Arama

Galatasaray Spor Kulübü Kuruluş Tarihi - Sayfa 39

Güncelleme: 24 Ekim 2016 Gösterim: 393.115 Cevap: 611
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
27 Kasım 2007       Mesaj #381
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
news manset resim zu HakanSukur011

Sponsorlu Bağlantılar
Kral veda ediyor

Galatasaray'da son günlerde yaşanan gelişmelerin ardından yıpratıldığını düşünen Hakan Şükür'den, "Cim-Bom'a veda' kararı geldi. Sarı-kırmızılı ekipteki görevine noktayı koyacak yıldız golcünün, futbolu bırakıp bırakmama konusuna ise performansına göre yine sezon sonunda karar vereceği öğrenildi.

Hakan Şükür'ün çok sevdiği Galatasaray'dan ayrılma kararını aldıran olaylar adım adım gelişti. Ligin ilk beş haftasında attığı beş golle sezona fırtına gibi başlayan ve Metin Oktay'ın, ligin en çok gol atan oyuncusu rekorunu kıran, Milli Takım'da da eski günlerine dönen Hakan Şükür'ün, sakatlığıyla birlikte forma giyememeye başladığı dönemde çıkartılan dedikodular ve Beşiktaş maçı öncesinde yaşanan kadro dışı kalma olayına çok üzüldüğü bildirildi.

DESTEK KARARI ÇIKTI
Gazetelerdeki spekülasyonlar üzerine, geçen hafta toplanan yönetim kurulu, önce Hakan Şükür sorununu masaya yatırdı. Polat'ın bu toplantıda, Galatasaray'a uzun yıllar başarıyla hizmet veren Hakan Şükür'ün sezon sonuna kadar mukavelesi bulunduğunu hatırlatarak, medyadaki haberlerin aksine aralarında hiçbir sorunun bulunmadığını, golcü oyuncunun zamanı geldiğinde formasına yakışır şekilde jübilesini yaparak bırakması gerektiğini söylediği belirtildi. Yönetimin tüm üyelerinin de aynı fikri ifade ettikleri toplantıda Hakan Şükür'e destek olunması gerektiği kararı çıktı.
Trabzonspor maçı öncesinde yakın çevresine konuşan Adnan Polat'ın, ocakta yapılacağı iddia edilen operasyonun aksine Hakan Şükür'ün sezon sonuna kadar Galatasaray'da forma giyeceğini söylediği vurgulandı.

Ancak, yönetimde bu gelişmeler yaşanırken, hakkında çıkan haberlerden son derece rahatsızlık duyan Hakan Şükür şok kararını aldı. Kral'ın, kendisi üzerinden kulübün yıpratılmaya çalışılmasını engellemek için sezon sonunda Galatasaray'la yollarını ayırmaya karar verdiği bildirildi. Kaptan'ın kadro dışı kaldığı Beşiktaş maçı sonrasında Alman hoca tarafından da yalanlanan 'Feldkamp'la küs' iddialarının sürdürülmesine bir anlam veremediği, bu durumun da takıma zarar verdiğini düşündüğü ifade edildi.Trabzon deplasmanına sakatlığı nedeniyle gitmeyen, ancak takımın motivasyonunun bozulmaması için bu kararını arkadaşlarından saklayan Hakan Şükür'ün, önümüzdeki günlerde ayrılık kararını önce yönetimle ardından da kamuoyuyla paylaşacağı bildirildi.

MİLLİ TAKIM BEKLEYİŞİ
Galatasaray'dan sözleşmesinin bitiş tarihi olan sezon sonunda ayrılacak Şükür'ün, futbolu bırakıp bırakmama konusunu ise Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası finallerini de düşünerek, bu dönemde açıklayacağı bildirildi. Milli Takım'a finallerde veda etmek isteyen efsane golcünün, Galatasaray'a da 8. şampiyonluk kupasını da kaldırarak ve taraftarlarına teşekkür ederek veda etmek istediği bildirildi.

Kaynak: Milliyet

Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
anaRasha - avatarı
anaRasha
Ziyaretçi
27 Kasım 2007       Mesaj #382
anaRasha - avatarı
Ziyaretçi
n52675503414902337930ka7Msn Tongue
Sponsorlu Bağlantılar
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
27 Kasım 2007       Mesaj #383
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
İstanbul'da 11'de Trabzon'da yedek!
7 10860 karan280

Feldkamp'ın, İstanbul'daki son taktik provada forvette Ümit Karan ile Serkan Çalık'ı oynattığı ve Trabzon maçına bu ikiliyle çıkmayı planladığı öğrenildi.
27.11.2007

Feldkamp’ın, İstanbul’daki son taktik provada forvette Ümit Karan ile Serkan Çalık’ı oynattığı ve Trabzon maçına bu ikiliyle çıkmayı planladığı öğrenildi. Ancak karşılaşmanın başlamasına kısa süre kala bu kararından vazgeçen tecrübeli hoca, sahaya çift forvetle çıkmayı uygun gördü ve hücum hattına Lincoln ile genç Serkan’ı yerleştirdi. Ümit, 87. dakikada oyuna alınmasıyla ilgili olarak, “Bu konuda kesinlikle yorum yapmak istemiyorum” dedi.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
27 Kasım 2007       Mesaj #384
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
G.Saray'da Feldkamp devrimi!

Necati ve Kabze'yi sezon başında gönderen Kalli, Hakan-Ümit'i de gözden çıkardı
Forvet kesen!

Necati ve Kabze'yi sezon başında gönderen Kalli, Hakan-Ümit'i de gözden çıkardı.

G.Saray'da forvet Feldkamp'ın gazabına uğradı. Son şampiyonlukta başrolü oynayan 4 silahşordan Hasan Kabze ve Necati'yi sezon başında gönderen Alman hocanın, Hakan Şükür ve Ümit'i de gözden çıkardığı belirtiliyor. Hakan'la Beşiktaş maçında kadro dışı bıraktıktan sonra arası açılan Kalli, Trabzon'da yedek oturtarak Ümit Karan'a da gözdağı verdi.

NONDA-SERKAN'A viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA KALDI ADNAN

Polat hakkındaki açıklamaları nedeniyle yönetimde de desteği kalmayan Hakan ile ocakta yolların ayrılacağı ifade ediliyor. Kalli, Ümit için açık bir kapı bırakırken, bu oyuncunun da toparlanmaması halinde sezon sonu gönderileceği öğrenildi. Kalli'nin forveti kalan maçlarda Nonda-Serkan ikilisine emanet etmesi bekleniyor.

Gençlik ateşi

Dinamik bir takım yolunda kararlı adımlar atan Kalli, Cimbom'un ortalamasını 29'dan 24.5'e indirdi; meyvelerini toplamaya başladı.

5'İ 21'İN ALTINDAYDI

G.Saray, genç oyuncularının sırtında yükselmeye devam ediyor... Trabzon gibi zor bir deplasmanda yaşı 21 ve altında olan 5 futbolcu ile sahaya çıkan Cimbom, kritik bir zafere imza attı. Gençlere verdiği önem ile bilinen teknik direktör Feldkamp'ın kararlı adımlarıyla yaş viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
ortalaması giderek düşen sarı-kırmızılı takım; dinamik futboluyla hem beğeni topluyor hem de puanları...

HAYATİ GALİBİYET

Geçen sezonun son maçında Bursa önüne yaş ortalaması 29 olan bir takımla çıkan ve 2-0 kaybeden Aslan, Trabzon karşılaşmasına ortalaması 24.5 olan bir 11'le başladı. Kulübedekiler de dahil edildiğinde ortalaması 24.2'ye inen G.Saray, golü de maçın son bölümlerinde bularak, hem dinamizmin ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdi, hem de hayati bir galibiyet aldı.

Birisi mutlaka
Ara transferde bir santrfor alacak olan yönetim Kayseri ve Sivas'la görüşmeleri sürdürüyor. Son çare ise yabancı.

ÖNCELİK YERLİDE

HAKAN Şükür ve Ümit Karan'ı gözden çıkaran G.Saray, ara transferde kadrosuna yeni bir santrfor katmak için girişimlerini sürdürüyor. Kayserisporlu Gökhan Ünal'dan söz alan ve kulübünü ikna etmeye uğraşan yönetim, Sivassporlu Mehmet Yıldız'ı ise yedekte tutuyor.

HOLOSKO SON ÇARE ÖNCELİĞİ

Gökhan'a veren Cimbom'un ikiyerli golcüden birisini mutlaka transfer edeceği belirtildi. Vestel Manisasporlu Holosko'yu da listesine alan Aslan, yabancı statüsünde olması nedeniyle Slovak golcüye son çare olarak bakıyor. Transfer para+ takas formülü ile bitirilecek.

Panionios'u devirmeliyiz
"Bizim için dönüm maçı, yeneceğiz. F.Bahçe ile Beşiktaş'a da başarılar".

GRUPTAN ÇIKACAĞIZ

G.Saray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Panionios maçının, kendileri için dönüm noktası olacağını söyledi. Sezgin, "UEFA'da ilk iki maçı kaybettik. Panionios, dönüm noktası. İyi bir sonuç alacağımıza ve gruptan çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

EL ELE VERMEMİZ GEREK

Sezgin,ezeli rakiplerine de başarı diledi. "F.Bahçe ve Beşiktaş'ın da Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli karşılaşmaları var. Onlara da başarılar diliyorum" diyen Sezgin, "Ülke puanımızı artırabilme adına hep beraber başarılı olmalıyız" ifadesini kullandı.

Çalışkan Hakan

Trabzon'da görevini eksiksiz yapan oyunculardan biri olan Hakan Balta, formasını sağlama aldı. Sol kanatta ilerigeri çalışarak takdir toplayan Hakan, adı UEFA'ya bildirilen listede olmadığı için Panionios sınavında forma giyemeyecek.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
28 Kasım 2007       Mesaj #385
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Bomba gibi düştü

7 10930  canaydin2811

Canaydın'ın önceki gün Çırağan Sarayı'nda başkanlığa tekrar aday olacağını ima etmesi, Sarı-Kırmızılı camiada bomba etkisi yarattı.
28.11.2007

Herkes bekliyordu

Geçirdiği pankreas ameliyatı nedeniyle yaklaşık 50 gün boyunca Sarı-Kırmızılı kulüpten uzak kalan ve taburcu olmasına karşın ciddi sağlık sorunları olduğu konuşulan Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Mart 2008’deki seçimlere girip girmeyeceğini bir türlü söylemiyordu. Bunun üzerine yakın dostu olan Adnan Öztürk’ün, Canaydın seçime girmemesi halinde liste hazırlayacağı iddiası gündeme gelmiş, muhalefetin önde gelen isimlerinden Taner Aşkın ise adaylığını resmen açıklamıştı.

Kulisler kaynıyor

Tecrübeli futbol adamı, tüm bu gelişmelerin ışığında önceki gün Çırağan Sarayı’nda, Kulüpler Birliği Başkanlığı’na yeniden aday olduğunu açıkladı. Bunun anlamı, Galatasaray’daki görevine de devam edeceğiydi. Çünkü Özhan Canaydın’ın Sarı-Kırmızılı kulüpten sadece sağlık sorunları sebebiyle ayrılacağı düşünülüyordu. İşte Özhan Canaydın’ın bu hareketi, camiada bomba etkisi yarattı. Kulisler şimdi seçim dedikodularıyla çalkalanıyor ve listelerin şekillenmesi için görüşmeler yapılıyor.

Bu tarihe dikkat!

Seçim ustası olarak tanınan Özhan Canaydın, imasını yaparken de çok güzel bir zaman belirledi. Çünkü tecrübeli yöneticinin açıklamasından çok kısa bir süre önce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Seyrantepe Projesi’nin 14 Aralık 2007’de hayata geçirilmesine onay verdiği haberi gelmişti. Akıbeti merakla beklenen temel atma törenini Erdoğan gerçekleştirecek. Seyrantepe’de temel atılması, seçimlerde Başkan Özhan Canaydın’ın en büyük kozu olacak.
Raşit ALTUN

Kısa kısa

Stat çimine rötuş yapıldı

Gençlerbirliği maçında iki takım futbolcularını da zorlayan Ali Sami Yen Stadı’nın çimleri bakıma alındı. Zeminde çeşitli düzenlemeler yapıldığı ve tüm sıkıntının giderildiği belirlendi.

Cim Bom’da milli gurur

Fransa ile özel maçlar yapacak olan U-17 Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosuna Galatasaray’dan tam 5 futbolcu çağrıldı: Emrah Yollu, Emre Çolak, Semih Kaya, Berk Neziroğulları ve Cem Sultan.

Dikkat dikkat! Girişler ayrıldı

Sarı-Kırmızılı yönetim, Ali Sami Yen’deki son 2 maçta Kapalı Üst Tribün girişlerinde yaşanan sorunlardan dolayı, kombine ve biletli giriş yerlerinin ayrıldığını açıkladı. Pazar günkü Belediye maçıyla geçerli olacak uygulamaya göre, Kapalı Üst Tribün’de kombinesi olanlar maraton girişini, bileti olanlar ise cadde tarafını kullanacak.

Özgürcan Özcan sıra bekliyor

Hakan Şükür ile Nonda’nın sakatlığında Ümit Karan’ın kulübede oturup Serkan Çalık’ın ilk 11’de sahaya sürülmesi, Özgürcan Özcan’a da moral verdi. Genç oyuncunun yakın çevresine, “Sıranın bana da geleceğini biliyorum. O yüzden her an kendimi hazır tutuyorum. Fırsat verildiğinde elimden gelenin en iyisini yapmak zorundayım” dediği öğrenildi.

Mehmet Düz’e teklif yağıyor

3 sezon üst üste şampiyon olan Galatasaray PAF takımının yıldızı Mehmet Düz’e, Süper Lig kulüplerinden transfer teklifi yağıyor. Forvet arkası oynayan genç yeteneği Gençlerbirliği, Ankaraspor ve Rizespor gibi kulüplerin yakından takip ettiği belirlendi. Mehmet, “En büyük hayalim Galatasaray A Takımı’nda forma giymek. Umarım bize de şans verilir” dedi.

Yüzmede rekor üstüne rekor

25-26 Kasım 2007 tarihlerinde Burhan Felek Kapalı Yüzme Havuzu’nda düzenlenen Avrupa Kısa Kulvar Şampiyonası milli takım seçmelerine Galatasaray 10 yüzücü ile katıldı. 10 kulüpten 70 sporcunun yer aldığı yarışlarda Sarı-Kırmızılı 5 yüzücü barajı geçti. Burcu Dolunay 200 m. serbest ve 100 m. karışıkta, Ömer Aslanoğlu ise 100 m. kurbağalamada Türkiye rekoru kırmayı başardı.

'İhtiyacımız olan işte bu'

7 10928  kali2811

'UEFA'da henüz maç kazanamamış olmamız beni çok rahatsız ediyor' diyen Kalli, 'Önümüzde 2 final var. Ne yapmamız gerektiği de gayet açık' ifadesini kullandı.
28.11.2007

Bordeaux+Helsingborg!

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, dün Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yarınki Panionios deplasmanını değerlendiren Kalli, “UEFA’da henüz maç kazanamamış olmamız beni çok rahatsız ediyor. Önümüzde 2 final var. Ne yapmamız gerektiği de gayet açık. Bordeaux’da oynadığımız ilk devredeki futbolu, Helsingborg maçının ikinci yarısında ortaya koyduğumuz futbolla birleştirmeliyiz” dedi.

Yine yaptı esprisini!

Kadrodaki 5 forvet oyuncusunun da hazır olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, espri yapmaktan da geri kalmadı: “Belki onlardan birini defansa veya orta sahaya alabiliriz. O konuda siz de bana yardımcı olabilirsiniz. Eğer böyle 11’ler gelirse bir gözden geçireceğim, söz. Bana yapılabilecek her türlü yardımdan dolayı herkese teşekkür ederim. Sakatların durumu çok önemli değil. 10 kişiyle sahaya çıkmayacağız, o kesin. Oynayanlar, oynamayanları aratmayacaktır.”

‘Lincoln’den memnunum’

Kalli, “Lincoln’ün sezon başında oynadığı futbolla şu anki performansı arasında fark var mı?” sorusunu yanıtlamaktan kaçındı. Bir süre sonra konuyla ilgili cevap veren tecrübeli hoca, “Almanya’da oynadığı futbola göre büyük fark var. Oradakinden daha fazla oynuyor burada. Ümit ediyorum ki, sakatlık olmadan oynamaya devam eder” diye konuştu.

Sabrın sonu Serkan

7 10926  serkan2811

Serkan Çalık, G.Birliği ve Trabzonspor'a attığı 2 golle Galatasaray'a 6 puan kazandırdı.
28.11.2007

Gençlerbirliği ve Trabzonspor maçlarında attığı 2 golle Galatasaray’a 6 puan kazandıran Serkan Çalık, “Tabii ki insan oynayamadığı için üzülüyor. Her futbolcu oynamak ister. Bekledim, şans geldi ve elimden geleni yapmaya çalıştım” diye konuştu. 21 yaşındaki forvet sözlerine şöyle devam etti: “Hedefim Galatasaray’da kalmak ve devamlı forma giymek. Benim gol atmamdan çok, takımın kazanması önemli. Panionios ile çok önemli bir maç oynayacağız. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Yunan taraftarlar ateşlidir. Ama bizim bu atmosfere karşın sakin olmamız gerekiyor. Ama gol atmaya ihtiyacımız var. Bu nedenle hücum yapacağız. Savunmada açık bırakmamak gerek. Takımdaki bir çok futbolcu sakat ama geniş bir kadromuz var ve sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum. Bizim işimiz sahaya çıkıp üzerimize düşeni yapmak...”
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Kasım 2007       Mesaj #386
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
golsevinciez1
Galatasaray Atina Yolunda

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Kupası H Grubu’nda oynayacağı Panionios GSS karşılaşması için bugün saat 15:00’da 1481 Incentive Organisation’ın düzenlediği özel uçuşla Atina’ya gidecek.

Okan Buruk, Ayhan Akman ve Barış Özbek sakatlıkları nedeniyle, Hakan BaltaAdnan Polat, Yönetim Kurulu Üyeleri Haldun Üstünel, Tunca Hazinedaroğlu ve Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin eşlik ediyor.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp bugün saat 18:30’da Panionios Stadı’nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından Galatasaray, saat 19.00’da yalnızca ilk onbeş dakikası basına açık son antrenmanı yapacak.

Galatasaray Spor Kulübü Resmi Sitesinden alınmıştır
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
28 Kasım 2007       Mesaj #387
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
'Atina'dan galip döneceğiz'

7 11038  adnansezgin1903

Adnan Sezgin, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, 'Atina'dan galip gelerek İstanbul'a döneceğiz. Bu gruptan çıkma adına da önemli bir adım atmış olacağız' dedi.
28.11.2007

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Atatürk Havalimanı’nda yaptığı açıklamada, Panionios takımıyla çok önemli müsabaka yapacaklarını belirterek, "Panionios maçı bizim için dönüm noktası olabilir. Telafisi ve mazereti olmayan bir maça gidiyoruz. Gruptan çıkmak için mutlak kazanmalıyız. Umut ediyorum ve ümitliyim de. Atina’dan galip gelerek İstanbul’a döneceğiz. Bu gruptan çıkma adına da önemli bir adım atmış olacağız" dedi.
Basın mensuplarının takımdaki sakat futbolcuların durumunu sorması üzerine de Sezgin, "Biliyorsunuz Ayhan ameliyat geçirdi ve kadroda yok. Barış’ın sakatlığı var. Okan ve Bouzid de öyle. Tabii ki sakatlarımız var, ama hiçbir mazeretin arkasına saklanmamalıyız. Eldeki kadroyla çok iyi mücadele edip, bu maçtan galip gelmek istiyoruz" diye konuştu. Sarı-kırmızılı kafile daha sonra özel uçakla Atina’ya hareket etti. Panionios Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol
Federasyonu’ndan Aberto Undiano Mallenco yönetecek.

'Savunma yapacağız'

7 11043 250px Ewald Lienen280000000

UEFA Kupası İkinci Tur H Grubu'nda, yarın Galatasaray'a karşı mücadele verecek Panionios takımının Alman Teknik Direktörü Ewald Lienen, kırmızı-lacivertli ekibin maçta savunmaya ağırlık vermesi gerektiğini söyledi.
28.11.2007

Lienen, yaptığı basın toplantısında, takımının performansı ve bu çerçevede sahada izlenmesi gereken strateji konularına değindi. Takımının geçtiğimiz hafta Selanik PAOK ekibine karşı 3-1 mağlup olduğu mücadeleden edindiği izlenimin savunma konusunda sıkıntı yaşandığı olduğunu kaydeden Lienen, "Savunma konusundaki sorunla mücadele etmemiz gerek. Bunu da savunma ve hücum arasında daha iyi denge sağlayarak yapmalıyız" şeklinde konuştu.
Gerek Avrupa gerekse Yunanistan’daki tüm karşılaşmalarda, bütün organizasyonlarda iyi savunma yapılmasını istediğini belirten Lienen, "Galatasaray hücumda etkili ve güçlü hücum oyuncuları olan bir takım. Bir takımın beyni o takımın liberosudur" dedi. Lienen, oyuncu değişikliğine gidip gitmeyeceği konusunda ise "Hücum oyuncularımızın özellikle son oyunlarda çeşitli hataları oldu, ancak 4-5 oyuncu değiştirip de aynı kalitede yerlerine başka oyuncular koyabilme lüksümüz yok. Bu çerçevede savunma ve hücumda takım oyunu çıkarmamız gerek. Hücum oyuncularının anlaması gereken konu boş alanları doldurmaları ve bu sayede iyi bir savunma bloğu kurulmasıdır. Gücümüzün farkındayız ve aleyhimize olabilecek skorları değiştirebileceğimizin bilincinde olduğumuzu görüyorum. Oyuna daha iyi konsantre olmalıyız" diye konuştu.

