Arama

2010 yılından sonra 2 yıllık sınavsız geçiş olacak mı? - Sayfa 27

Güncelleme: 20 Ekim 2012 Gösterim: 174.873 Cevap: 330
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ekim 2010       Mesaj #261
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende bismil meslek lisesi 12.sınıf ögrencisiyim biri bizi bu konuda aydınlatırsa çok memnun oluruz ayrıcameslek lisesi memleket meselesi deniyor ama bu problemler bir türlü çözüm bulmuyor biri bizide düşünsün(bismil meslek lisesi öğrencileri)
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ekim 2010       Mesaj #262
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben 10. sınıf teknik bilişim bölümünde okuyorum ben bu bölümü bitirdikten sonra ne gibi avantajlarım var yardımcı olursanız çok memnun olurum __besni02__ Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ekim 2010       Mesaj #263
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar ben 2010 da meslek lisesi tıbbi sekreterlikten mezun oldum ve tıbbi dökümantasyon bölümüne sınavsız geçiş hakkımı kullandm.yerleştiğim halde gitmedm kayıt bile yapmadm.2011 de tekrar sınavsız geçiş hakkımı kullanabilir miyim???lütfen cevap verinMsn Sadşimdidn tşklrr..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ekim 2010       Mesaj #264
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar ben meslek lısesı son sınıf kımya bolumu okuyorum decıs hakkı kalkmadı kalkmazda herkez rahat olsun gecen senede kalkıcktı ama gelıcek bagısları dusunerekten kadırmazlar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ekim 2010       Mesaj #265
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
AMA DAHA TAM OLARAK Bİ BİLGİ YOK
Erhan Şahin - avatarı
Erhan Şahin
Ziyaretçi
14 Ekim 2010       Mesaj #266
Erhan Şahin - avatarı
Ziyaretçi
ben lise4 bilgisayar bölümünde okuyorum gaziantep in yavuzeli ilçesi şehit ali çiftçi çpl okuyorum 3 yıldır matematik fizik biyoloji dersi görmüyorum son sınıfta öss den bunları soracagız diyor meslek artık ölüyor bari öss de meslekler meslek çözse o da olmuyyor 2 yıllıgın bu yıl kalktıgını söylüyorlar bence kalkmasın meslek liselerini tutan zaten 2 yıllık mat fiz bio tek te çalışılmıyor dersane desek zaman olmutor staj yapıyoruz baya yoruluyoruz lütfen bir cevap söyleyin bütün meslek lisesi ögrencileri benim gibi düşünüyordur eminim..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ekim 2010       Mesaj #267
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meslek lisesinde bilgisayar bölümünde okuyorum düz 3.sınıf düz liseye geçmek istiyorum kafama bişey takıldı 2 yıllık sınavsız geçiş arada kalmışım lütfen bilgisi olan arkadaş açıklasa çok sevinirim tşk
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ekim 2010       Mesaj #268
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2 yıllık sınavsız geçiş kalktımı hepimiz çok merak ediyoruz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ekim 2010       Mesaj #269
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sınavsız geçiş hakkımız devam ediyormu bilmek istiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ekim 2010       Mesaj #270
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar 2011 2012 yapılmayacak daha son kez yapıldı.................