Arama

2010 yılından sonra 2 yıllık sınavsız geçiş olacak mı? - Sayfa 24

Güncelleme: 20 Ekim 2012 Gösterim: 174.827 Cevap: 330
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2010       Mesaj #231
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YAA BEN OKUDUM AMA ANLAMDIM SINAVSIZ GEÇİŞ HAKKINDA Bİ KALKTI DEDİLER Bİ YENİDEN GELDİ DEDİLER..SON DURUM NE BANA SOYLERMİSİNİZ.
Sponsorlu Bağlantılar
DirtyNigga - avatarı
DirtyNigga
Ziyaretçi
22 Ağustos 2010       Mesaj #232
DirtyNigga - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle kızınızı yanınıza alacağınız için kızınız büyük bir avantajdan yararlanamayacak. Anadolu lisesinden düz e geçiriyorsunuz. Bu onun için çok büyük dezavantaj olcak.
Diğer bir konu ise bir dahaki yıl yapılacak sınav sisteminde Meslek Lisesi Öğrencileri için 2 yıllık direk geçiş kalkacak. Hatta bununla ilgili öss başkanının bir açıklaması vardı üniversitelerden şikayet geliyor, okumayı yazmayı bilmeyen adamlar üniversiteye geçiyor bunu kaldıracağız diye..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2010       Mesaj #233
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 2007de okula abşladım 2011de menzun oluyorum sınavsız geçiş beni etkileyecek mi?
sınavsız geçiş yapabilecekmiyim?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ağustos 2010       Mesaj #234
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BEN 2011 DE MEZUN OLUYORUM BUNUN İÇİN DİKEY GEÇİŞ HAKIM VARMI YOK MU BİLEMİYORUM BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ(BİLİŞİM TEKNOJİLERİ ALANI)
VE BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLİĞİ İÇİN ÖSS DEN KAÇ PUN ALMAM LAZIM?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2010       Mesaj #235
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba şuan lise son sınf ögrencisiyim 2 yıllk direk geçiş hakkmz kalktımı hiç kimse dgru bi cevp vermiyolr şimdiden tşkr ettm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ağustos 2010       Mesaj #236
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sağlık meslek lisesi fizik tedavi mezunuyum.aof sağlık kurumları işl.ni bitirip aof işletmeye geçiş yaptım .bu sene son yılım.seneye bulunduğum şehire 2 yıllık masaj okulu açılacak.sağlık çıkışlı olduğum için sınavsız geçiş hakkım var mı.saygılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ağustos 2010       Mesaj #237
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
"2009 yılında olduğu gibi 2010 yılında da yine sınavsız geçiş olacak.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ağustos 2010       Mesaj #238
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bu sayfanın admini kimse bi açıklama yapabilir mi? meslek liseliyiz we qeçiş kalktı deniliyo bilqi edinip son yılımızı deqerlendirmek isdiyoruz..(ticaret meslek lisesi muhasebe öqrencisiyim)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ağustos 2010       Mesaj #239
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
çok tşk. içim rahatladı seneyede olması inş. bir değişiklik olmaz o kadar meslek eğitiminden sonra. düz lise mezunlarının sınavsız geçiş hakkı yok çünki bu zamana kadar hiç olmadı.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ağustos 2010       Mesaj #240
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2002_2003 mezunuyum geçen yıl sözleşmeli ana sınıfı ögretmenligi yaptım üniversteye kaydım olmadıgı için nimet abla sagolsun yasak koydu .7sene olmuşum mezun olalı halen geçiş hakkımdevam ediyomudur arkadaşlar bilen varsa lütfen söyleyn