Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 383

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.846.856 Cevap: 3.874
ressam61 - avatarı
ressam61
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #3821
ressam61 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı

Bu sayfanın yüklenmesini engelleyecek bir durum mevcuttur. Misal internet kafelerde açılmaması gibi bir sorun olduğunda bu sorunun kaynağı filtre programlarıdır.

Sponsorlu Bağlantılar

MSN Kişi Listesi üzerinden silme işlemi gerçekleştirdiğinizde sildiğiniz kişilerin messenger'ında hala ekli durumdaysanız, messenger'ı tekrar açtığınızda ekleme daveti gelecektir.

herhangi bir filitre prg kurulu değil...msn discovery var onu haricinde birşey yok
ysg - avatarı
ysg
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #3822
ysg - avatarı
Ziyaretçi
benim bir sorunum var. msn live aaçamıyorum. açmak istediğimde sistem dosyanızda live mssnger ile ilgili girdiler ad çözümlemesine engel oluyor diyor ve sistem hatası veriyor.bu ne demek ne yapabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.
Sponsorlu Bağlantılar
erwinrommel_1942 - avatarı
erwinrommel_1942
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #3823
erwinrommel_1942 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar msn in gelen kutusunda bulunan adresler bilgisayarımda herhangi bir dosya içerisinde saklanır mı?
FROLİNYA - avatarı
FROLİNYA
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #3824
FROLİNYA - avatarı
Ziyaretçi
benimde bir sorunum var bir sorun cıktığı için bilgisayarı başka bir moda çalıştırmam gerekiyor ama o moda Windows Live Messenger çalışmıyor e-mail lerime nasıl ulaşırımMsn Cry
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #3825
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ressam61 adlı kullanıcıdan alıntı

herhangi bir filitre prg kurulu değil...msn discovery var onu haricinde birşey yok

Onu sadece misal olarak vermiştim. Internet Explorer yerine Mozilla Firefox kullanıp Windows Live Hotmail sayfasına ulaşmayı deneyin. Firefox ile açabilirseniz, Internet Explorer ayarlarında Güvenlik sekmesinden bölgeleri varsayılan olarak ayarlayıp tamam diyin.

Alıntı
ysg adlı kullanıcıdan alıntı

benim bir sorunum var. msn live aaçamıyorum. açmak istediğimde sistem dosyanızda live mssnger ile ilgili girdiler ad çözümlemesine engel oluyor diyor ve sistem hatası veriyor.bu ne demek ne yapabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.

Windows Live Messenger'ı kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Oturumu tekrar açtığınız zaman messenger'ın kalıntılarını temizlemelisiniz. Kayıt defteri temizleyicilerden birini kullanarak temizleme yapın. Registry Mechanic, Advanced WindowsCare V2 veya TuneUp Utilities 2008 kullanabilirsiniz.

Windows Live Messenger'ı Tamamen Kaldırma

Alıntı
erwinrommel_1942 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar msn in gelen kutusunda bulunan adresler bilgisayarımda herhangi bir dosya içerisinde saklanır mı?

Windows Live Mail programı kullanarak postalarınıza bakıyorsanız

Windows XP için; C:\Documents and Settings\Bilgisayarın kullanıcı ismi\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Mail\

Windows Vista için; C:\Kullanıcılar\Bilgisayarın kullanıcı ismi\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Mail\

Ancak tarayıcı üzerinden ulaşıyorsanız herhangi bir şekilde depolanma olmayacaktır.
yakup mavi - avatarı
yakup mavi
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #3826
yakup mavi - avatarı
Ziyaretçi
Ben buraya Mesenger teknik destek adı altında girdim ama başka bir merakımı dile getirmek istiyorum:Birileri benim bilgisayarıma birtakım ,benim göremeyeceğim cihazlar yerleştirerek;benim internete bağlanma hızımı zayıflatma;veya internette bulunduğum esnada nerede olduğuma dair v.b. bilgi edinilebilir mi?Benim bilgisayarim Windows Vista Home Basic.Bir de İnternet explorer 7 sürümünü indirdim;onların içinde 1c programı var bu program yukarudaki endişelerime yardımcı olabilirmi,saygılarımı sunarım.
ogretmen_27000 - avatarı
ogretmen_27000
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #3827
ogretmen_27000 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar çözüm burda bu msj taşıyan thinkerbell ve aynacan arkadaşlarımıza teşekkür ederim inşallah işinize yarar...

buyrun........

https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/54664-norman-malware-cleaner.html
cnsnlc - avatarı
cnsnlc
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #3828
cnsnlc - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar az önce bir arkadaştan bir programın olduğunu ve bunu bana gönderdiğini öğrendim..

anlattığına göre :

bir program var ve bu herhangi bir resime yada şarkıya entegre ediliyor.Bu resim diyelim karşı pc ye gönderiliyor ve o program otomatik olarak pcye geliyor.bilgisayarda bunu hiçbir virüs progrmı bulamıyor.Dosya halindeymiş dediğine göre.Yalnız msn her açıldığında devreye girer ve ondan sonra bütün konuşmalar,şifreler vs vs ne yaptığın dosya haline getirilip karşı tarafa mail atılıyor !

şimdi öğrenmek istediğim böyle bir prgram var mı ?
varsa nasıl kaldırabilirm yaa nasıl bulablirim ?

bana yardımcı olurmusunuz ??

tşekkürler..
mirdad - avatarı
mirdad
Ziyaretçi
21 Ağustos 2008       Mesaj #3829
mirdad - avatarı
Ziyaretçi

RESİME BAKARAK CEVAP YAZARMSINIZ? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
adszxu8th

[img=http://img229.imageshack.us/img229/3852/adszxu8.th.png]
RuffRyders - avatarı