Arama

Windows Live Messenger 8.0 Paylaşım Klasörü Silme - Sayfa 3

Güncelleme: 13 Mart 2011 Gösterim: 37.484 Cevap: 25
endday - avatarı
endday
Ziyaretçi
3 Eylül 2009       Mesaj #21
endday - avatarı
Ziyaretçi
Şimdi nette baya bi aradim bu işlemi gerçekleştirebilmek için google siteler olarak burayı tavsiye etti,baktım üyeliğimde var yazmadan edemedim..

Sponsorlu Bağlantılar
Herkes bu işlem için cp yapmiş acıklama yaparken.Tamam eyvallah tşk ler acıklama yapıyorsunuz ama bu söylenenler işe yaramıyor.Yine de çelişkide kaldım cünkü eski bir konu belki yeni msn sürümlerinde başka bir şekilde silme işlemi yapılıyordur diye..

Çalıştır kısmına o söylenenler yazınca evet Paylaşım klasörü siliniyor ama msn i çaliştirinca tekrar yükleniyor (geri geliyor)

Tamamen bir çözüm var mı bu soruna.Teşekkürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YHA ARKADALŞLAR BEN MSNN SON SÜRÜMÜNÜ YÜKLEDİM SNRA PAYLAŞIM KLASÖRLERİNDE MSN HANGİ MSN ADRESİYLE AÇMŞSAM ONLAR GELMİŞ BNDE PAYLAŞIM KLASÖRÜNÜ SİHFT DELETE LE SİLDİM ŞİMDİ KLASÖR GERİ GELİRMİ
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Eylül 2009       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msn ağ silme

msndeki ağımdaki yani profilimde görünen kişileri tamamen silmek istiyorum yani sadece messengerde olsunlar ama ağda profilde olmasınlar istiyorum fakat silmeyi başaramadım..şimdiden yardımlar için teşekkür ederim arkadaşlar..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Kasım 2009       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msn paylaşım klasörünü silme

nasıl silinir msn ağı ve nasıl birinin ağından çıkılırrrrr
endorphinn - avatarı
endorphinn
Ziyaretçi
15 Aralık 2009       Mesaj #25
endorphinn - avatarı
Ziyaretçi
merhaba, msn paylaşım klasörlerini regsvr32 -u "C:\Program Files\MSN Messenger\fsshext.8.0.0792.00.dll" veya benzer bir kodla iptal etmiştim. şimdi tekrar kullanmak istiyorum ama msn i tümüyle kaldırıp tekrar kurmama rağmen paylaşım klasörleri menüsünü bulamıyorum, yardımınız rica ederim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mart 2011       Mesaj #26
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msnde paylştığımız fotoraflar nasıl silinir