Böyle aşk görülmedi
"İçimdeki Kartal sevgisi bambaşka. Bu formayı giymek müthiş bir şey".
İnönü Stadı'ndaki ilk resmi maçında Beşiktaş forması altındaki ilk golüne imza atan Uğur İnceman mutluluktan adeta uçuyor... Siyah-beyazlı formaya bakışını, "Barcelona'da oynayan futbolculara her zaman imrenmişimdir. Ama şu an Barça forması bile umrumda değil" sözleri ile açıklayan başarılı futbolcu, "Öylesine motive edici bir taraftarımız var ki sakat
olsam bile Brijeg maçında oynamak isterdim" diye konuştu.
Kaliteli takımız
Taraftarın kendisini kısa sürede bağrına bastığını belirten Uğur, "Bu beni çok mutlu etti. Kendimi 40 yıllık Beşiktaşlı gibi hissediyorum. Sorumluluğumu biliyorum ve bu formayı layıkıyla taşımak için Elimden geleni yapacağım. Oldukça kaliteli bir takımız. Hem Avrupa'da hem de ligde taraftarın yüzünü güldüreceğimizden eminim. Yeter ki hep arkamızda olsunlar."
Beşiktaş- Metallist Kharkiv
Beşiktaş, Avrupa tecrübesi ve başarısı olmayan Ukrayna ekibi ile ilk maçı 18 Eylül'de İstanbul'da oynayacak. Rövanş 2 Ekim'de
Çantada keklik
Beşiktaş, Avrupa tecrübesi ve başarısı olmayan Ukrayna ekibi ile ilk maçı 18 Eylül'de İstanbul'da oynayacak. Rövanş 2 Ekim'de.
Beşiktaş, UEFA Kupası 1. ön eleme turunda Ukrayna'nın FC Metallist Kharkiv takımı ile eşleşti. Kura çekiminde siyay-beyazlı takımın ilk maçı deplasmanda oynayacağı açıklandı. Ancak, G.Saray'ın da aynı gün İstanbul'da maç yapacağını göz önüne alan UEFA, güvenlik gerekçesiyle Beşiktaş'ın ilk maçını İstanbul'a aldı. İlk maçlar 18 Eylül, rövanşları ise
2 Ekim'de yapılacak.
6 maçta 1 galibiyet
Kharkiv, Avrupa'da tecrübesizliği ile dikkat çekiyor. Avrupa kupalarında göze çarpan başarısı olmayan Kharkiv, kupalarda bugüne dek 6 maç yaptı. 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı, 7 gol attı ve 7 gol yedi. Ukrayna ekibi, kendi liginde ise bu sezon 6 maçta, 3 galibiyet ve 3 beraberlikle 12 puan topladı. Kharkiv, 16 takımlı ligde 3. sırada.
Neden olmasın?
Her geçen gün daha iyiye gittiklerini belirten kaptan, "Doğru yolda olduğumuzu görmek turu geçmekten daha önemli" diye konuştu.
Zaman lehimize
Kaptan Delgado camiaya umut dağıttı... Zamanın Beşiktaş'ın lehine işlediğini belirten Arjantinli yıldız, "Şu an beni en çok sevindiren şey; S. Brijeg'i elemek değil, her geçen gün daha iyi bir takım haline geldiğimizi görmek" şeklinde konuştu.
Sonuna kadar
Delgado, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu yol nereye gidiyor? Kadıköy'deki finale... Kulağa hoş geliyor. Beşiktaş'a bakınca bu potansiyeli görmek mümkün. Artık bir final neden olmasın? Umarım bu sezon sonuna kadar gideriz."
Dunga'ya mesaj
Brijeg maçında Beşiktaş forması ile Avrupa kupalarındaki 7. golüne imza atan Bobo, "En büyük hedefim Brezilya Milli Takımı'nın değişmez santrforu olmak" dedi. Sezona parmak ısırtan bir performansla başlayan sambacı, "İyi bir yıl geçireceğimi düşünüyorum. Türkiye'ye iyice alıştım. Bütün zorluklar geride kaldı. Gol krallığı konusunda iddialıyım" diye konuştu.
Bizim için kötü kura değil
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kötü bir kura çekmediklerini belirtti. Kharkiv'in Ukrayna'nın ciddi ekiplerinden biri olduğunu vurgulayan genç teknik adam sözlerini şöyle tamamladı: "UEFA Kupası'nda büyük hedeflerimiz olduğu için, rakibimizi geçerek gruplara kalmayı hedefliyoruz. Kendi evimizde oynayacağımız ilk karşılaşmada tur için gerekli
skoru yakalayacağımızı inanıyorum."
fotomac