Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 367

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.846.542 Cevap: 3.874
emir_aldemir55 - avatarı
emir_aldemir55
Ziyaretçi
13 Temmuz 2008       Mesaj #3661
emir_aldemir55 - avatarı
Ziyaretçi
SeLam ArKadaŞLar. Benim Bir Sorunum Var Resimde Gördüğünüz Gİbi.
NormaL bir ŞekiLde KOnuşma YaparKen Msn'm Donuyor. Ve 10-60 Saniye Arası Kendine GeLmiyor. Yanıt Vermiyor Dİyor. Ve SOnra OTomatik kendisine GeLiyor.
Sponsorlu Bağlantılar

SÜrüm: Windows Live Messenger 8.1 + Siyah Tema Yama.
İşLetim Sistemi: Windows Xp + Vista Theme Yama
Virüs Programı: KasperSky

Şimdiden YardımLarınız İçin Teşekkür Ederim.

Resim:
32565853hc5
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
14 Temmuz 2008       Mesaj #3662
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
SuMaTo adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Happy ne kadarda mızmızsın senden bısey hakkında yardım ısteyen herkese boylemı davranırsın

Mızmızlık değil de yardım etmeye çalışıyorum, dikkate almıyorsun, ona gıcık oldum. Belki de bu sorduğun sorunun çözümünü bilen nadir insanlardanım bu forumda ama hiç denememişsin bile. Ben büyüteci açmanı, "hakeme gözlük" ya da "kör müsün, görmüyor musun" anlamında söylememiştim. Ama şimdi düşünüyorum ki konuyu bilmeyen insana o şekilde gelebilir, sen de haklısın. Ama bilgisayarda neyin neyle alakalı olduğunu ne sen ne de ben çok iyi biliyoruz. Örnek 1, bu mesele. Sen yukarıda dediğim sırayla büyüteci ve messenger'ı çalıştır, kapa. Sonra Messenger'ın menüsüne bak, öğe geldiyse tamamdır. Yoksa başka yöntemler arayacağım. Ha bu arada istersen bu yöntemi öğrendiğim forumun adresini de vereyim.
Sponsorlu Bağlantılar
lazrail34 - avatarı
lazrail34
Ziyaretçi
14 Temmuz 2008       Mesaj #3663
lazrail34 - avatarı
Ziyaretçi
ya acil yardım istiyorum ben bilgisayara messengerii yüklemeye çalışsamda olmuyoo sanıırımm daha öncekii bi eklenttiymişş fakatt ne olduysa açılmıyoo patronun olu silmediğini solüyoo hiçç bi şekilde msn yükleyemiyorum açamıyorum bana yardım ederseniz sevinirimm acill durumm....
dobi - avatarı
dobi
Ziyaretçi
14 Temmuz 2008       Mesaj #3664
dobi - avatarı
Ziyaretçi
Pc : intel p4 2600 ghz işlemci - 512 ram - on board vga gibi işletim sistemi : xp Pro

arkadaşlar düne kadar bişey yoktu.dün format attım herzamanki gbi. kurdum herşey güzel.fakat msn 8.1 vardı . açılırken dondu. 8.5 kurdum .antivirüs pc de yok. güvenlk duvarı kapalı. cpu sıcaklığı 30 -40 derece arası. msn açılıyor arkadaşlar filan hepsi gözüküyor ama ben tıklayamıyorum çünkü yanıt vermiyor.donuyor. bi türlü çözemedim lütfen yardımcı olun.bu arada adsl 1024-256 hızı da belirtim yardımcı olmak açısından. şimdiden teşekkür ederimm...
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
14 Temmuz 2008       Mesaj #3665
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
emir_aldemir55 adlı kullanıcıdan alıntı

SeLam ArKadaŞLar. Benim Bir Sorunum Var Resimde Gördüğünüz Gİbi.
NormaL bir ŞekiLde KOnuşma YaparKen Msn'm Donuyor. Ve 10-60 Saniye Arası Kendine GeLmiyor. Yanıt Vermiyor Dİyor. Ve SOnra OTomatik kendisine GeLiyor.

SÜrüm: Windows Live Messenger 8.1 + Siyah Tema Yama.
İşLetim Sistemi: Windows Xp + Vista Theme Yama
Virüs Programı: KasperSky

Şimdiden YardımLarınız İçin Teşekkür Ederim.

Messenger üzerinde kullandığın eklenti / eklentiler veya yamalardan kaynaklanıyor olabilir (yanlış anlaşılma olmasın XP'de kullandığınız Vista entegre programından kaynaklanmıyor). Eğer Kaspersky nin son sürümünü kullanıyorda Windows Live Messenger'a izin vermediyseniz arada bir Messenger'ı derin taramalardan geçiriyor (özellikle dosya aktarımlarında daha da zorluyor).

Messenger Discovery Live eklentisi kullanıyorsanız konuşma olduktan kısa bir zaman sonra da böyle yapabilir. Yani konuşma anında uyarılar çoğaldıkça (örneğin; oturum açan kişi, çevrimdışı olan kişi ve X kişi size konuşma penceresi açtı gibi birden geldiğinde) donma olabiliyor. CTRL + Alt + Delete tuşlarına basarak (veya görev çubuğu üstünde sağ tıklayıp) görev yöneticisini açtığınızda Windows Live Messenger'ın bir tane çalıştığını ve Discovery'nin ise iki tane olduğunu görebilirsiniz.

