Arama

Windows Live Messenger 8.0 Paylaşım Klasörü Silme - Sayfa 2

Güncelleme: 13 Mart 2011 Gösterim: 37.482 Cevap: 25
beyazz74 - avatarı
beyazz74
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #11
beyazz74 - avatarı
Ziyaretçi
paylaşım için teşekkürler kardeş denedim silinde ama umarım tekrar gelmez yinede soal.
Sponsorlu Bağlantılar
KaraGece - avatarı
KaraGece
Ziyaretçi
31 Ocak 2007       Mesaj #12
KaraGece - avatarı
Ziyaretçi
sitede arama yaptım ama bi türlü bulamadım
burda paylaşım klasörlerini silmeyi açıklamışsınız
Sponsorlu Bağlantılar
benim bilgisayarımda live ı kurduğumda paylaşım klasörü oluşmadı
yani klasör oluştu ama ne zaman kullanmaya çalışsam
bilgisayarınız paylaşım klasörlerini desteklemiyor die bi uyarı geliyo
ben paylaşım klasörünü kullanmak istiyorum acaba ne yapmam gerek??

şimdiden teşekkürler....
theend - avatarı
theend
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #13
theend - avatarı
Ziyaretçi
saol kardeş emegine saglık...
trakun - avatarı
trakun
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #14
trakun - avatarı
Ziyaretçi
üstad saolasın valla beni büyük sıkıntıdan kurtardın teşekkürler
chek - avatarı
chek
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #15
chek - avatarı
Ziyaretçi
msn versiyonumu nerden görücem??
murat_kk - avatarı
murat_kk
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #16
murat_kk - avatarı
Ziyaretçi
Msn Down versiyon 8.1.0178.00 için arkadaşlar bunu yazıyorsunuz Msn Down

regsvr32 -u "c:\program files\msn messenger\fsshext.8.1.0178.00.dll

Alıntı
chek adlı kullanıcıdan alıntı

msn versiyonumu nerden görücem??

dostum
msn de yardım seçeneği ordan messenger hakkında seçene ğini tıkla çıkan pencerede yazıyoo ok
Son düzenleyen murat_kk; 9 Mart 2007 19:15 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
riza2280 - avatarı
riza2280
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #17
riza2280 - avatarı
Ziyaretçi
acaba paylaşım klasöründen paylaşırken dosya internettmi kullanıyor yoksa ağ üzerinden mi yani biz ağ kullanıyoruz ağ da dosya yollarken çok hızlı yoluuyor başka uzaktaki kişiye yoollarken çok yavaş bilgisi olan varmi?
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
16 Mart 2007       Mesaj #18
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
riza2280 adlı kullanıcıdan alıntı

acaba paylaşım klasöründen paylaşırken dosya internettmi kullanıyor yoksa ağ üzerinden mi yani biz ağ kullanıyoruz ağ da dosya yollarken çok hızlı yoluuyor başka uzaktaki kişiye yoollarken çok yavaş bilgisi olan varmi?

Paylaşım Klasörleri nedir?

Paylaşım Klasörleri, kişisel fotoğrafları, belgeleri ve dosyaları Messenger kişilerinizle paylaşmanız için yeni ve basit bir yol sağlayacak. Dosyaları yalnızca Messenger'daki kişi adlarından birine sürükleyerek Paylaşım Klasörü oluşturabileceksiniz. Bu işlem, hem sizin hem de kişinizin bilgisayarında dosyaların eksiksiz birer kopyasını ve masaüstünde Messenger'dan erişilebilecek olan Paylaşım Klasörünü oluşturacak.

E-posta yoluyla zaten belgeleri paylaşabiliyorum. Peki bu durumda bu kadar özel olan ne?

Paylaşım Klasörü'yle fotoğraf ve belgeleri paylaşmak e-postadan daha kolay olacak. Paylaşım Klasörü'nde, klasörde her dosya ekleme, değiştirme veya silme işlemi yapıldığında, bu değişiklikler paylaştığınız kişininkiyle eşitlenecek. Messenger'daki Paylaşım Dosyası simgesi de bir kişinin üzerinde parladığında, Paylaşım Dosyasının güncelleştirildiğini anlayacaksınız. Ayrıca artık dosyaları paylaşmak, Messenger'ın zaten bildiğiniz "dosya gönderme" ve "farklı kaydetme" işlevlerinden bile daha basit bir şekilde, sürükleyip bırakmakla mümkün olacak. Paylaşım Klasörleri, zaten alışkın olduğunuz PC klasörü uygulamasına çok benzer biçimde çalışacağından, bu özelliği hemen kavrayacaksınız. Aynı Windows'ta olduğu gibi, sürükleyip bırakabilecek, dosyaların farklı görünümlerini elde edebilecek, bunları kopyalayıp yapıştırabileceksiniz. Dosyaları hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak yönetmek üzere Paylaşım Klasörü'ne masaüstünüzden erişebileceksiniz. Üstelik Paylaşım Klasörü neredeyse hiç kurulum veya yapılandırma gerektirmeyecek ve dosya eşitleme hiçbir karışıklık yaratmadan kolayca çalışacak..

Alıntıdır. (erenet)
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
yousouf61 - avatarı
yousouf61
Ziyaretçi
15 Mayıs 2007       Mesaj #19
yousouf61 - avatarı
Ziyaretçi
saolasın....
C0mPuTeR - avatarı
C0mPuTeR
Ziyaretçi
3 Şubat 2008       Mesaj #20
C0mPuTeR - avatarı
Ziyaretçi
regsvr32 -u "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\fsshext.(msn'nin VERSİYONU yaz).dll" HEPSİ BU....Wave

MSN 8.5 İÇİNDİR YUKARIDAKİ YAZI.....
Son düzenleyen C0mPuTeR; 3 Şubat 2008 19:58 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi