MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 05-06-2008   #3471 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

manselina adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İlk önce dediğiniz gibi messengerı kapattım ama o işlem hala ordaydı onuda sonlandırdım yeniden messengerı başlattım ama o işlem görev yöneticisinde tekrardan ortaya çıkmadı yani messengerla alakalı bi işlem olduğunu sanmıyorum ve sorunum hala düzelmedi ... Messenger oturumumu başka bir bilgisayardan açtığımda da aynı şekilde o kutucuk görünüyor..Sorunun benim bilgisayarımla alakalı olduğunu sanmıyorum...
Kusura bakmayın, ben başka bir kişinin sorusuyla sizinkini karıştırmışım. Siz http://account.live.com adresinden ülke/bölge ayarınızı değiştirmeyi dener misiniz? Son dediğinize bakılırsa sorun bilgisayarınızdan kaynaklanmıyor. Olsa olsa hesabınızla ilgili bir sorun vardır.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 05-06-2008   #3472 (mesaj-linki)

nihayet messengeri yüklemeyi başardım ama o kare hala çıkıyor. bu konuda bilgisi olan varsa ve açıklama yaparsa sevinirim....
Eski 05-06-2008   #3473 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

veyssi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
nihayet messengeri yüklemeyi başardım ama o kare hala çıkıyor. bu konuda bilgisi olan varsa ve açıklama yaparsa sevinirim....
Siz de bir üst mesajda verilen adresten hesabınıza giriş yapın ve hesap bilgilerinizi güncelleyin.
Eski 06-06-2008   #3474 (mesaj-linki)
manselina

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Siz de bir üst mesajda verilen adresten hesabınıza giriş yapın ve hesap bilgilerinizi güncelleyin.

Dediğiniz gibi güncelleme yaptım ama yine o kare orda duruyo ve ben çıldırmak üzereyim ama en azından yalnız olmadığımı biliyorum artık..Sanırım sorunuma çare bulana kadar o kareyle yaşamayı öğrenmem gerekicek neyse artık allah daha beterini vermesin...
Eski 06-06-2008   #3475 (mesaj-linki)
sinemiss_

bi sorum olucak herzamanki gibi

benim msnimde ç.içi ç.dışı gibi yazan kısımlar ingilizceye döndü nasıl oldu anlamadım ve türkçeyken değişti birden

bunu ben tekrar türkçeye nasıl çevirebilirim yardımcı olur musunuz?
Eski 06-06-2008   #3476 (mesaj-linki)
she123
arkadaşlar yardım edinn

bana msnde kişiler çevrim dışı girdiği zaman bana bildirecek bir program var mı? varsa lütfen bana yardımcı olun çok acil.....
Eski 06-06-2008   #3477 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

sinemiss_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bi sorum olucak herzamanki gibi

benim msnimde ç.içi ç.dışı gibi yazan kısımlar ingilizceye döndü nasıl oldu anlamadım ve türkçeyken değişti birden

bunu ben tekrar türkçeye nasıl çevirebilirim yardımcı olur musunuz?
Kalan kısımlar hep Türkçe mi? Ve çevrimiçi ve çevrimdışı birçok yerde yazıyor, nereyi kastediyorsunuz?

she123 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bana msnde kişiler çevrim dışı girdiği zaman bana bildirecek bir program var mı? varsa lütfen bana yardımcı olun çok acil.....
Yok.
Eski 06-06-2008   #3478 (mesaj-linki)
sinemiss_

messenger penceresindeki tüm yazılar ingilizce dosya,eylemler,araçlar,bunların içerisindeki durmlar hepsi ingilizce görünüyomsn durumları oturum açtı kapadı kısımları

teknik bilgim çok fazla olmadığı için çok ayrıntılı anlatamıyorum bu anlattığıma göre yardımcı olursanız sevinirim
Eski 06-06-2008   #3479 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı

sinemiss_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
messenger penceresindeki tüm yazılar ingilizce dosya,eylemler,araçlar,bunların içerisindeki durmlar hepsi ingilizce görünüyomsn durumları oturum açtı kapadı kısımları

teknik bilgim çok fazla olmadığı için çok ayrıntılı anlatamıyorum bu anlattığıma göre yardımcı olursanız sevinirim
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Yüklemenizi tavsiye ederim

Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
Eski 06-06-2008   #3480 (mesaj-linki)
she123

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ve çevrimiçi ve çevrimdışı birçok yerde yazıyor, nereyi kastediyorsunuz?

Yok.
yaa messenger dan bahsediyorumm eğer karşıdaki insan msnden çıkmamış fakat çevrim dışı girdiyse bana bildirecek bi programdan bahsediyorum yeterince açıkmı acaba lütfen yardımm.......

Son Düzenleyen ahmetgns; 07-06-2008 @ 12:48. Sebep: Alıntı etiketi düzeltildi.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, live, messenger, msn, teknik, windows
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40