Alıntı
lazrail34 adlı kullanıcıdan alıntı

ya acil yardım istiyorum ben bilgisayara messengerii yüklemeye çalışsamda olmuyoo sanıırımm daha öncekii bi eklenttiymişş fakatt ne olduysa açılmıyoo patronun olu silmediğini solüyoo hiçç bi şekilde msn yükleyemiyorum açamıyorum bana yardım ederseniz sevinirimm acill durumm....

Messenger'ı kaldırmak yerine kurulum klasörünü sildiyse kalıntıları durduğu için kurulmada sorun yapacaktır. Aşağıda vereceğim linkteki küçük programı indirip kurun ve listeden Windows Live Messenger'ı bulup Remove tuşuna basarak kaldırın. Messenger için tekrar kurulum yapabilirsiniz bu adımlardan sonra.

Windows Installer CleanUp Utility
malik35 - avatarı
malik35
Ziyaretçi
15 Temmuz 2008       Mesaj #3666
malik35 - avatarı
Ziyaretçi
şimdi arkadaşlar forumlarda araştırdım aynı sorunu bende yaşadım ve böyle neredeyse herkes çözüm bulmuş diğer türlü zor oluyor açıklama : başlat/denetim masası/yönetimsel araçlar/hizmetler/sağ tarafta nerdeyse bütün programlar var ordan ( windows installer ) buluyoruz ve sağ tıkla yapıp başlat diyoruz sonra yine sağ tıklayıp özelliklere giriyoruz orda başlangıç türü otomatik seçip uygula yapıyoruzki açılışta otomatik açılsın sonra yine sorun yaşamayın ve msn programı kuruyoruz yada diğer hata veren programları kuruyoruz eğer hala sorun yaşayan olursa konuya cvp yazabilir yardımcı olurum kolay gelsin sorunu çözmeniz dileğiyle saygılar
emir_aldemir55 - avatarı
emir_aldemir55
Ziyaretçi
15 Temmuz 2008       Mesaj #3667
emir_aldemir55 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı

Messenger üzerinde kullandığın eklenti / eklentiler veya yamalardan kaynaklanıyor olabilir (yanlış anlaşılma olmasın XP'de kullandığınız Vista entegre programından kaynaklanmıyor). Eğer Kaspersky nin son sürümünü kullanıyorda Windows Live Messenger'a izin vermediyseniz arada bir Messenger'ı derin taramalardan geçiriyor (özellikle dosya aktarımlarında daha da zorluyor).

Messenger Discovery Live eklentisi kullanıyorsanız konuşma olduktan kısa bir zaman sonra da böyle yapabilir. Yani konuşma anında uyarılar çoğaldıkça (örneğin; oturum açan kişi, çevrimdışı olan kişi ve X kişi size konuşma penceresi açtı gibi birden geldiğinde) donma olabiliyor. CTRL + Alt + Delete tuşlarına basarak (veya görev çubuğu üstünde sağ tıklayıp) görev yöneticisini açtığınızda Windows Live Messenger'ın bir tane çalıştığını ve Discovery'nin ise iki tane olduğunu görebilirsiniz.

Messenger'ı kaldırmak yerine kurulum klasörünü sildiyse kalıntıları durduğu için kurulmada sorun yapacaktır. Aşağıda vereceğim linkteki küçük programı indirip kurun ve listeden Windows Live Messenger'ı bulup Remove tuşuna basarak kaldırın. Messenger için tekrar kurulum yapabilirsiniz bu adımlardan sonra.

Windows Installer CleanUp Utility

yardımın İçin TeşekkürLer. kaspersky'a İzin Verdim Sadece Plus Kullanıyorum discevery yok.

msn'yi sildim tekrar yükledim düzeldi. teşekkürler.
hakan2424 - avatarı
hakan2424
Ziyaretçi
15 Temmuz 2008       Mesaj #3668
hakan2424 - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayarımda sag alt kısımda bil. açılır açılmaz bilgilendirme kutusu diye bişey çıkyor ve ctrl+alt+del yaptıgımda görev yöneticisini hemen kapatıyor. Herkeze ileti atıyor ve saçma sapan yazılar yazıyor bunu silmenin bi yolu yok mu ?? anti-virüsler bunu silemiyor çünkü virüs olarak görünmüyor ve dosyasıda yok yada ben bulamadım aciilll yardımmmmm...
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
16 Temmuz 2008       Mesaj #3669
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
hakan2424 adlı kullanıcıdan alıntı

Bilgisayarımda sag alt kısımda bil. açılır açılmaz bilgilendirme kutusu diye bişey çıkyor ve ctrl+alt+del yaptıgımda görev yöneticisini hemen kapatıyor. Herkeze ileti atıyor ve saçma sapan yazılar yazıyor bunu silmenin bi yolu yok mu ?? anti-virüsler bunu silemiyor çünkü virüs olarak görünmüyor ve dosyasıda yok yada ben bulamadım aciilll yardımmmmm...

Şu işinize yarayabilir: MSN Messenger Virüsü Temizleme Yöntemi
SeNSoR - avatarı
SeNSoR
Ziyaretçi
16 Temmuz 2008       Mesaj #3670
SeNSoR - avatarı
Ziyaretçi
Hotmail hesabı açınca eger ki yeni mail gelmişse bu program devreye giriyo ve yaklaşık 5 dk kadar mail hesabımı yönetemiyorum.otomatik olarak devreye giren programın adı MessMatic by COMBOMIX.yardımcı olursanız sevinirim Msn Happy simdiden tesekkürler