Arama

StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu) - Sayfa 9

Güncelleme: 25 Mayıs 2008 Gösterim: 122.624 Cevap: 202
zura - avatarı
zura
Ziyaretçi
13 Mayıs 2007       Mesaj #81
zura - avatarı
Ziyaretçi
ben bu stuff plugın yeni sürümünde advertismentleri kapamaya bulamadım ve ekranım inanılmaz küçük gözküo Msn Sadnasıl yok edebilirim alttaki o bölümü bile var mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Hi-LaL - avatarı
Hi-LaL
Ziyaretçi
14 Mayıs 2007       Mesaj #82
Hi-LaL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zura adlı kullanıcıdan alıntı

ben bu stuff plugın yeni sürümünde advertismentleri kapamaya bulamadım ve ekranım inanılmaz küçük gözküo Msn Sadnasıl yok edebilirim alttaki o bölümü bile var mı?

MSN ana penceresinde üst menude StuffPlug3 kısmında Options ( Seçenekler ) kısmına girin . Daha sonra sırasıyla Contact List >> Enable Advert Hider seçeneğinin başına check işareti koyun... Ayrıca çoklu oturum açmak için bilgisayarınıza kurabileceğiniz Tıkla >> A-Patch Windows Live Messenger yaması vasıtası ile de reklamları engelleyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Ekranın küçük görünmesi derken
sizin neyi kastettiğinizi ve bu durumun stuffplug ile alakasını kavrayamadım... StuffPlug3 Beta sürümünü kullanıyorum ve tüm menüyü kontrol ettim böyle bir seçenek göremedim ben Msn Confused Yine de MSN menüsünden sırasıyla Araçlar >>Seçenekler >>İletiler>>> Yazı tipini değiştir kısmından karakter boyutunu büyütmeniz belki sorununuzu halledecektir.

Kolay gelsin.

ugolcuk - avatarı
ugolcuk
Ziyaretçi
16 Mayıs 2007       Mesaj #83
ugolcuk - avatarı
Ziyaretçi
linkte bi hata var galiba kardeş indiremiyorum indirdiğim şey .phb ile bitiyo başka biyerden indirdim oda türkçe diil

yani bi daha link verebilirseniz sevivinirim türkçe olanın linkini pls.
Son düzenleyen ugolcuk; 16 Mayıs 2007 19:24 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Mayıs 2007       Mesaj #84
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ugolcuk adlı kullanıcıdan alıntı

linkte bi hata var galiba kardeş indiremiyorum indirdiğim şey .phb ile bitiyo başka biyerden indirdim oda türkçe diil

yani bi daha link verebilirseniz sevivinirim türkçe olanın linkini pls.

Forum eklerini sağ tıklayıp farklı kaydet'i seçerek değil, doğrudan üzerlerine tıklayarak indirmelisiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
ugolcuk - avatarı
ugolcuk
Ziyaretçi
17 Mayıs 2007       Mesaj #85
ugolcuk - avatarı
Ziyaretçi
tmm sorun linkte diil benim download manage'm da imimş genede cvp için saol neutralizer tşk....
asi queen - avatarı
asi queen
Ziyaretçi
18 Mayıs 2007       Mesaj #86
asi queen - avatarı
Ziyaretçi
ya ben bu programı konuşma penceresi acıp kapayanı görmek için yükledim arkadaşta gösteriyo çünkü ama bunda öle bi özelllik göremedim...msn discovery i yükledim bi ara oda pc yi acayip kasıyo adeta pc hareket etmiyo ..başka program istiyorum bildiğiniz varsa sölerseniz sevinirim şimdiden tşkler...
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
19 Mayıs 2007       Mesaj #87
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
asi queen adlı kullanıcıdan alıntı

ya ben bu programı konuşma penceresi acıp kapayanı görmek için yükledim arkadaşta gösteriyo çünkü ama bunda öle bi özelllik göremedim...msn discovery i yükledim bi ara oda pc yi acayip kasıyo adeta pc hareket etmiyo ..başka program istiyorum bildiğiniz varsa sölerseniz sevinirim şimdiden tşkler...

sp3 te bu özellik mevcut değildir.eski sürümde sp2 de bu özellik var.ayrıca plus live Convo Notifier scriptini kullanınız.
ebty_tuche - avatarı
ebty_tuche
Ziyaretçi
20 Mayıs 2007       Mesaj #88
ebty_tuche - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

İlk mesaj güncellendi, Türkçe dil destekli StuffPlug 3 Beta sürümünü indirebilirsiniz.

iide nerde ben indirdim ama türkçe değil türkçesi bu linktemi yoksa başka biyerden mi bulmamız gerek yardıııımMsn Sad
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
20 Mayıs 2007       Mesaj #89
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ebty_tuche adlı kullanıcıdan alıntı

iide nerde ben indirdim ama türkçe değil türkçesi bu linktemi yoksa başka biyerden mi bulmamız gerek yardıııımMsn Sad

Eklentiyi kurduktan sonra "Windows Live Messenger > StuffPlug 3 > Welcome Screen > Language" bölümünden dil olarak Türkçe'yi seçebilirsiniz.

Kısa bir süre sonra "StuffPlug 3.1" sürümü yayınlanacaktır.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
hamann_m5 - avatarı
hamann_m5
Ziyaretçi
22 Mayıs 2007       Mesaj #90
hamann_m5 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Kısa bir süre sonra "StuffPlug 3.1" sürümü yayınlanacaktır.

Dort gozle bekliyoruz "StuffPlug 3.1"

iyi calismalar
saygilarimla