Arama

Beşiktaş Spor Kulübü Kuruluş Tarihi - Sayfa 15

Güncelleme: 23 Ekim 2016 Gösterim: 248.283 Cevap: 416
Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
6 Eylül 2007       Mesaj #141
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
news manset resim q3 Logo BJK001

Sponsorlu Bağlantılar
Beşiktaş'tan Çarşı açıklaması


Beşiktaş Yönetimi sabaha kadar süren toplantının ardından silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ferdi Aslan isimli taraftar hakkında yazılı bir açıklama yaptı.



Sabaha karşı 05.00'e doğru Kulübün resmi internet sitesine girilen yazıda şöyle denildi: "Yönetim Kurulumuz'un, menfur bir silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden taraftarımız ve Kulübümüz ile ilgili olarak, medyada yer alan haberlere dair önemli açıklaması: Öncelikle kamuoyunca yakından bilindiği gibi, birkaç gün önce menfur bir silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden taraftarımız Ferdi Aslan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bu elim olaydan derin üzüntü duyduğumuzu, bu vahşeti şiddetle kınadığımızı ve tel'in ettiğimizi tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz. Bu vahim olayın taraflarının, spor kamuoyunca 'Çarşı' grubu diye tanımlanan taraftar topluluğuna mensup olmalarının da kulübümüzde ve camiamızda unutulmaz bir acı ve derin üzüntü yarattığını özellikle ifade ediyoruz.
Spor sahalarındaki arkadaşlığı-dostluğu kişisel nedenlerle ve öne çıkma, sen-ben çekişmesi ile bozarak, stadyumlar dışına taşırıp mahalle ve semtlerde cinayete kadar götürerek yaşanan bu vahşet, devletimizin en üst makam ve yetkililerinden kulüp başkanlarına, kulüp yöneticilerinden medyaya, spor camiasından taraftarlara kadar, hepimizin "spor"un tanımını yeniden ve çok ciddi anlamda gözden geçirmemiz gerektiğini gözler önüne sermiştir. Ne yazık ki bu olay Türk Sporu içinde yaşanan ne ilk olaydır, ne de sadece spor kulüplerinin sorunudur. Ama en büyük dileğimiz bu vahşetin ve olayların artık son bulmasıdır.
Özü barış ve kardeşlik olan spora bulaştırılmaya çalışılan bu şiddetin bitmesi için başta devletimizin en üst yetkilileri, tüm emniyet güçleri ve 4 büyük kulübümüzün başkanları ile yöneticileri olmak üzere, sporun içindeki tüm başkanlar, öncelikle futbol olmak üzere tüm spor branş federasyonları ve tüm sorumlular işbirliği içinde elele vererek, Türk Sporu'nun bu ciddi sorununu çözmek için her türlü çabayı göstermelidir. Biz Beşiktaş Kulübü olarak Türk sporunun bu ciddi sorunlardan kurtulması ve sporun huzur içinde, medeni bir rekabet ortamında yapılması için üzerimize düşen her türlü görevi yerine getireceğimizi, bugüne kadar defalarca olduğu gibi bu vesile ile bir kez daha tüm Türk kamuoyuna deklare ediyoruz.
Hepimiz; sporun, evrensel kültürün bir parçası, dünyada dili, dini, ırkı farklı insanları birleştiren önemli bir araç, dünya barışına katkı sağlayan bir etkinlik olduğunu yeniden ve ciddi bir şekilde hatırlamalı, barış ve sevgi dili olan sporun tanımının şartlarını yerine getirmeliyiz.
Bu vahim olayın üzüntüsünü yaşarken, medyada konuya ilişkin haberlerin, kulübümüze yönelik çeşitli iddialarla birlikte kamuoyuna sunulmasını, 104 yıllık şanlı bir büyük Kulübe yapılan haksızlık ve saygısızlık olarak nitelendiriyoruz. Beşiktaş Kulübü olarak bugüne kadar olayla ilgili açıklama yapmamış olmamızın tek nedeni, her zaman olduğu gibi, son derece önemsediğimiz yasalara olan bağlılığımızdır. Olayla ilgili kamuoyunda yanlış yorumlara yol açacak, aceleyle yapılmış açıklamalarda bulunmak yerine emniyet güçlerince yürütülen hazırlık soruşturmasının netleşmesini bekledik. Polis araştırmalarında edinilen bilgilerden, olayın tamamen tarafların kendi aralarındaki uzun süreli husumetten ve kişisel nedenlerden kaynaklandığı öğrenildikten sonra bu açıklamaya karar verilmiştir.
Durum böyle iken medyanın senaryo mahsülü yorumlar ve yanlış argümanlarla olayı adli bir vakadan çıkarıp, tehlikeli boyutlara taşımaya çalışması esefle ve ibretle izlenmektedir.
Medyanın konuyu Beşiktaş Kulübü ile ilişkilendirmesini ve Beşiktaş Kulübü'nün sorunu olarak yansıtmasını asla kabul etmiyoruz ve bu tutumu son derece yanlış ve haksız buluyoruz. Herhangi bir dayanağı olmayan tamamen hayal mahsulü "Bedava Bilet" ve "Pankart Kavgası" gibi komplo teorilerinin manşetlere taşınması bize göre ayrıca bir gazetecilik skandalıdır.
Haberlerdeki, kulübümüzün bazı taraftar gruplarına ücretsiz bilet verdiği iddiaları hiçbir şekilde gerçek değildir. Tüm kamuoyu tarafından bilinmelidir ki, profesyonel futbol karşılaşmalarının tümünde olduğu gibi, Kulübümüz maçlarının biletlerinin basımı, satışı ve dağıtımı da münhasıran Biletix isimli şirket tarafından yapılmaktadır. Sadece Sponsorluk Sözleşmeleri gereği Sponsorlara sözleşmelerinde belirtilen sayıda bilet verilmektedir. Bu biletler dışında Kulübümüz hiçbir şekilde hiçbir kurum, grup ve kimseye ücretsiz bilet vermemektedir. Bu husus Biletix resmi kayıtlarında açıkca görülmektedir.
Yukarıda ifade ettiğimiz gibi meydana gelen, adli olayla ilgili soruşturmanın akıbetini beklemeden ve yasaya göre suç teşkil eden yorum, haber ve duyurularda bulunarak, haksız yere Kulübümüzü zan altında bırakan ve kamuoyunda yanlış anlamalara sebep olan yaklaşımlara asla göz yummayarak, bu vahim olayla ilgili asılsız iddiaları sürdürenler hakkında hukuksal haklarımızı sonuna kadar kullanacağız.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız"
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
_PaPiLLoN_ - avatarı
_PaPiLLoN_
Ziyaretçi
6 Eylül 2007       Mesaj #142
_PaPiLLoN_ - avatarı
Ziyaretçi
Beşiktaş ın özel maçı
1x1

