Arama

2010 yılından sonra 2 yıllık sınavsız geçiş olacak mı? - Sayfa 29

Güncelleme: 20 Ekim 2012 Gösterim: 175.070 Cevap: 330
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Kasım 2010       Mesaj #281
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar s.a ben şuanda tic.mesl.lisesinde son sınıf öğrencisiyim.sınava girmeden 2 yıllık tercihi yapabilirmiyim...

Sponsorlu Bağlantılar
acil cevap bekliyorum ltfn...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Kasım 2010       Mesaj #282
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Şimdi şunu söyliyim bizi dün konferans salonuna götürdüler orada sınavla ilgili bilgi verdiler ve sınvsız geçişin bu senede devam ettiğini seçimler nedeniyle bu yıl son kez uygulanacağını söylediler yani sınavsız geçiş 2011 de de olacakmış ama seneye kesin kalkıyormuş (Bence kakmaz Msn Grin)
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Kasım 2010       Mesaj #283
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bu söyyleyenler doğruyu mu söylüyor ben 11.sınıf çocuk gelişimiyim bana da 2 yıllık yetişir mi lütfen doğruyu söyleyin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Aralık 2010       Mesaj #284
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞALRRR TELAŞINIZI VE MERAKINIZI ANLIYORUM. SINAVSIZ GEÇİŞ 2011 YILI İÇİN HAYLA SÜRMEKTE. KALKIP KALKMAYACAĞINI ANCAK 2011 YGS BAŞVURU KILAVUZUNDAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ. 3 OCAK İTABARİYLE NETLEŞECEKTİR. ŞUNUDA UNUTMAMAK GERKİO SON BİRKAÇ YILDIR BU TARZ HABERLER VAR SINAVSIZ GEÇİŞ İLE İLGİLİ AMA BİR TÜRLÜ KALKMADI. MERAK ETMEYİN BURASI TÜRKİYE NE OLCAĞI BELLİ OLMAZ. SİZ ÖLE SÖLEDİKLERİNİ BOŞVERİN SINASIZ GEÇİŞ KALKMAZZ.....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Aralık 2010       Mesaj #285
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
va arakdslarr varr bende 2011 ticaret mesleki lisesinden mezun olacam herkes var diyo hocalarımız falan zaten henüz kalkıcak diye bi acklama yapmadı yök hersey martta tam anlamıyla belli olacak
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Aralık 2010       Mesaj #286
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
herseyy mart ayında belli olacak arkdaslar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Aralık 2010       Mesaj #287
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2011 de direk geçiş war mı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Aralık 2010       Mesaj #288
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bende lise son sınıf çocuk geilşimi bölümü öğrencisiyim benim bulunduğum şehirden başka bi şehirde iki yıllık okuma hakkaım var mı?ne yapacağımı bilmiorummmmmm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Aralık 2010       Mesaj #289
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar hiç endişe etmeyin yasa değişikliği olmadığından dolayı 2011de geçiş hakkımız var başvurulara da az kaldı ygs tercihi yaprken sınavsız seçeneğini de işaretleyin olay bitsnMsn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Aralık 2010       Mesaj #290
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2011 de sinavsız geciş kalktımı ??