Arama

Kaymaklı Kayısı Jölesi Tarifi

Güncelleme: 8 Ekim 2008 Gösterim: 1.635 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MALZEMELER
1 kg kayısı püresi
Sponsorlu Bağlantılar
200 gr kaymak
7 yaprak jelatin
2 kahve fincanı foz şeker
100 gr krem şanti


HAZIRLANIŞI
Kayısıyı püre haline getirip ocakta kaynatın. Jelatini eriterek sıcak kayısı püresine yedirin. Karışımı kalıplara dökün.
Jölenin ortasına bir krema torbası yardımı ile kaymak ve şanti sıkın. Kaymaklı jöleleri buzdolabında 30 dakika dinlendirip istediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın.


Benzer Konular

8 Ekim 2008 / Misafir Taslak Konular
7 Mart 2016 / _MaviKaranlık_ Taslak Konular
8 Ekim 2008 / Misafir Taslak Konular
13 Şubat 2012 / GüNeSss Taslak Konular
21 Mayıs 2010 / _Yağmur_ Taslak Konular