Siyah-Beyazlı ekipte İdmana sakatlıkları süren Ricardinho, Gökhan Zan, Murat Şahin, milli takım kamplarında bulunan futbolcular ile izinli olan Tello ve Delgado katılmadı. Siyah - beyazlılar günün ikinci antrenmanını bugün akşam saatlerinde basına kapalı olarak yapacak.

Sponsorlu Bağlantılar
Bu arada milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın yeni transferler Diatta ve Higuain'in performansını görmek için özel bir maç yapmayı istediği belirtildi.

Buna göre Beşiktaş, 8 Eylül Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 17.30'da bir hazırlık maçı oynayacak. Bu maçın basına kapalı olacağı açıklandı.

Kral_Aslan - avatarı
Kral_Aslan
VIP MsXTeam
7 Eylül 2007       Mesaj #143
Kral_Aslan - avatarı
VIP MsXTeam
news manset resim u1 ErtugrulSaglam007

Sağlam Marsilya ve Porto'yu gözüne kestirdi


Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, FC Zürih maçından sonra süresiz kadro dışı bırakılan, ancak affedilmesinin ardından bugün takımla antrenmanlara başlayan Nobre'nin takımdan uzak kaldığı dönemlerin, hem kendisine, hem takıma zararlı olduğunu söylerken Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Marsilya ve Porto'nun eski günlerinde olmadığını belirtti.



