Arama

Beşiktaş Spor Kulübü Kuruluş Tarihi - Sayfa 5

Güncelleme: 23 Ekim 2016 Gösterim: 247.890 Cevap: 416
Always06 - avatarı
Always06
Ziyaretçi
30 Eylül 2006       Mesaj #41
Always06 - avatarı
Ziyaretçi
biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ!!şöyle bir çarşı pazar yapıp gelir gideriz...!!!Misafir kabul eder misiniz?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ekim 2006       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bizde Ankaradayızz siz Çarşı yapma planıyla gidin ama rakip taraftarlara kendi evlerinde sahayı dar eden çarsıdır ...

Sponsorlu Bağlantılar

Kartal_____________________

KorAy....
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
7 Ekim 2006       Mesaj #43
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
wp kartal sampiyon1600
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ekim 2006       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben bir galatasaraylı olarak bulmusken ekliyim dedim Msn Happy

[flash=http://www.alarmsaati.com/flash/besiktas.swf]width=600 height=450[/flash]
Hi-LaL - avatarı
Hi-LaL
Ziyaretçi
29 Ekim 2006       Mesaj #45
Hi-LaL - avatarı
Ziyaretçi
Beşiktaş Martinez'i geçemedi...
Beşiktaş Spor Kulübü Kuruluş Tarihi


Beşiktaş, 62 dakika 10 kişi oynayan Sakaryaspor'u geçemeyerek iki puan kaybetti...


MAÇ BAŞLADI

6. dakika. Beşiktaş bu dakikada gole çok yaklaştı. Sol kanattan topu kapan Bobo, ceza sahasına sokulduğu anda meşin yuvarlağı penaltı noktası üzerinde hareketlenen Nobre'ye çıkarttı. Brezilyalı golcünün önünde savunmada son anda Suat Usta topa ayak koyarak kornere çeldi.

8. dakika. Sakaryaspor Cangele sol kanattan şık çalımlarla Beşiktaş savunmasından sıyrıldı. Ceza sahası içinde hareketlenen Murat Duman'ı gördü. Kaleci Runje kalesini terk etti. Sakarylı futbolcunun ayaklarının önünden Mehmet Sedef çok kritik bir müdahele ile meşin yuvarlağı kornere çeldi.

10. dakika. Sakarya bu kez sağ kanattan etkili geldi. Orta sahadan uzun atılan pasa Ergin hareketlendi. Savunmanın arkasına sarkan Sakaryalı futbolcu arka direkte pas bekleyen Cangele'ye ortasını isabetsiz yapınca takımı adına gol şansını değerlendirememiş oldu.

14. dakika. Maçta 0-0'lık eşitlik devam ediyor. Her iki ekipte açık bir futbol ortaya koyuyor. Tempolu geçen mücadelede gole yakın pozisyonlar var.

sari 18. dakika. Beşiktaş savunmasında çıkarken bu dakikalarda çok top kaybı yapıyor. Bunlardan birisi daha bu anda yaşandı. Cangele sol kanattan kaptığı topla süratle Beşiktaş kale sahasına inerken arkadan Serdar'ın hareketiyle yerde kaldı. Maçın ilk sarı kartı da Beşiktaş'tar Serdar'a geldi. Sakaryaspor, rakip ceza sahasının hemen önünden kullandığı serbest vuruştan sonuç alamadı.

degis 22. dakika. Nobre sakatlanarak oyuna devam edemedi. Yerine Gökhan Güleç bu dakikadan sonra görev yapacak.

Brezilyalı golcü sağ baldırının çekmesi sonucu oyundan çıkmak zorunda kalırken gözyaşlarını tutamadı. Tribünler Nobre'ye tezahürat yaparak moral verdi.

8952nobre

24. dakika. Beşiktaş gol için oyunu rakip yarı sahaya yıkmaya çalışıyor. Maçın bu dakikalarında topun kontrolü Siyah-Beyazlı ekibe geçmiş görünüyor. Sakaryaspor'da özellikle Cangele ile kontra ataklarla rakip kaleyi zorlamaya çalışıyor.

kirmizi 29. dakika. Cangele top kapma mücadelesinde İbrahim Toraman'a çok sert girdi. Hakem, Sakaryalı golcüye kırmızı kartını gösterdi.

