Alıntı
sersehus adlı kullanıcıdan alıntı selam arkadaslar 80048821 hata kodu veriyor msnim ne demektir acaba şifre ve gizli soruyu yanıtlıyorum kabul etmiyor bu arada msn7.5 kullanıyorum acaba patlattılarmı msnimi??
Windows Live Messenger'a güncelleyin, sorun devam ederse tekrar aldığınız hata koduyla birlikte sorunu belirtin.
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/6420-windows-live-messenger-final-turkce-8-0-0792-00-a.html Alıntı
hellboy726x adlı kullanıcıdan alıntı selamlar
ben msn 7.5 kullanıyorum
messenger plus! 3 yuklu
hotmaıl beta yı kullanıyorum
messengerı her actıgımda herkezdekı engellerı kaldırmam gerekıyor ben kaldırıyorum bıdahakı acısta gene engellı oluyorlar.
msn cok yawas acılmaya basladı 2-3 dk felan beklemem gerekıyor.
bide hotmail beta ya alısamadım bı turlu eskısı gıbı yapma sansım warmı? bunların hepsı beta yı yukledıkten sonra olmus olabılır.
teşekürler..
Siz de Windows Live Messenger FINAL'a güncelleyin:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/6420-windows-live-messenger-final-turkce-8-0-0792-00-a.html
Sorun devam ederse, bu konu altında belirtebilirsiniz.
Alıntı
abiente01 adlı kullanıcıdan alıntı benim sorunum sizin için çk basit hemen ynıtlayabilirseniz sevinirim forumda aradım ama gözüme çarpmadı
msn yi açabiliyorum çünki şifre otomatik ama şifreyi unuttum başka şlemler için lazım yıldız şeklinde görünüyor biliyorsunuz nasıl görünür hale getiririm
msn beta kullanıyorum
Şifrenizi unuttuysanız
Sign In sayfasına gidin ve oradaki ilgili bağlantıya tıklayıp adımları takip edin.
Alıntı
zerdust adlı kullanıcıdan alıntı microsoft messenger klasörü içindeki dosyaları (mesela göz kırpmalar ya da emoticonları) hangi programla açıp bakabiliriz msn harici? örn. ACDSee ya da hangi programla?
Bu işlem için:
IrfanView - one of the most popular viewers worldwide
programını kullanabilirsiniz. Yalnız .dat uzantılı dosyaları başka bir klasöre kopyalayıp, uzantılarını .gif, .png olarak değiştirmeniz gerekiyor. Dosya uzantısı hatalıysa, IrfanView dosyayı görüntülerken sizi uyarıp gerekli düzeltmeyi yapacaktır.
Alıntı
rapper adlı kullanıcıdan alıntı slm beyler benmki büyük bi sorun...beni kişi listesine ekleyenlerin ekleme talebi gelmiyo bana...uzun zamandır böyle...nedeni ne olabilir..ve de çözümü???
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/6420-windows-live-messenger-final-turkce-8-0-0792-00-a.html
Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik bölümünde 'Yalnızca İzinli Listemdeki kişiler durumumu görebilir ve bana ileti gönderebilir' seçeneğinin kutucuğunun işaretli olduğundan emin olun.
Alıntı
MFSOS adlı kullanıcıdan alıntı BİR SORU DA BENDEN .. BİR TÜRLÜ HALLEDEMEDİM ... KİŞİ LİSTEMDEKİ BAZILARINI ENGELLEMİŞTİM DAHA ÖNCEDEN ... ENGELLEMEYİ KALDIRIP TEKRAR MESSENGERİ AÇTIĞIMDA HALA ENGELLİ OLARAK AÇILIYOR ... VE DİĞER BİR KONUDA MESSENGER YAKLAŞIK 5 DK DA AÇILIYOR ... DİĞER MSN HESABIM 20 SN DE AÇILIYOR ... STUFF-PLUG , PLUS VE DİSCOVERY HEPSİNİ BERABER KULLANIYORUM .. ENGELLEME KALDIRMA İŞİNİ HEM PLUS İÇİNDEN HEMDE GİZLİLİK KİŞİLER LİSTESİNDEN KALDIRDIĞIMDA BİLE AYNI DURUM SÖZ KONUSU .. TEKRAR AÇILDIĞINDA HALA ENGELLİ OLARAK GELİYOR ...
İYİ ÇALIŞMALAR İYİ AKŞAMLAR
Oturum açtıktan sonra silmek istediğiniz kişileri silin, bir uyarı penceresi çıkacaktır.'Hotmail kişilerimden de kaldır' seçeneğinin kutucuğunu işaretleyin.
Alıntı
aZRaiL1907 adlı kullanıcıdan alıntı benim sorunum sadece doğru düzgün bi msn 7,5 kullanabilmek..
artık sıyırmak üzereyim...
80048883 diye bi msj almaya başladım...
bazı forumlarda regeditle ilgili yöntemler gördüm ama uygulamama rağmen sonuç alamadım...
live 8.0 beta kurmaya kalktım 1603 hata kodu aldım...
bunun için sistemdeki agentları kapatım yeniden kurmayı deneyin deniyo denedim yine başaramadım...
sistemde ne kadar msn ile ilgili program varsa kaldırdım yeniden kurmayı denedim ama ikisinden de sonuç alamadım...
regeditteki msn ile ilgili şeyleri sıfırlamamın bi yolu varmı...
sadece düzgün çalışabilecek bi msn kurmak istiyorum yaaa...

şimdiden sağolun...
Windows Live Messenger için de geçerli aşağıdaki çözüm önerisi...
Kurulum sırasında "MSN Messenger kurulumu hata kodu '1603' ile başarısız oldu" hatasını nasıl düzeltebilirim?
MSN Messenger Kurulumu çalışırken, "1603" hatasıyla karşılaşabilir veya bunun yerine aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz.
- "Microsoft.Windows.Networking.RtcDll, type="win32", version="5.2.2.1", publicKeyToken="6595b64144ccf1df", processorAchitecture="x86"" derlemesi yüklenirken bir hata oluştu. Daha fazla bilgi için lütfen Yardım ve Destek'e bakın. HRESULT: 0x80070002.
Durumu çözmek için:
- Casus yazılım algılama programlarını kapatın. Microsoft® Windows® AntiSpyware (Beta) yüklüyse, Windows AntiSpyware simgesini görev çubuğu bildirim alanında sağ tıklatın ve "Microsoft AntiSpyware'i Kapat"ı tıklatın. Microsoft dışı casus yazılımdan koruma programlarınız varsa, üretici tarafından sağlanan yönergelere bakın.
- MSN Messenger Kurulumu'nu yeniden çalıştırın. Bu sorunu çözmezse, diskte yeterli boş alan olmayabilir. Disk Temizleme aracı sabit diskinizde nasıl güvenli bir şekilde alan boşaltılabileceğini hesaplar.
Bir miktar disk alanını kullanılabilir yapmak için:- Başlat'ı ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın.
- Performans ve Bakım'ı tıklatın.
- Sabit diskinizde yer boşaltın'ı tıklatın. Disk Temizleme iletişim kutusu görünür.
- Disk Temizleme sekmesinde, aşağıdaki onay kutularını seçin:
- Karşıdan Yüklenen Program Dosyaları
- Geçici Internet Dosyaları
- Geçici Dosyalar
- Geçici Çevrimdışı Dosyalar
- Çevrimdışı Dosyalar
- Dosyaları bu konumlardan silmek için Tamam'ı tıklatın.
- İstendiğinde, disk temizlemeyi başlatmak için Evet'i tıklatın.
Alıntı
sweet adlı kullanıcıdan alıntı ne gidene dur ne kalana git derim
Ben de...
Alıntı
eight adlı kullanıcıdan alıntı merhaba arkadaslar benim msnim hacklendi ve bu konuda hiç birsey bilmiorum eğer yardım ederseniz cok sevinirim
Şu konuya bir göz atın:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) Alıntı
auzgur adlı kullanıcıdan alıntı merhaba
benim msn messenger 7.5 sürümünün sesleri gitti
titreşim sesi çevrimiçi sesi yeni mesaj sesi vb ... aslında messenger klasöründe duruyor ama denetim masasında ses aygıtlarında ses efekti bölümünde msn messengerın altında sesler bulunmuo sadece msn messenger yazıo
nasıl cozerım bu sorunu
Aslında forumda birkaç konu altında birkaç çözüm önerisi getirmiştim, arama yaptırarak mesajları bulmaya çalışın.
Herkesin yavaş yavaş WLM'ye geçmesinin zamanı geldi...
Alıntı
asikartal_1903 adlı kullanıcıdan alıntı msn görünemzlik modunu nası yapabilirrrrrrrm
Windows Live Messenger kullanıyorsanız kişisel durumunuzu çevrimdışı olarak ayarlamanız yeterli. MessengerDiscovery Live Beta TR'yi de deneyebilirsiniz.
Alıntı
efsane_timil adlı kullanıcıdan alıntı bu msn live ın plus eklentısı varmı varsa lınk verebılırmsınız?
Buyrun:
https://www.msxlabs.org/forum/ Alıntı
Capankizi adlı kullanıcıdan alıntı
Hangi Messenger sürümünü kullanıyorsunuz? Listenizde aşırı sayıda kişi mi var? Bekleme süresi kişilerin sayısıyla doğru orantılı. Windows Live Messenger kurun, oturum açın, artık sevmediğiniz insanları listenizden silin, silerken 'Hotmail kişilerimden de kaldır' kutucuğunu işaretlemeyi unutmayın.
Alıntı
ercan2044 adlı kullanıcıdan alıntı
Konudaki bağlantının güncellenmiş olması lazım:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/82-hotmailinizi-250-mba-ikarin.html Alıntı
White_Wolf adlı kullanıcıdan alıntı Benimde bir sorunum var arkadaşlar bir türlü halledemedim.
Msn adresimi bir sürü kişi listesine eklemiş ve bunları engellemek istediğimde sürekli olarak
"xxxxx@hotmail.com engellenemedi lütfen daha sorna tekrar deneyin"
şeklinde bir mesaj alıyorum. Bütün adreslerde aynı sorun var ve msn mi her açışımda bunların sayısı dahada artıyor.
Ne Yapabilirim?
Bu konuyu inceleyin:
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Alıntı
LyKe adlı kullanıcıdan alıntı Mesele Msn Kisitlanmasi
Bir Cihaz Alindi
Bloklandi Msn Işyerinde
Skypee Ile Idare Ediyorum Ama Msn Daha Hoş
Nasil Olacak
Olabilirmi Daha Doğrusu
Benim Bilgim Yetmedi
bu blogu kırabilirmiyim?
Maalesef nasıl bir sistem olduğuna dair hiçbir fikrimiz olmadığı için herhangi bir çözüm önerisi de getirmemiz mümkün değil. Messenger kullanmanız istenmemiş, gururlu bir Messenger kullanıcısı olarak iş yerinizden oturum açmayın.
Alıntı
MFSOS adlı kullanıcıdan alıntı NEDENSE TEKNİK DESTEK ALAMIYORUZ ... FORUM YETKİLİLERİ İLGİLENİRLERSE SEVİNİRİM
Son zamanlarda biraz düşünceliydim...
