MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 26-08-2008   #3841 (mesaj-linki)
secondert
Live Messenger 2009 Dosya Gönderim Problemi

Konuyu yanlış şekilde açmışsam özür dilerim

Forumunuzdan aldığım taze Live messenger 2009 ve patch ile kullandım

Mükemmel bir görünüm oluştu, artı çok kullanışlı ancak rar dosyalarını gönderemiyorum, patch içeriğinde bulundan exe vs. izin verme özelliği de görüntülenemiyor,

Gönderim yapmak istediğimde Klasik Antivirüs sorgusu çıkıyor

Sorunumu nasıl çözebilirim?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 27-08-2008   #3842 (mesaj-linki)
Zaur
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

Selam, arkadaşlar uzun zamandır W.L.Messanger kullanıyorum ve de listemde 240 kişi var ama son zamandır böyle bir sorunum var, 35 bekleyen isteğiniz var diyor bende tikladım Bitir deyib çıkdım ama 35 bekleyen isteğiniz var öylece duruyor ama içi boşdur, ben bunu nasıl düzelte bilirim acaba?

Son zamanlardada beni listesine ekleyenleri kabul etmem üçün çıkması lazım olan Tamam penceresi çıkmıyor bu yüzdende o kişiyle konuşamıyorum bunun sebebi nedir acaba?
Arkadaşlar başka bir bilgisayardan Windows live messangerime giriş yapıyorum bu kezde 22 bekleyen isteğiniz var diyor ama her ikisininde içi boşdur, bu neden böyle oluyor?

Birde eklediyim bir kaç kişi var offline olsada konuşa biliyorum ve resimdede görüyorsunuz Şimdi eklemek için burayı tıklayın yeri var tıklıyorum ama hiç bir şey değişmiyor bu neden böyle oluyor ki?

Eski 28-08-2008   #3843 (mesaj-linki)
yardım ederseni sevinirim

arkadaşlar bnm msndeki sorun yazılanlar gelmiyor bazen yazdıklarım gitmiyor neden acaba böyle bişi olabilir tşkler şimdiden ltf yardım
Eski 28-08-2008   #3844 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı
Cvp: yardım ederseni sevinirim

SiniTRa adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bnm msndeki sorun yazılanlar gelmiyor bazen yazdıklarım gitmiyor neden acaba böyle bişi olabilir tşkler şimdiden ltf yardım
Güvenlik programı engellemesinden dolayı böyle bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Oturum açabiliyorum diyebilirsiniz. Her zaman oturum açmayı engelleyecek gibi bir kural yok. Açtıktan sonra sizdeki gibi iletileri gönderip alamazsınız.
Eski 29-08-2008   #3845 (mesaj-linki)
SAFKAN27 - avatarı
yardı edermisiniz

ben hotmailden yeni bir e-posta aldım msn açmak için giriyorum ve açılmıyor live ıd kaydolmak için giriyorum bana

E-posta adresinizin @ simgesinden sonraki bölümü (live.com, hotmail.com, msn.com veya passport.com gibi) "ayrılmış bir etki alanının" parçasıdır. Lütfen başka bir e-posta adresi yazın.

die bir uyarı veriyor bana bu konuda yardımcı olursnaız sevinirim
Eski 29-08-2008   #3846 (mesaj-linki)
Cvp: yardı edermisiniz

Alıntı:
E-posta adresinizin @ simgesinden sonraki bölümü (live.com, hotmail.com, msn.com veya passport.com gibi) "ayrılmış bir etki alanının" parçasıdır. Lütfen başka bir e-posta adresi yazın

zaten bir E - posta ' nız var diyor..

Messenger ' ınızın neden açılmadığını , ekran görüntüsü , messenger sürümünüzü varsa StufPlug Messenger Discovery , Messenger Plus sürümlerinizi ve işletim sisteminiz hakkında bilgi veriniz.. Bu tüm teknik destek talebinde bulunan üyelerimiz için geçerlidir....
Eski 29-08-2008   #3847 (mesaj-linki)
Zaur

Zaur adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selam, arkadaşlar uzun zamandır W.L.Messanger kullanıyorum ve de listemde 240 kişi var ama son zamandır böyle bir sorunum var, 35 bekleyen isteğiniz var diyor bende tikladım Bitir deyib çıkdım ama 35 bekleyen isteğiniz var öylece duruyor ama içi boşdur, ben bunu nasıl düzelte bilirim acaba?

Son zamanlardada beni listesine ekleyenleri kabul etmem üçün çıkması lazım olan Tamam penceresi çıkmıyor bu yüzdende o kişiyle konuşamıyorum bunun sebebi nedir acaba?
Arkadaşlar başka bir bilgisayardan Windows live messangerime giriş yapıyorum bu kezde 22 bekleyen isteğiniz var diyor ama her ikisininde içi boşdur, bu neden böyle oluyor?

Birde eklediyim bir kaç kişi var offline olsada konuşa biliyorum ve resimdede görüyorsunuz Şimdi eklemek için burayı tıklayın yeri var tıklıyorum ama hiç bir şey değişmiyor bu neden böyle oluyor ki?

Arkadaşlar bu sorunların çözümün bilen yokmu?
Eski 01-09-2008   #3848 (mesaj-linki)

MSN'imde son ekledigim kisiler beni silmis olarak goruyorum fakat silmediklerine eminim cunku konusuyorum soruyorum.. Baska msnde kendim denedim fakat diger hotmail adresinde boyle sorun yok.. Benim kullandigim msn adresinde ne sorun olabilir ?
Eski 04-09-2008   #3849 (mesaj-linki)

sağolasın arkadaş güzel paylaşım
Eski 04-09-2008   #3850 (mesaj-linki)
keyci60 - avatarı

arkadaşım benim sorunum pc yi heraçıp kapattığımda hep yeniden giriyorum msn adresimi en son live 9.0beta kurdum böyle oldu ne yapabilirim şindiden teşekkürler
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40