Arama

Galatasaray Spor Kulübü Kuruluş Tarihi - Sayfa 24

Güncelleme: 24 Ekim 2016 Gösterim: 392.868 Cevap: 611
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
21 Mart 2007       Mesaj #231
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
news manset resim 15063 Sevinc013

Sponsorlu Bağlantılar
Cim Bom'da gidiciler belli

Şampiyonluk şansını zora sokan Galatasaray'da teknik direktör Erik Gerets'in şimdiden gelecek sezonun hesaplarını yapmaya başladığı belirtilirken, Gerets'in kadroda düşünmediği futbolcular da belli olmaya başladı.

Lig TV'nin haberine göre, Belçikalı teknik adam, önümüzdeki günlerde yöneticilerle biraraya gelerek gelecek sezonla ilgili görüşlerini iletecek ve bazı futbolcularla yolların ayrılmasını isteyecek. Gerets'in listesinde yabancı futbolcuların yanısıra yerli oyuncuların da bulunduğu belirtilirken, Belçikalı teknik adama yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre gönderilecek futbolcuların başında Necati, Hasan Şaş, Song ve Ergün ilk sıralarda yer alıyor.
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
HayLaZ61 - avatarı
HayLaZ61
VIP BuGS_BuNNY
21 Mart 2007       Mesaj #232
HayLaZ61 - avatarı
VIP BuGS_BuNNY
eskiyenilogoilktakimwp7qt
Sponsorlu Bağlantılar
Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi...
cimbom1 - avatarı
cimbom1
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #233
cimbom1 - avatarı
Ziyaretçi
helal olsun galatasarayda bilmediklerimi öğrendim sağolunMsn Wink
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #234
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
415190330f87068ff11orw3
Silent - avatarı
Silent
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #235
Silent - avatarı
Ziyaretçi
"İKİNCİ BİR MUCİZE YAŞAYABİLİRİZ"

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, bu sezon ligde geçen sezon yaşadıkları durumun tam tersini yaşadıklarını söylerken, şampiyonluk şanları için "İşimiz artık daha zor ama ikinci bir mucizeyi yaşayabiliriz" dedi. Belçikalı hoca, son haftalardaki oyuncu tercihleri hakkında da konuştu..

Galatasaray TV'de yayınlanan bir programa açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Eric Gerets, Konyaspor karşısında alınan beraberliğe üzüldüklerini dile getirerek, "Üzülüyoruz, çünkü 88. dakikada golü kalemizde görene kadar fazlasıyla pozisyona girmiştik. Bulduğumuz gol şanslarından sonra o golü yemeyi hak etmemiştik. Evvelki sene yaşadığımız durumun tam tersini yaşıyoruz. Son dakikalarda kalemizde goller görerek puan kaybediyoruz. Bunu her zaman bir sebebe bağlamak zor. Şans faktörü de etkili, konsantrasyon eksikliği de. Ancak şunu da unutmayalım ki hata yapan oyuncular da insan. Çıkıp da onlara kurşun sıkmamız söz konusu olamaz" şeklinde konuştu.

TERCİHLER TAKTİKSELDİ
Galatasaraylı futbolcular Hasan Şaş ve Necati Ateş'in Konyaspor maçında sahaya sürülmemesinin disiplinle alakası olmadığını ısrarla vurgulayan Belçikalı teknik adam, "Bu tercih tamamen taktikseldi. İki taktik üzerinde çalıştık, 4-4-2 ve 4-3-3. Karar kıldığımız taktikte Hasan Kabze'nin daha verimli olacağını düşündük. Başka bir taktikle oynasaydık, örneğin Hasan Şaş sahaya çıkacaktı. Üç forvetle sahaya çıktık. Daha atak oynamayı hedefliyorduk. Okan sakatlanana kadar da taktiksel açıdan iyi işler yaptık. Aslında gidişat iyiydi. Skor 4-1, 5-1 olabilirdi. Ama ne yazık ki sonuç böyle oldu" dedi.

