Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 344

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.846.626 Cevap: 3.874
onunortisi - avatarı
onunortisi
Ziyaretçi
27 Mayıs 2008       Mesaj #3431
onunortisi - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar lütfen yardım edin.kafayı yemek üzereyim.sorunum şu.windows live contacts dosyalarında uzun zamandır girmediğim bi adres buldum.dünkü tarihe ait.arasıra şifresini bildiğim icin açıyordum arkadaşımın msnini ama dün açmamıştım.ayrıca ondan bana nasıl olduysa bi resim gelmiş.onun pc de kayıtlı bi resim daha önce hiç görmemiştim.nası oluyorda onun pc deki bi resim ben kabul etmediğim ve hiç bişekilde görmediğim bi resim benim bilgisayrıma girebiliyor anlamadım.sinirlerim bozuldu ltfen yardımcı olurmsuunuz
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
27 Mayıs 2008       Mesaj #3432
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
onunortisi adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar lütfen yardım edin.kafayı yemek üzereyim.sorunum şu.windows live contacts dosyalarında uzun zamandır girmediğim bi adres buldum.dünkü tarihe ait.arasıra şifresini bildiğim icin açıyordum arkadaşımın msnini ama dün açmamıştım.

Buraya kadarki sorunu anlayamadım. Ancak sanki bir sorundan bahsediyormuşsun gibi çünkü bundan sonraki cümlen "ayrıca" ile başlıyor.
Alıntı

ayrıca ondan bana nasıl olduysa bi resim gelmiş.onun pc de kayıtlı bi resim daha önce hiç görmemiştim.nası oluyorda onun pc deki bi resim ben kabul etmediğim ve hiç bişekilde görmediğim bi resim benim bilgisayrıma girebiliyor anlamadım.sinirlerim bozuldu ltfen yardımcı olurmsuunuz

Hiç görmediğin bir resmin onun bilgisayarında olduğunu nasıl bilebiliyorsun.

Sponsorlu Bağlantılar
Windows Live Contacts dosyalarından bir sürü var. Bilgisayarın neresindekinden bahsediyorsun. Lütfen sorunu tane tane ve net olarak anlat. Şahsen ben pek bir şey anlayamadım.

Daha çok Messenger ile ilgili bir şey sorduğun için yazını Teknik Destek konusuna taşıdım.
onunortisi - avatarı
onunortisi
Ziyaretçi
27 Mayıs 2008       Mesaj #3433
onunortisi - avatarı
Ziyaretçi
ya açıkcası sorun şu.benim bilgisayarıma bi arkadaşımın bilgisayrından resim gelmiş.o arkadaşa ait olduğundan eminim resmin cünkü onunla olan bi resmimiz.yalnız ben almadım resmi.arasıra onun msnine giriyorum şifresini biliyorum. acaba ordan mı bulaştı diyeceğim ama mümkünmü bilemiyorum. Bunun haricinde Bilgisayarım/Document and settings/Aidata/Contacts dosyasında kayıtlı olan msn kişilerimin arasında bu kişininde adresi kayıtlı. tamam onun adresini açtığım icin kayıtlı olabilir ama dün tarihli kayıtlı. Ben dün onun adresini hiç açmadım. Nasıl oluyorda kayıt olabiliyor oraya o tarihte. Bilmem sorunumu anlatabildim mi. Biraz karışık bi durum ama en azından bi kaç bişey söylerseniz sevirim.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
27 Mayıs 2008       Mesaj #3434
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

ya açıkcası sorun şu.benim bilgisayarıma bi arkadaşımın bilgisayrından resim gelmiş.o arkadaşa ait olduğundan eminim resmin cünkü onunla olan bi resmimiz.yalnız ben almadım resmi.arasıra onun msnine giriyorum şifresini biliyorum. acaba ordan mı bulaştı diyeceğim ama mümkünmü bilemiyorum. Bunun haricinde Bilgisayarım/Document and settings/Aidata/Contacts dosyasında kayıtlı olan msn kişilerimin arasında bu kişininde adresi kayıtlı. tamam onun adresini açtığım icin kayıtlı olabilir ama dün tarihli kayıtlı. Ben dün onun adresini hiç açmadım. Nasıl oluyorda kayıt olabiliyor oraya o tarihte. Bilmem sorunumu anlatabildim mi. Biraz karışık bi durum ama en azından bi kaç bişey söylerseniz sevirim.

Resmi bilgisayarın neresinde gördün? Boyutları (en, boy) ne kadar o resmin? Messenger'da oturum açtığın için oradan gelmiş olabilir.

Contacts klasörü için tam bir şey söyleyemeyeceğim. Ancak oluşturulma tarihinden mi bahsediyorsun, yoksa değiştirilme mi? Bunu da söylersen belki yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır.
yabik - avatarı
yabik
Ziyaretçi
28 Mayıs 2008       Mesaj #3435
yabik - avatarı
Ziyaretçi
Msni açmaya çalışırken

80048820 hata kodu gelişletilmis hata kodu
80048411

diye bir uyarı alıyorum ve sorunuma hiç bi şekilde çözüm bulamadım. Lütfen yardım edin.
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008       Mesaj #3436
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
yabik adlı kullanıcıdan alıntı

Msni açmaya çalışırken

80048411

diye bir uyarı alıyorum ve sorunuma hiç bi şekilde çözüm bulamadım. Lütfen yardım edin.

Msn Hata Kodu 80048820

monitörde sağ alt köşede saat var ... Saat Ve Tarih Ayarlarını Kontrol Edin eğer doğruysa 2 nci adımı uygulayın .

Şöyle
başlat>çalıştır> regsvr32 softpub.dll
girip enter diyoruz işlem tamam Msn Happy

Konuyu İnceleyiniz >>> MSN Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
28 Mayıs 2008       Mesaj #3437
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
yabik adlı kullanıcıdan alıntı

Msni açmaya çalışırken

80048411

Msn Hata Kodu 80048820monitörünüzün sağ alt köşesine bakın orda saat vardır ... SAAT VE TARİH AYARLARIMIZI KONTROL EDİORUZ eğer doğru olduğundan Eminsek ikinci adım...Şöyleki
başlat>çalıştır> regsvr32 softpub.dll
girip enterlıyoruz işlem tamam..
Lasthero - avatarı
Lasthero
Ziyaretçi
28 Mayıs 2008       Mesaj #3438
Lasthero - avatarı
Ziyaretçi
8.1 kurulu makinede msn arada donma yapıyor, konusurken konuşma penceresi kitleniyor sonra kendıne geliyor, bu sorun icin kesin çözüm varmıdır?
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
28 Mayıs 2008       Mesaj #3439
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Lasthero adlı kullanıcıdan alıntı

8.1 kurulu makinede msn arada donma yapıyor, konusurken konuşma penceresi kitleniyor sonra kendıne geliyor, bu sorun icin kesin çözüm varmıdır?

pc nizden wlm silip güncel sürümü yükleyiniz tekrar.eğer aynı sorun yaşarsanız pc özelliklerinden kaynaklanabilen bir sorun olabilir.(ram...)

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html
handsome_wolf69 - avatarı
handsome_wolf69
Ziyaretçi
29 Mayıs 2008       Mesaj #3440
handsome_wolf69 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba bende vista kurulu ve msne 9.0 var benim adresimden actıgımda kişlerden gelen mesajlarda uyarı sesi gelmiyo fakat baska adresten açtıgımda her sey normal tüm sesler çalısıyo her şeyi kontrol ettim fakat hiç bi şey bulamadım bana yardımcı olurmusunuzz...