Arama

Galatasaray Spor Kulübü Kuruluş Tarihi - Sayfa 49

Güncelleme: 24 Ekim 2016 Gösterim: 392.566 Cevap: 611
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
18 Şubat 2008       Mesaj #481
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Beyaz darbe

Sponsorlu Bağlantılar
Şampiyonluğun güçlü adayı Galatasaray'ın dün Konyaspor ile oynayacağı maç, Konya Atatürk Stadı'nın karla kaplı zemini ve yoğun kar yağışının aralıksız devam etmesi üzerine bugüne ertelendi. Maçın orta hakemi Barış Şimşek, 40'ar dakika ara ile iki kez sahaya çıkıp incelemelerde bulundu.
Barış Şimşek daha sonra kurmayları ile yaptığı toplantının ardından maçı iptal etti ve bugüne erteledi. Galatasaray Futbol A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin karşılaşmanın bugün saat 13.00'te oynanacağını açıkladı. Maç olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün de oynanamazsa ileri bir tarihe ertelenecek.

Kar İsyanı

"Erteleme kararı daha önce alınmalıydı. Saat 10.00'dan itibaren bütün teşebbüslerimiz sonuçsuz kaldı ve topu hakeme attılar".

GALATASARAY Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Konya maçının bugüne ertelenmesiyle ilgili olarak Futbol Federasyonu'nu suçladı. Perşembe günü Avrupa kupası maçı oynayacaklarını belirten Sezgin, "Erteleme kararı daha önce alınmalıydı. Saat 10.00'dan itibaren bütün teşebbüslerimiz sonuçsuz kaldı ve topu hakeme attılar.Bundan sonra gündemimizdeki en önemli madde 'İstanbul'a nasıl gideceğiz ve Almanya'daki maça nasıl hazırlanacağız' olacak" dedi.

MİLLİ MAÇ NİTELİĞİ

Sezgin açıklamasını şöyle tamamladı: "Futbolun içinde olan tüm insanların düşüncelerine göre, skordan daha çok sporcu sağlığı ön plandadır. Yani bu maç oynansaydı burada birçok arkadaşımız saha şartları nedeniyle sakat kalabilirdi. Bugün sabahtan itibaren Konya Havaalanı kapalıydı. Ülkemizde kar yağışı nedeniyle birçok havaalanı da kapalı durumda. Avrupa müsabakaları milli maç niteliğindedir. Almanya'ya nasıl gideceğimiz bizi kara kara düşündürüyor."

Polat: F.Bahçe fazla abarttı

"Bize her maçta ne telefonlar geliyor İtibar etsek 3. dünya savaşı çıkabilir"

Savaşı çıkardı

"Bize her maçta ne telefonlar geliyor İtibar etsek 3. dünya savaşı çıkabilir".

Galatasaray Başkanı Yardımcısı Adnan Polat, Rizespor Başkanı'nı arayarak Fenerbahçe maçının hakemi konusunda uyaran Tunca Hazinedaroğlu'na sahip çıktı. Olayın fazla büyütüldüğünü belirten Polat, "Bir bardak suda fırtına koparılıyor" dedi. Adnan Polat şöyle konuştu:

BEN DE ŞENER'İ ARADIM!

"Tunca pişmanlık duyacak bir şuç mu işledi? Rizespor Başkanı arkadaşı, onu arayıp bir endişesini dile getirmiş hakemle ilgili. Ben de Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'i aradım, A.Gücü maçı öncesi hava durumunu sorup, iyi şanslar diledim.

BÜYÜTMEYE GEREK YOK

Bunu büyütmeye gerek yok.Bir bardak suda fırtına koparılıyor. Yeni federasyon var, ligin bundan sonraki dönemi daha tansiyonlu geçecek. Büyük kulüpler olarak bundan sonra bizim görevimiz yardımcı olmak olmalı. Sanal problemler yaratılmamalı. Herkes iyi niyetli olmalı."

HERKES YARDIMCI OLMALI

Polat, kendilerine de her maçtan önce sayısız telefon geldiğini belirterek, "Bunları dikkate alsak 3. dünya savaşı çıkar. Artık ligde sıkıntılı bir döneme giriyoruz. Yapmamız gereken fair- play ruhu içinde futbolu yönetenlere destek olmak" dedi.

Taraftardan etkilendim

Havalimanındaki meşale şovunu izleyen Ganalı oyuncu: Bu seyirci adamı coşturur.

ÜNÜ BOŞUNA DEĞİL

G.Saray'ın yeni transferi Ahmed Barusso ilk deplasmanında yaşadıkları karşısında hayrete düştü. Konyalı taraftarların havaalanında kafileyi meşalelerle karşılamasına şaşıran Ganalı, "Taraftarımız söylendiği kadar varmış" demekten kendini alamadı.

KARTOPU OYNADI

Barusso, "Bu taraftar insanı coşturur. Böyle bir seyirci ile şov yaparım. Onların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu. Ganalı, Konya'da kar sürpriziyle de karşılaştı. Afrika'nın sıcağından kara kışa gelen Barusso, dün bol bol kartopu oynadı.

Geçikmeli buluşma

Kalli'nin Konya kadrosuna almadığı yıldızı, perşembe günü 11'de oynatacağı öğrenildi.

RÖVANŞA SAKLAMIŞ

G.Saray'da Bayer Leverkusen maçında oyuna girmek istemeyerek krize neden olan ve Konya'ya götürülmeyen Lincoln, formasına yeniden kavuşuyor. Feldkamp'ın Brezilyalı yıldızı, Alman takımı ile oynanacak rövanşa sakladığı ve hazır görmesi halinde perşembe günü Almanya'da ilk onbirde sahaya viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
süreceği ifade edildi.

TEK BİR ŞANS YETER

Kalli'nin, "Lincoln'ün kalitesi tartışılmaz. Ancak sakatlıktan yeni çıktı ve güçlenmesi lazım. Leverkusen karşısında oynatabilirim" dediği kaydedildi. Çalışmalarını Florya'da sürdüren Lincoln ise hırsıyla dikkat çekerken, "Sakatlığım geçti. Sadece bir şans istiyorum. Oynarsam Almanya'da Lincoln'ü herkes görecek" diye konuştu.

Şaş'ın hedefi F.Bahçe

SAKATLIĞI nedeniyle İstanbul'da bırakılan Hasan Şaş'ın hedefi 26-27 Şubat'ta F.Bahçe ile oynanacak kupa rövanşına hazır olmak. Tedavisine günde çift seansla devam edilen yıldız, "Durumum iyiye gidiyor. Bu hafta takıma katılmayı umuyorum. F.Bahçe maçına yetişmek istiyorum" dedi.

Song'un morali çok bozuldu

KONYASPOR kadrosuna alınmayan Song'un morali bozuldu. Kamerunlu yıldızın, Barusso götürülürken kendisinin İstanbul'da bırakılmasına içerlediği öğrenilirken, yeni sözleşme için düşük ücret önerilmesi nedeniyle kırgın olduğu belirtildi. Yönetim, Song'a 800 bin euro teklif etti.

Sabri: Formamı geri alacağım

FELDKAMP tarafından affedilerek idmanlara yeniden başlayan Sabri, formasını da geri alacağını söyledi. Kalli'nin henüz kadroya almadığı genç oyuncu, Hatalarımdan ders aldım. Çok çalışıyorum. Hocam bunu görecektir. Formamı geri aldığımda bir daha hiç çıkarmayacağım" dedi.

Evde kalanlar Florya'da çalıştı

KONYA'ya götürülmeyen oyuncular dün sabah Metin Oktay Tesisleri'nde idman yaptı. Afrika Kupası'ndan dönen Song, Sabri, sakatlığı süren Hasan, Okan ve Lincoln, antrenör Cevat Güler yönetiminde Kalli'nin verdiği programı uyguladı. İdman basına kapalı yapıldı.

Sorumlu hakemler

G.SARAY kulübü, Karşıyaka-G.Saray Cafe Crown arasındaki basketbol maçında çıkan olaylarla ilgili bildiri yayınladı. Bildiride, "Olayların sorumlusu anons yaptırmayan hakemler, lig ve saha komiserleridir. Federasyon bu salonda da düzeni sağlamalıdır" denildi.

