MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 01-11-2005   #21 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

zeki hoca adlı kullanıcıdan alıntı
HERKESE MERHABALAR MSN 7,5 SÜRÜMÜNÜ KULLANIYORUM YA OTURUM AÇAMIYORUM AÇSAM BİLE KİŞİLERDEN BAZILARINDA DONUP KALIYOR BAZI KİŞİLERE WİNK GİDİYOR BAZEN HİÇ AÇILMIYOR PROĞRAM YANIT VERMİYO DİYOR YENİ YÜKLEME YAPTIM MSN BU SIRALAR SORUNLUMU SORUN BENİM PC DEMİ ACABA BİLEN VARSA BİR EL ATIVERİRSE SEVİNİRİM HA ADRESİM TTNET UZANTILI ONDAN OLABİLİRMİ...
Çok fazla smiley veya gözkırpması varsa bilgisayarı kasabilir kaldırın bilgisayarı rahatlatın eklentilerden veya farketmediğiniz bi programdan kaynaklanabilir sistemi ve msn'i yapılandırın.

ege-akdeniz adlı kullanıcıdan alıntı
msn 7.5.0311 kullanıyorum ,msnde karşı tarafa gönderdiğim ifadeler msnde verdiğim isim olarak çıkıyor ,şekil çıkmıyor, msn discoweryx2 ve stuffplug-ng yükledikten sonra bu sorun gündeme geldi nerede hata yapmış olabilirim
MSN Messengerı Kaldırın Eklentileri Silim Klasörleri Kalmış İse Onlarıda Silin Yeniden Temiz Bi Şekilde Kurun ve Smileyleri Kaldırın Yeniden Yükleyin.

jayjay67 adlı kullanıcıdan alıntı
YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER AMA ASLINDA DÜZELMEDİ, SİSTEM GERİ YÜKLEME YAPTIM HERŞEYİ YENİDEN YÜKLEDİM ANCAK ÖYLE OLDU. BİRKAÇ GÜN ÇALIŞTIKTAN SONRA ŞİMDİ YİNE AYNI HATAYI VERMEYE BAŞLADI. BEN DE ONU KALDIRIP MESSENGER 7,0 KURDUM BUGÜN. ŞİMDİ O DA 80070190 KODLU HATAYI VERİYORRRR BU MSN BENİ SEVMİYO HERALDE. NE YAPABİLİRİM LÜTFEN YARDIM
Sorununa Çözüm Aşağıdaki Linkte Ancak İngilizce? Sen Bi İncede Eğer Anlamadım Dersen Türkçe Mealini Veririz Sorununa Çözüm Buluruz..

http://www.msn-problems.com/solve-ms...n-80070190.php
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 02-11-2005   #22 (mesaj-linki)
hakand

merhaba arkadaşlar ben eski msn i kaldırmak istiyorum.............
nasıl yapabilirim.regedite bi şeyler yazıyoduk onu unuttum.yardım ederseniz sevinirim.
Eski 02-11-2005   #23 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Windows Messenger'ı kaldırmak için:

Başlat > Çalıştır > RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove ENTER

Son Düzenleyen NeutralizeR; 15-02-2006 @ 12:14.
Eski 02-11-2005   #24 (mesaj-linki)
festo

Arkadaşlar x2 yi kurdum çalıştı fakat bazı özellikleri çalışmıyor mesela kişiler çevrim içi bilgisi**kişi listesi yöneticisi tıkladığımda çevrimiçi deilsiniz diyor çevrim içiyim ayrıca x logosu msn'imde çıkmıyor ayarlardan göster dememe rağmen çıkmıyor !imitate komutuda çalışmıyor...
Eski 02-11-2005   #25 (mesaj-linki)
styla_deluxee

arkadaşlar benim sorunumda çoklu oturum aç**ıyorum..daha önce yine burdan indirdiğim yamayı kullanıyodum ve sorunsuz şekilde açabiliyodum ama bi kaç gün önce mess patch yükledim ve çoklu oturum aılmıyo artık (yamayı kaldırdım tekrar yükledim olmuyo napmalıyım yardııımmm
Eski 02-11-2005   #26 (mesaj-linki)
msn de uzun isim

arkadaşlar msn ismini yani görünen nick i (@hotmail.com bölümünü değil) 500 karektere kadar çıkarabiliyomuşuz bunu nasıl yapcaz bi yardım edin ya lütfen
Eski 02-11-2005   #27 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5

^ Yukarıdaki sayfadan Coklu Oturum Açma hakkında bilgi edinebilirsiniz....

Son Düzenleyen Blue Blood; 02-11-2005 @ 20:57.
Eski 02-11-2005   #28 (mesaj-linki)
zemheri

msn 7.0 yuklemek icin bir adres verirmisiniz...
Eski 03-11-2005   #29 (mesaj-linki)
atilganoez

arkadaşlar benim de msn 7.5 de sorunum var karşı taraf benim görüntü resmini göremiyor karşı tarafın msn si de 7.5 neden acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim
Eski 03-11-2005   #30 (mesaj-linki)
furkan35

benimde yazılarım gitmemesiyle ilgili bi sorunum var...mesela birşey download yapıyorum ve o anda birisiyle konsuyorum ama bi baskasıyla konusamıyorum yazılrım iletilmiyoo veya aynı şey cam acıkken de oluyoo ancak yaptıgım işlemleri durdurursam düzeliyo ve kullandıklarım da msn 7.5.0311 , msgplus 361 ve msgdiscoveryx 2.0.0 yani bunların da bi etkisi olabilir mi daha onceden böyle bi sorun yoktu..yardımcı olursanız sevinirim....
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
anahtar bağlantı noktaları, anahtar bağlantı noktaları hata veriyor, anahtar bağlantı noktaları nedir, anahtar bağlantı noktası sorunu, msn anahtar bağlantı noktaları,
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40