Arama

Beşiktaş Spor Kulübü Kuruluş Tarihi - Sayfa 4

Güncelleme: 23 Ekim 2016 Gösterim: 247.901 Cevap: 416
hiOne - avatarı
hiOne
Ziyaretçi
15 Temmuz 2006       Mesaj #31
hiOne - avatarı
Ziyaretçi
1 2 3 gol yetmez
4 5 6 olsun
Sponsorlu Bağlantılar
Metin Ali Feyyaz koysun
Besiktasim Sampiyon olsun !


Yagmurlu bir gunde gormustum seni
Ustunde Cubuklu formalar vardi
Bir anda tutuldum asik oldum ben
Hayatin Anlami siyah beyazdi

Olumle yasami ayiran cizgi
Siyahla Beyazi ayiramazki
Her yolun sonunda ölum olsada
Sevenleri hic kimse ayiramazki

Son düzenleyen kompetankedi; 15 Temmuz 2006 15:40 Sebep: ard arda mesaj atmayınız
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
15 Temmuz 2006       Mesaj #32
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi

Beşiktaş:2 U-19 Milli Takım:0
Sponsorlu Bağlantılar
14.07.2006 20:08

Futbol Takımımız, yeni sezon öncesi ikinci hazırlık maçını Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan U-19 Milli Takımı ile oynadı. Ekibimiz, Nobre ve Gökhan Güleç'in golleri ile karşılaşmayı 2-0 kazandı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Siyah Beyazlılarımız, ilk dakikadan itibaren oyunu rakip yarı alana yıkmaya çalıştı. 8. dakikaya kadar basit pozisyonlar bulan Ekibimiz, bu dakikada ilk golünü kaydetti. Delgado’nun sağ çaprazdan kullandığı frikikte topa iyi yükselen Marcio Nobre iyi vurdu ve Takımımız 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını daha da sıklaştıran Takımımız, 10 dakika sonra Nobre’nin orta alandan başlattığı atakta ikinci golünü buldu. Brezilyalı’nın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Delgado, altı pasta Gökhan Güleç’e çıkardı; genç golcü topu boş kaleye yuvarladı ve Siyah Beyazlılarımız 2-0 öne geçti. Başka gol olmayınca ilk 45 dakika bu skorla sona erdi.
İkinci yarıda her iki takım da düşük tempo ile mücadele ederken, 70. dakikada Mevlüt Erdinç kaleci ile karşı karşıya kaldı. Fakat genç futbolcunun şutu direğin yanından auta gitti. 80. dakikadan sonra iki ekip de pozisyonlar bulmaya başladı. Mevlüt bir pozisyondan daha yararlanamazken, 87. dakikada şansını uzaktan deneyen İbrahim Akın’ın şutu kaleci Serkan Boydak’ta kaldı. Uzatmalar oynanırken, sağdan ceza sahasına giren Delgado, pasını arka direkteki İbrahim Akın’a çıkardı. Ancak top filelerle buluşmasına rağmen, gol ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında skor değişmeyince Siyah Beyazlılarımız karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.
Öte yandan Milli Takımda görev alan Serdar Kurtuluş, Mehmet Sedef, Serdar Özkan, Serkan Boydak ve Kenan Özer, performansları ile göz doldurdular.
Stat: BJK İnönü
Hakemler: Hüseyin Göçek, Murat Gedik, Cem İçöz
Beşiktaş: Vedran Runje, Ali Tandoğan, Mustafa Doğan (İbrahim Kaş Dk. 45), İbrahim Toraman, Baki Mercimek, Kleberson, Burak Yılmaz (Fahri Dk. 45), İbrahim Üzülmez (İbrahim Akın Dk. 45), Delgado, Gökhan Güleç (Bobo Dk. 45), Nobre
Yedekler: Ramazan Kurşunlu, Murat Şahin, Aydın Karabulut, Bülent Uzun, Emre Özkan, İbrahim Kaş, Rıza Şen, Serkan Çelik, Fahri Tatan, Gökhan Aydaş, İbrahim Akın, Bobo
Teknik Direktör: Jean Tigana
U-19: Volkan Babacan, Serdar Kurtuluş, Ferhat Öztorun, Emre Karaman, Serdar Özkan, Arda Turan, Enis Kahraman, İlhan Parlak, Mevlüt Erdinç, Barış Ataş, Mehmet Sedef
Yedekler: Serkan Boydak, Gürhan Gürsoy, Cafercan Aksu, Aydın Yılmaz, Aykut Demir, Kenan Özer, Mehmet Güven
Teknik Direktör: Cem Pamiroğlu



butcher - avatarı
butcher
Ziyaretçi
19 Temmuz 2006       Mesaj #33
butcher - avatarı
Ziyaretçi
ÇARŞIYIZ BİZ ÇARŞI!!!
MEYHANELER EWİMİZ!!
SOKAKLAR MEKANIMIZ!!
ŞARAP ŞİŞELERİ SERMAYEMİZ!!
DİNLE SOSYETE KIZI İYİ DİNLE!!
ÇARŞI SEWERSE KİMSE TUTAMAZ!!
ÇARŞI AĞLARSA KİMSE SUSTURAMAZ!!
ÇARŞI KAYBOLURSA KİMSE BULAMAZ!!
DİNLE SOSYETE KIZI İYİ DİNLE!!
HERKES ÇARŞI OLAMAZ!!
ÇARŞI BİTMEZZ

BEŞİKTAŞ DİYEREK SANA YÜZ BULDUK
SİYAHI BEYAZIN YANINA KOYDUK
YILLARDAN BERİ HEP SENİNLE OLDUK
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE
ZENGİN HAWALI ERKEKLERDE
BİZİM ONLARDAN TEK FARKIMIZ WAR
BEŞİKTAŞLIYIZ İŞTE O KADAR

NE PARADA NE PULDA
HİÇ GÖZÜM YOK ŞU DÜNYADA
DUYSUN ALEM BÖYLE AŞKI
SEWİYORUZ BEŞİKTAŞI

KARAKARTALSIN GÖKLERDE UÇARSIN
100 YILDIR YAŞARSIN
ÇEKEMEYENLER KISKANANLAR ÇATLASIN
BİR ALLAHIM BİRDE SEN WARSIN

KARASINA AKINA BEŞİKTAŞIM YOLUNA
BİN CAN FEDA SENİN UĞRUNA
GEL DEDİKTE GELMEDİK Mİ
SEW DEDİN DE SEWMEDİK Mİ
SEN DEDİN DE ÖLMEDİK Mİ BEŞİKTAŞ!!!!

1903'TE DOĞDU BU RENKLER
TAPARCASINA SEWDİ BU KALPLER
SENİ SEWMEKTE ÇOK HAKLIYIZ
SONUNA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ

YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN
BİLSEKKİ KELLEMİZ KOPAR BEDENDEN
AŞKIMIZ HARBİDEN HEM DE DERİNDEN
ASLA WAZGEÇEMEYİZ BEŞİKYAŞ SENDEN

KOKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR
BURASI İNÖNÜ BURDAN ÇIKIŞ YOKTUR!!!

1903'TE DOĞDU AŞKIMIZ
100 YILGEÇTİ HALA AŞIĞIZ!!
Son düzenleyen Kral_Aslan; 2 Temmuz 2007 12:27
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
12 Ağustos 2006       Mesaj #34
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
beC59FiktaC59F karakartal

BEŞİKTAŞ'IN BOMBASI RİCARDİNHO


Başkan Yıldırım Demirören, Gaziantep maçı öncesi transferde bir bomba daha patlattıklarını resmen açıkladı. Brezilyalı yıldız pazartesi günü gelecek.
12 Ağustos 2006 Cumartesi 01:03

Başkan Yıldırım Demirören, Gaziantep maçı öncesi transferde bir bomba daha patlattıklarını resmen açıkladı. Brezilyalı yıldız pazartesi günü gelecek
BEŞİKTAŞ, dün transferde bir bomba daha patlattı. Başkan Yıldırım Demirören, isim vermeden Brezilya Milli Takımı'nın sol kanat oyuncusu ile anlaştıklarını resmen açıkladı. Demirören, yıldız futbolcunun pazartesi geleceğinin müjdesini verdi.

PAZARTESİ İSTANBUL'DA
DEMİRÖREN isim vermemişti ama yönetimden Brezilya Milli Takımı'nda Ronaldinho'nun yedeği olan Ricardinho'nun transfer edildiği bilgisi geldi. Yıldız futolcu için kulübü Corinthians'a 2 milyon, kendisine de iki yıl için 2 milyon 200 bin dolar ödenecek.

******

Marcio20Nobre20 556

NOBRE DE TÜRK OLUYOR


Nobre Türk olduğunda Mert adını alacak.
12 Ağustos 2006 Cumartesi 01:53


Fenerbahçe’nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Marco Aurelio’nun Türk vatandaşlığına kabul edilmesinin ardından, Beşiktaş’ın Brezilyalı golcüsü Marcio Nobre de Türk vatandaşlığı statüsüne geçmek için başvurdu. Nobre Türk olduğunda Mert adını alacak.


Edinilen bilgiye göre, bu sezon başında Fenerbahçe’den Beşiktaş’a transfer olan Marcio Nobre’nin Türk vatandaşlığı başvurusu İçişleri Bakanlığı’na önceki gün ulaştı. ’Hızlı biçimde sonuçlandırılması’ talimatıyla gelen başvuru dosyasının, rutin bir işlem olan ’soruşturma’ safhasında olduğu öğrenildi. 2.5 yıldır Türkiye’de yaşayan Nobre, gerekli olan 5 yılı doldurduğu taktirde, Aurelio gibi Türk Milli Takımı’nda oynayabilecek.


kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
13 Ağustos 2006       Mesaj #35
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Ricardo20Pereira

BEŞİKTAŞ RİCARDİNHO'YU 2 SAATTE BİTİRDİ


Beşiktaş aradığı sol kanat oyuncusunu Brezilya’da buldu. Dünya Kupası’nda mücadele eden Brezilya Milli Takımı’nın kadrosunda da yer alan yıldız futbolcunun transferi ile kulüp başkanı Yıldırım Demirören bizzat ilgilendi.
Beşiktaş aradığı sol kanat oyuncusunu Brezilya’da buldu. Dünya Kupası’nda mücadele eden Brezilya Milli Takımı’nın kadrosunda da yer alan yıldız futbolcunun transferi ile kulüp başkanı Yıldırım Demirören bizzat ilgilendi.

Corinthians’ta forma giyen ve Avrupa’nın birçok ünlü kulübünü peşinden koşturan sambacı ile temas Demirören’in 2 saat süren çabası sonuç verdi.

Türkiye’de kurulan ilk kulüp olan Beşiktaş’ın kadrosunda Brezilyalı Kleberson, Bobo ve Nobre, Arjantinli Delgado gibi yıldızların olduğunu anlatan Yıldırım Demirören, "Seni de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız" dedi.

Hedeflerimiz büyük

Ardından Beşiktaş’ın hedeflerini sıralayan siyah beyazlı kulübün başkanı, şunları söyledi: "Türkiye liginde şampiyonluğu, UEFA Kupası’nda finali hedefliyoruz. Şampiyonluğun en büyük favorisi olan bu takımın formasını giymeni çok istiyoruz."

Ricardinho’nun büyük hedefler peşinden koşması, kadrosunda 3 tane vatandaşının bulunması nedeniyle Beşiktaş’ın teklifine sıcak baktığını belirtmesinden sonra menajeri ve kulübüyle yapılan pazarlıkta anlaşma sağlandı. Beşiktaş, bu transfer karşılığı Corinthians Kulübü’ne 1 milyon Euro bonservis ücreti ödeyecek. Ricardinho’ya ise yıllık 1 milyon 200 bin dolar verileceği belirtildi.
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
13 Ağustos 2006       Mesaj #36
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
atatq9



7og8
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
22 Ağustos 2006       Mesaj #37
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Son düzenleyen Kral_Aslan; 27 Ağustos 2007 13:13
HÜLIA - avatarı
HÜLIA
Ziyaretçi
8 Eylül 2006       Mesaj #38
HÜLIA - avatarı
Ziyaretçi
cF483883
mydarling24 - avatarı
mydarling24
Ziyaretçi
8 Eylül 2006       Mesaj #39
mydarling24 - avatarı
Ziyaretçi
kartal
SEVGİLİ ARKADASİM REVO HATİRİNAMsn Wink
header 2
Kara Kartallar Ünvanı Nereden Geldi ?

1932-33 sezonunda Istanbul Amatör Ligi'nin bitmesine bir hafta kalmisti. Son maç Besiktas ile Fenerbahçe arasindaydi. Bu maç sampiyonu belirleyecekti. Fenerbahçe Besiktas'tan iki puan öndeydi. Dolayisi ile bir beraberlik Fenerbahçe'yi sampiyon yapmaya yetecekti. Besiktas ise mutlaka kazanmaliydi.

seref Futbolu Besiktas'a getiren Seref Bey (soldaki resimde görünen) son zamanlarda yakalanmis oldugu hastaligin neticesinde her geçen gün eriyip gidiyordu. Ancak Seref Bey'in ömrü o önemli maçi görmeye vefa etmedi. Bedeni hastaliga daha fazla dayanamayan Seref Bey genç yasta hayata veda etti. Maçtan bir gün önce de topraga verildi. Tarih 16 Haziran 1933'dü. Final maçi oynananacak ve de sonunda ya Besiktas ya da Fenerbahçe sampiyon olacakti. Sahaya çikmadan önce Besiktas soyunma odasinda herkesin Seref Bey'in ölümü nedeni ile büyük bir üzüntü içinde oldugu görülüyordu. O sirada Hakki (Yeten) sessizligi bozarak arkadaslarina kendilerine gelmelerini söyledi. Eger Seref Bey hayatta olsaydi onun kendilerinden tek isteyeceginin bu maçi kazanmalari olacagini hatirlatti. Bunun üzerine Besiktas'li futbolcular Seref Bey'e layik olacak bir oyun ortaya koymak üzere and içerek sahaya ciktilar. Besiktas tarihinde ilk kez sahaya bu maçta simsiyah formalarla çikmisti. O matemin simgesiydi. Seref Bey'in kaybedilisinin acisini yansitiyordu.

Maç basladi. Fenerbahçe defansta kaliyor, bir puan için oynuyordu. Besiktas ise atak üstüne atak gelistiriyor ve gol atmak için yükleniyordu. Oyunun 24'üncü dakikasiydi. Nazim'in Fenerbahçe filelerine gönderdigi top tüm Besiktas'lilari ayaga kaldirmisti. Ancak hakem golü geçersiz saydi.

Oyunun büyük bölümü Fenerbahçe yari alaninda ve kalesi önünde oynandi. Ancak gol olmadi ve maç basladigi gibi 0-0 bitti. Bu sonuçla Fenerbahçe sampiyonluga uzanmisti.

Maçtan sonra konusanlar ligi ikinci sirada bitirmesine ragmen Besiktas'i öve öve bitiremiyorlardi.

- Ne takimdi öyle!
- 90 dakika içinde tam 66 kez akin yaptilar!
- Kartallar gibi saldirdilar.
- Evet. Aynen kara kartallar gibi...

Iste o siyah formalardan ve müthis futboldan sonra Besiktas sampiyonluga ulasamamisti ama büyük bir ünvan kazanmisti: KARA KARTALLAR. forzasponsorcarsiofficialsiyahforzabesiktasaltsiyahforzaforumaltsiyahforzamedyaaltcopyrightaltsiyah
FatihBJK - avatarı
FatihBJK
Ziyaretçi
26 Eylül 2006       Mesaj #40
FatihBJK - avatarı
Ziyaretçi
ben sitemize yeni bulmuş ve kayıt olmuş bir BEŞİKTAŞ taraftarı olaraktan bu topiği açan arkadaşımı tebrik ediyorum.

Beşiktaş bir Hayat Tarzıdır..
Asıl Olan Hayattır Hayatta BEŞİKTAŞ ...
Fatih ÇARŞI
Eyvallah.

Benzer Konular

23 Aralık 2011 / Misafir Spor