Arama

Sarımsak Turşusu Tarifi

Güncelleme: 9 Ekim 2008 Gösterim: 3.930 Cevap: 0
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
9 Ekim 2008       Mesaj #1
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Sarımsak Turşusu

Malzemeler:
Sponsorlu Bağlantılar
20 baş sarımsak
2 su bardağı sirke
8 dal kereviz
su
kaya tuzu
Yapılışı:
Uygun büyüklükyüki bir kavanoza kabukları soyulmuş temizlenmiş sarımsakları doldurun. 6 dal kerevizi ilave ed,n. Turşu suyunu bir litre başına 6 çorba kaşığı kaya tuzu ve 1 bardak sirke olacak şekilde hazırla***** kavanozları doldurun. Kavanozun kapağını hava almayacak şekilde kapatıp serin ve güneş görmeyen bir yerde 15-20 gün bekletin


Benzer Konular

5 Ağustos 2011 / _Yağmur_ Taslak Konular
9 Ekim 2008 / GÜLGECELER Taslak Konular
13 Haziran 2010 / _Yağmur_ Taslak Konular
26 Eylül 2010 / oyuncu_girl Taslak Konular
13 Haziran 2010 / _Yağmur_ Taslak Konular