PANİONİOS

İzmir’de 1890 yılında kurulan ve Yunanistan futbol tarihinde lig şampiyonluğu bulunmayan Panionios, 1979 ve 1998’de Yunanistan Kupası’nı, 1971 yılında ise Balkan Kupası’nı kazanma başarısı gösterdi. UEFA’da seri başı olmadan elemelere katılan Panionios, adını gruplara yazdırarak büyük bir başarıya imza attı. UEFA Kupası’nda eşleştiği Fransız Sochoux, Panionios’a turu geçmesi konusunda şans tanımasa da Yunan ekibi, Fransız rakibini deplasmanda 2-0 mağlup ederken, kendi sahasında 1-0 yenilgi alsa da turu geçmeyi başardı. Panionios, UEFA Kupası’nda bu güne kadarki 17 karşılaşmasının, 6’sını kazanırken 11’inde mağlup oldu. Avrupa Kupaları’nda ise 27 kez mücadele veren Yunan takımı, bugüne kadar, kaydettiği 32 gole karşın ağlarında gördüğü 46 gol ile 15 yenilgi alırken 12 galibiyete imza attı.

LİENEN VE TRANSFERLER

Öte yandan, 2006 yılında yolunu Panionios ile birleştiren Alman teknik adam Ewald Lienen (53), Almanya Bundesliga’da Duisburg, Hansa Rostock, FC Köln, Borussia Mönchengladbach, Hannover 96 ve İspanya’da CD Tenerife takımlarını çalıştırdı. Yunanistan Süper Ligi’ni geçtiğimiz sezon beşinci sırada tamamlayan Panionios, bu sezon başında Michael Delura (Schalke), Bennard Yao Kumordzi (Egaleo), Ivica Majstorovic (Unterhaching), Kostas Kapetanos (İraklis), Dimitris Siovas (Skoda Ksanti), Manolis Skoufalis (Kerkira) ve Yannis Kontis’i (Fostiras) transfer ederek renklerine bağlamıştı. Bu çerçevede, Yunan ekibinin kadrosu, Miroslav König, Haralampos Tambasis, Dario Kresic (Kaleciler), Yannis Maniatis, Jozef Gaspar, Sekou Berthe, Marcello Pletsch, Evangelos Koutsopoulos, Grigorios Makos, Nikos Spiropoulos, Ioannis Kontoes, Lazaros Bourelakos, Spyros Gitsalis (Defans), Manolis Skoufalis, Kostas Kapetanos, Lourenço, Hristos Aravidis, Bennard Kumordzi, Ribeiro Wagner, Yannis Kondis, İvica Majstorovic, Fanurios Gundulakis, Dario Fernandez, Themis Gousoulis, Marios Nikolau (Orta saha), Rafik Djebbour, Michael Delura, Kyriakos Pavlu (Forvet) olarak şekil kazandı.
Yunan Ligi’nin 9. haftası sonunda 14 puanla 7. sırada yer alan Painonios, maçlarını 11 Bin 700 kişilik Nea Smirni’deki Panionios Stadı’nda oynuyor.
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
29 Kasım 2007       Mesaj #388
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
news manset resim 0b Sevinc GS032

Olmak ya da olmamak !..

2000 yılında UEFA Kupası'nı müzesine götürerek ismini Türk futbol tarihine altın harflerle yazdıran Galatasaray bu akşam grubundaki en kritik maçta Yunan temsilcisi Panionios'la karşı karşıya geliyor.

Grubunda oynadığı ilk iki maçını kaybederek büyük bir yara alan Cimbom'da tek hedef Yunan temsilcisi yenerek tur şansını son maça taşımak. Karşılaşmaya ofansif bir oyun anlayışıyla çıkacak olan sarı kırmızılılarda sakatlığı geçen Linderoth'un bu zorlu müsabakada forma giymesi beklenirken, Feldkamp'ın forvette Trabzon maçında galibiyet golünü getiren genç Serkan ve Nonda ikilisine görev vermesi bakleniyor. Saat 21.00'de Nea Smyrni stadında oynanacak olan bu zorlu müsabakada Alberto Undino Mallenco düdük çalacak.
MUHTEMEL 11'LER ŞÖYLE:
STAT: Nea Smyrni
HAKEMLER: Alberto Undino Mallenco, Josip Martinez, Roberto Alonso Fernandez
PANİONİOS: König, Kontoes, Berthe, Spiropoulos, Makos, Majstorovic, Goundoulakis, Aravidis, Kumordzi, Kapetanos, Djebbour
TEKNİK DİREKTÖR: Ewald Lienen
GALATASARAY: Orkun, Volkan, Servet, Song, Uğur, Arda, Lincoln, Linderoth, Hasan Şaş, Serkan, Nonda
TEKNİK DİREKTÖR: K.H.Feldkamp
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
29 Kasım 2007       Mesaj #389
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
'Hakan'ın son senesi'

7 11090 hakannC4B1n280

Polat, "Hakan'a kontratı bitince yeni sözleşme yapmayacağımızı ilettik. O, bunu kabul etmedi ve 2 sene daha dışarıda oynamak istediğini söyledi" dedi
29.11.2007

‘Sözleşme uzatılmayacak’
Sarı-Kırmısılı kulüpteki Hakan Şükür polemiği bitmek bilmiyor... Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, konuyla ilgili olarak yazarımız Oğuz Dizer’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Polat, “Hakan’a kontratı bitince sözleşmesini uzatmayacağımızı ve jübile yapmak istediğimizi söyledik. O, teklifimizi kabul etmediğini, gerekirse futbol hayatına 2 sene daha dışarıda devam edeceğini, ondan sonra dönüp, jübilesini yapacağını iletti. Ama karmaşa yaşanmasa daha iyi olurdu” diye konuştu.

‘Takımı gençleştiriyorum’

Hakan Şükür’ün kendisi için canlı yayında sarf ettiği, “Bazen bana farklı, medyaya farklı konuşuyor diye düşünüyorum” sözlerini de değerlendiren Polat, “Hakan’ın basın toplantısı yapmasını bekliyorum” ifadesini kullandı. Tecrübeli yönetici şöyle devam etti: “Takımı gençleştiriyorum. Bu değişimleri yaşamak zorundayız. Yeni yapılanmada bu tür sıkıntılar çekilmesi doğaldır. Ama bu yoldan dönmek gibi bir düşüncemiz kesinlikle olamaz.”

Son provada eğlendiler

7 11086 eglendiler280

Cim Bom'un Panionios sınavı öncesi gerçekleştirdiği son idmanda keyifler yerindeydi.
29.11.2007

Cim Bom’un Panionios sınavı öncesi gerçekleştirdiği son idmanda keyifler yerindeydi. Futbolcuların birbirleriyle sürekli şakalaşması dikkat çekti. Bu arada Yunan ekibinin hocası Lienen’in yardımcısının antrenmanı takip ettiği öğrenilince, Galatasaraylı yetkililer araya girerek, Panionios temsilcisinin sahadan ayrılmasını kibar bir dille istedi. Lienen’in yardımcısı bunun üzerine idman alanını terk etti. Sarı-Kırmızılılar, çalışma tamamlandıktan sonra kampa girerek maç saatini beklemeye koyuldu.

Kısa...Kısa...

‘Yeni İzmir’de beraberlik yok!

Panionios, Avrupa kupalarında 28 kez mücadele etme şansı yakaladı. Bu maçların 13’ünü ‘Yeni İzmir’ anlamına gelen Nea Smyrni Stadı’nda oynayan Yunan ekibi, sahasında hiç berabere kalmadı. Seyircisi önünde 8 galibiyet elde eden Panionios, 5 mücadeleden ise mağlubiyetle ayrıldı.
Şükür&Tobias görev bekliyor

Sakatlıkları sebebiyle Trabzonspor deplasmanına götürülmeyen oyunculardan Hakan Şükür ile Tobias Linderoth’un, Panionios karşısında yedek kulübesinde oturacakları öğrenildi. İki futbolcunun da oyunun ilerleyen dakikalarında şans bulmaları bekleniyor.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
30 Kasım 2007       Mesaj #390
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Aslanım UEFAladı

Dün Atina'da iki farklı Galatasaray izledik. İlk yarıda tek bir pozisyon dahi bulamayan Aslan, 2. yarıda gerçek kimliğine bürünerek kükredi ve rakibine indirdiği 3 pençe ile Atina'dan zaferle döndü. Galatasarayımız'a galibiyeti getiren golleri 50'de Serkan Çalık, 63'te penaltıdan Song ve 83'te Hakan Şükür attı.

G.Saray'da geleceği tartışılan Hakan Şükür'ün Linderoth'un yerine 2. yarıda görev alması, maçın gidişatını değiştirdi. 'Kral' girer girmez goller art arda geldi. Haftalardır Cimbom'u adeta 1 kişi eksik oynatan Lincoln yine vasat bir futbol ortaya koydu. Trabzon derbisinin kahramanı Serkan dün de maça damgasını vurdu.

İşe koyuldu

Kısır geçen ilk yarının ardından açılan sarı-kırmızılı takım Panionios'u Serkan, Song Msn Photo ve Hakan'ın golleriyle geçti.

Galatasaray, Panionios'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek, UEFA Kupası'ndaki ilk galibiyetine ulaştı. Bordeaux ve Helsingborg'a yenilmesinin ardından elenme tehlikesiyle karşı karşıya kalan sarı-kırmızılı ekip, Yunan ekibi karşısında maça iyi başlayamadı. Oyunu sahasında kabul eden Cimbom, ilk yarı Panionios kalesine şut viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
atamadı, gol pozisyonu bulamadı.

MAKOS'A KIRMIZI

Ancak 2. yarı farklı bir Galatasaray vardı sahada. Daha fazla rakip kalede gözüken sarı-kırmızılı ekip, Arda'nın pasında Serkan'ın açılışı yapmasıyla birlikte golleri sıraladı. Önce Song penaltıdan, ardından da Hakan ağları havalandırdı ve Galatasaray maçı 3-0 kazandı. Makos'un 63'te atılması de Cimbom'un işini kolaylaştırdı.

Çok akıllı oynadık

Galatasaray'ın çalıştırıcısı: Şans bekledik ve bunu iyi değerlendirdik. Aslında 2-0 dan sonra maç bizim için bitmişti. 3-0 da gayet güzel bir skor.

G.Saray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, ilk yarısını endişe içinde izlediği maçta Panionios karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Kalli, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Çok konsantre ve çok akıllı oynadık. Gol için şans bekledik. Bulduğumuzda da değerlendirdik. 2-0 yapınca maç bizim için bitmişti. Ama viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
3-0 da gayet güzel bir skor oldu" dedi.

HAKEM CEVAPLASIN

Takım olarak bu maçı mutlak kazanmaları gerektiğinin bilincinde olduklarını vurgulayan Alman hoca, bir Yunan gazetecinin "Biliyor musunuz? İlk gol 1 metre ofsayttı. Hakemin bu galibiyette çok büyük rolü var. Ne diyeceksiniz?" şeklindeki sorusunu, "Bu soruyu bana değil lütfen hakeme sorun. Bu konuda benim herhangi bir yaptırımım olamaz" diye yanıtladı.

Song yine 90'a taktı

Tecrübeli oyuncu kullandığı penaltıda topu, kurtarılması imkânsız yere attı.

YENİ PENALTICI

Galatasaray, Panionios'u mağlup edip İstanbul'a üç puanla dönerken takımın tecrübeli ismi Song da penaltı golüyle galibiyette büyük pay sahibi oldu. Galatasaray'ın 63'te kazandığı penaltıda atışı Lincoln'ün kullanması beklenirken topun başına Rigobert Song geldi.

ÇOK SOĞUKKANLI

Kamerunlu futbolcu soğukkanlı viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
bir vuruşla topu, doksandan ağlara gönderirken kaleci Tambassi'yi çaresiz bıraktı. Song, kupadaki Denizli maçında da durum 1-1'ken kullanıldığı penaltıyı üst köşeye gönderip takımının maçı 2-1 kazanmasını sağlamıştı.