Arama

Fenerbahçe Cumhuriyeti / 34 FB 1907 - Sayfa 42

Güncelleme: 10 Nisan 2020 Gösterim: 381.838 Cevap: 451
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ekim 2008       Mesaj #411
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bir bayram akşamı rastlayamadık size

Sponsorlu Bağlantılar
Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde yazdığı destanlarla bizlere tarifi imkansız mutluluklar yaşatan Fenerbahçe, bu yıl Avrupa'da sessiz bir görüntü çiziyor. Dün Dinamo Kiev karşısında ilk yarıda hiç gol pozisyonu bulamadık! İkinci yarıya fırtına gibi başladık! İlk şutumuzu rakip kaleye 48'de Alex'le gönderdik. Ardından Emre, Güiza, Selçuk ve Kazım ile rakip kaleyi topa tuttuk ama olmadı! Fileleri havalandırmayı başaramadık! Yine gülemedik!

Fenerbahçemiz, gruptaki ilk puanını aldı ama son sırada kaldı. Yıldızlar topluluğu Fenerbahçe, maalesef Aragones'in korkak futbol anlayışının kurbanı oluyor. Bir de buna ünlü İspanyol hocanın oyunu okuyacak hamleler yapamaması eklenince Fenerbahçe, Avrupa'da adeta mum gibi eriyor. Fenerbahçemiz, Dinamo Kiev'i yensin ve bizlere şeker gibi bir bayram yaşatsın diye bekledik ama olmadı! Ne bayramda, ne seyranda, kayıplarda Kanarya!

Tatsız şeker

Sivas mağlubiye-tinin ardından Şampiyonlar Ligi'nde moral bulmak isteyen Kanarya, arzulanan golü bir türlü bulamadı.

Fenerbahçe'nin yüzü gülmez oldu. Geçen sezon Turkcell Süper Lig'de kötü olsa da Şampiyonlar Ligi'nde harikalar yaratan sarı-lacivertli ekip, Avrupa'daki kayıplarına Dinamo Kiev karşısında da devam etti. Ligde Sivasspor'a deplasmanda mağlup olduktan sonra dün akşam sahaya galibiyet parolasıyla çıkan temsilcimiz, Ukrayna ekibini çözmeyi başaramayınca viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
ilk yarıda pozisyon da üretemedi.

Son sırada kaldı
Buna karşılık Dinamo Kiev daha istekli göründü. Deplasmanda oynamasına karşılık pozisyona da giren taraftı. İkinci yarıda Fenerbahçe oyunu biraz dengelese de kaptan Alex, Güiza, Emre ile girdiği pozisyonlardan gol çıkaramadı. Porto karşısında hayal kırıklığı yaratan sarı-lacivertli ekip Dinamo Kiev karşılaşmasında da 2 puan bırakarak son sıradan kurtulamadı.

karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
1 Ekim 2008       Mesaj #412
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Fenerbahçe'ye 7 futbolcudan kötü haber

Sponsorlu Bağlantılar

Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. hafta maçında kendi evinde Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de 5 Ekim Pazar günü Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Samandıra Kamp Merkezi'nde, teknik direktör Luis Aragones yönetiminde yapılan antrenmanda dünkü maçta forma giyen futbolculardan Gökhan, Selçuk, Edu, Maldonado, Roberto Carlos ve Kazım yaklaşık 20 dakika süreyle sahada koşup, daha sonra tesislere girdi. Kaleci Volkan Demirel, diğer kalecilerle birlikte ayrı çalışırken, Güiza, Alex, Lugano ve Emre ise antrenmana çıkmadı.
Tedavileri devam eden futbolcular Semih, Josico ve Vederson da bugünkü idmanda yer almadı. Antrenmanda diğer futbolcular koşu ve istasyon çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı.
Bu arada teknik direktör Aragones, antrenmana başlarken saha içinde Roberto Carlos ile yaklaşık 10 dakika baş başa bir görüşme yaptı.

ALEX'İN SAKATLIĞI

Dinamo Kev maçında ikinci yarıda omuzuna aldığı darbe sonucu sakatlanarak oyundan çıkan ve hastaneye götürülen kaptan Alex'in omuzunda ödem tespit edildi.
Brezilyalı futbolcunun yapılan kontroller sonrasında omuzunda yırtık veya kırık olmadığı, sağ omuz altında eklem içi ödem tespit edildiği bildirildi.
Antrenmana çıkmayan Alex'in tedavisine tesislerde başlandığı açıklandı. Alex'i kulüp sağlık ekibinin Kayserispor maçına yetiştirmeye çalışacağı öğrenildi.
Antrenmana çıkmayan diğer futbolculardan Lugano'nun sol kasık bölgesi kaslarında zorlanma olduğu, Güiza'nın sağ ayak bileğinde, Emre'nin sol ayak kas grubunda, Vederson'un da sol dizinde ağrıları bulunduğu, bu futbolcuların tedavilerinin tesislerde sürdürüldüğü ifade edildi. Semih ve Josico'nun ise tesislerde fizyoterapist eşliğinde çalıştıkları açıklandı.
Fenerbahçe, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ekim 2008       Mesaj #413
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Fenerbahçe, Süper Lig´deki Kayserispor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde, Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi’nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertlilerin, ısınma, koordinasyon ve pas çalışmalarından sonra taktik ağırlıklı çift kale maç yaptığı bildirildi.

Sarı-lacivertli ekip, Kayserispor maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayarak, kampa girecek.

ALEX, LUGANO VE SEMİH’İN OYNAMASI ZOR
Sakatlıkları nedeniyle takımla çalışmalara katılamayan Alex, Lugano ve Semih’in Kayserispor maçı için durumlarının zor olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertli ekibin bugünkü antrenmanına bu 3 futbolcunun yanı sıra, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışan Josico da katılmadı.

UEFA DOPİNG EKİBİ TEST YAPTI
UEFA’nın, Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele eden takımlara yönelik doping testi uygulaması Fenerbahçeli futbolculara da yapıldı. UEFA doping ekibinden iki görevlinin bu sabah Samandıra Kamp Merkezi’ne giderek kurayla belirlediği 10 futbolcuya test yaptığı bildirildi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ekim 2008       Mesaj #414
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Büyük Taarruz: Tiago - Morientes

Mayıs'ta başkanlığa tekrar aday olacağını açıklayan Aziz Yıldırım, takıma öncelikle ön libero ve forvet takviyesi yapacak. Golcü olarak Morientes'in yanı sıra, Güiza'nın çok istediği Mallorca'daki süper partneri Arango da gündemde.

Yapılan transferlerin fiyasko çıkması üzerine geçen yılki takımı mumla arayan Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım çok önemli kararlar aldı. Görevi bırakacağı iddialarını yalanlayıp "Mayıs'ta da başkanlığa adayım" diyen Yıldırım, takımın şampiyonluk yarışında geri kalmaması için Ocak'ta transfer taarruzu başlatacak. Yıldırım, ön liberolar Maldonado ve Josico'nun bekleneni verememesi, büyük umutlarla alınan Emre'nin hiçbir varlık gösterememesi ve forvette de Güiza'nın yalnız kalması üzerine kadroyu takviye etme kararı aldı.

Ön libero adayları arasında bir numaralı isim Juventus'lu Tiago Mendes. 27 yaşındaki Portekizli futbolcu sık sık yedek kaldığı için mutlu değil. Aziz Yıldırım'ın ikinci planı ise forvete takviye yapmak. Bu mevki için öncelikli aday Valencia'lı Fernando Morientes. Daha önce de F.Bahçe'nin gündemine gelen Morientes de yedek kaldığı için takımdan ayrılmak istiyor. Morientes olmazsa, rota Güiza'nın Mallorca'daki müthiş partneri Arango'ya çevrilecek. F.Bahçe, iki yeni yabancı oyuncu alabilmek için Maldonado ile Josico'yu gönderecek.

ÇAĞDAŞ DOĞAN

Korkulan oldu Alex yarın yok

Dinamo Kiev maçında sakat omuzunun üstüne düşen Fenerbahçe kaptanı, yarın Kayserispor karşısında forma giyemeyecek. Alex sakatlığını "Acı çok fazla acı" diye tarif etti. F.Bahçe'de yarın Semih de yok. Lugano'nun durumu ise belirsiz.

Çok fazla acı

3 futbolcu da Kayseri maçında oynayamıyor. Kaptan Alex sakatlığını, "Acı... Çok fazla acı..." diye tarif etti.

Eksikler 6'ya çıktı

Sakatlıklar,Fenerbahçe'ye peş peşe ağır darbeler indirmeye devam ediyor. Dün doktorlardan gelen haberler, sarılacivertlilerde şok etkisi yarattı! Sakatlıkları süren ve bu yüzden takımla idmanlara çıkamayan kaptan Alex ve Semih Şentürk'ün Kayserispor maçında forma giyemeyecekleri viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
açıklandı. Bir diğer sakat Lugano'nun da Josico, Deivid ve Vederson ile birlikte yarınki önemli karşılaşmada görev almasının çok zor olduğu ifade edildi.

