Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 348

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.846.176 Cevap: 3.874
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
5 Haziran 2008       Mesaj #3471
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
manselina adlı kullanıcıdan alıntı

İlk önce dediğiniz gibi messengerı kapattım ama o işlem hala ordaydı onuda sonlandırdım yeniden messengerı başlattım ama o işlem görev yöneticisinde tekrardan ortaya çıkmadı yani messengerla alakalı bi işlem olduğunu sanmıyorum ve sorunum hala düzelmedi Msn Sad... Messenger oturumumu başka bir bilgisayardan açtığımda da aynı şekilde o kutucuk görünüyor..Sorunun benim bilgisayarımla alakalı olduğunu sanmıyorum...

Kusura bakmayın, ben başka bir kişinin sorusuyla sizinkini karıştırmışım. Siz http://account.live.com adresinden ülke/bölge ayarınızı değiştirmeyi dener misiniz? Son dediğinize bakılırsa sorun bilgisayarınızdan kaynaklanmıyor. Olsa olsa hesabınızla ilgili bir sorun vardır.
Sponsorlu Bağlantılar
veyssi - avatarı
veyssi
Ziyaretçi
5 Haziran 2008       Mesaj #3472
veyssi - avatarı
Ziyaretçi
nihayet messengeri yüklemeyi başardım ama o kare hala çıkıyor. bu konuda bilgisi olan varsa ve açıklama yaparsa sevinirim....
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
5 Haziran 2008       Mesaj #3473
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
veyssi adlı kullanıcıdan alıntı

nihayet messengeri yüklemeyi başardım ama o kare hala çıkıyor. bu konuda bilgisi olan varsa ve açıklama yaparsa sevinirim....

Siz de bir üst mesajda verilen adresten hesabınıza giriş yapın ve hesap bilgilerinizi güncelleyin.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
manselina - avatarı
manselina
Ziyaretçi
5 Haziran 2008       Mesaj #3474
manselina - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Siz de bir üst mesajda verilen adresten hesabınıza giriş yapın ve hesap bilgilerinizi güncelleyin.

Dediğiniz gibi güncelleme yaptım ama yine o kare orda duruyo ve ben çıldırmak üzereyim ama en azından yalnız olmadığımı biliyorum artık..Sanırım sorunuma çare bulana kadar o kareyle yaşamayı öğrenmem gerekicek Msn Happy neyse artık allah daha beterini vermesin...
sinemiss_ - avatarı
sinemiss_
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #3475
sinemiss_ - avatarı
Ziyaretçi
bi sorum olucak herzamanki gibiMsn Grin

benim msnimde ç.içi ç.dışı gibi yazan kısımlar ingilizceye döndü nasıl oldu anlamadım ve türkçeyken değişti birdenMsn Confused

bunu ben tekrar türkçeye nasıl çevirebilirim yardımcı olur musunuz?Msn Sad
she123 - avatarı
she123
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #3476
she123 - avatarı
Ziyaretçi
bana msnde kişiler çevrim dışı girdiği zaman bana bildirecek bir program var mı? varsa lütfen bana yardımcı olun çok acil.....Msn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn Sad
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
6 Haziran 2008       Mesaj #3477
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
sinemiss_ adlı kullanıcıdan alıntı

bi sorum olucak herzamanki gibiMsn Grin

benim msnimde ç.içi ç.dışı gibi yazan kısımlar ingilizceye döndü nasıl oldu anlamadım ve türkçeyken değişti birdenMsn Confused

bunu ben tekrar türkçeye nasıl çevirebilirim yardımcı olur musunuz?Msn Sad

Kalan kısımlar hep Türkçe mi? Ve çevrimiçi ve çevrimdışı birçok yerde yazıyor, nereyi kastediyorsunuz?

Alıntı
she123 adlı kullanıcıdan alıntı

bana msnde kişiler çevrim dışı girdiği zaman bana bildirecek bir program var mı? varsa lütfen bana yardımcı olun çok acil.....Msn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn Sad

Yok.
sinemiss_ - avatarı
sinemiss_
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #3478
sinemiss_ - avatarı
Ziyaretçi
messenger penceresindeki tüm yazılar ingilizce dosya,eylemler,araçlar,bunların içerisindeki durmlar hepsi ingilizce görünüyoMsn Sadmsn durumları oturum açtı kapadı kısımları

teknik bilgim çok fazla olmadığı için çok ayrıntılı anlatamıyorumMsn Sad bu anlattığıma göre yardımcı olursanız sevinirimMsn Happy
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008       Mesaj #3479
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
sinemiss_ adlı kullanıcıdan alıntı

messenger penceresindeki tüm yazılar ingilizce dosya,eylemler,araçlar,bunların içerisindeki durmlar hepsi ingilizce görünüyoMsn Sadmsn durumları oturum açtı kapadı kısımları

teknik bilgim çok fazla olmadığı için çok ayrıntılı anlatamıyorumMsn Sad bu anlattığıma göre yardımcı olursanız sevinirimMsn Happy

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Yüklemenizi tavsiye ederim Msn Happy

Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
she123 - avatarı
she123
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #3480
she123 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Ve çevrimiçi ve çevrimdışı birçok yerde yazıyor, nereyi kastediyorsunuz?

Yok.

yaa messenger dan bahsediyorumm eğer karşıdaki insan msnden çıkmamış fakat çevrim dışı girdiyse bana bildirecek bi programdan bahsediyorum yeterince açıkmı acaba lütfen yardımm.......Msn Sad
Son düzenleyen ahmetgns; 7 Haziran 2008 11:48 Sebep: Alıntı etiketi düzeltildi.