Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 343

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.846.748 Cevap: 3.874
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
25 Mayıs 2008       Mesaj #3421
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
artij adlı kullanıcıdan alıntı

sadece bir kere a-patc kullanmıştım ozaman sürümüm 8.0 dı şimdi ki 8.1 ve discovery kullanıyorum sol taraftaki sekmeleri messenger ın kendi verdiği imkanlarla kendim kaldırdım arkadasımın adresiyle oturum açtığımda düğme geliyor, baska bir bilgisayardan 9.0 sürümüyle açtığımda da buton görünmüyordu,
arkadasımın durum çubuğunda "alanınıza web günlüğü girişi ekleyin" yazısı var ve space butonuda görünüyor bende ikiside yok...

Sponsorlu Bağlantılar

ilgilendiğiniz için teşekkürler...

benimki________arkadaşımınki
benimkixw1th_____arkadasiminkiuk1th

Sorunun galiba Messenger ile Alanının iletişime geçememesinden kaynaklanıyor. Windows Live hesabına girip Bölgeni başka bir şeye mesela Amerika Birleşik Devletleri'ne değiştiripp sonra Messenger'da oturum açmayı dener misin? Bundan başka aklıma bir çözüm gelmiyor. Hem Messenger desteğine hem de Alan desteğine ulaşıp sorunu onlara bildirmelisin (http://support.live.com).
artij - avatarı
artij
Ziyaretçi
25 Mayıs 2008       Mesaj #3422
artij - avatarı
Ziyaretçi
teşekkürler bunuda denicem eğer olmazsa başvururum tekrar teşekkürler...
Sponsorlu Bağlantılar
artij - avatarı
artij
Ziyaretçi
25 Mayıs 2008       Mesaj #3423
artij - avatarı
Ziyaretçi
güvenlik için ülkeyi önceden Tunus yapmıştım şimdi başka bir ülkeye çevirdim space tuşum geldi teşekkürler yardımınız için...
Kokoin - avatarı
Kokoin
Ziyaretçi
26 Mayıs 2008       Mesaj #3424
Kokoin - avatarı
Ziyaretçi
Benim soruma cvp vermediniz 682. sayfada... repeat için özür.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
26 Mayıs 2008       Mesaj #3425
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Kokoin adlı kullanıcıdan alıntı

Hiç bir uyarıyla karşılaşmıyorum ve hiçbir pencere açılmıyor... Driverlerim gayet sağlıklı ve yüklü.Ses ve görüntü kurulumundan webcamımı gorebiliyorum fakat dediğim gibi. araçlar=> Web kamera ayarları seçeneğini tıklayınca önceden kamera açılır ayar verirdik . şimdi nedense olmuyo.. acaba Live 9 Beta kullandıgım içinmi? live 9 beta kullanan birisi kendınde deneyip sonucu yazabilirmi. bendemi sorun yoksa live9betadamı en azından onu anlayabilirim. messenger üstadları önerilerinizi bekliyorum.

Kendiniz denemelisiniz. WLM 8.5'i yükleyip aynı sorunun onda da olup olmadığını kontrol etmelisiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
NAIAS - avatarı
NAIAS
Ziyaretçi
26 Mayıs 2008       Mesaj #3426
NAIAS - avatarı
Ziyaretçi
msn de önceden engeli we silinmişler tamamen silmek istiyorum yani önceden silinenler görünmesin bunu nasıl yapabilirim kimisi sil die war sağ yapınca ama hepsinde yok .............................................
?
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
26 Mayıs 2008       Mesaj #3427
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NAIAS adlı kullanıcıdan alıntı

msn de önceden engeli we silinmişler tamamen silmek istiyorum yani önceden silinenler görünmesin bunu nasıl yapabilirim kimisi sil die war sağ yapınca ama hepsinde yok .............................................
?

Bunu yapmanız ne yazık ki mümkün değil. Karşıdaki kişinin listesinde yer aldığınız sürece engelli listesinden silmeniz imkansız (kullanıcı hesabı veya kullanıcı adı üstünde sil butonu etkin olmayanlar için).
NAIAS - avatarı
NAIAS
Ziyaretçi
26 Mayıs 2008       Mesaj #3428
NAIAS - avatarı
Ziyaretçi
herşey yapıldı bi bumu yapılamadıMsn Confused
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008       Mesaj #3429
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı

Oturum açtıktan sonra seçenekler'den

Kişilerinizi özelleştirin
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
27 Mayıs 2008       Mesaj #3430
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

Buyurun, onu da yapın, ama olacaklara ben karışmam

MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR)