Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 73

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.847.181 Cevap: 3.874
serhart - avatarı
serhart
Ziyaretçi
9 Temmuz 2006       Mesaj #721
serhart - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar benim messenger da bir kaç gündür anlıyamadığım bir sorun vardı msn yi farklı adresler deneyerek aça biliyordum ama sürekli kullandığım adres açılmıyodu, 8004005 diye bi hata kodu veriyodu teknik destek te yorum yapan arkadaşların dediklerini yaptım saatle ilgili bi sorun diilmiş saati deiştiriyorum veya yanlış zaman uyguluyorum ama düzelmiyodu hata kodu deişiyodu ama sorun düzelmiyodu bende bilgisayarda bulunan msn ile ilgili herşeyi kaldırdım ve msn nin farklı bi sürümünü yükledim şuan açılıyo eğer bu tür bi sorunla karşılaşan varsa birde bunu denesin ben windows live messenger yerine messenger 7.5 yükledim mesela şuan hiç bi sorun gözükmüyo umarım yardımcı ola bilmişimdir.
Sponsorlu Bağlantılar
PiSiK0PATR - avatarı
PiSiK0PATR
Ziyaretçi
9 Temmuz 2006       Mesaj #722
PiSiK0PATR - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
serhart adlı kullanıcıdan alıntı

ya ben msn yi açamıyorum farklı adreslerle aça biliyorum ama sürekli kullandığım adres açılmıyo hizmet geçici olarak kullanılmadığından vs. bişiler yazıyo altta da hat kodu: 80004005 diye bi hata veriyo kulanılmayan bişiy diilki ama bu adres hergün açık yardımcı olursanız bana sevinirim....

Alıntı
perdemmm adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar, msn de her sabah açtığım zaman bir sorunla karşılaşıyorum.Msn im açılmıyor aata veriyor sorun gider butonuyla açılıyor sebebini öğrenebilirim.birde gün içerisinde virüs programım update olduğu zaman otomatikmen kapanıyor bununda sebebini öğrenmek istiyorum.şimdiden tşkler

Üstteki arkadaşlardaki sorunun ayınsı bende var her zaman kullandıgım msnim açılmıyor 80004005 hatası veriyor bende windows live messenger kullanıyorum konu hakkında bilginiz varsa lütfen yardımcı olunuz Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
hamann_m5 - avatarı
hamann_m5
Ziyaretçi
9 Temmuz 2006       Mesaj #723
hamann_m5 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba rakadaslar benim bir kac sorularim ve sorunlarim var size:

ilk oce soyle anlatiyim
beni birisi msn'de kayit etmek istemis bende o kisi ekle dedim ve o kisiye sordum kimsin diye ve bana dediki: "bana ben seni e-mail adresini kilitlicem ve sifreni bulacam" dedi vee bende o kisiyi silip engelledim..

soracagim sorular sunlar:

1.) hotmail adresinle bir kisi senin e-mail adresini kilitleyebilr mi??? sifremi bulabilir mi??? ben o kisiyi kendi msn kayit ettim ve sonradan sildim ve engelledim
2.) ben msn live plus yukledim. ve bir kisiye ses yollamak istedigim zaman yolluyamiyorum sankibir islem yaparsinda o yaptigin islem sana yanit vermezya onun gibi ses cikartiyor. ve karsi tarafa ses yollamiyor

yardimlarinizi bekliyorum.... lutfen yardim edin...
PiSiK0PATR - avatarı
PiSiK0PATR
Ziyaretçi
9 Temmuz 2006       Mesaj #724
PiSiK0PATR - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hamann_m5 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba rakadaslar benim bir kac sorularim ve sorunlarim var size:

ilk oce soyle anlatiyim
beni birisi msn'de kayit etmek istemis bende o kisi ekle dedim ve o kisiye sordum kimsin diye ve bana dediki: "bana ben seni e-mail adresini kilitlicem ve sifreni bulacam" dedi vee bende o kisiyi silip engelledim..

soracagim sorular sunlar:

1.) hotmail adresinle bir kisi senin e-mail adresini kilitleyebilr mi??? sifremi bulabilir mi??? ben o kisiyi kendi msn kayit ettim ve sonradan sildim ve engelledim
2.) ben msn live plus yukledim. ve bir kisiye ses yollamak istedigim zaman yolluyamiyorum sankibir islem yaparsinda o yaptigin islem sana yanit vermezya onun gibi ses cikartiyor. ve karsi tarafa ses yollamiyor

yardimlarinizi bekliyorum.... lutfen yardim edin...