Beşiktaş Kulübü'nün basın sorumlusu Tuncay Yanık'ın, Çilekli Tesisleri'ndeki nikah törenine katılan Sağlam, burada medya mensuplarına yaptığı açıklamada, bugün Nobre ile bir kez daha görüştüklerini belirterek, "Nobre'nin takımdan ayrı kalacağı her günün, hem kendisine, hem takıma zararı olurdu. Nobre de yaptığımız görüşmede pişman ve üzgün olduğunu söyledi. Şu ana kadar yaşayabileceğimiz tüm sıkıntıları yaşadık. Daha fazlasını yaşarsak bizim için kötü olur" dedi. Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerini de değerlendiren Sağlam, şunları söyledi: "Marsilya'yı gidip izledim. Fransız rakibimizi gözümüze kestirdik. Marsilya geçmişini aratıyor. Porto ise eski Porto değil. Grubumuzdaki diğer takım Liverpool ise bana göre dünyanın en iyi futbolunu oynayan ekiplerden biri. Marsilya'dan puan ya da puanlar alabiliriz. Gruptan çıkmaya sağlayacak yeterli puanı alacağız. 7 puan bizi gruptan çıkarmayabilir. O nedenle 8-9 puan almalıyız."
"HENÜZ İSTEDİĞİMİZ DÜZEYDE DEĞİLİZ"
Ertuğrul Sağlam, takım olarak henüz istedikleri düzeyde olmadıklarını söyledi. Skor açısından istediklerini aldıklarını kaydeden Sağlam, "Ağustos ayı bizim için test ayı olarak değerlendirilebilir. Artık rötuş zamanı. Yararlanacağımız oyuncuları netleştirdik. Ağustos ayı bizim için yoğun geçmişti. Şimdi lige verilen arayı değerlendirerek, iyi hazırlanmak istiyoruz" diye konuştu.
Sağlam, Vestel Manisasporlu futbolcu Holosko ile kendi oyuncuları Diatta ve Higuain'in takasını hiçbir şekilde düşünmediğini vurgularken, takımda kimin oynayıp oynamayacağı konusundaki soruyu ise "Takımda kim iyiyse o oynar. Her alınan yabancı futbolcu oynayacak diye bir şey yok. Geniş kadromuz var. Kimi uygun görürsek onu oynatıyoruz. Chevchenko, Nesta'yı alsak, onları gözümüzü kırpmadan oynatırız" diye yanıtladı.
Hayatın ne anlamı var.. Yanımda sen olmayınca....
Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
7 Eylül 2007       Mesaj #144
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Kartal yükselişte

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve Şampiyonlar Ligi'nde de gruplara kalan Beşiktaş, dünyadaki futbol takımları sıralamasında yükselişe geçti
7.9.2007


Siyah-beyazlılar, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu’nun (IFFHS) değerlendirmesinde, ağustos ayı sonu itibariyle 42 sıra birden yükselerek, 180,5 puanla, 74. sıradan 32. sıraya çıktı. Takımların son bir yıllık sürede oynadıkları resmi maçlar baz alınarak belirlenen ve 1 Eylül 2006 ile 30 Ağustos 2007 tarihleri arasını kapsayan değerlendirmede, 11 sıra yükselen Fenerbahçe, 177 puanla, Kolombiya’nın Cucuta Deportivo ve Brezilya’nın Gremio takımıyla birlikte 35. sırayı paylaştı. Galatasaray ise 5 sıra yükselerek, 112 puanla, Brezilya’nın Cruzeiro ve Arjantin’in Estudiantes takımıyla birlikte 109. sırada yer aldı. UEFA Kupası’nda tur atlayan Kayseri Erciyesspor, 377. sıradan 274. sıraya yükselirken, Trabzonspor ise 117. sıradan 175. sıraya geriledi.

Avrupa'daki rakiplerin durumu

Sıralamada ilk 10’da yer alan Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’ın gruptaki rakibi Liverpool; Milan ile birlikte 7’nciliği paylaşırken, Fenerbahçe’nin rakibi Inter ise 10. sırada bulunuyor. Fenerbahçe’nin gruptaki rakiplerinden PSV Eindhoven 47, CSKA Moskova 116, Beşiktaş’ın rakiplerinden Marsilya, 3 takımla birlikte 58. sırayı paylaşırken, Porto da 68. sırada yer aldı. Galatasaray’ın UEFA Kupası 1. turunda karşılaşacağı Sion, 8 takımla birlikte 313’üncülüğü paylaşırken, Kayseri Erciyesspor’un UEFA Kupası 1. turunda karşılaşacağı Atletico Madrid de 4 takımla birlikte 101. sırada bulunuyor.


Sevilla ilk sırada

IFFHS’nin "Dünyanın en iyi futbol takımları" sıralamasında, İspanya’nın Sevilla takımı, ilk sıradaki yerini korudu.