Gözler Dedehayır'da

G.SARAY kulübünün basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Dedehayır bugün bir basın toplantısı düzenleyecek. Mecidiyeköy'deki kulüp binasında saat 12.00'de yapılacak toplantıda Dedehayır'ın Karşıyaka maçı ile ilgili açıklamalar yapması bekleniyor.

Bozkurt'ta ölümden döndüler

YOĞUN kar yağışı Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'nı da etkiledi. Cumartesi günü Bozkurt Belediye ile karşılaşan sarıkırmızılılar, dün sabah yola çıktı. Darsu Köyü yakınlarında otobüsü şarampole kayan ve büyük tehlike atlatan kafile, kurtarma ekiplerinin çalışması ile yola çekildi. Kar yağışının devam etmesi üzerine Galatasaray, viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
zorunlu olarak dün de Bozkurt'ta konakladı.

Yardıma koşun!

KAR temizleme çalışmalarının yetersiz kalması üzerine dün iki takım taraftarlarından da yardım alındı. Stadın karşılaşmaya yetişmesi için Konyaspor yönetimi, yaklaşık 200 taraftarı saha içine soktu. Konyalılar, kar temizleme ekipleriyle birlikte hızlı bir şekilde çalıştı ancak bu da Konya Atatürk Stadı'nı yetiştirmeye yetmedi.

Çakıcı'dan savunma

KONYASPOR Asbaşkanı ve Stat Sorumlusu Celalettin Çakıcı, Konya'ya son yıllarda görülmemiş derecede kar yağdığını söyledi. Geceden itibaren yağmaya başlayan karın stadyumu olumsuz etkilediğini belirten Çakıcı, "Yine de sahaya hazır hale getirmek için çalıştık" dedi.

Kavga çıkıyordu

KONYA Transfer Komitesi Başkanı Hamdi Bezirci ile G.Saraylı yönetici Mustafa Turgun tartıştı. Turgun, "Herkes gergindi. Bezirci sahadan çıkmam için bana bağırdı. Birbirimizi tanımadığımız için ufak bir gerginlik yaşandı" dedi. G.Saraylı futbolcular maçın ertelenmesininin doğru olduğunu belirtirken, Hakan Şükür, "Zeminin nesi vardı" diye konuştu.

Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
18 Şubat 2008       Mesaj #482
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi

news manset resim pb Ugur Sakatlik01
Sponsorlu Bağlantılar

Uğur Uçar'da kırık şüphesi!

G.Saray'da Uğur Uçar şoku! Konyaspor ile oynanan maçın 22.dakikasında Batista'ya çarpışarak sakatlanan ve oyundan alınan Uğur'un sakatlığının ciddi olduğu öğrenildi.

Uğur'un ayağında kırık şüphesi olduğu belirtilirken 7-8 hafta sahalardan uzak kalabileceği ifade edildi. B.Leverkusen ile oynanacak olan rövanş maçında oynaması zor olan Uğur'un son durumu İstanbul'da yapılacak olan kontrollerden sonra belli olacak.

Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
19 Şubat 2008       Mesaj #483
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
news manset resim rk Ugur Sakatlik01

Uğur Uçar ameliyat olacak !..

Galatasaray'ın, Turkcell Süper Lig'de dün karşılaştığı Konyaspor maçında sakatlanan Uğur Uçar'ın yarın ameliyat olacağı açıklandı.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, bu sabah Acıbadem Hastanesi'nde ayrıntılı muayene ve tetkikleri tamamlanan Uğur Uçar'ın, sağ diz kapağında darbeye bağlı bir kırık tespit edildiği ve yarın Prof. Dr. Ömer Taşer ve ekibi tarafından ameliyat edileceği, ameliyat öncesi terapisine hemen başlandığı bildirildi. Öte yandan, Mehmet Topal'ın da Acıbadem Hastanesi'nde tetkiklerinin tamamlandığı ve sağ dizinde ödem tespit edildiği kaydedildi.
Ödem ve buna bağlı ağrısı nedeniyle tedavisine hemen başlanan Mehmet Topal'ın, Almanya'ya takımla birlikte seyahat edeceği belirtilirken, tedavisinin Almanya'da sarı-kırmızılı
takımın sağlık ekibi tarafından sürdürüleceği ve Mehmet'in, Bayer 04 Leverkusen maçında oynayıp oynayamayacağının ise maç öncesinde kesinlik kazanacağı açıklandı.
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
20 Şubat 2008       Mesaj #484
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Havaalanında gerginlik

Ahmet Akcan: Bir futbolcu pasaportunu nasıl unutur, bu nasıl menajerlik Mustafa Turgun: Sen karışma. Yoksa ben de senin teknik işlerine karışırım

Kavga çıktı!

