| | #21 (mesaj-linki) | |||||||||||||
|
http://www.msn-problems.com/solve-ms...n-80070190.php | |||||||||||||
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| merhaba arkadaşlar ben eski msn i kaldırmak istiyorum............. nasıl yapabilirim.regedite bi şeyler yazıyoduk onu unuttum.yardım ederseniz sevinirim. | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Windows Messenger'ı kaldırmak için: Başlat > Çalıştır > RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove ENTER Son Düzenleyen NeutralizeR; 15-02-2006 @ 12:14. | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
|
Arkadaşlar x2 yi kurdum çalıştı fakat bazı özellikleri çalışmıyor mesela kişiler çevrim içi bilgisi**kişi listesi yöneticisi tıkladığımda çevrimiçi deilsiniz diyor çevrim içiyim ayrıca x logosu msn'imde çıkmıyor ayarlardan göster dememe rağmen çıkmıyor !imitate komutuda çalışmıyor...
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
|
arkadaşlar benim sorunumda çoklu oturum aç**ıyorum..daha önce yine burdan indirdiğim yamayı kullanıyodum ve sorunsuz şekilde açabiliyodum ama bi kaç gün önce mess patch yükledim ve çoklu oturum aılmıyo artık (yamayı kaldırdım tekrar yükledim olmuyo napmalıyım yardııımmm
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| msn de uzun isim
arkadaşlar msn ismini yani görünen nick i (@hotmail.com bölümünü değil) 500 karektere kadar çıkarabiliyomuşuz bunu nasıl yapcaz bi yardım edin ya lütfen
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 ^ Yukarıdaki sayfadan Coklu Oturum Açma hakkında bilgi edinebilirsiniz.... Son Düzenleyen Blue Blood; 02-11-2005 @ 20:57. | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| msn 7.0 yuklemek icin bir adres verirmisiniz... | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
|
arkadaşlar benim de msn 7.5 de sorunum var karşı taraf benim görüntü resmini göremiyor karşı tarafın msn si de 7.5 neden acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| benimde yazılarım gitmemesiyle ilgili bi sorunum var...mesela birşey download yapıyorum ve o anda birisiyle konsuyorum ama bi baskasıyla konusamıyorum yazılrım iletilmiyoo veya aynı şey cam acıkken de oluyoo ancak yaptıgım işlemleri durdurursam düzeliyo ve kullandıklarım da msn 7.5.0311 , msgplus 361 ve msgdiscoveryx 2.0.0 yani bunların da bi etkisi olabilir mi daha onceden böyle bi sorun yoktu..yardımcı olursanız sevinirim.... | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| anahtar bağlantı noktaları, anahtar bağlantı noktaları hata veriyor, anahtar bağlantı noktaları nedir, anahtar bağlantı noktası sorunu, msn anahtar bağlantı noktaları, |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |