Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 352

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.846.963 Cevap: 3.874
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
11 Haziran 2008       Mesaj #3511
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
C0mPuTeR adlı kullanıcıdan alıntı

ACİLL YARDIM SORUNUM KİŞİ LİSTEMDEKİ KİŞİLERİN ÜZERİNE GELİNCE SAĞ TIKLAYAMIYORUM SEBEB VE ÇÖZÜMÜ SAYGILARIMLA

Farenizin sağ tuşunun çalıştığından emin olun. Eminseniz, bu sorunun sebebini bilemiyorum, hiç karşılaşmadım ama çözüm olarak şunları deneyebilirsiniz. Messenger onarın (Program Ekle veya Kaldır>Windows Live Messenger>Destek bilgisi için burayı tıklatın>Onar). Bu da düzeltmezse Messenger'ı kaldırın ve tekrar kurun.
Sponsorlu Bağlantılar
C0mPuTeR - avatarı
C0mPuTeR
Ziyaretçi
11 Haziran 2008       Mesaj #3512
C0mPuTeR - avatarı
Ziyaretçi
PEKİ SAĞ TIKLADIĞIMIZDA ÇIKAN MENÜLERİ NASIL TÜRKÇE YAPABİLİRİZ BEN UĞRAŞIYORUM AMA OLMUYOR...
Sponsorlu Bağlantılar
damla_13 - avatarı
damla_13
Ziyaretçi
11 Haziran 2008       Mesaj #3513
damla_13 - avatarı
Ziyaretçi
Msn messenger 5-6 saniyede kapanıyor açıyorum kendiliğinden hata raporu dahi vermeden kapanıyor silip tekrardan yükledim ancak yine aynı sorun var Msn Sad avast ile tarattım birkaç solucan buldu temizledim ama hala aynı Msn Sad yardımınız için şimdiden teşekkürler Msn Sad
sinemiss_ - avatarı
sinemiss_
Ziyaretçi
11 Haziran 2008       Mesaj #3514
sinemiss_ - avatarı
Ziyaretçi
msnim 5 dk.da bir kopuyor.kopmadığı zamanlarda da iletilerim karşı tarafa gitmiyorMsn Sad bu sorun neden kaynaklanabilir yardımcı olur musunuzMsn Sad
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
11 Haziran 2008       Mesaj #3515
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
C0mPuTeR adlı kullanıcıdan alıntı

PEKİ SAĞ TIKLADIĞIMIZDA ÇIKAN MENÜLERİ NASIL TÜRKÇE YAPABİLİRİZ BEN UĞRAŞIYORUM AMA OLMUYOR...

Messenger'ınız Türkçe olması lazım. Ya da en azından Türkçe dosyasına sahip olmalısınız. Messenger sürümünüz ne?

Alıntı
sinemiss_ adlı kullanıcıdan alıntı

msnim 5 dk.da bir kopuyor.kopmadığı zamanlarda da iletilerim karşı tarafa gitmiyorMsn Sad bu sorun neden kaynaklanabilir yardımcı olur musunuzMsn Sad

Herhangi bir eklenti kullanıyor musunuz? Sorun eklentilerden, güvenlik programlarından ya da internet bağlantınızdan kaynaklanıyordur. Güvenlik programınızdan Messenger'a izin verildiğinden emin olun. Internet bağlantınızın sağlıklı olmasına dikkat edin.
sinemiss_ - avatarı
sinemiss_
Ziyaretçi
11 Haziran 2008       Mesaj #3516
sinemiss_ - avatarı
Ziyaretçi
güvenlik programında messenger yazısının yanında tik işareti var.bu durum izin verildiğini mi gösterirMsn Confused
çok teknik bilgim yok maalesef bu şekilde soruyorum umarım yardımcı olursunuzMsn Sad
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
11 Haziran 2008       Mesaj #3517
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
sinemiss_ adlı kullanıcıdan alıntı

güvenlik programında messenger yazısının yanında tik işareti var.bu durum izin verildiğini mi gösterirMsn Confused
çok teknik bilgim yok maalesef bu şekilde soruyorum umarım yardımcı olursunuzMsn Sad

Evet, muhtemelen izin verilmiş. Bu sorunla ilgili benim de çok fazla bir bilgim yok maalesef ama "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu konusunu okursanız belki bir şeyler çıkar. Bir de eklentiler kullanıyorsanız, MessengerDiscovery ve Messenger Plus! gibi, lütfen kaldırarak deneyin.
tsodnac - avatarı
tsodnac
Ziyaretçi
12 Haziran 2008       Mesaj #3518
tsodnac - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz. bütün söylenenleri yapıyorum ama 306 kodu vermeye devam ediyor. Şirket bilgisayarı ve benimkinin dışında herkes msn e girebiliyor.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
12 Haziran 2008       Mesaj #3519
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
tsodnac - avatarı
tsodnac
Ziyaretçi
12 Haziran 2008       Mesaj #3520
tsodnac - avatarı
Ziyaretçi