Ahmet Akcan: Bir futbolcu pasaportunu nasıl unutur, bu nasıl menajerlik Mustafa Turgun: Sen karışma. Yoksa ben de senin teknik işlerine karışırım.

Kafile bekledi

Leverkusen maçı için Almanya'ya giden giden G.Saray kafilesinde beklenmedik bir kavga yaşandı. Atatürk Havalimanı'nda futbolcular teker teker kontrolden geçip içeri girerken pasaportunu unutan Serkan dışarda kaldı. Bunun üzerine; THY'nin İstanbul-Düsseldorf uçağını bekleyen kafileden, Feldkamp'ın yardımcısı Ahmet Akcan ile viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
menajer Mustafa Turgun tartışmaya başladı.

Araya girdiler

Serkan'ın pasaportunun unutulmasına sinirlenen Akcan, "Bu nasıl menajerlik? Bir futbolcunun pasaportu nasıl yanında olmaz?" diyerek Turgun'a çıkışınca, "Bu benim işim, karışma" cevabını aldı. Daha da sinirlenen Akcan, "Karışırım" deyince, Turgun'un "Ben de o zaman senin alanın olan teknik işlere karışırım" cevabını verdi. Araya girenler ikiliyi sakinleştirdi.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
21 Şubat 2008       Mesaj #485
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Bu cevizi kıracağız

"Yenemeye-ceğimizi düşünsem burada olmazdım İstanbul'da gol atamadık, burada kesin atacağız".

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp, Leverkusen'i eleyeceklerini söyledi. Alman hoca, Leverkusen'i "çetin ceviz" olarak değerlendiren ve "Defansı sağlam, gol atabilir misiniz" şeklindeki soruya şu cevabı verdi: "Yenemeyeceğimizi düşünsem burada olmazdım. İstanbul'da gol atamadık ama burada atıp, turu geçeceğiz. Alman takımı ile oynuyoruz, bu statta futbol oynamıştım. Gol pozisyonu üretiyor ama atamayınca üzülüyorsunuz. Taraftarımız da destek verecek. Onların desteği ile turu geçeceğiz."

Lincoln yedekte

Kalli, 11'le ilgili soruya, "Uğur'un yerine kimi oynatacağımı bilmiyorum. Lincoln ve Song'u ilk 11'e almayı düşünmüyorum" cevabı verdi. Alman ekibinde sakatlığı süren kaleci Adler'in oynamasını dilediğini de belirten Kalli, "İyi bir kaleciye karşı kazanmak isteriz. Buraya bir gün önce geldiğimiz için yönetime teşekkür ediyorum. Leverkusen'in amatör takımına karşı bile oynasak işimizi ciddiye alırız. Futbol oynadığınız bir yere hoca olarak geldiğinizde iyi bağlantınız oluyor. Sakatlar çok olduğu için buraya geniş kadroyla geldik" diye konuştu.
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
23 Şubat 2008       Mesaj #486
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
news manset resim vk canaydin001

Canaydın aday olmuyor !..

Galatasaray'da Canaydın şoku!... Mali kongre'de konuşan Başkan Özhan Canaydın, sarı-kırmızılı kulübün mart ayında yapılacak seçimli Olağan Mali Genel Kurul toplantısında kulüp başkanlığına yeniden aday olmayacağını açıkladı. Canaydın, "Hakkınızı helal" edin.

Galatasaray Kulübü'nde Özhan Canaydın dönemi kapanıyor. Sarı-kırmızılı kulüpte bugün sürpriz bir gelişme yaşandı ve kulüp başkanı Özhan Canaydın, 15 Mart'ta, çoğunluk sağlanamazsa 22 Mart'ta yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısında başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıkladı.
Galatasaray Kulübü'nün Maslak Sheraton Oteli'nde süren Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan Özhan Canaydın, yeni dönemde aday olmayacağını, genel kurul üyelerinin önünde resmen açıkladı.
Galatasaray Kulübü Başkanlığı görevine ilk kez 23 Mart 2002 tarihinde seçilen Özhan Canaydın, 3 dönemdir bu görevi yürütüyordu. 23 Ocak 1943 doğumlu Özhan Canaydın, geçen Eylül ayında pankreasındaki sorun nedeniyle ciddi bir ameliyat geçirmişti.

ÜYELER ŞOK OLDU
Genel kurul'da, yaptığı bu açıklamayla bütün üyeleri adeta şok eden Canaydın, bu kararından yönetim kurulu arkadaşlarının hiçbirinin haberi olmadığını vurgulayarak, ''Sıhhatim yerinde, her görevi yapmaya hazırım. Ama bugün sizlere veda ediyorum. Aday değilim. Hatalarımızla sevaplarımızla 3 dönem geçirdim, taktir sizindir. Yönetim kurullarıma, eski ve yeni hepsine teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin'' dedi.

Özhan Canaydın, seçimde başkan adayı olacak isimlere de seslenerek, şunları ifade etti:
''Şu an futbolda lideriz, mart ayında ciddi maçlarımız var. Başkan adaylarından ricam, basketbolda kızlarımız Avrupa Kupası'nda yarı finale yürüyor, erkeklerimiz de Avrupa'da ilerliyor, ligde de iyi durumda. Sutopu branşımız çok iyi durumda, yüzme branşı kendi evlatlarımızla en iyi mücadeleyi yapıyor. Seçim telaşıyla bu güzel gidişe mani olmayalım. İstikrarlı, vakur bir seçim dönemi geçirelim. Mart ayında, şampiyonluğa giden, kupada finali oynayan bir takım haline gelebiliriz. Çok dikkatli olalım. Biz yönetim olarak tüzüğümüz gereği gereken bütün önlemleri alacağız.''

''AVRUPA'DA BAŞARILI OLAMADIK''
Sportif açıdan Avrupa kupalarında başarılı olamadıklarını itiraf eden başkan Canaydın ama bu başarının altyapısını hazırladıklarını söyledi.
Canaydın, ''2000 ruhuna yaklaşıyoruz. Bize o güzel günleri yaşatan Sayın Başkan Faruk Süren ve ekibine tekrar tekrar teşekkür ediyorum, sağ olsun, var olsunlar'' diye konuştu.

BAYER 04 LEVERKUSEN YENİLGİSİ İÇİN ÖZÜR DİLEDİ
Özhan Canaydın, toplantıda, UEFA Kupası 3. turunda hafta içinde Almanya'nın Bayer 04 Leverkusen takımı karşısında alınan 5-1'lik mağlubiyet nedeniyle özür diledi.
Canaydın, ''Tam yetki verdiğim futbol şubesi ve Futbol A.Ş. adına, Avrupa yaşadığımız üzüntülü neticeden dolayı özür diliyorum. Ama önümüzde 3 ciddi karşılaşma var, Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile karşılaşacağız. Umarım bu heyetimiz bu karşılaşmalarda yüzümüzü güldürerek Avrupa'daki acımızı unutturacaklardır, kendilerine başarılar dilerim'' dedi.

''KİMSEYE TESLİM OLMADIM''
Galatasaray'ın prestijini her konumda en iyi şekilde korumaya ve en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını kaydeden Canaydın, muvaffak olduğunu sandığını dile getirdi.
Başkan Canaydın, genel kurul haricinde hiçbir kuvvete teslim olmadığını ve olmayacağını vurgulayarak, bundan sonraki yönetimlerin de bu felsefeden caymayacaklarına inandığını söyledi.

İCRAATLARINI ANLATTI
Genel kurulun 3 dönem kendisine görev verdiğini ve bunun için teşekkür eden Canaydın, şöyle devam etti:
''Bu 6 sene içinde az hata yapıp, sağlığım pahasına kulübüme yardımcı olmaya çalıştım. Biliyorsunuz, görevi aldığımda sıkışık bir dönemden geçiyorduk. Bu sıkışıklık içinde 2 lig şampiyonluğu, bir Türkiye Kupası şampiyonluğu ekleme şerefine eriştik. Gelirlerimize sahip çıktık, yabancı ortaklığımızla giriştiğimiz bazı mücadeleler sonunda 20 milyon dolara satılan hisselerimizi, 32,5 milyon dolara aldık. Fakat tekrar halka arz edip, 37 milyon gelir alarak, artı bir 4,5 milyon dolar gelir elde ettik.
Tesislerimiz yenilendi, Galatasaray Adası standartların üstüne çıktı. Büyükçekmece'de 94 dönüm arazi göl kenarında, sportif amaçlı 231 dönüme çıkacak bir varlık yarattık. Kavaklı'da da 120 dönümlük bir yerin kullanma hakkını bitirmek üzereyiz. 3 sene emek verdiğim ve yönetimde kalmak için direndiğim Aslantepe Stat Projesi devam ediyor, ufak tefek pürüzler olacaktır, bunu da aşıyoruz. Müzemiz 6 ay içinde Beyoğlu'nda faaliyete geçecek. Havuzumuz Avrupa standartlarına erişti.''
Canaydın, kulüp şirketlerin birleşmesinde gereken izinlerin SPK'dan alındığını ve bütün karşı açılan davaların düştüğünü sözlerine ekledi.

AYAKTA ALKIŞLANDI
Kulüp başkanı Özhan Canaydın'ın aday olmayacağını açıklaması, salonda şok etkisi yarattı.
Duygusal anlar yaşadığı konuşmasını bitiren Canaydın, genel kurula katılan bütün üyeler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Canaydın, daha sonra yönetim kurulu masasına yönelerek, yönetimdeki arkadaşlarıyla öpüştü.
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
23 Şubat 2008       Mesaj #487
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
Taner Aşkın resmen aday

Galatasaray'da Özhan Canaydın'ın sürpriz bir kararla başkanlığa aday olmayacağını açıklamasının ardından, Taner Aşkın, mart ayındaki genel kurulda aday olacağını söyledi.blankblank

Galatasaray’da mart ayında yapılacak Olagan Genel Kurul öncesi, İrfan Aktar'dan sonra Taner Aşkın da başkanlığ aday olduğunu açıkladı.

Aşkın, bugün yapılan Olağan Mali Genel Kurul’da başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Aşkın, Özhan Canyadın'ın yeniden başkanlığa aday olmayacağı konusuyla ilgili olarak ise, ''Başkanın açıklaması şok etmedi. 3 dönemdir, başkan bu ağır dönemi yüklendi. Şu anda sağlığı ile alakalı doğru bir karar aldı kanısındayım. Galatasaray başkanlığı çok kolay bir görev değil. Galatasaray başkanı, bunu 3 dönem başarıyla götürdü. Bu şahsi tasarrufunda olan bir karardı, hayırlı olsun'' diye konuştu.

AKTAR: EN SAĞLIKLI KARAR
Başkan adaylarından İrfan Aktar ise, başkan Canaydın'ın 6 yıl özveriyle çalıştığını belirterek, ''Bu yıpratıcı bir görev. Önemli bir rahatsızlık geçirdi. Şu an daha sakin bir düzen içinde yaşaması gerekiyor. Kararı en sağlıklı olarak kendisi verdi'' dedi.

''Bu açıklamanın bir taktik olduğunu söyleyenler var'' denilmesi üzerine Aktar, ''Benim bildiğim kadarıyla Galatasaray camiasında bu tür şeyler sevilmez. Biz dürüst insanlarız, şeffaf insanlarız. Bir kere laf ağzımızdan çıktığında, 'Pardon dün öyle söylediydik' olmaz. Benim tanıdığım başkan kafasını kesseniz yapmaz'' diye yorum yaptı.

Başkan Canaydın'a aday olduğunu söylediğini belirten Aktar, Canaydın'ın aday olduğunu söylediğinde bir tepki gösterip göstermediği şeklindeki bir soru üzerine, ''Ben 55 yıldır, başkan 53 yıldır Galatasaray'ın içindedir. O kadar zaman içinde ağabey-kardeş gibiyiz. Belli konularda mutabık olmayabiliriz. Ama saygıda kusur etmeyiz. Dün bana kendisi kesin aday olmadığını açıklamadı. Ama benimle görüştükten sonra yönetim kurulu ile görüşecekti'' dedi.

İrfan Aktar, Ünal Aysal ile ilgili bir soruya da ''Ünal Aysal, benim 55 senelik arkadaşım. 8 yıl aynı sınıfta okuduk. Eğer gerekirse kendisi yardım edebilir. Şu andaki iş durumu ve yurt dışındaki bağlantıları sebebiyle yönetim kurulunda bulunması şart değildir. Yardımına her halükarda ihtiyacımız olacaktır, o da esirgemeyecektir. Galatasaray'ın sorunlarını halletmek için ciddi bir ekip lazım. Eski alışılan düzen yerine, adam seçerek yönetim yapmak lazım'' diye yanıt verdi.

.userRating,.doThis{padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom:solid 1px #A4ABC1;border-top:solid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000;} .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;padding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;vertical-align:middle}
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
23 Şubat 2008       Mesaj #488
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Değişim zamanı

Alman hocanın, Kasımpaşa maçına Song, Nonda ve Lincoln'le başlaması bekleniyor.

G.Saray'da farklı Leverkusen yenilgisi takımda taşları yerinden oynattı. Lig, Fortis Kupası ve UEFA'daki son 5 maça tamamen yerli oyunculardan kurulu onbirle çıkan Feldkamp, başarılı sonuçlar nedeniyle (A.Gücü 4-0, Manisa 6-3, Konya 1-0, F.Bahçe 0-0, Leverkusen 0-0) Almanya'da da kadroyu bozmamıştı. Ancak Leverkusen maçındaki kötü futbol ve yaşanan viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA hezimet Alman hocanın fikrini değiştirdi.

KALEYE DE AYKUT GEÇEBİLİR

Yerlilerin üstün formu nedeniyle yabancı oyuncularını uzun süredir yedek bırakan Kalli, Kasımpaşa maçında revizyona gidecek. Pazar günü Song, Emre'den formasını geri alırken, Lincoln de 11'de sahaya çıkacak. Kalli'nin forvette de Hakan Şükür'ü dinlendirip, Nonda'ya şans vermesi bekleniyor. Alman hocanın sağ bekte Sabri'yi oynatacağı, kalede de Aykut'a görev verebileceği ifade edildi.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
23 Şubat 2008       Mesaj #489
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Ezip geçtiler!

Bild Gazetesi, Alman ekibinin G.Saray'ı ezip geçtiğini belirterek, B.Leverkusen'in G.Saray'ı 5-1 gibi tarihi bir skorla adeta ezdiğini yazdı. İnternet sitelerinde de bu galibiyet için, "Leverkusen, G.Saray karşısında gala yaptı. Bu sonuç gerçek bir şovdu" yorumunu yaptılar.

G.SARAY REZİL OLDU

Kicker Dergisi,"Barbarez ve ekibi, G.Saray'ı rezil etti" başlığını kullanırken, "Leverkusen rakibine acımadı ve G.Saray'ı İstanbul'a eli boş gönderdi" değerlendirmesini yaptı. Leverkusen'in resmi sitesi de, "Yine muhteşem bir Avrupa Kupası gecesiydi" ifadesini kullandı.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
24 Şubat 2008       Mesaj #490
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Neredesin Mondi

Orkun, Leverkusen'den 5 yerken, Kolombiyalı kaleci takımını sırtladı. G.Saraylılar ise "Kaleci konusunda hata yaptık" dedi.

KALESİNDE DEVLEŞTİ

G.Saray'ın eski kalecisi Mondragon ile yeni kalecisi Orkun son maçtaki performanslarıyla takımlarının kaderini belirledi. Köln'de oynayan Mondragon, önceki gün 1860 Münih önünde 10 kişi kalan takımına kurtarışları ile 1 puanı getirdi.

ZORLA GÖNDERİLDİM

Orkun ise Leverkusen'den yediği hatalı gollerle tepki topladı. G.Saray'ın eski ve yeni kalecilerinin çizdiği tablo, "G.Saray kaleci transferinde hata yaptı" diyenleri haklı çıkardı. Mondragon "G.Saray'dan zorla gönderildim. Parayı sorun ettiğim yalandır" demişti.