Arama

Beşiktaş Spor Kulübü Kuruluş Tarihi - Sayfa 14

Güncelleme: 23 Ekim 2016 Gösterim: 248.268 Cevap: 416
Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
31 Ağustos 2007       Mesaj #131
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Ertuğrul Sağlam: 'Gruptan çıkacağız'

Sponsorlu Bağlantılar
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kura çekiminin ardından bir durum değerlendirmesi yaptı.
31.8.2007



Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kura çekiminin ardından bir durum değerlendirmesi yaptı. Başarılı teknik adam, “Türkiye ve Beşiktaş’a hayırlı olsun. Kimin çıktığının önemi yok. Amacımız kesinlikle gruplardan yükselmek olacak. Bir üst tura adımızı yazdıracağımıza yürekten inanıyorum. Zengin ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Rakiplerimizi tek tek değerlendirmeyeceğim çünkü tüm ekipler dünyaca ünlü. Gruptan çıkacağız” diyerek iddialı bir açıklamada bulundu.
_PaPiLLoN_ - avatarı
_PaPiLLoN_
Ziyaretçi
1 Eylül 2007       Mesaj #132
_PaPiLLoN_ - avatarı
Ziyaretçi
Beşiktaş'tan Nobre açıklaması

Sponsorlu Bağlantılar
Beşiktaş kulübünden, İsviçre'nin Zürih takımıyla yapılan rövanş maçındaki disiplinsiz hareketi nedeniyle kadro dışı bırakılan Nobre için açıklama geldi...

Beşiktaş Kulübü, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön elemede İsviçre'nin FC Zürih takımıyla yapılan rövanş maçındaki disiplinsiz hareketi nedeniyle kadro dışı bırakılan Nobre'yi satmayı düşünmüyor.

Siyah-beyazlı futbol takımın genel menajeri Sinan Engin, FC Zürih maçında
teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından son anlarda oyuna dahil edilmek
istenen, ancak oyuna girmeyen ve bu nedenle süresiz kadro dışı bırakılan Nobre'yi herhangi bir takıma vermeyi düşünmediklerini söyledi.

Engin, Nobre'nin, takım hedefleri içinde yer alan bir oyuncu olduğunu belirterek, ''Nobre, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yapmadı. Ama kendisi çok üzgün. Şimdilik kadro dışı. Ama ileride duruma bakacağız. Zaten bu oyuncunun transferi konusunda henüz bize gelen resmi bir teklif de yok'' diye konuştu..
_PaPiLLoN_ - avatarı
_PaPiLLoN_
Ziyaretçi
2 Eylül 2007       Mesaj #133
_PaPiLLoN_ - avatarı
Ziyaretçi
Beşiktaş'ta Nobre'ye Af Göründü

1x1Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Marcio Nobre krizine el koydu. Maç öncesi Swiss Otel'de Brezilyalı golcüyle görüşen Demirören, "Bu sezon gerek Avrupa gerekse ligde büyük hedefler peşindeyiz. Bu yüzden sorun istemiyorum" diyerek Nobre'yi uyardı.

Brezilyalı golcü ise, "Hocamdan özür diledim. Sizden de özür diliyorum. Para cezasına razıyım, yeter ki geri döneyim" dedi.

Oyuna girmek istemediği Zürih maçı sonrası kadro dışı kalan Nobre'nin affına Sağlam'ın da sıcak baktığı ve golcü oyuncunun para cezasının ardından kadroya geri döneceği belirtildi.

ÇARŞAMBAYA KADAR İZİNLİLER
Sağlam dünkü maç sonrası konuyla ilgili sorulara, "Nobre kendi geleceğini kendisi belirleyecek. Bu sorunu zamana bıraktık" yanıtını verirken, yönetimin Brezilyalı oyuncuyu satmayı düşünmediği öğrenildi.

Bu arada Sağlam takıma çarşamba akşamına kadar izin verdi. Maçta sakatlanan Ricardinho'nun ise bir hafta dinleneceği açıklandı.
Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
3 Eylül 2007       Mesaj #134
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Çarşı'ya kan bulaştı

Genel Menacer Sinan Engin'in göreve gelmesi sonrasında ikiye bölünen Çarşı Grubu'nda sonu ölümle biten büyük bir kavga yaşandı.
3.9.2007



Kayseri maçıyla başladı

Genel Menacer Sinan Engin’in göreve gelmesi sonrasında ikiye bölünen Çarşı Grubu’nda sonu ölümle biten büyük bir kavga yaşandı. Tribünde Engin’e karşı olduklarını bildiren pankartlar açan grup ile protestoya karşı çıkan grup arasında, FC Zürih maçıyla birlikte yüksek gerilim yaşanmaya başlamıştı. Bu maçta kavga eden Ferdi Aslan ile A.K, Kayserispor sınavında da karşı karşıya geldi. Ferdi Aslan’ı göremeyip grubuna saldıran A.K. ve arkadaşları, maç bitiminde de F.A. ile randevulaştı.

Bir ölü bir yaralı var

Şehit Asım Caddesi’ndeki bir büfe önünde buluşan iki grup arasındaki kavgada silahlar konuştu. Aslan başına isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı ve İstanbul Cerrahi Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak kurtarılamadı. Kavgayı ayırmak için araya giren Turgay Kösedağ da omuzundan yaralandı. Hayatını kaybeden Aslan ile Kösedağ’ın, Beşiktaş’ta Aslan’ın dayısına ait otoparkta çalıştığı ve olayın bir iç hesaplaşma olabileceği de iddia edildi. A.K.’nin polis tarafından arandığı kaydedildi.
_PaPiLLoN_ - avatarı
_PaPiLLoN_
Ziyaretçi
3 Eylül 2007       Mesaj #135
_PaPiLLoN_ - avatarı
Ziyaretçi
Beşiktaş'ta Higuain izin yapmıyor


Beşiktaş'ın bu sezon son transferi olan Arjantinli futbolcu Federico Higuain, kendisine verilen özel bir programla çalışmalarını sürdürüyor...

Siyah-Beyazlı takımın Süper Lig'in dördüncü haftasında oynadığı Kayserispor maçının son 15 dakikasında forma giymiş, ancak gösterdiği performans ile beğenilmemişti.

Arjantinli futbolcu maç sonrası tam olarak hazır olmadığını ve yeni takımına tam olarak alışmasının biraz zaman alacağını söylemişti.

Higuain, bu süreyi kısaltmak ve istenilen seviyeye gelmek için Milli maç nedeniyle Süper Lig'e verilen arada takım arkadaşları gibi izin yapmayıp, Nevzat Demir Tesisleri'nde tek başına çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından kendisine verilen özel programı uygulayan Arjantinli futbolcu, Beşiktaş'ta Çarşamba günü bitecek izine kadar tesislerde bu özel çalışmayı sürdürecek..
Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
4 Eylül 2007       Mesaj #136
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Üzerimize oyunlar oynanıyor

Yıldırım Demirören, Beşiktaş üzerine oyunlar oynandığını ancak bunlara müsade etmeyeceklerini söyledi.
4.9.2007



Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Del Bosque davası konusunda haklı olduklarını belirterek, "Beşiktaş üzerinde oyunlar oynanıyor. Hani 31 Ağustos’ta bizi ligden düşüreceklerdi, puanımızı sileceklerdi, para alacaklardı" dedi. Demirören, Star TV’de katıldığı programda soruları yanıtlarken, teknik direktör Del Bosque davasının henüz bitmediğini belirterek, şunları kaydetti: "Beşiktaşlılara önemli bir mesaj vermek istiyorum. Beşiktaş üzerine oyunlar oynanıyor. Biz Kleberson davasını kazandık, yok saydılar. Del Bosque davası daha bitmedi. Basın niye yazmıyor? Hani 31’inde bizi ligden düşüreceklerdi, puanımızı sileceklerdi, para alacaklardı. 31 Ağustos geçti, nerede? Yürüyen bir davamız var. Bizim haklı olduğumuz yerler var, onların haklı olduğu yerler var. Ama bu dava yürüyor. Bu para Beşiktaş’ın cebinden çıkmıyor, bu para Türkiye’nin cebinden çıkıyor. Bu kavga benim kavgam değil, Beşiktaş’ın, Türkiye’nin kavgası. Sayın Şenes Erzik, burada sonuna kadar müdafaa etmek zorunda. Sayın Haluk Ulusoy, yapabildiği her şeyi yapmak zorunda. Benim İsviçre’deki ve Türkiye’deki avukatlarım bana şunu söylediler; ’Beşiktaş’ın bugüne kadar açtığı bütün davalarda en haklı olduğu dava bu dava. Bir de Kleberson eklendi.’ Beşiktaş’ın yara alması kimin hoşuna gidiyor? Bizim bu kavgayı, bu mücadeleyi hep beraber yapmamız lazım. Çünkü biz haklıyız. Sayın Del Bosque’nin ocak ayında fesihnamesini verdiğim zaman mayıs ayına kadar olan alacağının hepsini ödedim. Bütün alacağını önden ödedim. 31 Mayıs’ta olan fesihnamemi de kullandım. Ben ödemişim parasını. Benim üzüldüğüm, bu Beşiktaş’ın, Türkiye’nin kavgasını, Yıldırım Demirören’in başarısızlığı olarak göstermek istiyorlar. Bu düşüncenin Beşiktaş’a ve Türk futboluna bir faydası yok."

"HERKES ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYSUN"

"Herkes şapkasını önüne koysun" diyen Yıldırım Demirören, "Bizim davamız Beşiktaş. Ne Yıldırım Demirören, ne yönetimi, ne de gelecek olan... En yukarıdan en aşağıya her Beşiktaşlıya görev düşüyor. Ama başkana yapılan hakareti eleştiri ile ayırmamız lazım. Yönetime yapılan hakareti eleştiri ile ayırmamız lazım. Hakareti asla kabul etmem" ifadesini kullandı. Demirören, kendisinin bir makamı temsil ettiğini dile getirerek, "Makama hakaret ettiğin vakit, kendi içinde mahvolursun. Bugün sayın Serdar Bilgili’ye hakaret edenler Beşiktaş’ın geçmişine, geleceğine hakaret ediyor. Bugün bana hakaret edenler Beşiktaş’ın geçmişine ve geleceğine hakaret ediyor" şeklinde konuştu. İktidarların her zaman eleştirileceğini ve çalışanın her zaman hata yapacağını anlatan Yıldırım Demirören, her türlü eleştiriye de açık olduklarını, ama hakarete kesinlikle katılmadığını söyledi. Eski yöneticilerin muhalefet olduğunu belirten Demirören, "Tabii ki eleştiri olacak, ancak biz bu değiliz. Bu Beşiktaş’ın yapısında yok. Herkes Beşiktaş’ın yapısına göre davranmalı" dedi.

"BEŞİKTAŞ’A LAF ETTİRMEM"

Beşiktaşlı taraftarların çoğunluğunun kendisini beğendiğini savunan başkan Demirören, şu ifadeleri kullandı: "Biz Beşiktaş’ın haklarını sonuna kadar korumak için mücadele ediyoruz. Beşiktaş bizim için kutsal. Beşiktaş’a laf ettirtmem. Kim olursa olsun. Bu babam da olsa, kim olursa olsun, ben Beşiktaş’a laf ettirmem. Beşiktaş, Türkiye’nin en büyük kurumlarından birisi. İlk 500’ün içine girecek bütçe... 104 yıllık bir camia... Bu camiaya laf uzatmak kolay mı? Herkes duracak, öyle kolay değil. Benim politikam, Beşiktaş’a kim laf söylüyorsa anında çıkar cevabını veririm."

"50 MİLYON DOLARI 3 YILDA ÖDEYECEĞİZ"

Yıldırım Demirören, Beşiktaş’ın bu yıl transfere harcadığı 50 milyon doların 3 yıllık süre içinde ödeneceğini, bunun da büyük bir kulüp için normal olduğunu söyledi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın alacağı ücretin de bunun içinde olduğunu belirten Demirören, "50 milyonu 3’e böldüğünüzde 17 milyon dolara gelir. Eğer Beşiktaş Kulübü senede 17 milyon dolar harcamıyorsa, ne Beşiktaş Kulübü olur ne de Avrupa’da veya Türkiye’de başarılar gelir" şeklinde konuştu.

"BAŞARILARI ENGELLEMEK İSTEYENLER VAR"

Beşiktaş camiasının ve yeni teknik direktörü ile birlikte Beşiktaş takımının büyük başarılara aday olduğunu kaydeden Demirerön, "Tabii ki bunu engellemek, bu başarıları engellemek isteyenler var. Ama Beşiktaşlılar bunlara alet olmasın. Beşiktaş, Türkiye’nin ilk kulübü, önü açık en büyük kulübüdür" dedi. Demirören, BJK Fulya Süleyman Seba Projesi’nin bir yıl sonra biteceğini açıklayarak, şöyle konuştu: "Çok büyük bir proje. Burası her sene Beşiktaş Kulübü’ne 15 milyon dolar para getirecek. Bu başka bir kulüpte olsa her gün manşet olur. Beşiktaş’ın önünü açan bir proje olduğu için maalesef olumsuz olarak manşet oluyor. Bir genel kurul üyemiz dava açmış olabilir, saygı duyuyorum. Fakat bana gönderdiği yazıyı önce gazetelere gönderiyor. Fulya’yı reklam aracı yapmayalım. Beşiktaş kimsenin reklamını yapacağı yer değildir. Genel kurula itiraz edebilirsin, saygım var. Her genel kurul üyesi yapabilir. Böyle bir proje Avrupa’da bile yok. Ancak Beşiktaş camiasının buna sevinmesi gerekirken, biz bunu yaşayamıyoruz. İnşallah benim yönetimimde bunun açılışını da hep beraber yapacağız."

"ERTUĞRUL SAĞLAM’IN SONUNA KADAR ARKASINDA OLMALIYIZ"

"Bu sezon Beşiktaş’ın evladı, sevgili Ertuğrul Sağlam’la yola çıktık" diyen Yıldırım Demirören, hedeflerinin genç, dinamik, koşan ve 90 dakika mücadele eden bir Beşiktaş yaratmak olduğunu, bu Beşiktaş’ın temellerini de geçen sezon attıklarını ifade etti. Başkan Demirören, şunları söyledi: "Ben takımımızın hem Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde hem Turkcell Süper Lig’de hem de Fortis Türkiye Kupası’nda sonuna kadar mücadele edeceğine inanıyorum. Beşiktaş’ın tek ihtiyacı, kendi içinde birlik olması, birlik halinde hareket etmesidir. Eğer Beşiktaş camiası olarak biz bu birlik beraberliği sağlar ve bunu sahaya yansıtırsak, Beşiktaş’ın önü çok açık. Ertuğrul hocamız 38 yaşında, bazen hataları da olacak ama sonuna kadar arkasında destek olmalıyız. Bu desteği sadece ben değil tüm camiamız hocamıza vermeli." Beşiktaş’ın önce Beşiktaş gibi oynaması gerektiğini belirten Demirören, "Ertuğrul hoca ile Beşiktaş gibi oynadığı sürece Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde bu gruptan çıkar. UEFA Kupası’na da kalırsak önümüz açık, 3 maçta finale gelebiliyorsunuz. Önce Beşiktaş gibi oynamamız lazım. Diğer takımlar bizi ilgilendirmiyor, biz kendimize bakacağız" dedi.

ENGİN İLE SAĞLAM

Futbol takımı genel menajeri Sinan Engin’in göreve geldiğinde, herkesin Ertuğrul Sağlam’ın kendisiyle anlaşıp anlaşamayacağını merak ettiğini dile getiren başkan Demirören, "Gördüler ki sayın Engin ile hocamız çok iyi anlaşıyor. Kardeşten de öte oldular" diye konuştu. Demirören, Engin’in şimdi başka konulardan vurulmaya çalışıldığını da savunarak, "Hatasıyla doğrusuyla sayın Engin, benimle beraber Beşiktaş’ın 100. yılında şampiyonluğu yaşatmıştır. Sayın Engin, Türkiye’de olması gereken menajerlik sistemini yapabilecek yegane kişilerden birisidir. Yine bakıyorum bu aile ortamını bazı kişiler bozmaya çalışıyor. Buna müsaade etmeyeceğim" dedi. Kulüp yönetim kurulu üyesi Celalettin Kolot’un kalben Beşiktaşlı olduğunu vurgulayan Demirören, "Kendisi çok direk bir insan ve direkliğinin hatasını çekti. Kamuoyu sayın Kolot’u çok yıprattı. Bu yıpratmanın sonunda sayın Celalettin Kolot’u kaybedecek hale gelmiştik. Ben de baş başa konuştum. Bu yıpranmanın sonucunda kendisinin bu görevi bırakmasının çok iyi olacağını söyledim. Kendisiyle o konuda hem fikir olduk. Şu anda kendisinin verdiği para ile ilgili spekülasyonlar var. Ben kendisine söyledim. Verdiği var, ayrıca diğer iki tane senedi var, isterse öder. Kendi bileceği iştir, kimse Beşiktaş Kulübü’nden büyük değildir. Ben cebimden çıkartır onun senedini öderim, yoluma devam ederim" ifadesini kullandı.

"HOCAMIZLA NOBRE’Yİ BİR ARAYA GETİRİP KONUŞTURACAĞIZ"

Yıldırım Demirören, Nobre’nin Beşiktaş’ın oyuncusu olduğunu belirtti ve kimsenin ona küsmemesini istedi. Disiplinin kendileri için vazgeçilmez ilk koşul olduğunu kaydeden Demirören, "Kim olursa olsun, o disiplin kurallarını uygulamak zorundayız. Ama kimse Mert Nobre’ye küsmesin, Beşiktaş’ın oyuncusudur. 3 kulvardaki mücadelemizde de formasının hakkını vererek bize yardımcı olacaktır. Yanlış bir hareket yapmıştır. Biz yönetim olarak kendisini 20 bin dolarla cezalandırdık. Sayın Engin kendisiyle birkaç kez konuştu. Bu hafta içi hocamızla Nobre’yi bir araya getirip konuşturacağız. Bundan sonra takım içerisindeki uygulaması sayın Engin ile hocamıza aittir" diye konuştu.

"BATUHAN KARADENİZ’E EV ALMADIM"

Başkan Demirören, Gaziantepspor maçında attığı golden sonra 16 yaşındaki Batuhan’a ev aldığı şeklindeki haberleri de yalanladı. Demirören, şunları söyledi: "Batuhan 16 yaşında, daha gideceği çok yol var. Bir gol attı, Batuhan’ı bir anda öyle bir yere çıkarttık ki, yarın böyle değerli bir çocuğu hem Beşiktaş için hem Türk futbolu için kaybetmekten korkuyorum. Ben Batuhan ile telefonda böyle konuları konuşmam. Ama bu yazılıyor ve insanlar inanıyor. Bunun üzerine senaryolar kuruluyor maalesef. Ben Batuhan’ın ev problemi ile ilgili mevzuyu sayın Yemen Ekşioğlu altyapıyla ilgilendiği için 5-6 ay evvel, ondan öğrendim. Sezon hazırlıkları başlamadan Batuhan’ın ev mevzusu gündeme geldiğinde, ’Mukavelesini uzatıyorsak biz de kulüp olarak ona para vereceğimize ev için para veririz, yardımcı oluruz’ dedik. Bütün dediğimiz bu, 3 ay evvel. Ben başkan olarak 16 yaşındaki bir çocuğa ev alıyorum dersem, Batuhan’ı yarın kaybederiz." Holosko’yu TFF Süper Kupa zamanında da Manisaspor’dan istediklerini, ancak o gün verilen rakamların çok yüksek olduğunu anlatan Yıldırım Demirören, "Dün sayın Çubukçu’dan tekrar talep ettim Holosko’yu. Fakat rakam gene yüksekti ve onun için vazgeçtik. Holosko’yu takımda görmek isterdim" ifadesini kullandı.

"BEŞİKTAŞ’A DA ARSA VERİLMELİ"

Galatasaray’a devletin arsa tahsis etmesi ve stat yapması ile ilgili bir soruyu Demirören, "Eğer bugün çok güzide camiamıza bir stat yapılıyorsa, bir arsa verildiyse ve bunu da bir devlet kuruluşu verdiyse, Beşiktaş’a da arsa verilmeli. Haksız rekabet yok. Ben Beşiktaş olarak arsa istemiyorum. BJK İnönü Stadı’nın arkasındaki devlete ve belediyeye ait olan yer bana verilsin, benim projem de hazır" dedi.

"İYİ Kİ SAĞLAM’I GETİRMİŞİZ"

Yıldırım Demirören, son olarak "İyi ki yapmışım dediğiniz şey nedir" sorusunu, "Ertuğrul hocayı getirmişim...", "Geçmişe baktığınızda keşke yapmasaydım dediğiniz bir olay var mı" sorusunu da "Hatalarımız değil de eksiklerimiz muhakkak olmuştur. Pazarlamaya fazla ağırlık veremedik. Bu sene pazarlama olayına fazla ağırlık verdik ve geçen seneye nazaran da yüzde 35 artışımız oldu. Sayın Del Bosque’yi erken gönderdim, bana göre en büyük yanlıştı" diye yanıtladı.
_PaPiLLoN_ - avatarı
_PaPiLLoN_
Ziyaretçi
4 Eylül 2007       Mesaj #137
_PaPiLLoN_ - avatarı
Ziyaretçi
13593demir

Demirören'den iddialı açıklamalar...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, bu sezon oluşturdukları kadronun, kulübün efsane kadrolarından olacağına yürekten inandığını belirtti...

Beşiktaş Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin eylül
sayısında yazısı yayınlanan Demirören, geçen yıl ''Gönüllerin şampiyonu'' olan takımın, bu yıl yenilenen kadrosuyla, Ertuğrul Sağlam'ın yönetiminde, Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun geleceği olacağı sözünü verdiklerini hatırlatarak, ''4 yıl aradan sonra Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılan ve Turkcell Süper Lig'e galibiyetlerle başlayan takımımızı izlerken, bu sözümüzü gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.

Demirören, Beşiktaş ruhunu, duruşunu ve kimliğini oluşturan geleneklerini
sahaya yansıtan bu ekibin, Beşiktaş tarihinde yer alan efsane kadrolardan biri olacağına yürekten inandığını belirterek, şöyle devam etti:

''Altyapılardan yetişen ve yıldız oyuncuların oluşturduğu, camianın evladı Ertuğrul Sağlam'ın yönettiği bu kadro, Beşiktaş'ın şanlı tarihine adını altın harflerle yazdıracak; bu çocuklar, geleceğin Baba Hakkı'sı, Sanlı Kaptan'ı, Sarı Fırtına'sı olacaklardır. Gururla taşıdığımız formamızın hakkını veren takımımız, sadece galibiyetleriyle değil, sahada Beşiktaş'ın tarihine yakışır duruşu ve mücadeleci kimliğiyle de siz büyük taraftarımızı her zaman gururlandıracaktır.''

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, taraftarlara daha sonra şöyle seslendi:

''
Türkiye'nin en büyük taraftarı olan sizlerin, bu yürekli takıma her türlü sonuçta sahip çıkmanızı, destek olmanızı bekliyorum. Elbette bu uzun ve zorlu maratonda takımımızın kaybedeceği maçlar da olacaktır. Emin olun ki, bu takım kaybederken bile sonuna kadar sahada sportmence savaşacak ve sahadan Beşiktaşlı'ya yakışır şekilde, başı dik ayrılacaktır. Zor günlerini de sizlerin desteği ile aşacak olan takımımız, uzun maratonun sonunda büyük hedeflerimize ulaşacaktır. Her zaman, her yerde, her yerde, her maçta Beşiktaş formalarınızla, bayraklarınızla Beşiktaş'la yaşamaya devam edin.''
Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
5 Eylül 2007       Mesaj #138
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Efsane Geri Döndü
Demirören, "Beşiktaş ruhunu ve duruşunu oluşturan geleneklerini sahaya yansıtan bu ekip, tarihimizde yer alan efsane kadrolardan biri olacak" dedi
4.9.2007



Demirören, “Beşiktaş ruhunu ve duruşunu oluşturan geleneklerini sahaya yansıtan bu ekip, tarihimizde yer alan efsane kadrolardan biri olacak” dedi


Her açıdan Beşiktaşlı

Yıldırım Demirören, bu sezon oluşturdukları kadroya ve teknik heyete çok inandıklarını ve sonuna kadar arkasında duracaklarını söyledi. Başkan, Beşiktaş ruhunu, duruşunu ve kimliğini oluşturan geleneklerini sahaya yansıtan bu ekibin, Beşiktaş tarihinde yer alan efsane kadrolardan biri olacağına yürekten inandığını belirterek, “Altyapılardan yetişen ve yıldız oyuncuların oluşturduğu, camianın evladı Ertuğrul Sağlam’ın yönettiği bu kadronun sonuna kadar arkasında duracağız” ifadesini kullandı.



‘Kimseye laf söyletmem’

“Beşiktaşı'ın şanlı tarihine adını altın harflerle yazdıracak bu çocuklar, geleceğin Baba Hakkı’sı,
Sanlı Kaptan’ı, Sarı Fırtına’sı olacaktır” diyen Demirören, Star TV’de katıldığı programda ise şu görüşlere yer verdi: “Taraftarımızın çoğunluğu beni seviyor. Bizim için kutsal olan Beşiktaş’ımızın haklarını sonuna kadar korumak için mücadele ediyoruz. Üzerimizden bazı oyunlar oynanıyor. Kim olursa olsun, bu babam da olsa Beşiktaş’a asla laf ettirmem. Eden olursa da, çıkar anında cevabını veririm.”



Ve del Bosque itirafı!

“Ertuğrul Sağlam ile Sinan Engin çok iyi anlaşıyorlar ve kardeşten öte oldular. Celalettin Kolot kalben Beşiktaşlı’dır. Kendisinin verdiği para var, ayrıca iki tane de senedi... Ödemezse, ben cebimden öderim. Kimse Beşiktaş Kulübü’nden büyük değildir. Ben Beşiktaş olarak arsa istemiyorum. BJK ınönü Stadı’nın arkasındaki devlete ve belediyeye ait olan yer bana verilsin, benim projem de hazır. ıyi ki Ertuğrul Sağlam’ı getirmişim. Vicente Del Bosque’yi ise erken gönderdik, bu büyük yanlıştı diyebilirim.”


13 günde kiralık!
Beşiktaş, Manisasporlu Holosko'ya karşılık Higuain'i kiralamayı teklif etti. Ancak Ege Kulübü artı 2.5 milyon Euro isteyince takas gerçekleşmedi.
4.9.2007



'Maradona olabilirim' demişti

21 Ağustos'ta Beşiktaş ile River Plate arasında her konuda anlaşma sağlandı. 22 Ağustos’ta istanbul’a geldi, onlarca Siyah-Beyazlı taraftar tarafından krallar gibi karşılandı... 23 Ağustos’ta 3 yıllık sözleşmeye imza atarken çok iddialıydı: “Arjantin’in değil, ama İstanbul’un Maradona’sı olabilirim...” 1 Eylül’de ilk kez Beşiktaş formasıyla tanıştı. inönü’deki Kayserispor maçında son 15 dakika oynadı, etkili olamadı. Tarihler 3 Eylül’ü gösterirken, bir başka deyişle istanbul’daki 13. gününde onun hakkında çok flaş gelişmeler yaşandı. FANATiK açıklıyor: işte Federico Higuain ve işte Arjantinli yıldız hakkındaki çarpıcı gerçekler...



Ocak’ta görüşmek üzere...

Beşiktaş, sezon başı alamadığı Holosko’ya, Galatasaray maçındaki muhteşem oyunu sonrası yeniden talip oldu. Manisaspor yeşil ışık yakınca, idareciler Ertuğrul Sağlam’a döndü: “Higuain’i kiralık verip Holosko’yu alabiliriz...” Genç hoca, Holosko’nun hem genç hem de Süper Lig’de daha tecrübeli olduğunu belirtip takasa ‘okey’ verdi. Bunun üzerine Manisa’ya resmi teklif götürüldü, ancak ‘Higuain artı 2.5 milyon Euro’ yanıtı alındı. Kartallar, Higuain ve Baki’yi önerdi; Manisa, ‘Higuain artı 2 milyon Euro’da ısrar etti ve transfer gerçekleşmedi. Higuain 13. gününde kiralanmaktan kurtulurken, Holosko transferi de Ocak ayına kaldı.


Cisseyi tanıyalım

716825fan10cisse3y280px6


Matias Delgado ve Ertuğrul Sağlam posterlerinin de verildiği Beşiktaş Dergisi'nin Eylül sayısı satışa çıktı.
4.9.2007



Matias Delgado ve Ertuğrul Sağlam posterlerinin de verildiği Beşiktaş Dergisi’nin Eylül sayısı satışa çıktı. Bu sayıda, Edouard Cisse Kartal Yuvası ürünleri ile objektiflere bir manken gibi poz verdi. En iyi huyunun elinin açık olması, en kötü huyunun ise inatçılığı olduğunu belirten Fransız yıldız, Paris St. Germain formasıyla Marsilya’yı 2-1 yenip Fransa Kupası’nı kazanmasını en büyük başarısı olarak nitelendirdi. Cisse’nin yaşamını etkileyen bazı unsurlar ise şöyle: En heyecanlandığı anları, 5 ve 1 yaşındaki iki kızının doğması. En korktuğu şey, paraşütle atlamak. Son okuduğu kitap, Steven Gerard’ın hayatını anlatan biyografisi. En değer verdiği şey, ailesi. Batıl inancı, masada başkasının elinden asla tuz almaması.

Fransız yıldız, Kartal Yuvası ürünlerinin tanıtımı için objektif karşısına çıktı. Cisse, hayatındaki önemli anları da anlattı.
_PaPiLLoN_ - avatarı
_PaPiLLoN_
Ziyaretçi
6 Eylül 2007       Mesaj #139
_PaPiLLoN_ - avatarı
Ziyaretçi
Beşiktaş'ta Higuain'de flaş gelişme

Beşiktaş, Manisasporlu Holosko'ya karşılık Higuain'i kiralamayı teklif etti. Ancak Ege Kulübü artı 2.5 milyon Euro isteyince takas gerçekleşmedi.

'Maradona olabilirim' demişti
21 Ağustos'ta Beşiktaş ile River Plate arasında her konuda anlaşma sağlandı. 22 Ağustos’ta istanbul’a geldi, onlarca Siyah-Beyazlı taraftar tarafından krallar gibi karşılandı...

23 Ağustos’ta 3 yıllık sözleşmeye imza atarken çok iddialıydı: “Arjantin’in değil, ama İstanbul’un Maradona’sı olabilirim...”

1 Eylül’de ilk kez Beşiktaş formasıyla tanıştı. inönü’deki Kayserispor maçında son 15 dakika oynadı, etkili olamadı.

Tarihler 3 Eylül’ü gösterirken, bir başka deyişle istanbul’daki 13. gününde onun hakkında çok flaş gelişmeler yaşandı... İşte Federico Higuain ve işte Arjantinli yıldız hakkındaki çarpıcı gerçekler...

Ocak’ta görüşmek üzere...
Beşiktaş, sezon başı alamadığı Holosko’ya, Galatasaray maçındaki muhteşem oyunu sonrası yeniden talip oldu. Manisaspor yeşil ışık yakınca, idareciler Ertuğrul Sağlam’a döndü:

“Higuain’i kiralık verip Holosko’yu alabiliriz...” Genç hoca, Holosko’nun hem genç hem de Süper Lig’de daha tecrübeli olduğunu belirtip takasa ‘okey’ verdi.

Bunun üzerine Manisa’ya resmi teklif götürüldü, ancak ‘Higuain artı 2.5 milyon Euro’ yanıtı alındı. Kartallar, Higuain ve Baki’yi önerdi; Manisa, ‘Higuain artı 2 milyon Euro’da ısrar etti ve transfer gerçekleşmedi. Higuain 13. gününde kiralanmaktan kurtulurken, Holosko transferi de Ocak ayına kaldı.



Fanatik
Dark-Line - avatarı
Dark-Line
Ziyaretçi
6 Eylül 2007       Mesaj #140
Dark-Line - avatarı
Ziyaretçi
Diatta zamanı
7 1791  diatta1608Ertuğrul Sağlam, Gökhan Zan'ın sakatlığı üzerine Diatta'ya yöneldi. Senegalli'nin Ankara maçında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.
5.9.2007



İlk kez oynayacak

Beşiktaş'a teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın özel isteği ve yoğun baskılarıyla transfer edilen, ancak geldiği günden bu yana kulübeye hapsolan Diatta’ya forma şansı doğuyor... Gökhan Zan’ın Süper Lig’in dördüncü haftasında İnönü Stadı’nda oynanan Kayserispor karşılaşmasında sakatlanması ve ardından A Milli Takım kadrosundan da çıkarılması, Siyah-Beyazlı ekibin kurmaylarını harekete geçirdi. Sağlam’ın Diatta’ya yöneldiği ve deneyimli oyuncuyla daha yakından ilgileneceği belirtildi.


Riske edilmeyecek

Başkent'teki Ankaraspor maçında ilk 11’de şans tanımayı planladığı Senegalli ile görüşme yapması da beklenen Ertuğrul Sağlam’ın Diatta’ya, ‘Hazır ol’ mesajını vereceği vurgulandı. Marsilya ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde hem Gökhan Zan’ı riske etmemek hem de daha önce hiç forma bulamayan Diatta’nın motivasyonunu yükseltmek için düğmeye basan başarılı hocanın, savunma kurgusu üzerindeki değişikliğin olumsuz yansımalarını önlemek için ekstra çalışmalar yaptırması da gündemde.

Benzer Konular

23 Aralık 2011 / Misafir Spor