1 hafta top yasak

Alex,
kendisine ait internet sitesinde "Acı... Çok fazla acı..." başlığıyla kaleme aldığı haftalık yazısında, "Sivasspor maçında omuzumun üstüne düştüm ve köprücük kemiğim yerinden oynadı. Dinamo maçında buna rağmen oynadım. Maalesef bir pozisyonda aynı yerden sakatlandım" dedi. Kaptan, köprücük kemiğinde zedelenme belirlendiğini ve 1 hafta antrenmanlardan uzak kalacağını, milli maç arasında ise iyileşeceğini açıkladı.
DreamLiKe - avatarı
DreamLiKe
Ziyaretçi
6 Ekim 2008       Mesaj #415
DreamLiKe - avatarı
Ziyaretçi
Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyoruz,
Acı ama Gerçek

antu 05 10 2008 41
Fenerbahçe 1 - 4 Kayserispor (Maç Sonucu)

Turkcell Süper Ligi 6.Hafta karşılaşmasında Fenerbahçemiz, Kadıköy`de Kayserispor`a 4-1 mağlup oldu.Uzun yıllar sonra böylesine farklı bir mağlubiyete imza atan takımımız, hayal kırıklığı yarattı. Sakatlıklar yüzünden ideal kadrosunu sahaya süremeyen takımımızda, sakat oyuncular kervanına bu akşam Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu`da eklendi. Deivid, Tümer ve Vederson`un tedavileri sürerken D.Kiev maçında sakatlanan Lugano ve Alex`te bu akşam ki maçın kadrosuna alınmadı. Konuk ekip, hafta arası deplasmanda golsüz berabere kaldığı PSG maçının ardından bu akşam sergiledği performansla dikkat çekti. Takımımızın zaaflarını iyi değerlendiren Kayserispor, Aghahowa ile sonuca gitmesini bildi. Bu oyuncunun Hat-trick yaptığı karşılaşmada defans oyuncularımızın ve kalecimiz Volkan`ın bariz hataları gözden kaçmadı.

İlkyarısı takımımızın 2-0 mağlubiyeti ile sonuçlanan karşılaşmanın 59.dakikasında Roberto Carlos`un penaltıdan attığı golle ümitlenen taraftarlarımız, daha sonra arka arkaya gelen Kayserispor golleriyle adeta yıkıldı. Bu duruma tepkisiz kalmayan taraftarlarımız "I love you Zico" tezahüratının ardından sırasıyla Mehmet Aurelio ve Tuncay Şanlı lehinede tezahüratlarda bulundu.

Camiamız adına oldukça kötü geçen bir gecenin ardından, Milli maçlar yüzünden verilen aranın en iyi şekilde değerlendirilmesini temenni ediyor, takımımızın bu kötü gidişatı sona erdirecek güç ve kaliteye sahip olduğuna inanıyoruz...


RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008       Mesaj #416
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Fenerbahçe paramparça

Turkcell Süper Lig’in altıncı haftasında Fenerbahçe evinde Kayserispor ile karşılaştı. İlk yarısını Kayserispor’un 0-2’lık üstünlüğü ile geçilen maçta Fenerbahçe 1-4 mağlup oldu.

367963387531sa1

Maç kontrollü bir şekilde başladı. Kayserispor Aghahowa’yı Fenerbahçe defansının arkasına kaçırmayı çalışırken, birkaç pozisyonda ofsayda yakalandı. 21. dakikada Bilal’ın pasında topla buluşan Aghahowa bu sefer kaleci Volkan’ı da çalımlayarak takımını öne geçirdi. 39. dakika daha önce bir pozisyonda sakatlanan Gökhan Gönül’ün yerine Yasin Çakmak oyuna dahil oldu. 42. dakikada Aghahowa bu sefer diğer kanattan gelerek kaleci Volkan’ı geçti ve ikinci kez ağları havalandırdı. 43. dakikada sakat geçiren Emre’nin yerine İlhan Parlak oyuna girdi. İlk yarıda Kayserispor’un 0-2’lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Fenerbahçe, 58. dakikada Uğur Boral’ın düşürülmesi ile kazanılan penaltı vuruşunu Roberto Carlos gole çevirdi ve fark bire indi. Golden dört dakika sonra sol kanattan ani gelişen Kayserispor atağında Turgay farkı tekrar ikiye çıkardı. Bu dakikadan sonra Fenerbahçe’nin temposu da düştü. 75. dakikada Aghahowa kendisinin üçüncü golünü atarken farkı da üçe çıkardı. Maçta bu skorla sona erdi.

Goal.com
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2008       Mesaj #417
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Vefat ve Başsağlığı

Kulübümüzün 3692 sicil numaralı üyesi ve eski Denetim Kurulu üyesi Kıral Nihat Atamtürk vefat etmiştir. Merhumun Cenazesi 08 Ekim 2008 Çarşamba günü (bugün) Zeytinburnu Merkez Efendi Camiinde kılınacak öğle namazını (12.59) müteakip, toprağa verilecektir.
Merhuma Tanrıdan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Resmi web sitesi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ekim 2008       Mesaj #418
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alex'ten Acı İtiraf : Korkuyoruz!