8953cangele

32. dakikada Fahri'nin sağdan ortasında ceza alanı içinde topla buluşan
Bobo'nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

33. dakika. Beşiktaş sol kanattan Delgado ile etkili Sakaryaspor kalesine etkili geldi. Arjantinli futbolcu ceza sahasında topla buluştuğu anda dönerek yerden şutunu çekti. Şut zayıf olunca meşin yuvarlak kaleci Martinez'in ellerinde kaldı.

sari 34 dakika. Rakibine sert giren Mehmet Sedef hakemden sarı kart gördü.

35. dakika. Sol kanattan Sakaryaspor ceza sahasına ortalanan topa Gökhan Güleç iyi yükselip kafayı vurdu. Bu kafa şutundan meşin yuvarlak kalenin az farkla yanında auta gitti.

41. dakikada Ali Tandoğan'ın orta şut karışımı vuruşunda, altıpasta Gökhan Güleç topa ayak koyamayınca meşin yuvarlak yandan auta gitti.

44. dakika .sağ çaprazdan Fahri'nin kötü vuruşunda, top üstten auta gitti.

45. dakika. Karşılaşma'da ilk yarının normal süresine 3 dakika ilave edildi. Sakarya uzatma dakikalarında sağ kanattan köşe atışı kullandı.

Capurro'nun sağdan kullandığı korner atışında topla buluşan Ergin bekletmeden vurdu, ancak meşin yuvarlak üstten auta gitti.

Maçın hakemi bu ataktan sonra ilk yarının son düdüğünü çaldı. İnönü'deki karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Stat: BJK İnönü
Hakemler: Halis Özkahya, Cemal Gemici, Erhan Sönmez

Beşiktaş: Runje, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, Fahri, Serdar Kurtuluş, Delgado, Mehmet, Bobo, Nobre (Dk. 22 Gökhan Güleç)

Sakaryaspor: Martinez, Murat Duman, Suat, Erdinç, Gökhan, Musa, Capurro, Zafer, Murat Erdoğan, Ergin, Cangele

Sarı Kartlar: Dk. 18 Serdar Kurtuluş, Dk. 33 Mehmet (Beşiktaş)
Kırmızı Kart: Dk. 28 Cangele (Sakaryaspor)

MAÇIN İKİNCİ YARISI

degis 46. dakika. Tigana
ikinci yarıya Mehmet Sedef'in yerine Ricardinho ile başladı.

degis 46. dakika. Sakaryaspor'da M'Bayo'yu Ergin'nin yerine sahaya sürdü.

52. dakika. Maçta 0-0'lık eşitlik devam ediyor. Sakaryaspor karşılaşmanın ilk yarısında İbrahim Toraman'a sert giren Cangele'nin kırmızı kart ile oyundan atılmasıyla Beşiktaş karşısında 10 kişi mücadele ediyor.

Sahada gol pozisyonlarının kısır olduğu bir maç var. Beşiktaş rakibi karşısına 1 kişi fazla oynamasına rağmen istediği futbolu sahaya yansıtabilmiş değil.

59. dakika. Beşiktaş bu dakikada sol kanattan etkili bir atak geliştirdi. Delgado orta sahadan Ali Tandoğan'dan aldığı pasla Sakaryaspor ceza sahasına sokuldu. Arjantinli yıldız sol kanattan bindiren Ricardihho'ya güzel bir pas bıraktı. Brezilyalı oyuncu ceza sahasına sert bir top kesti. Kaleci Martinez üzerine gelen topu güçlükle kontrol etti.

60. dakika. Beşiktaş bir kez daha sol kanadı etkili kullandı. Delgado, korner çizgisi üzerinden altıpasa yerden ortasını çıkarttı. Savunmanın ve kalecinin müdahele edemediği meşin yuvarlağa Gökhan Güleç ayak koyamadı. Beşiktaş adına öne geçme şansı kaçtı.

degis 62. dakika. Fahri Tatan, yerini İbrahim Akın'a bıraktı.

63. dakika. Beşiktaş 10 kişi oynayan Sakaryaspor karşısında golü bulabilmek için tüm hatlarıyla rakip kaleye yükleniyor. Yeşil-Siyahlı ekip savunmasında oldukça başarılı bir mücadele sergiliyor.

64. dakika. Beşiktaş atağı sol kanattan gelişti. Ricardinho topu arka direğe kesti. Delgado'nun dokunamadığı meşin yuvarlak savunmaya çarpıp kornere çıktı.

İbrahim Akın, kornerden gelen topla ceza sahasının çarprazında buluştu. Akın'nın kaleye düşündüğü pozisyonda top farklı şekilde auta çıktı.

sari 65. dakika. Ali Tandoğan'a sert giren Sakaryasporlu Murat Erdoğan hakemden sarı kart gördü.

66. dakika. Beşiktaş atağında Ali Tandoğan'nın sağ kanattan kullandığı serbest atışa ceza sahasında Gökhan Güleç iyi yükselip kafayı vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Martinez'in bakışlarının arasında ters taraftan direğin dibinden auta gitti.

sari 70. dakika. Sakarya atağında Gökhan Zan rakibini faul ile durdurdu. Hakem Beşiktaşlı futbolcuya sarı kartını gösterdi.

71. dakika. 10 kişiyle mücadele eden Sakaryaspor Murat Erdoğan ile frikik atışını kullandı. Yaklaşık 27 metrelik uzaklıktan yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı tribünlere attı.

72. dakika. Beşiktaş Bobo ile gole yaklaştı. Sağ kanattan İbrahim Akın'nın ceza sahasına gönderdiği topla arka direkte buluşan Brezilyalı golcü direğin dibine topu bıraktı. Kaleci Martinez harika uzanarak topu kornere çeldi.

73. dakika. Beşiktaş gol için tüm hatlarıyla bastırıyor. Köşe atışında ceza sahasının önünde topla buluşan İbrahim Akın, sert bir şut çıkarttı. Ağlara doğru giden topu Sakaryaspor'un başarılı kalecisi Martinez harika uzanak bir kez daha çıkartmayı başardı.

sari 74. dakika. İbrahim Akın hakeme el hareketi yapınca sarı kartı gördü.

sari 76. dakika. Musa, Beşiktaş atağında İbrahim Üzülmez'i faul ile durdurunca sarı kartı gördü

78. dakika. Beşiktaş bu dakikada gole çok yaklaştı. Delgado'nun ara pasıyla ceza sahasına giren Bobo yerden vuruşunu yaptı. Köşeden ağlara giden topu Martinez son anda uzanıp parmaklarının ucuyla çıkarttı. Altıpas içinde boşta kalan topa Gökhan hareketlenip vurdu. Martinez yerden çabuk kalkıp üzerine zayıf gelen meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başardı.

degis sari 79. dakika. Sakaryaspor'dan Zafer yerini Rasim'e bıraktı. Oyundan çıkarken ağır davranan Zafer hakemden sarı kart gördü.

81. dakika. Beşiktaş üst üste inanılmaz golle kaçırıyor. Sağ kanattan ceza sahasına gönderilen topla altıpas üzerinde Delgado buluştu. Arjantinli futbolcunun şutunda savunma pozisyonunu bozdu. Meşin yuvarlak kalenin yanında auta gitti.

83. dakika. Beşiktaş gole bir kez daha Bobo ile yaklaştı. Sol kanatta Delgado'nun pasını İbrahim Üzülmez arka direğe kesti. Bobo arka direkte bomboş pozisyonda topla buluştuğu anda kafa vuruşunu yaptı. Kafa şutu isabetsiz olunca meşin yuvarlak direğin dibinden auta çıktı.

sari 85. dakika. Kaleci atışını kullanırken yavaş hareketlerde bulunan kaleci Martinez hakemden sarı kart gördü.

87. dakika. Maçta 0-0'lık beraberlik var. Beşiktaş tüm hatlarıyla galibiyet golü arıyor. Sakaryaspor 10 kişi oynamasına rağmen harika bir mücadele örneği sergiliyor. Özellikle kaleci Martinez yaptığı başarılı kurtarışlarla geceye damgasını vurdu.

90. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Beşiktaş henüz aradığı üstünlük sayısını bulabilmiş değil. Maçın hakemi uzatma süresi olarak 3 dakika ilave etti.
Beşiktaş uzatmalarda da kaleci Martinez'i geçemeyince İnönü'de iki altın puan bırakmış oldu.. 0-0
HoLLoCausTT - avatarı
HoLLoCausTT
Ziyaretçi
3 Kasım 2006       Mesaj #46
HoLLoCausTT - avatarı
Ziyaretçi
SELAM BEŞİKTAŞLILAR BENDE YENİYİM HEPİNİZE SELAM.

resim gosterphp?rb&ampres id466
Hi-LaL - avatarı
Hi-LaL
Ziyaretçi
12 Kasım 2006       Mesaj #47
Hi-LaL - avatarı
Ziyaretçi
Beşiktaş'ta Olay var!
Beşiktaş Spor Kulübü Kuruluş Tarihi

Beşiktaş'ın kendi sahasında Sivasspor'a yenilmesi siyah beyazlı taraftarları çıldırttı. Uzun bir süredir alınan başarısız sonuçlar karşısında sessiz kalan taraftarın ilk hedefi şeref tribünü idi...

Şeref tribünü önünde toplanan taraftarlar, ellerindeki sopa ve taşları tribünün çıkış kapısına attılar. Polisin müdahale ettiği taraftarlar, daha sonra tezahüratlar yaparak, Maçka Parkı'na doğru yürüyerek önlerine gelene saldırdılar...

Polisin müdahalesi ile dağılan grup kaleci Runje'yi maç sonunda da protesto etti...

Beşiktaş farktan kurtuldu...


Türkcell Süper Ligi'nde İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ı 1-0 yenen Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, bu göreve yeni getirildiğini belirterek Fenerbahçe karşısında yaptıkları hataları tek tek gözden geçirdiklerini oyuncularına güvenleri gelmesi için çaba hacadığını belirterek " Onlara kendinize güvenin. Yeterki gol pozisyonuna girin, kaçırmanız sorun değil dedim. Arkadaşlar kendilerinden beklenenden büyük çaba gösterdi. Onların önünde saygıyla şapkamı çıkarıyorum" dedi. Uygun Beşiktaş karşısında büyük fark kaçırdıklarını da gözlerine ekledi.
Kenan01 - avatarı
Kenan01
Ziyaretçi
15 Kasım 2006       Mesaj #48
Kenan01 - avatarı
Ziyaretçi
20yp8csrx3th 75ezzh7th 45g9oq9trte6th 66vvvo4th

161kq1pm1th 116zgrz2th 512bqid1th 622zwux3th

1xo0th 3crs7udos6th


540022eg1th 5mesale0050pu1th 5mesale0053fh9th

forzabjk2dpgj8th crsburda20le4yq1urtz8th cissesparcoky6th carsi1eldv5th
cosku10242wumk1th dag5dcks4th db98653cfa7xazh9th cengizarabacib2mhkg5th
new10sgrk4th new20copy5ayip5th new67yirt7th new71oasx5th

17yq1eq1th 21vafa1th 25gi9th 26ef8th

28kl3th 28lzzf3th 29ir0th 30vjpf5th


31rq5th 35fo4th 36xm2th 37zfzl9th


41fq4th 46bdfh1th 49ckpx6th 50rw7th

55g1btfj1th 55hebn4th 57cff8119sm9fwgz4th 62hf9xdli2th

194uwjz3th 199sergento8th 219rlss8th 00221dbdm4th

224lzai9th 234xvjk3th 235edsn1th 260nt1tl3th

264qdxv6th 264wbmm1th 267wiec9th 277iius7th

283ew6wnyy2th 285srnq0th 299vcow9th 300ei2teao6th

330vu3sqje3th 333mljr9th 447veyy3th 472mlpu5th

496nmfc1th
500dapx5th 522ojwg1th 545qqzt5th

610uwhp8th 611jcyh0th 622zwyl7th 640tfpa6th

681ndcv8th 693buej1th 765envj9th 782nwrv2th

797zbhg9th 836onmb4th 897lriu7th 922isgm9th

936txxg6th 952uymd6th 995grok7th 1000bgfp4th

1039wlso4th 1114zoph1th 1157bxus7th 1163gpjv1th


1263abik7th 1558zmpq1th 1594ayiv9th
1618ffuo4th

1643cpxl5th 2006uefacupfinalkt7th 2229pijl6th 3025puvp2th

3312kaqu4th 3569uehz9th 4207cgya2th 4803zpuu0th

6994tafe7th 7199vebx9th 8324ajwc0th 8962hlvw9th

13838vwpn4th 15095fthg8th 15102zyxq7th 15222vdnz0th

15305nfqh1th 15422vape3th 15502xqra5th 19031piwq5th

31135lioy7th 66661cuef2th 82852mt8ejkx5th 111616rmxp3th

142949rfus0th 151419zzjf4th 168343ka2th 196202cu0th

197324sh8th 200001clmilanbesiktasospiti12hjk4th 211111wfye1th 428867fe4th

430505fo6th 4666744yeof2th 9314321kfpy0th 9681760kwnk5th

15578002qcvo3th 124377162small5hkuw1th 222222222225zcwu1th 222222222229jomu5th

a39b38145lo1csoj7th aat2aodn8th

abr2ss9vb2bsre8th abu4dyld3th

BEŞİKTAŞ WALLPAPER ŞOV


abw3lqtj1th abz9lrai3th acc6qloo5th adszni7th


adszdddddddddddddddddddjh2th adsz0yehx2th adursunwp2ygfl7th ag4mnrs2th

ahmetdursun107zjqn1th alayinagider9pzoa5th alaynagider5qujv2th alev20popj9th

alev31vrqn6th aligokmenwp4ozxw4th amigomusn4heei5th antl4uz7dswy9th

ardasenturk12xljw3th art55b15d5mmir5th
asl9uuac8th atam6hqva8th

atki4bdhz2th aynen16gtlo7th b0063yjcw2th bayrak21fq7tgpz2th


bayraksaha2ao9aoyj7th beikta61jazg0th beikta90vcuf5th beikta102ipet4th


beikta116emzm9th bekta12amks5th bekta27wdti6th ben0wa9zhfa9th


besiktas012pvjj3th besiktas040zdif3th besiktas13fw8jaad0th besiktasistanbulspor0001018oz1ii8th

besiktask19o37yhfg9th besiktaslilik1stde8th bitirsene4km9ptle1th bizzzz5agak2th

bjk1g1024x7681rx1vrkc3th bjk4wall4800x6001zxfc8th bjk06ekim01400ip6ls9th bjk6sjhq7th

bjk10ibrp8th bjk14gc2ouhj5th bjk20amblem1640x4801ul1nhap5thbjk20efsane20kadro4yxuv1th

bjk21mvoy7th bjk25mvdz6th bjk25wuhq7th bjk054yp9eqjk2th

bjk58pcqe2th
bjk100cenkkumas10249icbx3th bjk110gwki2th bjk80060002fz3th

bjk1110246cfao0th bjk1510247xvix5th bjk41024vw0th bjketo6sr0tjet4th

bjkfb005ggbl4th bjkkartal4ywpb9th bjkkonya22tl3jqvg1th bjknnstadgrnm1wg0pguz0th

bjkfb104mino1th bjkfb218adtv5th bjkfb329rlhl7th bjkfb434trtg5th

bjknnstadgrnm1wg3gwhy0th bjkozel2b2fssd2th bjkpscall0uopm0th bjkpv1bj0th

bjksamsun32um6gv0xfoo2th bjksky6ns3yh3fqmp7th bjkw152oxwm5th blackeaglezz0th


blbjk38002wzzh2th blbjk210246xkhj1th blbjk710240fmaj5th blbjk810249rzvo3th


buraky305lmazjo2tb3th buuuu19rjkf7th buuuuuuuuuuuuuuuu2fxhb0th canlarumot2xj5th

BEŞİKTAŞ WALLPAPER ŞOV

carew9xbmr6th
carsi0qqqa6th carsi7zcsx6th carsi2005910wnqa5th

carsikorewo2xi8th clbjk2ztli0th cordobacenkkumas10245htwu4th devbayrak8yk4zxjg2th

dinlesosyetekzdinle1ityf4th dscn04673qt7xquq6th dscn04734yp0zjwq2th dscn04751kl0ozbd2th

dsfdfds5ympc0th duysunalem1jrmj9th eaglegirl2dalp3th eaglemencenkkumas10249wpsu2th

ecthorondogadakiarma7rorb3th engelllerias8vjah4th erkekadam4ew4zwei5th evrenmorel069fpfy1th

eylul20039xhkl4th f5afc8e8eb13kyve9th forza9vuem4th forzabesiktaswp9byumut22piqs2th

gokhanpascal10249kxul0th goruntu2671lt4quns4th gsacilis6knfq6th halilagicnoumanz7th

herkes20haddini20bilecek3ztlp1thhersey6ecxn8th hicbiriyokken10241hctp3th ibrahimtoraman9xajz4th

