Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 349

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.846.303 Cevap: 3.874
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #3481
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
she123 adlı kullanıcıdan alıntı

yaa messenger dan bahsediyorumm eğer karşıdaki insan msnden çıkmamış fakat çevrim dışı girdiyse bana bildirecek bi programdan bahsediyorum yeterince açıkmı acaba lütfen yardımm.......Msn Sad

MessengerDiscovery Live kullanmanızı öneririm %100 olarak belirtmese de gizli kullanıcıları saptayabilirsiniz gerekli ayarları yapmanız gerek önce:
Sponsorlu Bağlantılar

https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/152718-messengerdiscovery-live-1-4-a.html

she123 - avatarı
she123
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #3482
she123 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmed adlı kullanıcıdan alıntı

MessengerDiscovery Live kullanmanızı öneririm %100 olarak belirtmese de gizli kullanıcıları saptayabilirsiniz gerekli ayarları yapmanız gerek önce:

Sponsorlu Bağlantılar
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/152718-messengerdiscovery-live-1-4-a.html

zaten bende onu kullanıyorum ama bende sadece tamamen çıktıkları zaman çevrimdışı gösteriyo kişi çevrim dışı girdiği zaman göstermio kii.........Msn Sad
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #3483
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
she123 adlı kullanıcıdan alıntı

zaten bende onu kullanıyorum ama bende sadece tamamen çıktıkları zaman çevrimdışı gösteriyo kişi çevrim dışı girdiği zaman göstermio kii.........Msn Sad

mdl nin mevcut ayarlarında konusma penceri açtı özelliği var onu aktif yaparsanız gizli kişilerden size pop uyarısı alırsınız ama dediğim gibi %100 etkin değildir.
ultrAslan35 - avatarı
ultrAslan35
Ziyaretçi
7 Haziran 2008       Mesaj #3484
ultrAslan35 - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayarıma sayısız format atmama rahmen msn i ssürekli silip baştan yuklememe rahmen ne bnm yazdıklarım nede karsı tarafın yazdıkları gelıyo...her seferınde bu sorun olmuyo ama genelde oluyo we ben buyuk bır sıkıntı yasıyorum...Yazılanların gelmedıgı gıbı gonderılen ifadeler gonderılen resımlerde gelmıyor...warmı bı bılgısı olan arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum...
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
7 Haziran 2008       Mesaj #3485
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ultrAslan35 adlı kullanıcıdan alıntı

Bilgisayarıma sayısız format atmama rahmen msn i ssürekli silip baştan yuklememe rahmen ne bnm yazdıklarım nede karsı tarafın yazdıkları gelıyo...her seferınde bu sorun olmuyo ama genelde oluyo we ben buyuk bır sıkıntı yasıyorum...Yazılanların gelmedıgı gıbı gonderılen ifadeler gonderılen resımlerde gelmıyor...warmı bı bılgısı olan arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum...

Güvenlik programının engelleyip engellemediğini kontrol edin.
ultrAslan35 - avatarı
ultrAslan35
Ziyaretçi
7 Haziran 2008       Mesaj #3486
ultrAslan35 - avatarı
Ziyaretçi
zaten herhangı bı guwenlık programı kullanmıom kullansamda engellememesıne dıkkat edıomMsn Wink
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
7 Haziran 2008       Mesaj #3487
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ultrAslan35 adlı kullanıcıdan alıntı

zaten herhangı bı guwenlık programı kullanmıom kullansamda engellememesıne dıkkat edıomMsn Wink

Güvenlik duvarı ayarlarına bakın. Bu da olmazsa hesabınızla ilgili bi problem olabilir. Tam kesin bişey söylemek çok zor.
ultrAslan35 - avatarı
ultrAslan35
Ziyaretçi
7 Haziran 2008       Mesaj #3488
ultrAslan35 - avatarı
Ziyaretçi
Msn hesabım baska bılgısayarda sorunsuz cok gusel bır sekılde calısıyor ama kendı makınamda oluyo bu sorunlar....bu arada guwenlık duwarına baktım engelleyen programlar arasında wındows lıve messenger ın yanında tik vardı sımdı onu kaldırdım inş. duzelır sımdı....ılgıne cok tesekkur ederım...Msn Wink
berksancan - avatarı
berksancan
Ziyaretçi
7 Haziran 2008       Mesaj #3489
berksancan - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Ne oldu bilmem, WLM gayet güzel çalışırken birden çalışmamaya başladı. Saatin solundaki Msn simgesine sağ tıklayıp Çıkış dedim ve Msn'den çıktım. Çıkış o çıkış. Bir daha açamadım Msn'i.

Msn'i açmak için simgeye tıklıyorum, saatin yanında Msn simgesi beliriyor ama program açılmıyor. Simgeye sağ tıklama olayı da olmuyor. Hatta Windows Görev Yöneticisi'nde İşlemler bölümünde bile görünmüyor Msn'in çalıştığı.

(Msn çalışmıyor derken Msn penceresinin ekrana gelmediğini söylemek istedim. Simge, saatin yanında belirdiğine göre hiç çalışmıyor diyemeyiz sanırım.)

Bu arada Windows Live Messenger 9 Beta kullanıyordum. Sorunu bu sürümde yaşadım. Daha sonra 8.5'i ve 8.1'i de denedim ama hepsinde aynı sonuç.

Sizce bu neden olur ve bu sorunu nasıl çözebilirim?
nuyageva - avatarı
nuyageva
Ziyaretçi
8 Haziran 2008       Mesaj #3490
nuyageva - avatarı
Ziyaretçi
msn de görüntü adı oluyor ben o her baglandıgında onun görüntü adının yanına ubx,nln yada 1 gibi başka isim oturumu actı diyor msnde neden oldugunu anlamadım ve inan bana cok araştırdım hiç bir şey bulamadım yardımların için şimdiden teşekkürler