| | #3471 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek http://account.live.com adresinden ülke/bölge ayarınızı değiştirmeyi dener misiniz? Son dediğinize bakılırsa sorun bilgisayarınızdan kaynaklanmıyor. Olsa olsa hesabınızla ilgili bir sorun vardır.
| |
|
| | #3472 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
nihayet messengeri yüklemeyi başardım ama o kare hala çıkıyor. bu konuda bilgisi olan varsa ve açıklama yaparsa sevinirim....
| |
|
| | #3473 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
| | #3474 (mesaj-linki) | |||||
Dediğiniz gibi güncelleme yaptım ama yine o kare orda duruyo ve ben çıldırmak üzereyim ama en azından yalnız olmadığımı biliyorum artık..Sanırım sorunuma çare bulana kadar o kareyle yaşamayı öğrenmem gerekicek neyse artık allah daha beterini vermesin...
| |||||
|
| | #3475 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek bi sorum olucak herzamanki gibi ![]() benim msnimde ç.içi ç.dışı gibi yazan kısımlar ingilizceye döndü nasıl oldu anlamadım ve türkçeyken değişti birden ![]() bunu ben tekrar türkçeye nasıl çevirebilirim yardımcı olur musunuz? | |
|
| | #3476 (mesaj-linki) | |
| arkadaşlar yardım edinn
bana msnde kişiler çevrim dışı girdiği zaman bana bildirecek bir program var mı? varsa lütfen bana yardımcı olun çok acil..... ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #3477 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #3478 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek messenger penceresindeki tüm yazılar ingilizce dosya,eylemler,araçlar,bunların içerisindeki durmlar hepsi ingilizce görünüyo msn durumları oturum açtı kapadı kısımlarıteknik bilgim çok fazla olmadığı için çok ayrıntılı anlatamıyorum bu anlattığıma göre yardımcı olursanız sevinirim | |
|
| | #3479 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Yüklemenizi tavsiye ederim ![]() Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | |
|
| | #3480 (mesaj-linki) | |||||
Son Düzenleyen ahmetgns; 07-06-2008 @ 12:48. Sebep: Alıntı etiketi düzeltildi. | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |