Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 196

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.848.892 Cevap: 3.874
BlueNighT
Yasaklı
28 Mart 2007       Mesaj #1951
Yasaklı
Alıntı
EarwenElif adlı kullanıcıdan alıntı

ayrıca msvcr71.dll yanında msnmsgr.exe hatası verio onu yazmayı unutmuşum Shy acilen yardım istiorum yaa çok sıkıldım msnsizlikteeennnCrying

Buradan İlgili dosyayı yükleyip C:\WINDOWS\system32 Dizinine atıp deneyin...

Sponsorlu Bağlantılar
yinede olmassa

Turkçe Xp için

WindowsXP-KB842773-v2-x86-trk.exe

İngilizce Xp için

WindowsXP-KB842773-v2-x86-enu.exe

Yukleyip deneyin..

Alıntı
bnsh adlı kullanıcıdan alıntı

kardeşimin msnini hacklemek istiyorum bu mümkünmü nasıl yapabilirim

Sitede Hack ili ilgili konular yasak ..Msn Happy
Son düzenleyen BlueNighT; 28 Mart 2007 18:50 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
28 Mart 2007       Mesaj #1952
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
εмяεсди adlı kullanıcıdan alıntı

Slm bendede şöyLe bi sorun var
msn 7.0 kuruyorum hiç bişe yok

Sponsorlu Bağlantılar
8.0 ve 8.1 de performans %100 bilgisayar full takılıyo
eskiden olmuyodu tabi
ne yapmam lazım?

Donanım özellikleriniz nelerdir?

Ctrl + Alt + Del tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni başlatın. İşlemler sekmesine gelin, CPU sekmesine iki kez tıklayın. İşlemciyi en çok kullanan işlemlerden en az kullanan işlemlere doğru tüm işlemler listelenecektir. Ekran görüntüsünü alıp buraya yapıştırın.

Alıntı
OziGR adlı kullanıcıdan alıntı

messenger 8.1 i yeni kurdum pcde vista transformation pack 6.0 var discovery x 2 kullanıyordum daha önce sorunla karşılaşmıyordum fakat discovery live yükledikten sonra sorunlar başladı.skinleri hatalı açıyor.discoveryi kurdujtan sonra windows msn açmak istediğimde hata veriyor.discovery kaldırınca rahatlıla açıyor.msni kaldırdım.8.0 sürümünü indirdim ama pcye 8.1 sürümü kuruluyor.pcyi parçalamk üzereyim.bi yardım eli ltfn....

MessengerDiscovery gibi bazı eklenti ve programlar, bazı skin-tema programlarıyla uyumlu değildir.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
εмяεсди - avatarı
εмяεсди
Ziyaretçi
28 Mart 2007       Mesaj #1953
εмяεсди - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Donanım özellikleriniz nelerdir?

Ctrl + Alt + Del tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni başlatın. İşlemler sekmesine gelin, CPU sekmesine iki kez tıklayın. İşlemciyi en çok kullanan işlemlerden en az kullanan işlemlere doğru tüm işlemler listelenecektir. Ekran görüntüsünü alıp buraya yapıştırın.

dsaophdsafh3

Dipnot : ss ' deki msn 7.0
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
28 Mart 2007       Mesaj #1954
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı

dsaophdsafh3

Dipnot : ss ' deki msn 7.0

Donanım özelliklerini de belirtin. Mevcut sisteminiz Windows Live Messenger'ın yavaş çalışmasına neden oluyor olabilir. Yazılımsal ya da donanımsal olarak. Spyware taraması da yapabilirsiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
εмяεсди - avatarı
εмяεсди
Ziyaretçi
28 Mart 2007       Mesaj #1955
εмяεсди - avatarı
Ziyaretçi
Sistem sağlam hiç bi sorun yoktu msn 8.0 ve 8.1 rahatlıkla çalıştırıyodum ama bişey oldu galiba çok takılmaya başladı
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
28 Mart 2007       Mesaj #1956
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı

Sistem sağlam hiç bi sorun yoktu msn 8.0 ve 8.1 rahatlıkla çalıştırıyodum ama bişey oldu galiba çok takılmaya başladı

Donanım özelliklerini de belirtin. Mevcut sisteminiz Windows Live Messenger'ın yavaş çalışmasına neden oluyor olabilir. Yazılımsal ya da donanımsal olarak. Spyware taraması da yapabilirsiniz.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
EarwenElif - avatarı
EarwenElif
Ziyaretçi
29 Mart 2007       Mesaj #1957
EarwenElif - avatarı
Ziyaretçi
blue night dediklerini aynen yaptım fakat yine aynı hatayı verior.olmadı bi türlü.yüklenio msn ama çalıştır deyince msnmsgr.exe konumu bulunamıor diyo.altında da işte msvcr71.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı dio. senin verdiğin linkten onu system32'e kopyaladım ama yinede olmadı Crying
ELeCtRiC - avatarı
ELeCtRiC
Ziyaretçi
29 Mart 2007       Mesaj #1958
ELeCtRiC - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben "Windows Live Messenger 8.1" kullanıyorum. Bu güne kadar bütün Messenger içeriklerini de buradan takip ediyorum. Fakat "Live Messenger 8.1" de oturum açtıktan sonra sürekli oturumum kapanıyordu. Çözüm bulmaya çalıştım bulamadım, buraya bakmak istedim ama bakmadan önce çözümü buldum. Sanırım sorun, "Windows Live Messenger Oturum Açma Yardımcısı" eklentisinden dolayı kaynaklanıyordu. Bu eklentiyi kaldırdıktan sonra, sorun çözüldü. Bilginize!
tucker boi - avatarı
tucker boi
Ziyaretçi
31 Mart 2007       Mesaj #1959
tucker boi - avatarı
Ziyaretçi
2 gundur en az 10 defa format attım sadece bu MSN çalışmadığı için ..problemim VISTA yı kurduktan sonra başladı ve ne yaptıysam olmadı .. yan odada babam VİSTA yı benden once kurmuştu onun MSN çalışıo benimki 10 format yedi ama olmadı Msn Sad

VISTA msn e sorun cıkarıyor mu

hala çözüm bulamadım yapmam gereken ne var yardımcı olur musunuzMsn Cry
Son düzenleyen ahmetseydi; 31 Mart 2007 13:30
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
31 Mart 2007       Mesaj #1960
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
tucker boi adlı kullanıcıdan alıntı

2 gundur en az 10 defa format attım sadece bu MSN çalışmadığı için ..problemim VISTA yı kurduktan sonra başladı ve ne yaptıysam olmadı .. yan odada babam VİSTA yı benden once kurmuştu onun MSN çalışıo benimki 10 format yedi ama olmadı Msn Sad

VISTA msn e sorun cıkarıyor mu

hala çözüm bulamadım yapmam gereken ne var yardımcı olur musunuzMsn Cry

Ne tür bir sorunla karşılaşıyorsunuz ? Güvenlik yazılımı kullanıyormusunuz ? Sorunu daha açık dile getirirseniz net cevap alırsınız Msn Happy
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