Arama

Kızarmış Çıtır Tavuk Tarifi

Güncelleme: 5 Ağustos 2011 Gösterim: 2.333 Cevap: 0
britneyspears99 - avatarı
britneyspears99
Ziyaretçi
5 Ağustos 2011       Mesaj #1
britneyspears99 - avatarı
Ziyaretçi
diyalogyemekleri sffc

Sponsorlu Bağlantılar

MALZEMELER- 2 kişi-
2 adet tavuk but veya göğüs eti
4-5 kaşık un
2 diş sarmısak
1 yumurta
Tuz,karabiber,pulbiber,kekik.
1/2 bardak mısır unu

YAPILIŞ
-Tavukları kuşbaşı doğrayın,üzerine baharatları ve dövülmüş sarmısağı serpin ve her taraflarını güzelce unlayın.
-Fazla unlarını silkeleyin,1 yumurtayı çırpın ve tavukların her yanını yumurtaya bulayın,biraz bekleyin.
-Mısır unu ile tavukları iyice kaplayın ve kızgın yağda güzelce kızartın,ben teflon tavada ve 6-7 kaşık sıvıyağ ile kızarttım,önce harlı ateşte sonra kısık ateşte sonra biraz daha harlı ateşte kızarttım,yanında patates kızartması ile servis yaptım.

AFİYET OLSUN...

Benzer Konular

30 Eylül 2010 / _Yağmur_ Taslak Konular
23 Şubat 2013 / DERUNİ Taslak Konular
29 Nisan 2010 / _Yağmur_ Taslak Konular
3 Mart 2014 / _VICTORY_ Taslak Konular
19 Ağustos 2013 / _AERYU_ Taslak Konular