Birisini msn e kaydetmenle bir şey degişmez ama programla kilitleyebilir msnini o kilitlerse sende açabilirsin ama her zaman açılmıyor şifreni alması için sana fake mail gönderebilir yada bir dosya sen o fake mail e şifreni girdiginde şifren o na gider tanımadıgın kişilerden dosya alma server oluşturup göndermiş olabilirler o gönderdikleri dosyayı açarsa başta ip in olmak üzere bilgisayarındaki her şifre onlara gider yani kısacası birisini ekledin diye hiç bir şey olmaz ikincisine gelince karışıdaki kişide msn plus yüklümü birde yanlış sürümde yanlış plus kullanıyor olabilirsin yada bütünleşmemiştir plus hakkında fazla bilgim yok onun uzmanları var yardım ederler benim soruma ve benim üstümdeki arkadaşların sorusuna cevap verirseniz sevinirim Msn Wink
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
9 Temmuz 2006       Mesaj #725
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
80004005 nolu hata için;

C:\Documents and Settings\(kullanıcı adınızın olduğu klasör)\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

Bu klasöre gidin ve Windows Live Contacts klasörünün içinde ne var ne yoksa silin.

Daha sonra giriş yapmayı bir daha deneyin..

Sonuç hakkında bilgilendirin lütfen.

mmuussaa - avatarı
mmuussaa
Ziyaretçi
10 Temmuz 2006       Mesaj #726
mmuussaa - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar benim sorunum bir kişi oturum açtığında veya mesaj gönderdiğinde sağ alt kmşeden uyarı gelmiyo. Ayarlara girip uyarı ve iletilerden ayarları kontrol ettim olmadı. messenger i sildim gene olmadı. önceden 7.5 kullanıyodum bu sorun gene vardı. 8 i yükledim ama sorun hala devam ediyo. Lütfen yardımcı olabilirmisiniz.
perdemmm - avatarı
perdemmm
Ziyaretçi
10 Temmuz 2006       Mesaj #727
perdemmm - avatarı
Ziyaretçi
benim sorunum hala devam etmekte ve aynı şekilde virüs programı çalışırken msn'im kapanıyor....
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
10 Temmuz 2006       Mesaj #728
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
mmuussaa adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar benim sorunum bir kişi oturum açtığında veya mesaj gönderdiğinde sağ alt kmşeden uyarı gelmiyo. Ayarlara girip uyarı ve iletilerden ayarları kontrol ettim olmadı. messenger i sildim gene olmadı. önceden 7.5 kullanıyodum bu sorun gene vardı. 8 i yükledim ama sorun hala devam ediyo. Lütfen yardımcı olabilirmisiniz.

Kişisel durumunuzun Meşgul olarak ayarlı olmadığından emin misiniz?

Alıntı

benim sorunum hala devam etmekte ve aynı şekilde virüs programı çalışırken msn'im kapanıyor....

Güvenlik yazılımınızdan Messenger'a internet erişimi izni verdiniz mi?
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
perdemmm - avatarı
perdemmm
Ziyaretçi
10 Temmuz 2006       Mesaj #729
perdemmm - avatarı
Ziyaretçi
EVET VERİLDİ.BU ARADA SABAHLARIDA AYNI ŞEKİLDE PROBLEM YAŞIYORUM PC AÇTIĞIM SIRADA MSN HATA VERİP AÇILMIYOR SORUN GİDERLE AÇILIYOR.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
10 Temmuz 2006       Mesaj #730
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı

EVET VERİLDİ.BU ARADA SABAHLARIDA AYNI ŞEKİLDE PROBLEM YAŞIYORUM PC AÇTIĞIM SIRADA MSN HATA VERİP AÇILMIYOR SORUN GİDERLE AÇILIYOR.

Çözüm önerisi getirebilmem için bazı teknik bilgileri vermeniz gerekiyor.

İşletim sistemi olarak ne kullanıyorsunuz? Windows XP SP2 ?

İnternet bağlantı türünüz nedir?

Hangi Messenger sürümünü kullanıyorsunuz?

Çoklu oturum açma yaması, herhangi bir eklenti vb. kullanıyor musunuz?

Güvenlik programlarınızın isimleri nelerdir? (Anti-virus, firewall)

Bu sorun nasıl bir değişiklik yaptıktan sonra ortaya çıktı?
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.