1147jr6th ilhanmansz39erak1th im2425kg0dh7th inonu43km1plia9th

islev3nrvo3th juble2mv7rt5th juble3jp6gr0th k5kslo6th

kadro2000noumabyx0th kapal3uf7ulbx3th kapali7eunb3th kapaliiii6jtop5th

kartalcarsi5svpt5th komalardayiz6majh2th kupa1gzsm8th last1azwc2th

li6nsyi9th mehmetboz17dxep4th mesutgolpinarb9lyns7th mezar8kihh5th

musallata3513057yvuz9th naskoduk8ctja4th new21oulz2th new45udnu5th

BEŞİKTAŞ WALLPAPER ŞOV

new55lorp1th new109saaa5th new113ogss2th newbk8sdrc1th


nnstadyumu3zwga3th nouma9decv9th nouma9tzlg8th olay0udhg2th

olgupekunsalb4aiaz2th omerozgul5boah5th onizlemedv8th otobus4rscx2th

p25wnze2th pancu5qwgv7th pancu10247688iptq2th pankart5rb1vgox6th


pic8pqfe2th pict02523ombo6th pict02804yvoa6th pict02811tnrh5th


pict02821gqvq9th rakturka6ox3scdu7th rhnzytr9qhro0th ronal0gwqy3th

s41ojcp4th s1024x7687melr3th sadecebuyuk3dn1xlyb7th saha1024x7689cwfr5th

sampiyonluksevinci25nc9qrrj0th sboo6dr5ucwu0th selimer17otrw6th siyahbeyaz0ghat4th


ss55llgk1th ss135ubqy3th ss145mutr7th sssssssssvo5th

tabiikiyumurcak5cism3th tabiikiyumurcak28abniy0th tabiikiyumurcak44zrqr2th taraftar2ceci9th

taraftar1024x7684wfkc5th tariiiiih8rjba2th tehlike2gvkz0th thoronbjk6iaji7th

tribun25zejc7th tribun68jfus2th tribun370yiwy0th tribun392jnkj3th

tribun631gmdl0th tribun705hmdp3th tribun1014kggx9th tribun1219db8xeyj2th

tribun1384pvad2th tribun1422acpe8th ts5natl8th

w802800x6008rl8htjh7th wall55ya5uqdb9th
wpahmetd10245athv7th wpkartalsampiyon8003vscj4th

wwwkankaforumcombjkresim189em3sd7th wwwkankaforumcombjkresim217qw6np5th wwwkankaforumcombjkresim252hu6td2th wwwkankaforumcombjkresim266do0mi4th

x1pglip38xxbl0himvzxjlmn2jjlmdrr4th x1pglip38xxbl1xs4wsqwfxkevrhizig0th x1pnprgmi5o53ezcg5qvnatyv8sgjbof5thx1pnwjjkhj3owdlqyvxu0jgjjvaghqfp0th

x1pnwjjkhj3owdlqyvxu0jjq716pefco3th x1pnwjjkhj3owdlqyvxu0jkgeve0r2gk0th x1pnwjjkhj3owdlqyvxu0jlav7lgfdzk2th x1pnwjjkhj3owdlqyvxu0jlryglf4oje6th
Son düzenleyen Kral_Aslan; 2 Temmuz 2007 12:35
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Kasım 2006       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
osB bjks
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Kasım 2006       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bjk thumb

Yağmurlu Bir Günde

[flash=http://www.youtube.com/v/AYpKTEYZ59g]width=460 height=360[/flash]
Son düzenleyen Kral_Aslan; 27 Ağustos 2007 13:19

Benzer Konular

23 Aralık 2011 / Misafir Spor