Ziyaretçi
Lugano Stadımızı Gezdi
19 Ağustos 2006 Cumartesi
Fenerbahçemizin yeni transferi Lugano, Çaykur Rizespor maçı öncesinde sahaya çıktı ve tribünlerimizi selamladı. Oyuncumuz ayrıca takımımızın soyunma odalarını gezdi ve teknik direktörümüz Zico ile de bir araya geldi.
Zico, Lugano’nun gelişi ile şunları söyledi: “Lugano’ya takımımıza hoş geldin demek istiyorum. Fenerbahçemiz bu tip futbolcuları takıma katarak kalitesini gösteriyor. Lugano, Brezilya futboluna çok iyi adapte olmuş, elinden gelenin hep en iyisini yapmaya çalışan, sahada ayak basmadık yer bırakmayan bir futbolcu. Saha içindeki kazanma arzusunu arkadaşlarına yansıtmasını, saha içinde ve saha dışında da mutlu olmasını umuyorum."
Lugano ise Zico gibi büyük bir futbol efsanesi ile birlikte çalışmanın onur olduğunu söyledi ve ekledi: “Zico ile birlikte çalışacağım için çok mutluyum. Fenerbahçe çok iyi ve rakiplerine korku veren bir takım. Türkiye’ye ilk ayak bastığım andan itibaren taraftarın desteğini görebiliyorum. Onların bu sevgisine hep layık olmaya çalışacağım.”
Haber ile ilgili diğer fotoğraflar

19 Ağustos 2006 Cumartesi
Sponsorlu Bağlantılar
Fenerbahçemizin yeni transferi Lugano, Çaykur Rizespor maçı öncesinde sahaya çıktı ve tribünlerimizi selamladı. Oyuncumuz ayrıca takımımızın soyunma odalarını gezdi ve teknik direktörümüz Zico ile de bir araya geldi.Zico, Lugano’nun gelişi ile şunları söyledi: “Lugano’ya takımımıza hoş geldin demek istiyorum. Fenerbahçemiz bu tip futbolcuları takıma katarak kalitesini gösteriyor. Lugano, Brezilya futboluna çok iyi adapte olmuş, elinden gelenin hep en iyisini yapmaya çalışan, sahada ayak basmadık yer bırakmayan bir futbolcu. Saha içindeki kazanma arzusunu arkadaşlarına yansıtmasını, saha içinde ve saha dışında da mutlu olmasını umuyorum."
Lugano ise Zico gibi büyük bir futbol efsanesi ile birlikte çalışmanın onur olduğunu söyledi ve ekledi: “Zico ile birlikte çalışacağım için çok mutluyum. Fenerbahçe çok iyi ve rakiplerine korku veren bir takım. Türkiye’ye ilk ayak bastığım andan itibaren taraftarın desteğini görebiliyorum. Onların bu sevgisine hep layık olmaya çalışacağım.”
Haber ile ilgili diğer fotoğraflar

Fenerbahçe Cumhuriyeti / 34 FB 1907
SARACOĞLU'NA KİMLER GİREMEZ?

İKİ FLAŞ TRANSFER! KEZMAN VE DE SOUZA FENER'LE ANLAŞTI Aziz Yıldırım'ın transfer atağı 
GOLBAHÇE

Unutamam seni