MessengerDiscovery Live 1.1 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 29-10-2006   #11 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1

bende yükledim ama olmadı msn de discovery live işareti çıkıyor ama araç çubuğundaki discovery işareti eski.turuncu bi işaret hatırlarsanız baya eski yani ve kullanamıyorum.ayarlara falan girmiyor hiç. ne yapmam gerekiyor acaba
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 29-10-2006   #12 (mesaj-linki)
perka81

arakdaslar pu programda sorun var yakın cevdekılerede sordum herkeste aynı sorun var yukluyorum olmuyor program kendı kendını kapattı tekrar yukluyorum olmuyor
Eski 29-10-2006   #13 (mesaj-linki)

arkadaslar bende msn 8.0 kullaniyorum ama MessengerDiscovery Live 1.1 bundada sorun var bi turlu kisi listesi gorunmuyor donup kaliyor
Eski 31-10-2006   #14 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

İlk mesaj güncellendi, indirme bağlantısı yenilendi.
1.1 sürümünde sorun yaşayanlar yeni sürümü bu bağlantıdan indirebilirler:
http://msgdiscovery.com/live/MDL_1.1.0152.exe

Bazı kullanıcıların önceden uygulamış oldukları yamalardan kaynaklanan bir problemden dolayı 1.1'in ilk sürümünde sorunlar yaşanmıştı.
Eski 31-10-2006   #15 (mesaj-linki)
basara244 - avatarı

kardeş çok sağol ellerine sağlık
yalnız bir sorum var başkasının adına konuşma özelliği yok mu bu sürümde (imitate)????
Eski 31-10-2006   #16 (mesaj-linki)
codewriter - avatarı

çok güzel walla. X2 den daha detaylı ve kullanışlı. Pek bi sorun yaşamadım. Ama bir sorum olacak: internet bağlantısını direk ethernetten kestiğimde hala çevrimiçi görünüyorum, msn oturumum kapanmıyor.(malum telekom yüzünden bağlantıyı sıksık kesip yeniden bağlanmak zorundayım!) bunu nedeni sizce ne olabilir? Bu konuda bir fikri olan varsa beni aydınlatabilir mi?
not:Msn adresim mobil olarak ayarlı.
Eski 02-11-2006   #17 (mesaj-linki)
B.E
B.E - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İlk mesaj güncellendi, indirme bağlantısı yenilendi.
1.1 sürümünde sorun yaşayanlar yeni sürümü bu bağlantıdan indirebilirler:
http://msgdiscovery.com/live/MDL_1.1.0152.exe

Bazı kullanıcıların önceden uygulamış oldukları yamalardan kaynaklanan bir problemden dolayı 1.1'in ilk sürümünde sorunlar yaşanmıştı.
1.1.0152 sürümü ile sorunsuz kullanıyorum. Eğer bu sürümlede sorunlu olan arkadaşlar olursa güvenlik duvarı vs türü programlarına tanıtsınlar.

Ayrıca teşekkür ederim =)
Eski 08-11-2006   #18 (mesaj-linki)
MessengerDiscovery Live 1.1 ufak bi sorun

Arkadaşlar hepinize kolay gelsin ben bu programı çok sevdim ve hiç sorunsuz çalışıyor..Ama tek bir sorum olacak; discovery sabit diskin içinde "MDL 1.1 Protocol
Debug" adlı bir not defteri içinde yapılanları tutuyor ve bu not defteri bende ciddi yer kaplıyor.Silmek fayda etmiyor 1 saniye sonra yerine daha düşük boyut ile işe koyulmuş bir not defteri ekleniyor.Bunu nasıl engellerim? Bu soruma cewap werene şimdiden teşekkür ederim.......
Eski 08-11-2006   #19 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1 ufak bi sorun

onuradak adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin ben bu programı çok sevdim ve hiç sorunsuz çalışıyor..Ama tek bir sorum olacak; discovery sabit diskin içinde "MDL 1.1 Protocol
Debug" adlı bir not defteri içinde yapılanları tutuyor ve bu not defteri bende ciddi yer kaplıyor.Silmek fayda etmiyor 1 saniye sonra yerine daha düşük boyut ile işe koyulmuş bir not defteri ekleniyor.Bunu nasıl engellerim? Bu soruma cewap werene şimdiden teşekkür ederim.......
Şu an MDL sistemimde kurulu olmadığı için hatalı tarifte bulunabilirim ama kapatmanız gereken özellikler: Seçenekler (Ayarlar) > Advanced (Gelişmiş) > Messenger Debug ve Messenger sunucu hatalarının kaydının tutulup tutulmamasıyla ilgili bir seçenek...
Eski 09-11-2006   #20 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1 ufak bi sorun

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Şu an MDL sistemimde kurulu olmadığı için hatalı tarifte bulunabilirim ama kapatmanız gereken özellikler: Seçenekler (Ayarlar) > Advanced (Gelişmiş) > Messenger Debug ve Messenger sunucu hatalarının kaydının tutulup tutulmamasıyla ilgili bir seçenek...
Ama bende her ikiside işaretli değil,yani bu hata günlükleri tutlmamsını gerektirmezmi?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MessengerDiscovery Live 1.1 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 01:09
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48