Eric Gerets, 'Konyaspor maçında Ümit Karan değişikliği yerine defansif bir değişiklik yapılabilir miydi?' sorusuna ise, "Verdiğim kararın, yüzde 100 değil, yüzde 200 arkasındayım. On sekizimize yığılıp oyunu kendi yarı sahamızda kabul etmek, bizim istediğimiz bir düşünce değil. Bu düşüncemiz hala geçerli" cevabını verdi.

SONG'A KÜSMEM SÖZ KONUSU DEĞİL
Eric Gerets, Song'a küsmesi gibi bir durumun kesinlikle söz konusu olmadığını, bunları yazanlara verecek cevap dahi bulamadığını söyledi. Emre Aşık'ın performansının gayet iyi olduğuna değinen Gerets, bu eleştiriyi çok yersiz bulduğunu belirtti. Gerets, Konya dönüşü havalimanında yaşanan tatsızlıklar hakkında fazla konuşmak istemediğini, yalnızca, bu olayı tüm taraftarlara mal etmenin yanlış olacağını söyledi.
Konyaspor maçında Arda'nın sakatlanmasıyla ilgili olarak Gerets, "Hakem penaltı vermediğine göre, penaltı verilir miydi verilmez miydi diye tartışmak yersiz. Ama çok yazık oldu. Arda tam bocalama dönemini atlatmış, yükselişe geçmişken, bu sakatlığı yaşaması çok yazık" diye konuştu.

İKİNCİ BİR MUCİZE YAŞAYABİLİRİZ
Eric Gerets, şampiyonluk yarışı için de, "İşimiz artık daha zor ama ikinci bir mucizeyi yaşayabiliriz. Biz takım olarak 9 maçı da kazanarak bir seri yakalayacağımıza inanıyoruz. Sonuna kadar da kovalayacağız" dedi.

MİLLİ TAKIM
A Milli Futbol Takımı'nın, 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Yunanistan ve Norveç ile oynayacağı maçlarla ilgili olarak da Gerets, "Milli Takım'ın başarısı, ülkenin başarısıdır. Bu nedenle milli maçlar çok önemli" ifadelerini kullandı.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #236
NiliM - avatarı
Ziyaretçi

932466578c498ef3d0ocn5

Galatasaray-Liverpool 3-2
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mart 2007       Mesaj #237
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
210307 wp
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
23 Mart 2007       Mesaj #238
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
gs2000go1
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
24 Mart 2007       Mesaj #239
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
"G.Saray'a yakışmıyor"

Galatasaray Futbol Takımı Antrenörü Erdal Keser, teknik direktör Erik Gerets ile aralarının çok iyi olduğunu, bundan çok kişinin rahatsızlık duyduğunu söyledi.
Erdal Keser'in Galatasaray Televizyonu'na yaptığı açıklamalar, kulübün internet sitesinde de yayınlandı.