Değerlendirmede ilk 10 sırada bulunan takımlar ve puanları şöyle:

Sıra Takım Ülke Puan
---- ------- ------- ----
1. Sevilla İspanya 303
2. Chelsea İngiltere 291
3. Santos Brezilya 284
4. Boca Juniors Arjantin 270
5. Manchester United İngiltere 266
6. Colo Colo Şili 263
7. Milan İtalya 247
8- Liverpool İngiltere 247
9. Roma İtalya 242
10. Inter İtalya 235
bakuCarsi - avatarı
bakuCarsi
Ziyaretçi
7 Eylül 2007       Mesaj #145
bakuCarsi - avatarı
Ziyaretçi
sonbarikatid2
Son düzenleyen Kral_Aslan; 9 Eylül 2007 13:44
Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #146
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Akıllı ol!

Affedilen Nobre, Sinan Engin'e pişman olduğunu söyledi. Engin'in cevabı ise sertti: Bu kez ucuz atlattın.
7.9.2007



Affedilen Nobre, Sinan Engin’e pişman olduğunu söyledi. Engin’in cevabı ise sertti: Bu kez ucuz atlattın. Başarılı değilsin. En az 20 gol atman lazım
‘Çok pişmanım, affedin’
Zürih maçından sonra süresiz kadrodışı bırakılan ve kendisine verilen 20 Bin Euro cezadan sonra teknik heyet ve yönetim tarafından affedilen Nobre, yaşadıklarından ders almışa benziyor. Kısa bir aradan sonra tekrar takımla çalışmalara başlayan Sambacı yıldız, menacer Sinan Engin’le bir görüşme yaptı. Nobre’nin Engin’e, “Hayat bir tecrübe. Bunu yaşadıklarımdan sonra çok iyi anladım. Bir anlık hatamın bedelini ağır ödedim. Yaşadıklarım kabus gibiydi. Ama dersimi aldım.

‘Futbolu bırakacaktım’

BİR ara futbolu bile bırakmayı düşündüm. Verilen cezaya itiraz etmedim, etmem de. Şimdi size karşı mahçubum. Bu sürede birçok takımdan, sayısız teklif geldi. İnanın, bunları değerlendirmedim bile. Beşiktaş benim için çok önemli. Taraftara ve yönetime kendimi borçlu hissediyorum. Bu sözlerimin boş olmadığını Ankaraspor maçında göreceksiniz. Bu tip olaylarla değil, atacağım goller ve yaşatacağım zaferlerle hatırlanacağım. Bana destek olanlara teşekkür ediyorum” dediği öğrenildi.

‘Artık devir değişti’

Nobre'nin bu açıklamalarından sonra ise Engin, Nobre’ye ders niteliğinde bir yanıt verdi: Aklını başına al. Şimdi gerçekleri daha iyi görüyorsun. Tigana döneminde takımın başı boş kalmış. Artık devir değişti. Disiplinsizliğe taviz yok. Bence sen başarılı değilsin. En az 20 gol atman gerekiyor. Bir daha aynısı olursa bu kadar şanslı olmayabilirsin. Şimdi ucuz atlattın. Ama Beşiktaş çok değişti. Hedefler belli. Umarım bu olaylardan ders almışsındır”


Türkiye'nin yükselen değeri


7 1993 y%C3BCkelendeC49F28000
Beşiktaş, IFFHS'nin yaptığı değerlendirmede dünyanın en iyi 32. takımı oldu
7.9.2007



Ezeli rakipleri solladı

Süper Lig’de şampiyonluk kovalayan ve Şampiyonlar Ligi’nde de gruplara kalan Beşiktaş, dünyadaki futbol takımları sıralamasında yükselişe geçti. Siyah-Beyazlılar, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu’nun (IFFHS) değerlendirmesinde, ağustos ayı itibariyle 42 sıra birden yükselerek, 180.5 puanla, 74. sıradan 32. sıraya çıktı. Son bir aydaki resmi maçlar ile yapılan değerlendirmede Fenerbahçe 177 puanla 35., 112 puanla ise Galatasaray 109. sırada kendine yer buldu.

Bir numarada Sevilla var

UEFA Kupası’nda tur atlayan K.Erciyes, 377. sıradan 274. sıraya yükselirken, Trabzon ise 117. sıradan 175. sıraya geriledi. Sıralamada ilk 10’da yer alan Devler Ligi’nde Beşiktaş’ın gruptaki rakibi Liverpool; Milan ile birlikte 7’nciliği paylaşırken, Fenerbahçe’nin rakibi Inter ise 10. sırada. Fenerbahçe’nin gruptaki rakiplerinden PSV Eindhoven 47, CSKA Moskova 116, Beşiktaş’ın rakiplerinden Marsilya, 3 takımla birlikte 58. sırayı paylaşırken, Porto da 68. sırada yer aldı.
SIRALAMA TABLOSU
Sıra Takım Puan

1 Sevilla 303
2 Chelsea 291
3 Santos 284
4 B.Juniors 270
5 M.United 266
6 Colo Colo 263
7 Milan 247
8 Liverpool 247
9 Roma 242
10 Inter 235
32 Beşiktaş 180.5
35 F.Bahçe 177
109 G.Saray 112


FANATİK
_PaPiLLoN_ - avatarı
_PaPiLLoN_
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #147
_PaPiLLoN_ - avatarı
Ziyaretçi
Kartal'ın Kleberson sevinci erken bitti

CAS, Brezilyalı oyuncunun tazminat ve cezasını askıya aldı. FIFA Beşiktaş'ın başvurusu üzerine davayı görüşmüş, futbolcunun 3 milyon 180 bin euro bonservis bedeli vermesine ve 4 ay sahalardan uzak kalmasına hükmetmişti

Beşiktaş'ın Kleberson sevinci kısa sürdü. FIFA'nın verdiği 3 milyon 180 bin euro tazminat ve 4 ay sahalardan uzak kalma cezası için CAS'a (Spor Tahkim Mahkemesi) başvuran Brezilyalı futbolcunun avukatları, cezanın askıya alınmasını sağladı. Haber, Brezilya basını tarafından zafer olarak değerlendirildi, "İkinci raunt Kleberson'un" başlığı kullanıldı.

Gazeteler, Beşiktaş ile futbolcu arasında gelişen olayın Brezilya dizilerini aratmayacak uzunlukta ve heyecanda geliştiğini yazdılar. Kleberson'un peşinde olan Santos Kulübü ise bu oyuncuyu bu hafta içinde resmen renklerine bağlayacağını ilan etti.

Kleberson'un avukatı Gislaine Nunes ve Menajeri Marco Antonio de Silva ortak bir basın duyurusu yayınlayarak, FIFA tarafından yapılan yanlışlığın CAS'tan geri döndüğünü belirttiler. Davanın askıya alındığını ve yeniden bir yargılama süreci başlayacağını kaydeden Nunes ve Silva, FIFA'nın dava sonuçlanıncaya kadar Brezilyalı oyuncunun futbol oynayabilmesi için geçici lisans vermeyi kabul ettiğini açıkladılar.

Hukukçular uyardı


Santos da Brezilya'nın en önde gelen isimlerinden avukat Marcos Motta'yı İsviçre'ye göndererek FIFA'dan geçici lisans almasını istedi. Brezilya'nın önde gelen hukuk adamları ise Kleberson davasının yeniden ele alınarak sonuçlanmasının en az bir yılı bulabileceğine dikkat çektiler. Futbolcunun erken sevinmemesi gerektiğine işaret eden hukukçular, "Bundan davayı kazandık anlamı çıkmamalı" yorumunu yaptılar.


Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
9 Eylül 2007       Mesaj #148
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Gökhan Zan'dan müjdeli haber

Sakatlığı nedeniyle milli takım aday kadrosundan çıkarılan Gökhan Zan'ın durumu iyi.
8.9.2007



Sakatlığı nedeniyle milli takım aday kadrosundan çıkarılan Gökhan Zan’ın durumu iyi... Ağrılarının tamamen azaldığını belirten yıldız oyuncu, “Sakatlığımı büyük ölçüde atlattım. Malta maçında oynayamadım ancak Macaristan karşısında forma giyebilirim” dedi. Beşiktaş’ın Ankaraspor ile oynayacağı mücadeleye de hazır olacağını belirten Gökhan, “Hocam şans verirse Ankaraspor maçında oynamak isterim. Ancak Marsilya’yla da çok önemli sınavımız var. Beni dinlendirmeyi seçebilir” ifadesini kullandı.
Kısa..Kısa...

Çubuklu forma satışa çıkıyor

Beşiktaş’ın bu sezon iç sahada giydiği ve taraftarların büyük beğenisini kazanan çubuklu formalar bugünden itibaren İstanbul’daki Kartal Yuvası mağazalarında satılacak. Salı gününden itibaren ise Türkiye’deki Kartal Yuvası satış noktalarında çubuklu formalar taraftarın beğenisine sunulacak.


Genç Kartallar yüksek uçtu

B Gençler İstanbul Ligi’nde Beşiktaş fırtınası esiyor. Genç Kartallar, dün oynanan karşılaşmada Gaziosmanpaşa’yı 10-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Fulya’da oynanan maçta Siyah-Beyazlılar’ın gollerini Ali Kuçik (3), Saim (2), İlkcan (2), Alper (2) ve Orhan kaydetti.


FANATİK
_PaPiLLoN_ - avatarı
_PaPiLLoN_
Ziyaretçi
10 Eylül 2007       Mesaj #149
_PaPiLLoN_ - avatarı
Ziyaretçi
Matias Delgado fırtına gibi esiyor

Zürih ve Kayseri maçlarında göz dolduran Kartal’ın 10 numarası, antrenmanlardaki performansıyla teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın yüzünü güldürüyor...

Ertuğrul Sağlam gelince...
Geçen yıl bekleneni veremeyen ancak Ertuğrul Sağlam’ın gelişiyle ayağa kalkan Matias Delgado, yavaş yavaş gerçek kimliğine bürünüyor. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda iki maçta da Zürih filelerini havalandırıp Beşiktaş’ı Devler Ligi’ne taşıyan Arjantinli futbolcu, Kayserispor mücadelesinde de iyi bir oyun sergilemiş ancak sonucu değiştirememişti.

Özel maçı boş geçmedi
Beşiktaş'ın önceki gün Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçında da bir gol kaydeden Delgado, antrenmanlarda fırtına gibi esiyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yaşadığı ufak çaplı tartışmanın ardından özür dileyen Arjantinli yıldız, “İyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Basel’de de böyle bir sıkıntı yaşamıştım. Artık çok farklı bir Delgado izleyeceksiniz” dedi.
Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
11 Eylül 2007       Mesaj #150
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
İbrahim Akın giremez!

Teknik heyetten Kartal'ın genç yıldızı İbrahim Akın'a ilginç bir kısıtlama geldi.
11.9.2007


Teknik heyetten Kartal’ın genç yıldızı İbrahim Akın’a ilginç bir kısıtlama geldi. At yarışına büyük ilgi duyan başarılı oyuncu, izin günleri dışında Veliefendi Hipodromu’na gidemeyecek

Tıpkı Sergen gibi

Altay'dan transfer edildiğinde geleceğin en büyük yıldızları arasında gösteriliyordu İbrahim Akın... Ancak genç yıldız bir türlü beklenen patlamayı yapamadı, sürekli sorunlarıyla gündeme geldi. Tıpkı Beşiktaş’ın efsane isimlerinden Sergen Yalçın gibi at yarışlarına büyük ilgi duyan İbrahim Akın’ı yakın takibe alan Ertuğrul Sağlam ve ekibi, 24 yaşındaki futbolcuyu gerçek kimliğine kavuşturmak için kolları sıvadı.


‘Kadro dışı kalırsın’

Teknik heyet, 4 yarış atı bulunan ve bu nedenle sık sık Veliefendi’ye giden İbrahim Akın’ın hipodroma girişine yasak koydu. Alınan karara göre, genç futbolcu izin günlerinin dışında kesinlikle hipodroma gidemeyecek. Kurallar gayet açık ve net: Eğer Akın hipodroma giderse, hemen kadro dışı bırakılacak. Daha önce, “Tigana varsa, ben yokum” diyen genç futbolcunun nasıl bir tavır takınacağı merak konusu...

Ertuğrul Sağlam hasret giderdi


Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, milli maç nedeniyle verilen aradan yararlanarak önceki gün Samsun’da oynanan Samsunspor-Kayseri Erciyesspor maçını izledi. Genç çalıştırıcı, “Her ne kadar profesyonel olsam da Kayseri ve Samsun kentleri futbol açısından, benim ve ailem açısından oldukça duygusal yanları olan, unutulmaz anılar yaşadığım yerler olmuştur. Milli maç nedeniyle verilen aradan yararlanarak hem Samsunlu hem de Kayserili dostlarımı görmek için 19 Mayıs Stadı’na geldim” dedi.

Benzer Konular

23 Aralık 2011 / Misafir Spor