Alıntı
bloffer adlı kullanıcıdan alıntı ya benimde msn 7.5 te ses gelmiyor sorun online.waw dosyası silinmiş onu nasıl indirebilirim cvvp verin lütfen
slm benimde msn 7.5 sorun var hiç bir uyarı sesi gelmiyor 8.0 da geliyor 7.5 te gelmiyor sorunu buldum ama nasıl yapılacagını bulamadım online.waw uzantısı silinmiş bunu nasıl bulabilirim veya bir yerden indirebilirim
Aslında forumda birkaç konu altında birkaç çözüm önerisi getirmiştim, arama yaptırarak mesajları bulmaya çalışın.
Herkesin yavaş yavaş WLM'ye geçmesinin zamanı geldi...
Alıntı
deli divane adlı kullanıcıdan alıntı selam arkadaslar bana yardimci olsaniz sevinirim,
benim emaile o kadar apik sapik geldiki block ede ede block listem doldu
yani engelliyemiyorum artik
block listemi temizlemeye kalktim silinmiyorda bana yardimci olursaniz sevinirim
ve benim emaili acarken uzun uzun suruyor acilirken sanki birisi yonetiyor gibi bundada bir sorun varmi?
Bu konuyu inceleyin:
grafikker adlı kullanıcıdan alıntı merhaba benim sorunumun ne olduğunu anlayamadım bir kaç gündür msn adresime giremiyorum. girdiğiniz oturum açma adı varolmadığından veya parolanız yanlış olduğundan oturumunuz açmadı diyor
ama mail adresimde şifremde doğru yanii her hangi bir problem yok
ama msn açılmıyo ve hep aynı hatayı veriyo
bunları yazarken aklıma bir arkadaşımınnbahsettiği bir konu geldi acaba bu doğrumu
ben msn mi açmadan listesinde ekli olduğum bir kişi listesinden bir program sayesinde benim oturum açmamı engelliyormuş böyle bir durum söz konusumu eğer öyle birşey söz konusu ise ne yapabilirim bunun için ?
eğer yardımcı olursanız çok sevineceğim
O tarz programlar var, nasıl rahatsız edilmekten kurtulacağınız daha önce forumda belirtildi. Fakat aldığınız hata mesajı o programların kötü etkilerinden kaynaklanan bir hata mesajı değil.
Sign In (
http://www.passport.com) adresinde oturum açmayı deneyin, şifrenizi unuttuysanız nasıl sıfırlayabileceğinize dair söylenen adımları izleyin.
Alıntı
Mitnick adlı kullanıcıdan alıntı hata kodu 80004005 sorunu nasıl çözerim tarih saat kontrol edıldı msn silindi tekrar yuklendı
Windows Live Messenger kullanarak oturum açmayı deneyin.
Alıntı
arzawa41 adlı kullanıcıdan alıntı
Bazen Messenger hizmetinde kesilmeler yaşanabiliyor. Ayrıca teknik detay belirtmeniz gerekiyor... İşletim sisteminiz, internet bağlantı türünüz, messenge sürümünüz, varsa kullandığınız eklentiler, aldığınız hata kodu vs...
Alıntı
bjkerem adlı kullanıcıdan alıntı merhabalar.
benim sorum şöyle:
msn açtığımda tuşlara nasıl basarsam basayım yazılar çok yavaş yazıyo.
bazen 1-2 saat sürebiliyo bu olay.
kanser etme aşamasına dönüşüyo yani.
bunun hakkında bi bilginiz var mı?
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
teşekkürler kolay gelsin..
Messenger'ı mümkün mertebede sadeleştirin. Dinamik arka plan, dinamik görüntü resmi, eklentiler vs... bunları kaldırın, yavaşlık ortadan kalkacaktır.
Alıntı
porbay adlı kullanıcıdan alıntı bilgisayarımda msn açarken :
Runtime Error
R6025
- pure virtual function call
diye uyarı veriyor ve açmıyor , defalarca yükledim yine açmıyor sorun ne olabilir
Bir de Windows Live Messenger'ı yüklemeyi deneyin:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/6420-windows-live-messenger-final-turkce-8-0-0792-00-a.html Alıntı
sertac baba adlı kullanıcıdan alıntı adminler sesimi duyun ya yardımcı olmuyosun su kulunuza
)) bi soru sorduk cevap yokkk ... 1. sorum hotmail de kişi profili nasıl değişiyo options personel profil demeyin çünkü onnu yaptım olmadı kişiyi sağ tıklayınca profili göster varya orda general var onu değiştirmek istiyorum sanırım ilk kayıttaki profil o ....
2, sorum bende a 4 tech webc am var 1 den fazla kişiye açamıyorum nedeni nedir çözümü varmı başka arkadaşlar açıyo başka marka tabi şimdiden thanks bu gün cevap gelirse sevinirim....
http://members.msn.com/email adresiniz
Yukarıdaki adresin sonuna email adresinizi yazın, tarayıcınızla bu adrese gidin.
Oturum açmanız gerekiyorsa, açın ve profilinizi güncelleyin.
Aynı anda birden fazla kişiye kamera açmayın, karışıklıklar olabilir selam gönderirken ya da daima geçerli olan bir kurala uyun, çok pahalı bir kamera satın alın, bu tarz sorunlar yaşamayın.
Alıntı
orhonorhon adlı kullanıcıdan alıntı Merhaba...format attıkdan sonra MSN,ki kişi adları çok ufuk gözüküyor. Bunun bir türlü ayarı yok., Yahoo Messenger,de kişi listesindeki nickleri ayarlama seçenegi varken, MSN,de yok...veya var ben bilmiyorum. MSN plus ve StuffPlug-NG eklentileri taşıyan bir MSN'e var bende, bu eklentileri göz önüne alarak yukardaki sorunuma cevap vermek isteyenlere teşekkürler...
Bu öneride bulunmaya bayılıyorum...
