Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 351

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.846.303 Cevap: 3.874
exi - avatarı
exi
Ziyaretçi
9 Haziran 2008       Mesaj #3501
exi - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bir konu var çok merak ettiğim. Msnde engelleyerek kişi listenizden sildiğiniz bir kişinin adresini tamamen nasıl silinir.
Karşı taraf silmeden silinmiyor normalde, lüzümsüz bu adreslerden nasıl kurtulabilirim.
Sponsorlu Bağlantılar
Bunun bir programı yokmudur.
Fikri olan varmıdır, bu konuda yadımlarınızı bekliyorum.
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
9 Haziran 2008       Mesaj #3502
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
shekiLL-Pepe adlı kullanıcıdan alıntı

Yaw arkadslar ben sohbet günlüğüme şifre koydum ama şifremi unuttum :s :s Msn Confused
Napazam

Şifreyi hatırlamadığınız sürece maalesef bunu sizden başka kimse bulamayacaktır.
Sponsorlu Bağlantılar

Alıntı
exi adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar bir konu var çok merak ettiğim. Msnde engelleyerek kişi listenizden sildiğiniz bir kişinin adresini tamamen nasıl silinir.
Karşı taraf silmeden silinmiyor normalde, lüzümsüz bu adreslerden nasıl kurtulabilirim.

İstediğiniz tarzda bir program yok. Yani eklediğiniz kişi, kendi listesinden silmediği takdirde sizin onu tamamen silmeniz olanaksız bi durum şimdilik. Şimdilik diyorum çünkü ilerde bununla ilgili bir program çıkabilir belki de. Bu konudaki mağduriyet çok fazla.
she123 - avatarı
she123
Ziyaretçi
9 Haziran 2008       Mesaj #3503
she123 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı

mdl nin mevcut ayarlarında konusma penceri açtı özelliği var onu aktif yaparsanız gizli kişilerden size pop uyarısı alırsınız ama dediğim gibi %100 etkin değildir.

arkadaş bişi sorabilirmiyim ben senin dediğin ayarı nereden yapıcam tam olarak bende yeni yüklediğim için programı bilmiorumm yardım edersen çok sewinicemm şimdidem çook saol..........
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
9 Haziran 2008       Mesaj #3504
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
she123 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaş bişi sorabilirmiyim ben senin dediğin ayarı nereden yapıcam tam olarak bende yeni yüklediğim için programı bilmiorumm yardım edersen çok sewinicemm şimdidem çook saol..........

ahmed arkadaşa sormuşsun ancak hızlı cevap verme açısından ben söyleyeyim. Messenger'ın kişi listesinde discovery simgesine veya saatin yanındaki discovery simgesine tıklayın, buradan settings'i tıklayın. Açılan pencerede en üstteki sekmeden uyarılar, alt bölümde bir konuşma penceresi talep edildiğinde ve bir kişi muhtemelen çevrimdışı görünmeye ayarlı olduğunda yazılarının onay kutusunu doldurun ve uygula diyip kaydet diyerek kapatın. Eğer özellik etkin olmamışsa messenger'ı kapatın (saatin oradan da çıkış yaparak kapatın) ve tekrar başlatın.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
9 Haziran 2008       Mesaj #3505
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
nuyageva adlı kullanıcıdan alıntı

msn de görüntü adı oluyor ben o her baglandıgında onun görüntü adının yanına ubx,nln yada 1 gibi başka isim oturumu actı diyor msnde neden oldugunu anlamadım ve inan bana cok araştırdım hiç bir şey bulamadım yardımların için şimdiden teşekkürler

Siz sorunla ilgili başka bilgiler vermezseniz, bizim de aynı cevabı tekrarlamaktan başka çaremiz yok.
Alıntı
hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı

Resimdeki gibi üst taraf, görünen ad yani görüntü adı.
Alt taraf ise kişisel ileti oluyor..
5628goruntuadi

Mesela görünen adınızı renklendirebilirsiniz;
https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/26-colornick-v2-msn-de-renkli-goruntu-adi.html

Alıntı
exi adlı kullanıcıdan alıntı

Program var olmasına var da o programla sildikten sonra Messenger'da ilk oturum açtığınızda sizi silmemiş kişiler için tekrar davet alacaksınız ve yine engellemek zorunda kalacaksınız. Gerçi engellemeseniz de sonsuza kadar o davetleri İptal'e basarak erteleyebilirsiniz ama pratikte bu pek bir avantaj sağlamayacak tabi ki de.

Çoğu Messenger kullanıcısı, böyle bir şeyden haberleri olmadığı için hesaplarını kapatırken kişileri temizlemeyi de düşünemiyorlar.
Son düzenleyen ahmetgns; 9 Haziran 2008 18:11
BesTaMi - avatarı
BesTaMi
Ziyaretçi
10 Haziran 2008       Mesaj #3506
BesTaMi - avatarı
Ziyaretçi
Arkadasim benimde sorunum şu..
KEndi listemde kendim ekliydm.Online oldugumda falan kendimi gorebiliyordum.Dun bi farkettim ki Onlne oldugum halde kendimi listede goremedim.Sonra inceledigimde Kendi adresimi engelledigimi gordum.Engellemeyi kaldirmaya calistim ama Engelleme kaldir gibi secenek cikmiyor.Yani herkes icin gorunen pencerenin dışında bi menu aciliyor listede kendime sag click yaptigimda.Neyse..Kendimi silebiliyorum.Tekrardan ekliyorum yine kendim Kendi listemde engelli gosukuyorum.
Bu durumu nasil duseltebelrm...
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
10 Haziran 2008       Mesaj #3507
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
BesTaMi adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadasim benimde sorunum şu..
KEndi listemde kendim ekliydm.Online oldugumda falan kendimi gorebiliyordum.Dun bi farkettim ki Onlne oldugum halde kendimi listede goremedim.Sonra inceledigimde Kendi adresimi engelledigimi gordum.Engellemeyi kaldirmaya calistim ama Engelleme kaldir gibi secenek cikmiyor.Yani herkes icin gorunen pencerenin dışında bi menu aciliyor listede kendime sag click yaptigimda.Neyse..Kendimi silebiliyorum.Tekrardan ekliyorum yine kendim Kendi listemde engelli gosukuyorum.
Bu durumu nasil duseltebelrm...

Messenger menüsü>Araçlar>Seçenekler>Gizlilik. Buradaki Engelli listesinden adınızı bulup kendinizi İzinli listesine taşımalısınız.
uneque - avatarı
uneque
Ziyaretçi
11 Haziran 2008       Mesaj #3508
uneque - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba bende msn 9.0 sürümü var.Msnnin simgelerinde başlığnda üreticisinde vs. oynama yapma istiyorum bana önerebileceğiniz bir program var mı?ve program olsa da bunları nasıl yapabililrim? teşekkür ederim....
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
11 Haziran 2008       Mesaj #3509
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
uneque adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba bende msn 9.0 sürümü var.Msnnin simgelerinde başlığnda üreticisinde vs. oynama yapma istiyorum bana önerebileceğiniz bir program var mı?ve program olsa da bunları nasıl yapabililrim? teşekkür ederim....

Resource Hacker adlı programla Messenger'ın ilgili dosyalarını değiştirebilirsiniz. Metinlerle ilgili olan dosya msgslang.dll, resimlerle ilgili olan dosya msgsres.dll dosyasıdır. Ancak metin gibi görünen resimler de var, dikkatli olun.

Uyumlu olsalardı bazı kısıtlı değişiklikler için A-patch, Mess-patch ve MessengerDiscovery Live da kullanabilirdiniz ama sanırım bunlar 9.0 BETA sürümüyle henüz uyumlu değiller.

Messenger Plus! Live eklentisini kurarsanız bütün dediklerinizi çok kolayca yapabilirsiniz. Hem bu program BETA'yla da uyumlu. Messenger Plus! Live'ın arayüzler özelliği ile ilgili bilgi almak için burayı tıklatın.

Adı geçen bütün programları sitemizden bulabilirsiniz, arama yapmanız yeterli.
C0mPuTeR - avatarı
C0mPuTeR
Ziyaretçi
11 Haziran 2008       Mesaj #3510
C0mPuTeR - avatarı
Ziyaretçi
ACİLL YARDIM SORUNUM KİŞİ LİSTEMDEKİ KİŞİLERİN ÜZERİNE GELİNCE SAĞ TIKLAYAMIYORUM SEBEB VE ÇÖZÜMÜ SAYGILARIMLA