktif oluyor fakat ingilizce sürümde 8.1 basifleşiyor pc nizden siliniyor bu durumda paylaşım klasörü sorunu oluşmuyor tabi.

msxlabs ın beta sürümünü kullanıyodum onu sildim şimdi ama sorun hala aynı

PAYLAŞIM KLASÖRLERİNİZ HENÜZ KULLANILAMIYOR.LÜTFEN 1 DAKİKA İÇİNDE TEKRAR DENEYİN. DİYE BİR UYARI GELİYOR

LÜTFEN ÇÖZÜMÜNÜ BULURMUSUNUZ