Arama

2010 yılından sonra 2 yıllık sınavsız geçiş olacak mı? - Sayfa 26

Güncelleme: 20 Ekim 2012 Gösterim: 176.166 Cevap: 330
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Eylül 2010       Mesaj #251
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben teknik ve endüstri meslek lisesinde okuyorum bu sene sonuncu sınıf öğrenmek istediğim bu senenin bu dönem sonunda sınavsız geçiş hakkı var mı? bilen birisi bana cevap verebilir mi? yardımcı olabilir mi?2 yıllık geçiş var mı yok mu bu dönem sonu...???
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Eylül 2010       Mesaj #252
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben teknik ve E.M.L okuyorum bu sene sonnda snavsız geçiş hakkı var mı? hem geçş hakkımızı elimizden almsınlar bizm derslrimiz meslek derslri konulrı görüyorz ve bu sene staj var ÖSS 'yi biz meslk öğrencleri için zorlaştıryorlar ya meslek okullarını kapatın yada bizim bu hakkmızı kimse elimzden almasın...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2010       Mesaj #253
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben hakkımızı istiyorum,meslek liselerinin direk gecişleri kaldırılmamalı,zaten bir temelleri yok,fizik kimya biyoloji matematik geometri hiç biriini görmuyorlar bide ellerinden geciş alındı,ya dersleri versinler ya da geciş hakkımızı versinler
Misafirs - avatarı
Misafirs
Ziyaretçi
19 Eylül 2010       Mesaj #254
Misafirs - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bu sene lise 4 e başlıycam iki senelik geçiş hakkı devam ediyo mu?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Eylül 2010       Mesaj #255
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya inşallah kalmazMsn Sadbütün hayyellerim yıkılır eğer kalkarsaMsn Sad bu sene sondu seneye olmıcak sınavsız geçiş diyolar ama gerçekten doğrumu bilmiyorum....bu konuda kesin bilgisi olan varmı?bencede herkes duyarlı olsun lütfen m.e.b na şikayet dilekçeleri yollayalım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Eylül 2010       Mesaj #256
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2011de sınavsız geçiş devam ediyormu
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Eylül 2010       Mesaj #257
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben makıne resım bolumunden mezunum acıkögretımden hangı bolumu okuyabılırım 4 yıllık dıploma alabılmek ıcın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Eylül 2010       Mesaj #258
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 2005 anadolu melek lisesi mezunuyum gireceym ünüverste sınavından kaç puan almam lazımki 2010 da 2 yılık sınavsız geciş hakı elde edeyim tşk
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Eylül 2010       Mesaj #259
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sınavsız geçiş 2011 de de geçerli olacak mı yoksa kalkacak mııı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ekim 2010       Mesaj #260
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
4 sene boyunca okuyoruz okulda meslek eğitimi dışında doğru düzgün eğitim almıyoruz dersaneye gidecek ne paramız nede zamanımız var yök sitesinde doğru düzgün bi cevap vermiyor şimdi bi cevap istiyorum sınavsız geçiş var mı yok mu?