9FC76974DF613A40A5AAC5D6x

Kaptan Alex, özgüvenleri olmadığını söyledi: Korkuyoruz. " Bazı oyuncularımız sanki sahada adeta kilitleniyorlar. Başarı için bireysel olarak daha çok katkı yapmalıyız"

Korkuyoruz

Taraftar sabırlı olsun
Takımda özgüven sorunu olduğunu vurgulayan Alex, "Bazı oyuncularımız adeta sahada kilitlenmiş gibi oluyor. Hata yaparak doğru yapmayı öğreneceğiz. Lig uzun maraton, rakiplerimiz puan kaybedecek ve biz toplayacağız. Taraftarımızın mutsuz olduğunu biliyoruz. Biraz daha sabır gerekiyor" diye konuştu. Tedavisini süren viewads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA
Alex, Kocaelispor maçında oynamayı hedeflediğini söyledi.

Hocamız çok çalışkan
Kaptan Alex, "Takımda yanlış giden ne?" sorusuna, "Oyuncular olarak takıma katkımız az. Bireysel olarak daha çok şey katmalıyız. Eğer bunu yapsaydık şimdi bu durumda olmazdık" cevabını verdi. FB TV'de yayınlanan Kaptan Köşkü programında konuşan Alex, "Hocamız çok çalışkan. Onu daha çok anlamalı ve dediklerini daha iyi yapmalıyız" yorumunu yaptı.

Sezon sonunda bakarız
Kontratının sezon sonunda biteceğini hatırlatan Alex, "Sağlığım tam olarak iyileşmeden oynamayacağım" dedi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ekim 2008       Mesaj #419
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arsenal biletleri satışta

7 231151 Arsenalfenerbahcie1157000 414 232
EKLENME TARİHİ : 10.10.2008

Fenerbahçe´nin 21 Ekim Salı günü kendi sahasında İngiltere´nin Arsenal takımıyla Şampiyonlar Ligi´nde yapacağı maçın biletleri satışa çıkarıldı.

Biletix’ten yapılan açıklamada, kongre üyesi ve Taraftar Kart sahiplerine internet ve çağrı merkezi üzerinden bilet satışı yapılmayacağı bildirildi. Daha önce internet ve çağrı merkezinden alınmış biletlerin perakende satış noktalarından teslimatları sırasında işlemin yapıldığı Taraftar Kart’ın, kredi kartı ve kredi kartı sahibinin kimliğini ibraz etmesi zorunluluğu getirildiğini ifade eden Biletix yetkilileri, Platinum Kart (kart başına 3 bilet) Gold Kart (kart başına 2 bilet) Klasik Kart (kart başına 1 bilet) alabileceklerini açıkladı.

Fenerbahçe-Arsenal maçının bilet fiyatları şöyle:
Fenerium Alt B-F Blok: 255 YTL
Fenerium Alt C-E Blok: 305 YTL
Fenerium Alt G Blok: 205 YTL
Fenerium Üst Tribun E Blok: 175 YTL
Fenerium Üst Tribun H-I Blok: 132 YTL
Migros: 66 YTL
Telsim: 66 YTL
DreamLiKe - avatarı
DreamLiKe
Ziyaretçi
11 Ekim 2008       Mesaj #420
DreamLiKe - avatarı
Ziyaretçi
“Sezona kupayla başlamak istiyoruz”

2008 10 10 tanjevic446


Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımımızın antrenörü Bogdan Tanjevic 11 Ekim 2008 Cumartesi günü Ankara Atatürk Spor Salonu'nda Türk Telekom ile oynanacağımız Cumhurbaşkanlığı Kupası öncesinde açıklamalarda bulundu.

Bogdan Tanjevic, "Çok güçlü bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı Kupası sezonun ilk önemli sınavı. Biz de 2008-2009 sezonuna kupa sevinci ile başlamak istiyoruz. Bazı oyuncularımızın sakatlığı bulunuyor. Takımın performansı çok iyi ancak Ömer Onan, Semih Erden ve Ömer Aşık'ın sakatlıkları bir dezavantaj. Buna rağmen bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ve maçlar, eksiklerimize rağmen bizim açımızdan çok iyi geçti" diye konuştu.

Türk Telekom'un bu sezon çok iyi bir kadro oluşturduğunu da vurgulayan Tanjevic, "Cumhurbaşkanlığı Kupası'ndaki rakibimiz Türk Telekom bu sezon çok iyi bir kadro oluşturdu. Çok güçlü bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Bu önemli karşılaşmada 2007 yılının son kupasını kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Benzer Konular

31 Temmuz 2013 / PiSiK0PATR Tarih
19 Mayıs 2011 / Kral_Aslan Tarih
30 Nisan 2011 / thedoctor_611 Tarih
25 Haziran 2011 / Misafir Tarih
2 Ocak 2013 / _Yağmur_ Taslak Konular