Windows Live Messenger'a terfi edin:
mesenger adlı kullanıcıdan alıntı Sevgili üstadlar, benim bilgisayarda Live Messenger kurulu ve 2-3 ayrı hesap ile bağlanılmakta. Benim kullandığım hesap sık sık kesilmekte. Daha önce Mesenger 7,5 kullanmakta idim ve yine sık sık kesilmekte idi. Belki düzelir diye Live Messenger 8.0 yükledim. Yine aynı. 7,5 kullanırken kesildiğini anlıyordum ama 8,0 da kesildiğini de anlayamıyorum. Liste hala açık duruyor ve ben kesildiğinin farkında olmuyorum. Sizden ricam. Bilgisayarımdan komple messenger ile ilgili kayıtları nasıl kaldırabileceğim hakkında yardımcı olmanız veya bu sorunu başka türlü nasıl halledeceğim konusunda yardımcı olmanızdır. Ayrıca, başka bir isim ile açılan hesap uzun süre kapanmıyor. Hatta ben kapatana kadar açık kalıyorken benim kendi hesabım nasıl oluyor da sık sık kapanıyor. Bu konuda bana yardımcı olabilecek kişiye minnettar olurum. Saygılar......
Önce Messenger'ı nasıl sıfırdan kurabileceğinizi anlatayım:
Messenger'ı sıfırdan kurmak için bu adımları uygulamanız gerekiyor:
1-) Program Ekle veya Kaldır listesinden Messenger'ı bulup kaldırın.
2-) \Program Files\MSN Messenger klasörünü silin.
3-)
MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? konusundaki ilgili klasörü bulup silin.
4-) Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni çalıştırın.
Alıntı
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger anahtarlarını silin.
5-) Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Messenger'ı kurun.
Sonra..
İnternet bağlantınızdan kaynaklanan bir problem olabilir, sebebinin bu olduğunu düşünüyorsanız PC Teknik Destek konusuna geçin.
Son zamanlarda moda olan renkli ve tuhaf karakterlere sahip görüntü adları kişi listenizde listelenirken Messenger'da bir sorunun oluşmasına neden oluyor olabilir. Messenger Plus!'ı yükleyin ve kişileri e-posta adreslerine göre görüntüleyin. Bir süre o şekilde kullanın, sorun çıkmazsa o tarz görüntü adlarına sahip olanlara kızın.
Belki de en güzeli Windows Live Messenger FINAL'a güncellemenizdir
Alıntı
rafik03 adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar benim şöylebir sorunum var messengerde mikrafonum oldugu halde sesli konuşma ypamıyorum sesim karsı tarafa gitmiyor ne yapmalım acaba
sesli konuşmayı baslattıgım zaman mikrafon resmi cıkmıyor onun yerine hoperlor resmi cıkıyor ondanda bişiy farkedermi nasıl düzelte bilirim şimdiden cok teşekkürler
Bu durum yalnızca Messenger'da mı geçerli? Mikrofonunuzu doğru bağladığınızdan ve ses ayarlarınızın doğru olduğundan emin olmak adına Başlat > Donatılar > Eğlence > Ses Kaydedicisi'ni açın ve 'ben messenger kullanırken sorunlarla karşılayan bir kullanıcıyım' deyin, sesi dinleyin. Eğer seni çalarken farklı bir cümle duyuyorsanız ya da herhangi bir ses duymuyorsanız, kasanın arkasına geçin ve tak-çıkar, dene-yanıl yöntemiyle sorunu çözmeye çalışın.
Alıntı
juvena adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar live messengerda paylaşım klasörü bölümünde bilgisayarınız paylaşım klasörlerini desteklemiyor diyor bu özelliği nasıl düzeltebilirim nolur bi yardım edin naapsam olmadı şimdiden tşk.ler
Paylaşım Klasörlerini kullanabilmek için hem sizin hem de kişinizin NTFS (Performans, güvenlik, güvenilirlik ve diğer ileri düzey özellikleri sağlayan gelişmiş bir dosya sistemi.) dosya sistemi ile biçimlendirilmiş bir sistem bölüm (Bölüm, sabit sürücünüzün bir kısmı veya tamamı olabilir. Bölümler genellikle işletim sistemi yüklenmeden önce oluşturulur. Çoğu ev kullanıcısı için, sabit sürücünün yalnızca bir bölümü vardır.) kullanması gerekir. Sabit disklerin normalde NTFS dosya sistemi içinde biçimlendirilen tek bir bölümü vardır. Sabit diskinizin NTFS sistem bölümü kullanıp kullanmadığını belirlemek için Bilgisayarım'ı çift tıklatın, Windows'un yüklü olduğu sabit diski sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. NTFS'nin Dosya sistemi'nin altında listelenip listelenmediğine bakın.
Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için:
- Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
- cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
- convert c: /FS:NTFS (burada C: sabit diskinizi gösterir) yazın ve ardından ENTER'a basın.
- Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Notlar
- Sabit diskinizi FAT32'den NTFS'ye nasıl dönüştürebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için Windows yardım belgelerinize başvurun. FAT32'den NTFS'ye dönüştürme işlemi sırasında bir aksilik olursa veri kaybedebilirsiniz.
Alıntı
ssconi adlı kullanıcıdan alıntı msnde karşıya .exe dosyası gönderirken ''bu dosya güzvenli olamayabilir o yüzden gönderilmedi'' fln yazıyo onu nasıl kaldırabilirim ?
Dosyayı ZIP ya da RAR formatında gönderin. Mess Patch, A-Patch gibi yamalarla siz dosya gönderirken engellenmiş uzantılardaki dosyaların gönderilmesine izin verebilirsiniz fakat karşınızdaki gibi o dosyayı kabul edemez.
Alıntı
ahmetturani adlı kullanıcıdan alıntı ben msn 7.5 için çewrimdışı konuşma programı istiyorum
bulursanız sewinirim
Buldum:
üstelik iki adet...
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/5708-messengerdiscovery-live-tr-beta.html Alıntı
Classic adlı kullanıcıdan alıntı bi şey sorucamda
windows live messenger messenger plus! la uyumlu bi yazılımmı?
Evet, buyrun:
turti adlı kullanıcıdan alıntı
Geçici bir Messenger hizmet sorunu olduğunu düşünmekteyim. Hala öyle mi?
Alıntı
**dooygoo** adlı kullanıcıdan alıntı merhaba arkadaslar birileri benim msn mi ekliyo ama ben onların kim olduklarını bilmiyorum.msn adreslerinin kime ait oldugunu öğrenebilecegim bi yol varmı bilenler nolur yardım etsin şimdiden tesekkürler
Şu konuyu inceleyin:
Bir kişinin Profili/Space'i var mı yok mu nasıl anlarım? Alıntı
hasu adlı kullanıcıdan alıntı SELAM ARKADAŞLAR YA HERKES BİR TAKIM ŞEYLER SÖLEMİŞ YAZMIŞ ÇİZMİŞ AMA HEPSİ İLEGAL İNSANLARI RENCİDE EDİCEK ŞEYLER YAF BEN İSTEMİOM KARŞITARAFIN MÜSADESİ OLMADAN AÇILAN KAMERALAR,BEN SADECE ŞİRKETTE YASAKLANAN MSN LERİMİ GERİ İSTİYORUM SÖLENDİNE GÖRE BİR KOMUT ÇALIŞIYOMUŞ VE MSNLERİ ENGELLİOMUŞ.BİLGİSAYARDA FRİWALL VAR BUNU NASIL ENGELLİYEBİLİRİM ACİL YARDIM
Maalesef bir fikrim yok. Şirketinizde size karşı böyle bir yaptırımda bulunanların çok kötü kalpli insanlar olduğundan emin olamayacağım için, yarı-illegal geldi bana bu istek.
Alıntı
hasu adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar dün yazmıştım ama heralde arkadaşların gözünden kaçtı önemli değil.ama bu gerçektende bizim için önemli şirkette bir kaç kişi msn kullanıyozruz vede bu yasaklama olayı geldikten sonra baya zor durum da kaldık .Şimdi bilgiişlm destek elemanı nın sölediği bilgisayarlara bir komut iletilior ve msn çalışmıyor dedi.ilk başta inanmadım .. tüm son versionları kaldırdım eskilerden 6,2 kurdum o bir süre çaliştı sonra onuda yasakladılar.bizi bu dertten kurtarcak bir dostumuz yokmu...belirtiyim webmsn çalışıyor friwall mevcut birde blgisayarımda f-secure kurulu çalıştığım yer şirket ve neti agdan alıyorum..ayrıyetten açıklayıcı olsun diye bir parantez daha harici modemim var firiwall ve ağıı devre dışı bırakıp harici modemle bağlantı yaptığımda bile msn messenger çalışmıyor..yani vatandaşın sölediği komut olayı olabilirmi...... pls hepl me
Hala yarı-illegal geliyor... Ayrıca ben hiçbir zaman öyle bir şirket sınırları dahilinde olamadım, hep gayri resmi bir adam olarak kabul gördüm çevremce... Google'da arama yaptırın.
Alıntı
s.ramo adlı kullanıcıdan alıntı selam arkadaşlar benim msn min titreşim alırken ve gönderirirken sesi yok yardım edin lütfen
Windows Live Messenger'a geçin:
asparagas23 adlı kullanıcıdan alıntı SELAM ARKADASLAR BENIM SUAN LIVE MESANGER YUKLU AMA BEN 7.5 E GERI DONMEK ISTIYORUM DONDUGUMDE ISE BIRISI CEVRIM İÇİ OLDUGUNDA SES CIKMIYO ARACLAR SECENEKLER HERSEYE BAKIP KONTROL ETTIM AMA OLMUYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Microsoft MSN Messenger 7.5 kullananların sayısını azaltmak, onları bu eski sürümden soğutmak adına böyle bir sabotajda bulunmuş. WLM'nin bir kez denendiğinde asla alternatiflerine geçilmeyeceğinden emin olmalıdır. Kaybolan seslerle ilgili forumda arama yaptırın, birkaç mesajım olacak bu konuyla ilgili... ya da WLM FINAL'a güncelleyin.
Alıntı
Snapy adlı kullanıcıdan alıntı Acaba biri bana cevap verebiLir mi??
MSN 8.0 beta var bende ekLentiLeri yükLedim oLmadı ama
Biri Bana Yardım Etsin pLz..
Bu oldukça dramatik bir hikaye gibi geldi bana... Sözü geçen programların isimlerinin altında yazılı olanlara bakmanızı öneririm.
Alıntı
zekidayi adlı kullanıcıdan alıntı slm arkadaslar ben msn de ki 1 mb kapasiteyi 250 mb yükseltmek istiyorum. Bana yardımcı olurmusunuz
Tabii, buyrun:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/82-hotmailinizi-250-mba-ikarin.html Alıntı
TeeN_AtillA adlı kullanıcıdan alıntı bilgisayarımda msn açarken :Runtime Error R6025 - pure virtual function call diye uyarı veriyor ve açmıyor , defalarca yükledim yine açmıyor sorun ne olabilir lütfen çok acil yardım...
Windows Live Messenger kurmayı deneyin:
farukyazici adlı kullanıcıdan alıntı Benim mikrofon normalde çalışıyor fakat messenger 7.5 de ses kurulumuna girdiğim zaman mikrofondaki sesi algılamıyor.Hal böyle olunca sesli görüşme yapamıyorum.Acaba böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu daha önce
Kaldırıp tekrar kurdum programı fakat birşey değişmedi
Ses Ayarlarınızı kontrol edin. Görüşme yaparken saatin yanındaki hoparlör simgesine tıklayın. Ayarlar'dan Kaydetme altından Mikrofon, Giden Dalga vb. arasında geçiş yapın. Arada bir 'ses geliyor mu' diye sormayı unutmayın.
Alıntı
asparagas23 adlı kullanıcıdan alıntı ya arkadaslar ben lıve betayı yukledım sıldım 7.5 i tekrar yukledım bu seferde 7.5 te bırı cevrım ıcı oldugunda ses cıkmıyo araclar secenekler butun ayarlara baktım yapamadım yardıcı olurmusunuz
Bu skandalın bir kısmıyla ilgili bazı gerçekleri birkaç paragraf yukarıda bulabilirsiniz.
Alıntı
s.ramo adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar selam ben msni üç gün önce 250 mb yaptım lakin e meil attığım zaman 10 mb den yukarısını göndermiyo nedenini bilen varmı
Toplam kapasiteniz 250 mb, tek seferde gönderebileceğiniz dosya boyutu sınırınız değil.
Alıntı
iresmyres adlı kullanıcıdan alıntı selamlar, ben @hotmail.com uzantılı olmayan bi mail adresi kullanıyorum ve bi süre önce msn backup programıyla hesabıma çok fazla sayıda animasyon,wink,smiley yükleme gafletinde bulundum ve böylece msn hesabını şişirmiş oldum.kısa bir süre sonra da ne benim avatarımı başkaları görebildi ne de ben onlarınkini görebiliyorum.dosya ileetimimde ve webcam açmada sorunlar yaşamaya başladım.kısaca birtakım msn fonksiyonlarını yeterince kullanamıyorum. yüklediklerimi hesaptan zor da olsa sildiğimi sanıyodum ama bende görünmemesine rağmen konuştuğum insanlarda sildiğim animasyon hala görünüyo.çeşitli msn versiyonlarını da denedim olmadı.hatta regedit ile kayıt defterine girip ordan mail hesabını tarattım ve bulduklarımı sildim olmadı.format atmak dışında bu mail hesabını pc den kalıcı olarak temizlemenin bir yolu var mıdır?böylece sanki o pc ye o hesabı ilk kez giriyomuşum gibi bi hale getirebilir miyim? (control passworduser2 komutunu da kullandım ama ordan silmek de işe yaramadı).yardımcı olabilirseniz sevinirim çünkü bu durum beni çok rahatsız ediyor ve başka bir mail hesabı açmak ya da pc ye format atmak istemiyorum. saygılar...
Messenger'ı sıfırdan kurmak için bu adımları uygulamanız gerekiyor:
1-) Program Ekle veya Kaldır listesinden Messenger'ı bulup kaldırın.
2-) \Program Files\MSN Messenger klasörünü silin.
3-)
MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? konusundaki ilgili klasörü bulup silin.
4-) Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni çalıştırın.
Alıntı
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger anahtarlarını silin.
5-) Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Messenger'ı kurun.
Alıntı
brcsnn adlı kullanıcıdan alıntı msn live yükledim sonrada memnun kalmadım ve sildim aman yarabbiii mahvetti bilgisayarlarımı, silince hata veriyor 7.5 i yükleyemiyorum tekrar, windows xp kullanıom, sistem geri yükleme bile yapılmıyor.. ne yapacağım beeennn
Aldığınız hata kodunu belirtmelisiniz.
Alıntı
anubis7 adlı kullanıcıdan alıntı Beyler Herkese Selam...
Ben ADSL Baglatalı ıkı gun oldu ve msnın 7.5 ve 8 surumlerının kullanamıyorum
sadece wındows messenger ı kullanabılıyorum o da cok dandık
msn lıve messenger ı kullanmaya calıstıgımda oturum acılıyor fıyor fakat uzun
bır sure bekledıkten sonra hata verıor ve hata kodu 80048820 dıor sorun gıder ona dememe ragmen saatı sıstem saatı ıle aynı yapmama ragmen fırewallı ve guvenlık duvarını bıle kapatmama ragmen malesef olmadı
lutfen en kısa zamanda cevap yazıp yardımcı olursanız sevınırım
sımdıden tesekkurler
Anubis(Lord Of Death & Graves)
Bu mesaja bir göz atın:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/5794-msn-messenger-teknik-destek-soru-cevap-48.html?highlight=80048820#post100562 Alıntı
underfire adlı kullanıcıdan alıntı merhaba arkadaşlar, yeni messengerda paylaşım klasörünü kullanabilen war mı?? dosyayı seçip ekliyorum,eşitleniyor yazıyo en sonunda eşitlenemedi sonra denenecek yazıyo.. messengerın kendi sitesine baktım, kurmuş olduğunuz eklentilerden kaynaklanabilir yazıyo, acaba bu A-Patch yüzünden mi olmuyo? bi yardımcı olursanız sevinirim...
Temiz bir windows live messenger kurulumu yapın, yama uygulamadan. Dosya sisteminizin NTFS olduğundan emin olun.
Alıntı
McWaLkEr adlı kullanıcıdan alıntı Ya ben MSN Messenger 8.0 Kurdum ama bi hata veriyor yani oturum açamıyorum sorun nedir ?
Ne gibi bir hatayla karşılaştığınızı bilmemiz gerekiyor.
Alıntı
byserdar adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar benim msn nim kapandı ve açılmıyor 80004005 hatası veriyor sürekli normal kullanıyordum msn den düştüm geri bağlanmaya kalkıştığımda bu hata mesajını veriyor.Daha öncede oldu bu olay bana live messenger da oluyor sadece bu ve sadece o mail adresim açılmıyor sonra başka bir mail açıoyrum oda biraz zaman kullanıyorum aynı hata oluyor ve oda açılmıyor geri 7.5 e dönmek istediğimde ise ses problemi var sesler çıkmıyor
lütfen birisi bu soruna yardım etsin...Şimdiden teşekkür ederim hepinize...
Windows Live Messenger'ın en son sürümü v8.0.0792.00, bu sürüme güncelleyin.
Alıntı
danger_61 adlı kullanıcıdan alıntı slm beyler bişi sorcam ben yeniyimde bende windows live mesengeri yuklerken cıkartma hatası verıor işte boyle diyor
"dosya ayıklaması başarısız.Yetersiz bellek(takas dosyası için yetersiz bellek alanı)veya bozuk kabin dosyası en olası nedendir" diyor yer yok anladım baktım bi dsikte 5gb bi dislte 13 gb boş yer var neden acaba nasıl duzeltebilirim ?
Herhangi bir download manager (dosya indirme yöneticisi: getright, flashget, download accelerator, massdownloader vb.) kullanmadan indirme işleminizi gerçekleştirin. Messenger kurulum dosyasını web tarayıcınızla indirin ve tekrar kurmayı deneyin.
Alıntı
how soon is now? adlı kullanıcıdan alıntı
Windows Messenger'da oturum açmayı deneyin, sonuç alamazsanız başka bir hesapla oturum açmayı deneyin. Tam hata kodunu buraya geçin.
Alıntı
xonurx adlı kullanıcıdan alıntı s.a benim büyük bi sorunum var messenger live türkçe ve plus türkçe yi kurdum ama birtürlü renkli nick yapamıyorum diğerlerinin nicklerini renkli göremiyoruumm bu sorunu nsıl çözebilirm?
Windows Live Messenger'ın ve Messenger Plus! Live'ın en son sürümlerini kullandığınızdan emin olun. İlgili konuları inceleyin, yüklü sürümlerle o konuda bulunan sürümleri karşılaştırın.
Alıntı
tryboy adlı kullanıcıdan alıntı msn messenger live kullanıyorum ve hiçbir eklenti(msgplus,mess patch) kurmadım .
msn de nickimi yada kişisel iletimi değiştiremiyorum nick olarak emailim çıkıyo bunu sebebi ne olabilir ? yardımlarınız için şimdiden teşekürler
Windows Live Messenger > Kişiler > Kişileri Görüntüle > Görünen ad
Alıntı
danger_61 adlı kullanıcıdan alıntı ya bi bakın
ya bi bakın slm beyler bişi sorcam ben yeniyimde bende windows live mesengeri yuklerken cıkartma hatası verıor işte boyle diyor
"dosya ayıklaması başarısız.Yetersiz bellek(takas dosyası için yetersiz bellek alanı)veya bozuk kabin dosyası en olası nedendir" diyor yer yok anladım baktım bi dsikte 5gb bi dislte 13 gb boş yer var neden acaba nasıl duzeltebilirim ?
Herhangi bir download manager (dosya indirme yöneticisi: getright, flashget, download accelerator, massdownloader vb.) kullanmadan indirme işleminizi gerçekleştirin. Messenger kurulum dosyasını web tarayıcınızla indirin ve tekrar kurmayı deneyin.
Alıntı
cerenaydin35 adlı kullanıcıdan alıntı Merhaba arkadaşlar
benim sizlere iki sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim.
1. avatar kısmına elimdeki hareketli gif dosyalarını koymak istiyorum bununla ilgili bir program var mı?
2. yine avartaki resimlerimin örneğin 1dk da bir otomatik değişmesini istiyorum. bununla ilgili bir program var mı?
1. Hayır
2.
https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6768-messenger-plus-live-ile-avatarlariniz-slayt-olarak-degissin-script.html Alıntı
delibasi adlı kullanıcıdan alıntı arkadaslar ben live mesenger yüklamek istiyorum ama bana msnmsgr.exe.bileşenin konumu bulunamıyor.wınhttp.dll bulunamadığından bu uygulama baslatılamıyor diyor.bana yardımcı olursanız sevinirim
Bu mesajı inceleyin:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/6420-windows-live-messenger-final-turkce-8-0-0792-00-a-2.html#post138861 Alıntı
crossfire adlı kullanıcıdan alıntı msn de titreşim yolluyorum fakat sesi gelmiyor. bir kaç defa programı kaldırıp kurdum ama sonuç olumsuz. nasıl düzeltebilirim yardım ederseniz sevinirim
Aynı soruna biraz yukarılarda cevap vermeye çalıştım.
Alıntı
alemadam adlı kullanıcıdan alıntı arkadaslar ben live mesenger yüklamek istiyorum ama bana msnmsgr.exe.bileşenin konumu bulunamıyor.wınhttp.dll bulunamadığından bu uygulama baslatılamıyor diyor.bana yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar Lütfen bu soruyu cevaplayın rica ediyorum. Aynı sorunu ben de yaşıyorum.
Bu mesajı inceleyin:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/6420-windows-live-messenger-final-turkce-8-0-0792-00-a-2.html#post138861 Alıntı
Fantastic 4 adlı kullanıcıdan alıntı Bende WLM yüklü.
Ama birisi beni çoklu konuşmaya davet ettiğinde (6-7 kişilik) messenger bi anda deliriyor.
Daha önce konuştuğum pencereleri açamıyorum, davet edildiğim pencereyi açamıyorum, kişi listeme bakamıyorum. Bunların yerine boş ve beyaz bir sayfa gözüküyor.
Bunlardan birini kapatıncada Başta Hata veriyor ve gönder - gönderme çıkıyor ardında oturumu kapatıyor. Ama bu 2-3 kişilik konuşmalarda ve benim bulunduğum bir konuşmada başkası davet edildiğinde olmuyor.
Lütfen yardım edin. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ve bunu nasıl çözebilirim ??
Kişi listenizde bulunan kişilerin renragenk ve tuhaf karakterlerde görüntü adları kullanmasından kaynaklanıyor. O kişileri görüntü adlarına göre değil de eposta adreslerine göre listeleyin.
Alıntı
eleman adlı kullanıcıdan alıntı Merhaba arkadaşlar
MSN 8.0 BETA kullanıyordum geçen gün açtığımda daha yeni bir sürüm olduğu mesajı gedi yükledim ve yükledikten sonra hata vermeye başladı kaç defa silip başta yükledim ama olmuoyr yardımcı olursanız çok sevinirim.
İyi günler.
Nasıl bir hatayla karşılaştığınızı belirtmeniz gerekiyor.
Alıntı
lalnur adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar kolay gelsin merhaba. benim bir sorunum var. msn de göz kırpma aldığım zaman hata veriyor ve oturum kapanıyor bunu nasıl düzeltebilirim yeniden kurmak faydalı olur mu?
Nasıl bir hatayla karşılaştığınızı belirtmeniz gerekiyor. Flash player'ınızı güncelleyin:
http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/install_flash_player.exe Alıntı
bekmez adlı kullanıcıdan alıntı arkadaslar msn 8 de nick yerine kopyala yapıstır yapamıyorum yani elimle yazmalıyım bu da farklı şekiller kullanmamı engelliyor
tesekkurler
Messenger Plus! Live'ı kurarsanız böyle bir sorun yaşamazsınız:
babyfaceman adlı kullanıcıdan alıntı sayın neutralizero bu sorunum ıcın yardımcı olabılırsenız çok sevınıcem..
dün 24 saat onlıne gozukme olayına gırınce msn spaces ımı kaybettim.. arama motorundan ulasabılıyorum fakat msn ımde kişi kartımda hiç ama hiçbişey yok.!!
yenı space ler acıyorum harıka oluyolar ama onlarıda msn de gosteremıyorum.. bugun sabah 10 dan berı arastırdım mantıklı bısey bulamadım.. abd seç felan demezsın umarım eyalet olaylarını denedım çückü.. benim için gercekten onemlı bu.. ılgılenırmısın bılmıyorum ama yardım edersen yada ederlerse cok sevınıcem.. teşekkür ederim.
Bu konuyu inceleyin:
MSN Spaces'im Görünmüyor Diyenler Buraya
Windows Live Messenger FINAL'ı yüklemeniz de sorunu giderebilir.
Alıntı
serpil_77 adlı kullanıcıdan alıntı ben MessengerDiscovery Live TR Beta yı indirdim,fakat yüklerken avast reklam yazılımı buldu diyor ve hamle yapma dememe ragmen yükleyemiyorum.zipten çıkardıktan sonra kurarken windows belirtilen aygıta,yola veya dosyaya erişemedi.ögeye erişmek için gereken izininiz olmayabilir diyor,ve yükleyemiyorum.
normal MessengerDiscovery dede bu oluyor .ne yapmalıyım.yardım lütfen.
Bu mesajı okuyun:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/5708-messengerdiscovery-live-tr-beta-17.html#post150101 Alıntı
icelord adlı kullanıcıdan alıntı merhaba Photoshop ve image ready programları yardımıyla oluşturduğum ifadeler. .gif formatına çevirmeme rağmen msn ye aktardığım zaman küçük boyutta çıkıyor. Bunları büyük boyuta nasıl getirebilirim. Bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi*
Teşekkürler.
StuffPlug 3 eklentisi böyle bir özelliğe sahip olacak muhtemelen. MSN Messenger 7.5 kullanıyorsanız uyumlu Messenger Plus! ve Stuffplug-NG sürümlerini ilgili forum konularında ve LEGEND sayfalarında bulabilirsiniz.
Alıntı
asparagas23 adlı kullanıcıdan alıntı benım msn 7.5 te kişilerımden bırı cevrım ıcı olunca ses cıkmıyor,sız yapılandırma ayarlarına bakın demıştınız uyarılar ve sesler bolumunde sadece ses yazan bı yer var oraya baktım bişey anlamadım,bende hatırlıyorum yapılandırma ayarı olması lazım ama araclar secenekler heryere baktım bırturlu olmuyor lutfen yardımcı olursanız sevınırım
Alıntı
evolution adlı kullanıcıdan alıntı slm arkadaşlar ,
bende windows live messenger 8.0 war. onu kullanıorm. üzerine messenger discovery live yükledim ama msn'i açtığım zaman hata werio ; discovery, messenger ile bütünleşemedi gibi bişi çıkıo. onar dediğim zaman da olmuo.
onu nasıl düzeltebilirm??
bana yardmcı olur msunuz??
........tşkkrler.......
MessengerDiscovery Live TR Beta konusunu inceleyin:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/5708-messengerdiscovery-live-tr-beta.html Alıntı
djgkn adlı kullanıcıdan alıntı slm msxlabs
msnımde oturumu actıgımda her zman karsıma 50 tane kısı ekledı uyarısı cıkıor Tamam dedıgımde ıse 'xxx' ısımlı Kullanıcının Engelı Kaldırılamadı dıye Hata Verıor Ve kısı Lısteye Bazen Gırıor Ve Yazabılıryorunuz ama Karsıdakı sızı Cevrım dısı Goruyor acaba bunun Cozumu Nedır Bılenler Paylasabılırmı ?
sımdıden tskler
İnceleyin:
DjNarkoz adlı kullanıcıdan alıntı yaw arkada$Lar Benim Messenger adresinin $ifresini Unuttm ßen ( ßiraz SaLağımdırda
) GizLi Soru'yu FaLan BiLmiyorum. o Adresi geri aLabiLme İhtimaLi Warmı Acaba? 1 Yardım Ederseniz Çok iyi oLur Yaw
SaygıLar,Te$ekkürLer.
DjNarkoz.
Bir ihtimal, inceleyin:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)
---------------------------------
Yaa, nasıl da cevapladım ama hepsini...