Takım iyi oynamadığı zaman futbolculara form grafiklerinin düşük olduğunu ve yükseltmeleri gerektiğini açık bir şekilde söylediğini, bunları söylemek mecburiyetinde olduğunu ifade eden Keser, ''Bu her hocanın görevidir. Çünkü bu yüzden buradayım. Bazı oyuncularla aynı dönemde forma giydim ve takım kaptanlıklarını yaptım. O yüzden bir futbol takımında hangi futbolcuya nasıl davranılacağını çok iyi biliyorum.
Gerets'le bizim aramız gerçekten çok iyi. Zaten bundan dolayı çok kişi rahatsız oluyor. Biz, Gerets'le aynı kafa yapısına sahibiz. Aynı kafa yapısına sahip olduğumuz için de evvelki sezon başarılı olduk. İkimiz de disipline çok fazlasıyla değer veriyoruz. Oyun dışında özel hayatımızda futbolcularla şakalaşırız ama sahaya çıktığımızda disipline verdiğimiz önem çok fazladır'' şeklinde konuştu.
''GERETS İLE ÖNCEDEN GÖRÜŞÜP ANLAŞMIŞTIK''
Keser, yönetim kurulunun adamı olduğu yönündeki eleştirilere de yanıt vererek, yönetim baskısıyla Gerets'in yardımcısı yapıldığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurguladı.
Keser, şunları kaydetti:
''Yönetim beni uzun zamandır Galatasaray'da görmek istiyordu. Bu doğru ama biz Gerets'le önceden görüşüp anlaşmıştık. Şimdi birkaç maç neticeler ideal olmadığı için bunları soru işareti haline getirmek, sanki ben yönetim baskısıyla Gerets'in yardımcısı yapılmışım gibi yansıtmak çabaları, yine aynı insanların ürünü. Biz Gerets'le hem çok iyi arkadaşız hem de futbol felsefemiz aynı olduğu için böyle şeylere değer vermiyoruz.
Benim sözleşmem 3 senelik. Ama yönetim bana, (Bugüne kadar verdiğin emekler için teşekkürler ama bundan sonra devam etmek istemiyoruz) derse, ben Galatasaray'ın eski kaptanı olarak, bir Galatasaraylı olarak, o gün görevden ayrılırım. Bu tür spekülasyonlara camia olarak izin vermeyiz.''
''GALATASARAY'A HİÇ YAKIŞMIYOR''
Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Konyaspor karşısında aldıkları 2-2'lik beraberlik sonrası İstanbul'a dönüşte havalimanında taraftarların gösterdiği tepki için Keser, ''Taraftarın havaalanına gelip bu olayları yapması bizim yaşamadığımız şeylerdi. Galatasaray'a bu tip şeyler hiç yakışmıyor'' dedi.
Futbolculardan Hasan Şaş ile kavga ettiği söylentilerinin hala devam etmesiyle ilgili olarak, ''Futbolcularla arkadaşlığım çok iyi durumda ve herhangi bir futbolcuyla problemim yok. Hala Hasan Şaş'ı söylüyorlar. Demek ki bazı insanların bu konuda beni yıpratma hedefleri var. Beni yıpratınca tabi ki hocayı da yıpratıyorlar. Benim Hasan'la görüşmelerim hep dostça geçer ve sahada da bana her zaman saygısı vardır. Evvelki sezon bir olay olmuştu ve o da çok küçük bir olaydı'' şeklinde konuşan Erdal Keser, 1 yıl önce gerçekleşen olayı, kendisini yıpratmak isteyen kişilerin tekrar ortaya attığını ifade ederek şöyle devam etti:
''Bunları, Galatasaray'ı dışardan yaralamak, provoke etmek için planlanmış organize bir iş olarak değerlendiriyorum. Çok üzülüyorum, çünkü antrenörlüğe başladığım evvelki sezon bunlar yaşanmamıştı. Neden bu sezon yaşanıyor? Aynı şekilde, taraftarın havaalanına gelip bu olayları yapması bizim yaşamadığımız şeylerdi.
Galatasaray'a hiç yakışmıyor bu tip şeyler. Taraftar maçta da havaalanında da protestosunu yapabilir ama seviyeli olması lazım. Çünkü biz Galatasarayız. Ama neredeyse tartaklamaya varacak şeyler oluyorsa bizim de camia olarak bu olayların karşısında durup kesinlikle izin vermememiz lazım.''

MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
27 Mart 2007       Mesaj #240
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
G.Saray'da sakatlar can sıkıyor

Galatasaray, bir günlük iznin ardından Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını, yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Teknik Direktör Eric Gerets yönetiminde ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde, ısınma ve koordinasyon koşuları yapıldı. İkinci bölümde ise kalecilerin takımdan ayrı çalıştıkları teknik bir çalışma yapıldı.
Antrenman, soğuma koşusu ile sona erdi. Antrenmana, milli takımlara giden oyuncuların yanı sıra sakatlıkları bulunan Aydın Yılmaz, Arda Turan, Ergün Penbe ve sağ bacak arka adalesinde ağrı bulunan Marcelo Carrusca katılmadı. Okan Buruk ve Faryd Mondragon ise kontrollü olarak takım idmanında yer aldı.
Galatasaray, yarın sabah saatlerinde basına kapalı yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürecek.