Arama

Beşiktaş Spor Kulübü Kuruluş Tarihi - Sayfa 26

Güncelleme: 23 Ekim 2016 Gösterim: 260.954 Cevap: 416
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
22 Ocak 2008       Mesaj #251
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Çifte kupa istiyorum!

Sponsorlu Bağlantılar
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, sezonu çifte kupayla kapatmak istediklerini söyledi. Genç hoca, "Sezonu, camiamızın beklediği yerde bitirmek en büyük amacımız. Kupayı da hafife almıyoruz" yorumunu yaptı.

Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
22 Ocak 2008       Mesaj #252
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
sukru kartal 1024

Sponsorlu Bağlantılar
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
23 Ocak 2008       Mesaj #253
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Kartal Gardner'in peşinde

Beşiktaş yönetiminin her konuda anlaştığı Huelva'lı Beto'yu Ertuğrul Sağlam reddedince siyah-beyazlılar rotayı Gardner'e çevirdi. Sağlam'ın, Tottenham'da forma giyen 28 yaşındaki İngiliz defans oyuncusu Anthony Gardner'i istediği belirtildi.

Rota Gardner

Beto'yu reddeden teknik patron Ertuğrul Sağlam'ın 28 yaşındaki İngiliz savunmacı Anthony Gardner'in alınmasını istediği öğrenildi.

Beşiktaş'ta stoper arayışları tüm hızıyla sürüyor. Listesinde yer alan birçok futbolcunun başka takımlarla anlaşmasından sonra elde kalan Beto'yu da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın veto etmesinden sonra siyah-beyazlı yönetim rotasını İngililtere'ye çevirdi. Sağlam'ın yönetimden Tottenham kulübünde forma giyen Anthony Gardner'in alınmasını istediği belirtildi. 28 yaşındaki siyahi oyuncu 2000'den bu yana Tottenham'da oynuyor.

Hedef kiralamak

Tottenham ile 114 maça çıkan Gardner, bir kez de İngiltere Milli Takımı forması giydi. 1998-200 yıllarında Port Vale'de oynayan Gardner, 1.96 boyunda ve 86 kilo ağırlığında. Siyah-beyazlı yönetimin transfer döneminin kapanmasına az bir zaman kala işi bitirmek için İngiltere'ye çıkarma yapacağı belirtiliyor. Maliyeti yüksek olan İngiliz futbolcunun ilk etapta kiralanmaya çalışılacağı belirtiliyor.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
24 Ocak 2008       Mesaj #254
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Kaleyi gören vuracak

Bobo ve Holosko'nun alkış aldığı dünkü idmanda kanat organizasyonları da çalışıldı.

Taktiği denediler

Beşiktaş, Gaziantep maçının hazırlıklarını dün tek antrenmanla sürdürdü. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ndeki çalışma taktik ağırlıklı geçti. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam kanat organizasyonları üzerinde dururken, idmandan sonra forvet oyuncularına şut çalışması yaptırdı.

Şutlar adrese

Delgado, Bobo, Holosko, Batuhan ve PAF takımdan Gökhan Aydaş çeşitli pozisyonlarda kaleye şut attılar. Ceza sahası dışından çekilen şutlarda Bobo ve Holosko kaydettikleri gollerle dikkat çektiler. Son haftalarda tutuk görünen Bobo'nun isabetli vuruşları teknik heyeti de sevindirdi.
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
24 Ocak 2008       Mesaj #255
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
kara kartal
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
25 Ocak 2008       Mesaj #256
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
'Telafisi kalmadı'

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligde haftaların azalmasıyla birlikte telafisi zor bir döneme girdiklerini söyledi.
25.1.2008

Beşiktaş Cola Turka Arena’da hizmete giren Kartal Yuvası mağazasının açılışına katılan ve burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sağlam, son yılların en çekişmeli liginin yaşandığını belirterek, "Herkes puan kayıplarının önemini biliyor. Yarın karşılaşacağımız Gaziantepspor karşısında iyi mücadele ve iyi futbolla güzel bir sonuç almak istiyoruz. Bu hafta rakiplerimizin puan kaybı halinde biz biraz daha yukarı çıkacağız" dedi.
Yarınki rakipleri Gaziantepspor’un, geçen hafta Fenerbahçe karşısında 5 gol yemesinin hatırlatılması üzerine Ertuğrul Sağlam, "Gaziantepspor bu tür sonuçları sık almaz. Türkiye’de bir Gaziantepspor gerçeği var. Rehavete girmeden yarınki maçı kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu. Transfer konusundaki soruları da yanıtlayan Ertuğrul Sağlam, "Şartlarımıza uygun futbolcu arıyoruz. Devre arasında transfer zor oluyor. Kimse elindeki iyi oyuncuyu ucuza vermek istemiyor. Maalesef talip olduğumuz bazı oyuncularda sonuç alamadık. Kulübün şartlarına uygun, istediğimiz düzeyde bir oyuncu transfer etmeyi amaçlıyoruz" dedi. Sağlam, sakatlığı geçen savunma oyuncusu Gökhan Zan ile ilgili olarak ise "Gökhan Zan iyi durumda. Kendisi görev alabilecek seviyeye ulaştı. Yarın sonradan oyuna alabiliriz. Ama gelecek hafta tamamen oynar"diyerek sözlerini tamamladı.

BAKİ: "GAZİANTEPSPOR MAÇI ZORLU OLMAYACAK"

Beşiktaş’ın defans oyuncusu Baki Mercimek ise yarınki Gaziantepspor maçının zorlu geçmeyeceğini ileri sürdü. Rakipleriyle kendi sahalarında karşılaşacaklarını dile getiren Baki, "Taraftarlarımızın desteğiyle maçı kazanmak istiyoruz. İlk yarıdaki iyi oyunumuzu, ikinci yarıya da taşıdık" dedi. Kendisinin takımdaki durumuyla ilgili soruyu da yanıtlayan tecrübeli oyuncu, şunları söyledi:

"Neredeyse Beşiktaş’ta iki yıldır forma giyiyorum. Çoğu maçta 90 dakika oynadım. Saha içinde olduğu kadar saha dışında da takımımı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Tabii ki takımda rekabet olacak. Ben kendime güveniyorum. Takımdaki bütün oyuncular aynı durumda. Ben de o şekildeyim. Kadroda 22-24 futbolcu var. Herkes takımı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyor. Bazıları oynar, bazıları oynamaz. Başarı elde etmek için hepimizin fedakarlık yapması gerekiyor."
Baki, şampiyonluk şanslarıyla ilgili soruyu ise, "Şampiyonluğun en büyük adayı biziz. İpler bizim elimizde. Derbi maçlarını kendi sahamızda yapacağız. Hızlı ve kaliteli bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. Bazen iyi oynamayabiliyoruz. Ama kötü oynadığımız maçlardan da iyi sonuç almak önemli" dedi.

'Beşiktaş'a küskünüm'

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, "Beşiktaş'a bir küskünlüğüm var, bunu saklayacak değilim. Artık futboldan zevk de almıyorum" dedi.
25.1.2008

Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği lokal binasının açılışı için Çanakkale’ye gelen Seba, dernek başkanı Dr. Azem Ülkü ve yöneticilerle bir araya geldi. Seba, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, eskiden futbolun bir güzelliğinin bulunduğunu söyledi. Beşiktaş’a bir küskünlüğünün bulunduğunu, bunu da saklamayacağını belirten Seba, "Artık futboldan zevk de almıyorum. Günümüzde futbolun bir esprisi kalmadı. Herkes birbirine laf atıyor. Eskinin bir güzelliği vardı. İnsan o dönemleri arıyor" diye konuştu. Eskiden Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında Şeref Stadı’nda kimsenin kimseye küfür etmediğini, herkesin yan yana oturup, maçları izlediğini, bu sıra küçük de olsa sataşmaların yaşandığını anlatan Seba, şöyle devam etti:
"Taraftarlar arada hakeme de gönderme yaparlardı. Artık gazete dahi okumuyorum. Günümüzde futbolun sistemi değişti. Bizim zamanımızda Beşiktaş ’W’ sistemiyle oynardı. Fenerbahçe diyagonal Brezilya sistemini tercih ederdi. Şimdi artık sistemler de karıştı. O dönemlerde futbolun şimdiki kadar hareketli olmadığı savunulurdu. (Durarak oynanılıyor) denirdi. Hiç futbol durarak oynanılır mı?"

Kartal 6'lı peşinde!

Süper Lig'deki son 5 maçını kazanan Beşiktaş, yarın evinde oynayacağı Gaziantepspor karşılaşmasında üst üste 6. galibiyetine ulaşmak için mücadele edecek.
25.1.2008

Ligin 14. haftasında evinde Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra, Bursaspor’u 1-0, Ankaragücü’nü 3-1, Vestel Manisaspor ve Konyaspor’u 2-1, Kasımpaşa’yı da 4-2’lik skorlarla yenen siyah-beyazlılar, Gaziantepspor önünde galibiyet serisini 6 maça taşımak ve zirve yarışını sürdürmek amacında. Beşiktaş’ta sakatlıkları süren Mehmet Yozgatlı, Mehmet Sedef, İbrahim Kaş ve takımla çalışmalara yeni başlayan Serdar Kurtuluş yarınki maçta forma giyemeyecek. Uzun süren sakatlık dönemini atlatan ve bir süredir takımla çalışan Gökhan Zan hakkındaki kararı ise teknik heyet verecek.
Bugün öğleden sonra kampa girerek, hazırlıklarını akşam üzeri yapacağı idmanla tamamlayacak olan siyah-beyazlılarda kart cezalarını tamamlayan Ali Tandoğan ile Baki Mercimek ise görev verilmesi durumunda oynayabilecek. BJK İnönü Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Ya Tomas ya Beto!

Beşiktaş stoper transferinde son aşamaya geldi. Kartal'ın yeni savunma oyuncusu ya Udineseli Tomas Zapotocny ya da Huelva'nın yıldızı Beto olacak.
25.1.2008

Sadece iki adayları var...

Savunmasını güçlendirmek için Avrupa’yı mercek altına alan ve ince eleyip sık dokuyan Beşiktaş, transferde mutlu sona yaklaştı. Ara transferde büyük bir ekonomik yükün altına girmek istemeyen Kara Kartallar, Udinese’nin Çek stoperi Tomas Zapotocny ile Huelva’nın Portekizli savunma oyuncusu Beto’yla ciddi şekilde görüşüyor. Tecrübesiyle ön plana çıkan Portekizli Beto’nun, transferde bir adım önde olduğu ifade edildi.

Higuain’e takım aranıyor

Transferde maceraya atılmak istemeyen Siyah-Beyazlılar, alınacak oyuncuyu öncelikle kiralayacak. Sözleşmeye eklenecek madde ile, beğenilmesi halinde oyuncunun sezon sonunda bonservisi de alınacak. Böylece aşı tutmazsa, Higuain’in gönderilmesinde yaşanan sorunlar tekrarlanmayacak. Bu arada takımdan ayrılmak istemeyen Federico Higuain’e de kulüp aranıyor. Tangocuya resmi bir teklif gelmediği bildirildi.

Jean Tigana göz altında!

Türkiye'de de menacerlerle olan ilişkileri tartışıldı. Jean Tigana dün Fransa'da şok bir şekilde gözaltına alındı, 8 saat sorguya çekildi.
25.1.2008

6 şüpheli transfer

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Jean Tigana’ya büyük şok... Fulham’da görev yaptığı dönemde yapılan transferlerden pay aldığı iddiasıyla kulübüyle mahkemelik olan Fransız çalıştırıcı, dün gözaltına alındı. Tigana’nın yakın arkadaşı menacerler Ranko Stojic ile Richard Bettoni’nin aracılığıyla gerçekleşen 6 transferde yolsuzluk tespit edildiği ve araştırma çerçevesinde Fransız çalıştırıcının da gözaltında sorgulandığı ifade edildi.

Tanıdık isimler var

Yaklaşık 8 saat sorgulanan Jean Tigana, herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı. Djbril Cisse’nin Liverpool’a, Martin Djetou’nun da Nice’e transfer olurken menacerlerin haksız bir kazanç elde ettiklerinden şüphe ediliyor. Bilindiği gibi Vedran Runje’nin Beşiktaş’a transferinde de Ranko Stojic önemli rol oynamıştı. Ayrıca bir dönem Siyah-Beyazlılar için oyuncu izleyen Richard Bettoni’nin Ümraniye’ye girişi yasaklanmıştı.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
26 Ocak 2008       Mesaj #257
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
'Transfer bitecek'

Zapotocny'den haber bekleniyor, Beto'yla kesin olarak anlaşma sağlandı. Ertuğrul Sağlam müjdeyi verdi: Bu iş 3-4 gün içinde bitecek.
26.1.2008

‘Anlaşmak üzereyiz’

Devre arasında Holosko’yu renklerine bağlayıp gol yollarındaki sorunu gideren Beşiktaş, stoper transferinde de mutlu sona çok yaklaştı. Siyah-Beyazlı camiaya müjdeyi teknik direktör Ertuğrul Sağlam verdi. Başarılı teknik adam, “Bu sezon hedeflerimiz çok büyük. Şampiyon olmak istiyoruz. Savunmamıza mutlaka bir takviye yapacağız. Sanırım transfer 3-4 gün içinde bitecek. Listemizdeki isimlerle anlaşmak üzereyiz” dedi.

Higuain kesin gidiyor

Bu arada Kara Kartallar ilk tercihleri olan Udineseli Tomas Zapotocny’den haber bekliyor. Çek futbolcu ‘Evet’ demesi halinde hemen İstanbul’a getirilecek. Çek yıldızda sorun çıkarsa hemen B planı devreye girecek. Daha önce anlaşmaya varılan Beto, Kartal olacak. Portekizli yıldızın kulübüne 250 bin, tecrübeli oyuncuya da 400 bin Euro ödenecek. Öte yandan Higuain ile anlaşmaya varıldığı Arjantinli futbolcunun kiralık olarak gönderileceği bildirildi.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
26 Ocak 2008       Mesaj #258
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Beşiktaş - Gaziantep maçından çok mutlu bir şekilde evime gelmiş bulunuyorum arkadaşlarMsn Grin
3-1 bitti. süperdi....
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
27 Ocak 2008       Mesaj #259
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Fransız ihtilali

Bir gol, bir asistle skoru belirleyen Fransız yıldız, DİSKi ve K.Paşa'dan sonra yine boş geçmedi.

Beşiktaş, İnönü Stadı'nda G.Antep önünde ölüp ölüp dirilirken, Cisse takımına hayat verdi. "Türkiye'de defanstan ileri çıkıp gol atan oyuncular seviliyor. Ben de ileri çıkıp gol atacağım" dedikten sonra 3 maçta üç kez fileleri havalandıran Cisse böylece sözünü tutmuş oldu. Tecrübeli oyuncu kupada Diyarbakır DİSKİ (4-0), ligdeki Kasımpaşa (4-2) karşılaşmasından sonra dün akşam da G.Antep filelerini havalandırmayı başardı.

DAHA İYİ OLACAĞIM

Cisse, G.Antep'in şok golünden sonra daha çok ileri çıkmaya başladı. Defans ile orta sahanın koordinasyonunu sağlayan Cisse, sık sık da hücuma çıktı. Attığı akıl dolu golden sonra Nobre'ye verdiği ara pasıyla galibiyeti müjdeleyen isim oldu. Son maçlarda performansı yükselen, Delgado'nun yorulduğu anlarda oyun kuruculuğu da yapan Cisse, "Türkiye'ye alıştım. Çok daha iyi olacağımın sözünü veriyorum" diye konuştu.

Yeni aday

Defans arayışlarını hızlandıran Kartal, genç futbolcuyu izletiyor.

GELECEĞİN YILDIZI

Ara transferin bitimine sayılı günler kala Beşiktaş, stoper mevkiinde arayışlarını hızlandırdı. Siyah-beyazlı yönetim, menajerlerin önerdiği Jacob Berthelsen'i izleme kararı aldı. Danimarka'nın Brondby takımında forma giyen 1986 doğumlu defans oyuncusuna geleceğin yıldızı olarak bakılıyor.

HAFTAYA
BİTECEK

Stoper alımında son kararın teknik direktör Ertuğrul Sağlam'da olduğu belirtilirken, Berthelsen'in yanı sıra, büyük ölçüde anlışılan Beto ve Dinamo Zagreb'li Zibric'le de temaslar sürdürülüyor. Genel sekreter Kenan Öner, üç futbolcudan biriyle önümüzdeki hafta anlaşacaklarını söyledi.
Demir YumruK - avatarı
Demir YumruK
Ziyaretçi
28 Ocak 2008       Mesaj #260
Demir YumruK - avatarı
Ziyaretçi
Hata korkusu

Transferde son 4 güne girilirken, Hırvat Dino Drpic bir adım öne çıktı. Kartal adaylardan birine imza attıracak
Hata korkusu

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş yeni bir hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyor. Diatta'nın gidişiyle yaklaşık 15 oyuncu ile görüşen Kara Kartal'da son adaylar Dino Drpic, Jacob Berthelsen, Christian Terlizzi ve Tomas Zapotocny oldu. Bu oyuncular içinde 27 yaşındaki Hırvat Drpic bir adım öne çıktı.

LİSTE ÇOK GENİŞ

1.93 boyundaki Drpic uzun yıllardır Dinamo Zagreb'te forma giyiyor. Beşiktaş, 1.3 milyon euro'luk maliyeti düşürmeye çalışıyor. Catania'lı 28 yaşındaki Terlizzi ve Çek Zapotocny de yedekte tutuluyor. Brondby'de forma giyen Jacob Berthelsen ise hem genç olması (22 yaşında) hem de 1.85'lik boyuyla Sağlam'ın listesinde yer alıyor.